پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۲ - ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۱۵۱۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حقیقت‌پور: همه مشکلات را به دولت‌ قبلی پرتاب می‌کنند

«گرامی‌مقدم» قائم مقام حزب اعتماد ملی: دولت از حاشیه‌ها دوری و فکری برای مشکلات کند

اسماعیل گرامی مقدم,انتقاد اسماعیل گرامی مقدم از دولت رئیسی
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: دولت باید خودش را از حاشیه‌ها رهایی ببخشد و دنبال به این باشد که چگونه می‌شود تورم و گرانی را کنترل کرد. امروز یکی از مهم‌ترین مسائلی که وجود دارد نارضایتی گسترده بین مردم در خصوص قیمت‌های افسار گسیخته است که هیچ معیار و مبنایی برای افزایش‌شان نیست، این سوال مطرح می‌شود شما که با روش دولت قبل مخالف بودید چرا دست به افزایش قیمت‌ها می‌زنید؟ مردم، حقوق بگیر‌ها و کارگران حاضر هستند همان حقوق‌های سال قبل را دریافت کنند اما قیمت کالای اساسی انقدر افزایش پیدا نکند.

به گزارش ایلنا، اسماعیل گرامی مقدم درخصوص این‌که چرا هنگامی که اعتراضات مردم نسبت به معضلات و مشکلات معیشتی اوج می‌گیرد؛ عده‌ای برای منحرف کردن افکار عمومی بحث محاکمه دولتمردان قبلی را پیش می‌کشند و می‌گویند حتی این گرانی‌هایی که امروز وجود دارد تقصیر دولت روحانی است، گفت: هر دولتی که بر سرکار می‌آید برای فرار از مسئولیت متاسفانه تا مدتی دولت قبلی و اقدامات مفیدش را نادیده می‌گیرد و شروع می‌کند بارها را گذاشتن بر روی دوش آن دولت و مقصر قلمداد کردن دولتمردان قبلی در خصوص وضع موجود. دولت آقای رئیسی یک حُسنی که آن ماه‌های ابتدایی داشت این بود که اساسا از این روش فاصله می‌گرفت و سخنی درباره دولت گذشته نمی‌گفت اگرچه که مجلس هیچگاه مسیر تخریب را رها نکرد. اما رفته رفته که جلو رفتیم مشاهده کردیم متاسفانه آقای رئیسی و برخی از وزرای ایشان در همان مسیر غلط و اشتباه و غیر صادقانه افتادند.

قائم مقام حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: در مورد این‌که دولت روحانی چه بوده و چه کرده است باید بگوییم که آن زمان هم دستگاه‌های نظارتی و هم مجلسی که امروز وجود دارد حضور داشتند، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند؛ دولت روحانی در چارچوب نظام و در حد سیاست‌های کلان کشور حرکت کرده است. سوالی که پیش می‌آید این است اگر قرار بود همه مشکلات بر عهده دولت قبل باشد چرا این دولت اساساً مسئولیت پذیرفته است؟ چرا در انتخابات گفتند ما این وضعیت را تغییر می‌دهیم؟ و چرا نتوانستند این وضعیت را تغییر دهند؟

وی یادآور شد: قرار بود معیشت مردم را بهتر و نرخ تورم کنترل کنند. جلوی افزایش بی‌رویه برخی ارزها را در برابر ریال بگیرند و نرخ خط فقر را کاهش دهند، چرا نتوانستند؟ آن دولت قبلی که امروز حضور ندارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه ۳ ماه دیگر در آستانه نخستین سال روی کارآمدن دولت سیزدهم هستیم، ادامه داد: امروز به دلیل آن که دولتمردان پاسخی ندارند ناگزیر هستند برای این‌که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند، دولت قبل را مقصر جلوه دهند و حرف از محاکمه می‌زنند که این‌گونه رفتار کردن هم ره به جایی نخواهد برد، جز مشغول کردن خودشان؛ دوستان باید بدانند با این حاشیه‌ها مشکلات مردم حل نمی‌شود.

وی تاکید کرد: دولت باید خودش را از حاشیه‌ها رهایی ببخشد و دنبال به این باشد که چگونه می‌شود تورم و گرانی را کنترل کرد. امروز یکی از مهم‌ترین مسائلی که وجود دارد نارضایتی گسترده بین مردم در خصوص قیمت‌های افسار گسیخته است که هیچ معیار و مبنایی برای افزایش‌شان نیست، این سوال مطرح می‌شود شما که با روش دولت قبل مخالف بودید چرا دست به افزایش قیمت‌ها می‌زنید؟ مردم، حقوق بگیر‌ها و کارگران حاضر هستند همان حقوق‌های سال قبل را دریافت کنند اما قیمت کالای اساسی انقدر افزایش پیدا نکند.

گرامی مقدم افزود: امروز با افزایش دستمزدها، قیمت‌ کالاها چندین برابر شده است، چه کسی این کار را انجام داده است؟ دولت و بانک مرکزی این اقدام را کرده‌اند. چرا دولت بدون مطالعه راهی را رفته است که قیمت‌ها افزایش پیدا کند؟ این را که دیگر نمی‌شود گردن دولت قبل انداخت!

وی درباره این‌که مطرح می‌شود جریانی در کشور با روحانی و دولتش بر سر ماجرای برجام عناد دارد و برای همین است که از هر ابزاری برای محاکمه کردنش استفاده می‌کند، گفت: تنها دولت روحانی نیست، جریان‌های تندروی اصولگرا نسبت به دولت‌های میانه‌رو مسئله دارند آن هم به چند دلیل؛  دولت قبلی  در جهت رفع مشکلات مردم در ۴ سال اول گام بسیار بزرگی دولت برداشت و باعث شد تحریم‌ها برداشته شود. گشایش‌هایی در حوزه اقتصادی، صادرات و واردات رخ داد و تا ۴ سال ما شاهد تورم و افزایش قیمت‌ها نبودیم، افزایش قمیت در مسکن صفر بود و شاید آن دوره رکود بود اما رکودی که به نفع مردم باشد، پسندیده است. ۴ الی ۵ سال قیمت ارز در حد ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۷۰۰ در نوسان بود که همه از پیامدهای توافق بود اما این توافق بهم خورد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: دولت تلاش کرد توافقی صورت گیرد اما تا امروز این اتفاق رخ نداده است، بنابراین برخی سعی می‌کنند در خصوص آن اقدامات و نتایج توافق اولیه سیاه‌نمایی کنند  برای همین است که به آن دولت حمله می‌کنند و آن را مقصر می‌دانند.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور جدید و دولتی‌ها واقف هستند باید رفع تحریم‌ها را داشته باشیم. بیمه کشتی‌های ما آزاد باشد. مراودات مالی با دنیا داشته باشیم و بانک‌ها بتوانند به سهولت با بانک‌های دنیا ارتباط داشته باشند. صادرات ما مشکلی نداشته باشد تا بازگشت درآمدهای ارزی داشته باشیم. 

گرامی‌مقدم خاطرنشان کرد: تا زمانی که سرمایه‌گذار خارجی وارد کشور نشود صحبت درباره توسعه و رشد نرخ اقتصادی معنا ندارد چراکه توسعه‌یافتگی در حوزه اقتصادی نیازمند الزمات و متغیرهایی هستند؛ معتقدم تا متغیرهای ما در سیاست خصوصاً سیاست خارجی تغییر نکند، شاهد تغییرات آنچنانی نخواهیم بود. 

وی تاکید کرد: باید سیاست داخلی را به گونه‌ای تغییر داد که قیمت‌ها تا حدودی کنترل شوند و ما بتوانیم آن نگاه به خودی که حرفش را می‌زنیم محقق کنیم، اما با این فرافکنی‌ها و انداختن تقصیر گردن این و آن عملاً از توان و  ظرفیت آن غافل خواهیم شد.

***

حقیقت‌پور: همه مشکلات را به دولت‌ قبلی پرتاب می‌کنند/ آقای رئیسی، شما با علم به مشکلات وارد گود انتخابات شدید

فعال سیاسی اصولگرا گفت: وزارتخانه‌های صمت و کار پاشنه آشیل دولت سیزدهم هستند و آقای رئیسی باید نیرو‌های قوی‌تر و با تجربه‌تری بیاورد تا کشور بیش از این خسارت نبیند.

اسماعیل گرامی مقدم,انتقاد اسماعیل گرامی مقدم از دولت رئیسی

منصور حقیقت‌پور فعال سیاسی اصولگرا، در پاسخ به این سوال که آیا کابینه دولت سیزدهم نیاز به تغییر یا ترمیم دارد یا خیر، گفت: این کابینه قطعا به ترمیم نیاز دارد و با سازوکار و ظرفیتی که در ترکیب کابینه وجود دارد، پاسخگوی خروج از شرایط فعلی به ویژه در ابعاد اقتصادی نخواهد بود و نیازمند این است که یارانی فهیم‌تر، با برنامه‌تر، عاقل‌تر و پخته‌تر انتخاب شوند.

وی افزود: پست وزارت در دولت، پست آزمون و خطا نیست. نمی‌شود فردی را مستقیما از بنگاهی برداری و او را به عنوان بزرگترین وزیر وزارتخانه‌ای که بزرگترین بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی در ذیل آن قرار گرفته معرفی کنی.

حقیقت‌پور تصریح کرد: با وضعیتی که امروز برای صنعت پتروشیمی و صنایع وابسته در وزارت کار پیش آمده، احساس می‌کنم، آقای رئیسی از این جا به جایی‌ها استقبال کرده و از افراد قوی و با تجربه استفاده خواهد کرد. او اجازه نمی‌دهد کشور بیش از این دچار آزمون خطا شود؛ بنابراین باید کسانی کشور را مدیریت کنند که تجربه و سابقه کافی در مدیریت داشته باشند.

وی افزود: دوستان مفهوم جوان‌گرایی را اشتباه گرفته‌اند. جوانگرایی به این معنا نیست که آن فرد باید جوان دهه شصتی یا هفتادی باشد. جوانگرایی به این معناست که فرد باید دارای اندیشه و تفکر جوان باشد. رهبری در فرمایشات خود، شهید قاسم سلیمانی که فردی حدودا ۶۵ ساله بود را «جوان» معرفی کردند. زمانی معاون سردار سلیمانی بودم و او واقعا به اندازه ده‌ها جوان امروزی، پیاده‌روی، کوه‌پیمایی می‌کردند؛ بنابراین کابینه دولت سیزدهم نیازمند ترمیم است و امیدواریم این ترمیم به سرعت انجام شود تا مملکت خسارت اضافی نبیند.

بیشتر بخوانید: گرامی‌مقدم: مردم، حاضرند حقوق‌های سال قبل را بگیرند، اما قیمت کالا‌های اساسی انقدر افزایش پیدا نکند

حقیقت‌پور در پاسخ به این سوال که این تغییرات باید در کدام قسمت کابینه انجام شود، گفت: در بعضی از جاها، مشکلات زیادی ایجاد شده و وزارتخانه‌های کار و صمت امروز واقعا پاشنه آشیل دولت آقای رئیسی هستند. به نظر در سه تا چهار وزارتخانه جا دارد تا آدم‌های قوی‌تر و با تجربه‌تری آمده و در وزارتخانه مستقر شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس برای استیضاح اعضای کابینه تلاش خواهد کرد، گفت: مجلس باید دست به استیضاح وزرا بزند یا آنکه با دولت به توافق برسد که ما می‌توانیم چهار وزیر دولت را استیضاح کنیم، اما بهتر است شما آن‌ها را تغییر دهید. روش‌های انجام کار به عهده مجلس است.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که اگر تغییراتی در کابینه انجام شود، دولت در تحقق شعار‌هایی که داده بهتر عمل خواهد کرد یا خیر، گفت: با انجام تغییرات دولت باید درباره تحقق شعار‌ها بهتر عمل کند. آقای رئیسی در مقاطعی شعار‌هایی داد که این شعار‌ها ناشی از عدم شناخت ایشان از شرایط موجود مملکت است. به عنوان مثال ایشان گفتند ما مشکل بورس را حل می‌کنیم. پس چرا این موضوع حل نشده است؟

وی تصریح کرد: حتی امروز بعضی دستوراتی را با ضرب‌الاجل‌های نشدنی صادر می‌کنند. این موارد امکان‌پذیر نیست. فکر می‌کنم، چون آقایان کمتر کار اجرایی انجام داده‌اند، با پیچیدگی‌های کار اجرایی آشنایی نبوده و شعار‌هایی داده‌اند که امروز نمی‌توان آن‌ها را جمع کرد. آقایان امروز، همه مشکلات را به دولت‌های قبلی پرتاب می‌کنند. شما منتقد عملکرد آقای روحانی بودید که چرا او همه مشکلات را گردن احمدی‌نژاد می‌انداخت. حالا خودتان همه مشکلات موجود را گردن دولت روحانی می‌اندازید. شما این مشکلات را شناخته و با علم به این مشکلات وارد گود انتخابات شدی. امروز هم باید بدون آنکه مشکلات را گردن شخص دیگری بیاندازید آن‌ها را حل کنید.

***

رونمایی عباس عبدی از «بدترین دشمن این دولت»

فعال سیاسی اصلاح طلب، «بدترین دشمن این دولت» را از نگاه خود معرفی کرد.

"عباس عبدی" فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت:

بدترین دشمن این دولت کسانی هستند که آگاهانه یا ناآگاهانه در مقام دفاع از دولت علل مشکلات را با انواع حیله ها، وارونه معرفی می کنند و ذهن دولتی ها را از فهم واقعی مشکل، منحرف می کنند.

اسماعیل گرامی مقدم,انتقاد اسماعیل گرامی مقدم از دولت رئیسی

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش