دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۲۹ - ۳۱ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۸۶۶۳
شهری و روستایی

محسن هاشمی:

اشرافی‌گری، رانتخواری و سوءاستفاده سیاسی از بیت‌المال نظام را تهدید می‌کند نه انتقاد مردم

محسن هاشمی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
رئیس شورای شهر تهران گفت: انتقاد منتقدان و ناراضایتی مردم، تهدیدات نظام نیستند بلکه فرصت‌هایی برای رفع اشکالات و تقویت نظام هستند، تهدید نظام ناکارامدی، اشرافی‌گری، رانتخواری، تبعیض، اعمال نفوذ، سوءاستفاده سیاسی از بیت‌المال و امکانات عمومی و عدم برخورد با متخلفین است که موجب تضعیف نظام در برابر بیگانگان می‌گردد.

به گزارش ایلنا، محسن هاشمی (رئیس شورای شهر) در هفتاد و هفتمین جلسه شورای شهر با اشاره به رای دیروز  مجمع تشخیص مصلحت گفت: از مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب مجوز بازگشت جناب سپنتا نیکنام به شورای شهر یزد تشکر و به این هموطن زرتشتی تبریک بگویم و از جناب آقای الویری که در نخستین ملاقات شورا، با ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، پیگیری این موضوع را آغاز کردند، تقدیر می‌نمایم.

 

وی شهادت ۱۱ تن از نیروهای جان برکف مرزبان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در حمله تروریستی تسلیت گفته و یاد عالم ربانی حضرت آیت الله مرتضی تهرانی را گرامی داشت.

 

 رئیس شورای شهر افزود: در روزهای اخیر سالروز خطبه تاریخی و واپسین آیت الله هاشمی رفسنجانی را داشتیم، خطبه‌ای که ایشان پس از سالها نیز در پاسخ به درخواست‌های متعددی که جهت ارائه راهکار برون رفت از چالش سیاسی جامعه و همچنین بازگشت به نماز جمعه، آن خطبه را جامع ومانع می‌دانستند.

 

وی افزود: همه می‌دانیم امروز کشور وارد چالش جدید و دامنه‌داری با مثلث ایالات متحده، رژیم صهیونیستی و برخی دولت‌های عربی شده است. ما بیش از پیش به یکدلی و همگرایی در جامعه نیازمندیم. بایستی صدایی واحد از ایران در جهان شنیده شود و برخاستن صدایی واحد، نیاز به زدودن کینه‌ها و کدورت‌ها، وفاق ملی و ترمیم شکاف‌های اجتماعی دارد.

 

هاشمی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که خواستار حل مشکلات مردم، برخورد بدون اغماض با متخلفان و مفسدان اقتصادی و تقویت رابطه مردم و نظام شده‌اند، افزود: همان مسیر صحیحی است که جریان انحرافی و افراطیون با دفع حداکثری و جذب حداقلی قصد کج کردن مسیر انقلاب را از آن داشتند و نیاز امروز ما بازگشت به همان فضای وحدت، همدلی و همراهی دهه نخست انقلاب میان مردم و مسئولان است. گرچه برخی از نیروهای افراطی و تندرو، مواضع خیرخواهانه آیت الله هاشمی رفسنجانی در آخرین نماز جمعه ایشان را برنتافتند و ایشان را مورد تخریب قرار دادند اما گذشت زمان نشان داد که دوراندیشی آیت الله نسبت به مسایل سیاسی، باعث شد ایشان مواضعی را اتخاذ کند که نه تنها نیاز آن روز انقلاب و کشور بلکه نیاز امروز جامعه ما باشد.

 

هاشمی با بیان اینکه محور اصلی سخن آیت الله هاشمی رفسنجانی در واپسین خطبه ایشان، بازگشت به قانون و ترمیم شکاف میان مردم و حاکمیت بود، ادامه داد: ایشان ناصحانه دامن زدن به اختلافات، برخورد سخت با اعتراضات نرم، آسیب زدن به اعتماد عمومی را تیشه به ریشه نظام زدن می‌دانستند و همه تلاش و اعتبار خود را مصروف ساختند که انقلاب از سرمایه اصلی خود یعنی حضور وحمایت آحاد مردم ونه یک قشر و سلیقه خاص محروم نگردد.

 

رئیس شورای شهر افزود: عمل به مر قانون، برخورد با متخلفان قدرتمند و صاحب نفوذ، نشان دادن رافت اسلامی در برخورد با مردم و شهروندان عادی و فاقد قدرت موجب می‌شود که شکاف جامعه با حاکمیت ترمیم گردد و فراهم کردن بستر قانونی اعتراضات اجتماعی و پررنگ شدن وتقویت عنصر مردمسالاری دینی و جمهوریت در نظام، اقتدار ملی را در برابر بیگانگان افزایش خواهد داد.

 

وی با بیان اینکه اگر در چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی، این نظام برای رسیدن به بلوغ و کمال نیازمند تقویت نقاط مثبت و ترمیم نقاط ضعف خود است، افزود: باید بپذیریم که بخشی از مشکلات با شنیده شدن صدای منتقدین و مردمی که در عرصه رسمی تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، رفع می‌گردد و اگر جمهوری اسلامی ایران توانست در دهه نخست انقلاب در برابر شرق و غرب بایستد و از تمامیت ارضی خود در برابر هجوم بیگانه و توطئه‌های داخلی صیانت کند، مرهون حضور پرشور واعتماد بالای مردم به حاکمیت و مسئولان بود و اگر در پی پایداری و ثبات نظام هستیم، بایست خدشه‌هایی که بواسطه عملکرد ما مسئولان به اعتماد عمومی وارد شده است را با شفافیت، افزایش خدمت‌رسانی، کاهش تشریفات و برخوداری از امتیازات، مبارزه با رانت و فساد و تقویت شایسته‌سالاری و کارآمدی ترمیم کنیم.

 

هاشمی گفت: انتقاد منتقدان و  ناراضایتی مردم، تهدیدات نظام نیستند بلکه فرصت‌هایی برای رفع اشکالات و تقویت نظام هستند، تهدید نظام ناکارامدی، اشرافی‌گری، رانتخواری، تبعیض، اعمال نفوذ، سوءاستفاده سیاسی از بیت‌المال و امکانات عمومی و عدم برخورد با متخلفین است که موجب تضعیف نظام در برابر بیگانگان می‌گردد.

 

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش