شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۳۳۲۴
مجلس

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

مدارسی مانند سمپاد بیشتر موجب داغ شدن کاسبی عده‌ای بوده‌اند تا کشف استعدادهای درخشان

فاطمه سعیدی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
فاطمه سعیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید: روند فعلی سنجش دانش آموزان، منجر به کشف استعدادهای برتر نمی‌شود چون از همان ابتدا یک سری محفوظات فرادرسی به بچه‌ها یاد می‌دهند و بعد از همان‌ها امتحان می‌گیرند. اگر هم کسی بخواهد در این امتحان قبول شود باید در کلاس‌هایی که این محفوظات تدریس و تمرین می‌شود شرکت کند، این که نمی‌شود پیدا کردن استعداد برتر.

به گزارش اعتمادآنلاین، طبق تصمیم جدید آموزش‌وپرورش، قرار است آزمون ورود به مقطع اول متوسطه مدارس سمپاد حذف شود. این تصمیم واکنش‌های زیادی داشته است و با وجود استقبال کارشناسان آموزشی از آن، عده‌ای از نماینده‌های مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواهان اجرا نشدن این طرح شدند. فاطمه سعیدی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از این تصمیم آموزش‌وپرورش به شدت دفاع می‌کند می‌گوید: «من همه جا اعلام کرده‌ام که به عنوان کسی که سال‌ها در آموزش‌وپرورش بوده‌ام و بیشتر از ۲۰ سال در کنار دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان فعالیت کرده‌ام، به طور کامل از چنین تصمیمی دفاع می‌کنم.»

 

او ادامه می‌دهد: «نه فقط آزمون ورود به مدارس سمپاد بلکه آزمون ورد به تمام مدارس از جمله مدارس غیر انتفاعی هم باید حذف شود که خوشبختانه این اتفاق قرار است بیفتد. ما باید به دنبال یکپارچه‌سازی مدارس در کشور باشیم.»

 

او دلیل حمایتش از تصمیم وزارت آموزش‌وپرورش را فشار بیهوده‌ای که تا کنون به دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها می‌آمد، عنوان می‌کند و می‌گوید: «ما شاهد آموزش تست‌زنی در کلاس‌های اول و دوم ابتدایی هستیم. از همان ابتدا بچه‌ها را تحت فشار می‌گذارند، آن‌ها را بیشتر از ساعت مصوب آموزش‌وپرورش در مدرسه نگه می‌دارند، کتاب‌های بسیار سنگین‌تر از کتاب‌های درسی به آن‌ها می‌دهند، در مدارس دخترانه از معلمان مرد استفاده می‌کنند، که مخالف قانون آموزش‌وپرورش است. این کارها تا جایی پیش رفته که به نظر می‌رسد خیلی از مدارس تحت قوانین و تصمیمات یک وزارت آموزش‌وپرورش دیگر فعالیت می‌کنند. به هر حال یک جایی باید این وضعیت خاتمه پیدا کند.»

 

سعیدی می‌گوید: «با وجود تمام فشارها به جرئت می‌توان گفت که این روند منجر به کشف استعدادهای برتر نمی‌شود چون از همان ابتدا یک سری محفوظات فرادرسی به بچه‌ها یاد می‌دهند و بعد از همان‌ها امتحان می‌گیرند. اگر هم کسی بخواهد در این امتحان قبول شود باید در کلاس‌هایی که این محفوظات تدریس و تمرین می‌شود شرکت کند، این که نمی‌شود پیدا کردن استعداد برتر.»

 

به گفته سعیدی فضای شکل گرفته حول آزمون‌های ورود به مدارس خاص، محلی برای استفاده کاسبان است. او می‌گوید: «وجود مدارس خاص مانند مدارس سمپاد بیشتر از اینکه موجب کشف استعدادهای برتر و نخبه‌ها شود باعث داغ شدن کاسبی عده‌ای شده‌اند. در حالی که اساساً ساز و کار درست کشف و پرورش استعدادهای بچه‌ها و پرورش این استعدادها نباید اینطور باشد و پرورش این دانش آموزان نباید جدا از بقیه اتفاق بیفتد.»

 

او بخشی از نارضایتی‌های شکل گرفته درباره تصمیم وزارت آموزش‌وپرورش را مربوط به سودجویی‌ها و بخشی دیگر را ناشی از ضعف مدارس دولتی می‌داند. سعیدی می‌گوید: «وقتی می‌بینیم میل خانواده‌ها برای فرستادن بچه‌هایشان به مدارس سمپاد، نمونه دولتی و غیرانتفاعی رو به افزایش است باید به این موضوع فکر کنیم که لابد سطح آموزش و فضای مدارس دولتی و عادی مناسب نیست و خانواده‌ها را راضی نمی‌کند، البته تأثیر تبلیغات کسانی که از این راه سود می‌برند هم زیاد است اما این باعث نمی‌شود که نقص‌های موجود در مدارس دولتی را نبینیم.»

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای مدیر و وزیر محترم آموزش و پرورش: شما که یک شبه تصمیم میگیرید ومدعی هستید روش گزینش دانش آموزان که طی ۳۰ ساله گذشته غلط است ( نقل به مضمون صحبت آقای وزیر و مدیر ) وراهکار جایگزین هم ندارید و صورت مسله را پاک میکنید و میگوید خذف !! آیا راهکار و روش جایگزین قبل از اعلام فکر کردید؟ مشاورین شما به شما مشورت و راهکار اعلام نمی کنند؟ کار مشاور alert نمودن مدیر بالا دست است!!! آقای وزیر و مدیر محترم شما که اعلام میکنید این روش برای خانواده های مرفه است که فرزاندانشان به این گونه مدارس راه پیدا میکنند!!! آقای وزیر و مدیر محترم شما نگران خانواده های مرفه نباشید اینگونه حانواده ها در کل ایران چند نفر هستند ( لطفا جامعه آماری را مطالعه نمایید) آنها به راحتی روشها و راهکار جایگزین را دارند و انتخاب کرده اند شما نگران خانواده های مرفه و پول دار نباشید.شما نگران خانواده های ضعیف و فقیر باشید که در کل ایران هستند و نمی توانند به این گونه مدارس راه یابند و استعداد سوزی. میکنید آقای وزیر محترم آموزش و پرورش ، مصوبه یک شبه که بدون کارشناسی و مطالعه صادر نمودید. قابلیت اجرایی و وجه قانونی ندارد. مطابق قانون نیازمند تایید شورای انقلاب فرهنگی و امضا ریس جمهور محترم را دارد مطابق فصل هشتم چهار چوب نهادی و نظام اجرای تحول بنیادین آموزش و پرورش: برای تحقق اهداف و برنامه های سند ملی آموزش و پرورش در افق چشم انداز،سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر برفرآیند تحول بنیادین در دو سطح به شرح زیر صورت می پذیرد: بخش اول:سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان و نیز ارزیابی و نظارت راهبردی فرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر پایه این سند بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد
کنکور هم باعث داغ شدن کاسبی عده ای شده است، آیا باید دانشگاه را تعطیل کرد؟ این چه منطقی است؟ اگر موسساتی از آزمون منفعت می برند از بی عرضگی وزیر و مدیران کلان آموزش و پرورش است. خانم سعیدی به خوبی میداند که حذف مدارس نمونه و سمپاد کار مافیای مدارس غیرانتفاعی است و هدف پرواز و فربه شدن آنها را به دنبال دارد. خانم سعیدی به خوبی میداند که بیشتر اعضای موافق حذف سمپاد در شورای عالی آموزش و پرورش خود مالکان مدارس غیرانتفاعی هستند.
خانواده ها در درجه اول دنبال مدرسه خوب دولتی رایگان می گردند اگر پیدا نکردند می روند سراغ مدرسه دولتی پولی و نهایتا مدرسه غیر انتفاعی. نتیجه عملی حذف مدارس سمپاد و نمونه پیوستن آن دو درصد "مرفهان بی درد آموزشی!" به جمع کثیر "فقیران آموزشی"در مدارس دولتی است. طرح شهاب در مدارس دولتی قابلیت اجرایی ندارد.اجرای طرح شهاب در مدارس یک تعارف بیش نیست چون در مدارس دولتی ، نه مجریان آموزش دیده داریم و نه فضای کلاس ظرفیت شناسایی استعداد تک تک دانش آموزان را به معلم می دهد و نه همه معلمان حوصله این کارها را دارند!
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش