پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۳۷ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۵۰۵۳
مجلس

محمدعلی وکیلی:

روحانی بخاطر انتقاد رسانه‌های اصلاح طلب، وزیر ارشاد را مورد عتاب قرار داده است/ دولت کوچکترین نقد را هم تحمل نمی‌کند

محمدعلی وکیلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
محمدعلی وکیلی گفت: در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی از وزیر ارشاد خواسته شده بود که حتما حضور داشته باشند اما صالحی در آن جلسه حضور پیدا نکرده بود. عدم حضور وزیر ارشاد باعث بروز دلخوری‌هایی شده بود و تا حدودی برای روحانی گران تمام شده بود زیرا رای انتخاب سعیدرضا عاملی برای دبیری بسیار مرزی بوده است و حضور آقای صالحی و رای او می‌توانست آرایش ترکیبی را تا حدودی تغییر دهد. این موضوع یکی از دلایل ناراحتی روحانی از وزیر ارشاد بوده است.

در مدت اخیر برای بار چندم موضوع استعفای وزیر ارشاد مطرح شد. خبرگزاری تسنیم نیز پیش از این خبرداده بود که سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زودی با دولت خداحافظی می‌کند.

 

اینکه وزیر ارشاد چه زمانی استعفا کند، معلوم نیست. آنچه معلوم است اینکه روحانی چندان تمایلی به ادامه کار صالحی ندارد. گفته می‌شود رئیس جمهور از انتقاد رسانه‌های اصلاح طلب به دولت ناراضی است و این یکی از دلایل انتقاد از صالحی است.

 

استعفای وزیر ارشاد و وضعیت کنونی این وزارتخانه، موضوعی بود که با محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهرن در مجلس شورای اسلامی مطرح کرده‌ایم. او در توضیح دلایل مطرح شدن مسئله استعفا و پیشینه آن به رویداد۲۴ گفته از ابتدای شروع دولت آقای روحانی تا کنون یک اشکال کاملا اساسی وجود دارد؛ آن‌هم اینکه دولت هیچ عملکرد رسانه‌ای مناسبی برای پایگاه اجتماعی خود نداشت و تیم رسانه‌ای روحانی چه در قالب ستادی، چه در قالب رسمی همواره نقد شده است. حتی رسانه‌های حامی روحانی اکنون منتقد اوشده‌اند. این یعنی چشم رسانه‌ای این دولت همواره کور بوده است.

 

وکیلی می‌گوید: معاون مطبوعاتی این دولت تا یکسال قبل آقای انتظامی بود اما انتظامی کف مطالبات اصلاح‌طلبان نبود. در نهایت آقای صالحی امیری تصمیم گرفت که تغییراتی را در این حوزه انجام دهد و آقای سلطانی‌فر را انتخاب کردند که ایشان هم انتخاب اصلاح‌طلبان نبودند بلکه از سوی حزب اعتدال و توسعه انتخاب شدند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید: میان آقای سلطانی‌فر و انتظامی اختلاف وجود داشت و منتقدان انتظامی می‌گفتند او مانند دستیار وزیر کارها را پیش می‌برد، نه یک معاونت. یکی از موارد اختلاف به هیات نظارت مطبوعات کشیده شد که با رفتار نسنجیده سلطانی‌فر، منجر به استعفا و با رفتار شتاب‌زده وزیر، استعفا پذیرفته شد.

 

وکیلی می‌گوید: آقای وزیر مدام مطرح می‌کرد که روحانی از عملکرد رسانه‌های اصلاح طلب انتقاد دارند. گویا آقای روحانی انتظار داشتند رسانه‌های اصلاح طلب همچنان از او حمایت کنند. یعنی توقع داشتند با وضعیتی که برای مطبوعات پیش آمده و با افزایش ۵ برابری کاغذ و دیگر خدمات، رسانه‌ها همچنان از او حمایت کنند.

 

عضو فراکسیون امید مجلس می‌گوید: سهم یارانه مطبوعات کمتر از ۲۰ درصد بوده و با این گرانی و افزایش قیمت، طبیعی است بخش مطبوعات با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. در این وضعیت روحانی حمایتی از رسانه‌ها انجام نداد. این حمایت حتی برای رسانه‌های همسو به کمترین حد رسید. 

 

وکیلی می‌گوید: مطبوعات تیراژ خود که در نقد کردن بود را از دست داده‌اند. نقد‌های مطبوعات اصلاح طلب از روحانی همواره حداقلی بوده است، اما دولت همین را هم تاب نیاورده است و آقای روحانی به خاطر این موضوع وزیر و معاونت مطبوعاتی را مورد عتاب قرار داده است و اینکه برخی از تاب و عتاب‌ها شاید برای ایشان خوشایند نبود و نمی‌توانستند تاب بیاورند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به مشکل دیگر اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: در شرایطی که همراهی دولت با رسانه‌ها به کمترین حد رسیده، واعظی تصمیم می‌گیرد فردی به نام معزی را برای معاونت مطبوعاتی انتخابات کند که حلقه ارتباطی مناسب و همگونی با اصلاح طلبان ندارد؛ یعنی به جای آنکه ابروی‌اش را درست کنند می‌خواهند چشمش را هم کور کنند!

 

نماینده اصلاح طلب مجلس دهم می‌گوید: اخلاق و نجابت سیدعباس صالحی فراتر از کاری است که انجام می‌دهد و به نظرم ایشان نتوانستند شانیت وزارتخانه را حفظ کند زیرا وزارت ارشاد کسی می‌خواهد که مطالبه‌گر باشد و با قدرت مطالبه‌هایش را پیگیری کند.

 

وکیلی به دلایل دیگر مطرح شدن شایعه استعفای وزیر ارشاد اشاره کرده و گفته در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی از وزیر ارشاد خواسته شده بود که در جلسه حضور داشته باشند که صالحی در آن جلسه حضور پیدا نکرده بود. عدم حضور وزیر ارشاد باعث بروز دلخوری‌هایی شده بود و تا حدودی برای روحانی گران تمام شده بود زیرا رای انتخاب سعیدرضا عاملی برای دبیری بسیار مرزی بوده است و حضور آقای صالحی و رای او می‌توانست آرایش ترکیبی را تا حدودی تغییر دهد. این موضوع نیز یکی از دلایل ناراحتی روحانی از وزیر ارشاد بوده است.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش