به گزارش ایرنا، معصومه ظهیری روز شنبه در یک گفت و گو بیان کرد: اینکه چرا قم قرنطینه نشد قطعاً توسط مسئولین مربوطه مورد بررسی قرار گرفته که یکی از دلایل آن مواصلاتی بودن استان قم بوده است.
وی مطالبه گر بودن استان قم از مسئولین کشوری را مهم برشمرد و گفت: دولت باید در ابتدای زمان اعلام شیوع امکانات بیشتری به قم میداد ما الآن نهاد مسئول زیادی در استان داریم چرا نیرویهای جهادی ما بدون ماسک و کاور و کفش باید شبها در خیابان ضدعفونی و گندزدایی معابر را انجام دهند.
ظهیری گفت که امروز بخاطر ضعف امکانات، افراد داوطلب با امکانات شخصی برای ضدعفونی شبانه معابر اقدام می کنند و مسئولین ما باید در این زمینه بیشتر وارد عمل شوند نیروهای جهادی ما با عِرق مسلمانی به میدان آمدهاند.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران افزود: امروز باید نهادها و ارگانهای مسئول ما جهادی وارد عمل شوند، شیفت تولید ما باید حتی به سه شیفت افزایش پیدا کند برای تسهیل در این امر کارگر استخدام شود تا برای افراد بیکار اشتغالزایی شود اقتصاد قابل جبران است.
وی یادآور شد: هیچ پولی در مقابل جان مردم ارزشمند نیست این دوره خواهد گذشت و کسبوکارها رونق خواهد گرفت بیاید دستبهدست هم دهیم و برای سلامت مردم بیشتر تلاش کنیم.
ظهیری مدیریت سلامت جسمی افراد را یک بعد مهم این بحران دانست و گفت: قطعاً در این بحران ما با دو مسئله روبرو هستیم یک بخش تلاش مدیریت سلامت جسمی مردم است یک سری افراد متولی امور سلامت جسمانی و بهداشت عمومی هستند که در خط مقدم ما نیز حضور دارند.
وی اضافه کرد: امروز این جهاد و دفاع سلامت برای پرستار و پزشک نیست، هرکسی باید به وظیفه خود عمل کند و متولیان امور سلامت جسمانی و بهداشت عمومی و محیط باید بهوسیله آموزش شیوع شناسی را نیز انجام دهند.
وی با تاکید بر سلامت روحی و روانی افراد خاطرنشان کرد: ما نمیخواهیم پساکرونا مردم افسرده باشند و استرس، وسواس و ترس داشته باشند بههرحال کرونا تمام میشود اما ما باید سعی کنیم عوارض آن کم باشد.
ظهیری با تاکید بر مراقبت از کودکان خاطرنشان کرد: ما باید در زمان قرنطینه به کودکان نیز توجه کنیم تا در اتمام این بحران دچار افسردگی نشوند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اصحاب هنر و رسانه، صداوسیما و آموزشوپرورش باید در این زمینه دستبهدست هم دهند.
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران تاکید کرد: امروز نظام روانشناسی ما باید با پیام و ضبط برنامه برای آرامش جامعه و سلامت روحی و روانی تلاش کند زیرا در فضای مجازی بیشتر به ترس از کرونا پرداختهشده شعار امروز ما باید این باشد« من مواظبم، من آرامم و من تلاش میکنم».
گفتنی است بر اساس آخرین آمار رسمی تا هفته گذشته دستکم ۳۰ نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در قم جانباختهاند و ۹۲۳ نفر اکنون در بیمارستانهای این شهر و چند برابر این رقم به دلیل داشتن علائم خفیفتر در منازل بستری و تحت مراقبتهای پزشکی هستند.
- 13
- 2