جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۷:۵۴ - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۰۰۰۶
شهری و روستایی

خرمشهر هم گرفتار سیلاب شد/ سیلاب در حال ورود به ۲ روستای شادگان است

سیل در خوزستان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار خرمشهر گفت: افزایش حجم آب رودخانه کارون ناشی از بروز پدیده مد اکبر موجب آب گرفتگی پارک ساحلی بایندر در منطقه کوت شیخ خرمشهر شد.

به گزارش مهر، داوود دارابی اظهار کرد: با بالا آمدن آب رودخانه کارون در اثر مد اکبر بخشی از بلوار ساحلی به دلیل نفوذ آب از درزهای بدنه بلوار دچار آبگرفتگی شده است.

 

وی افزود: در حال حاضر عوامل اجرایی برای مهار کردن آبگرفتگی مشغول به کار هستند.

 

شهردار خرمشهر با اشاره به فعالیت ستاد بحران شهرداری در مناطق بحرانی گفت: هم اینک عوامل اجرایی شهرداری در منطقه علقمه، طویجات و محرزی مشغول به احداث و تقویت سیل بندها هستند.

 

به گفته دارابی مناطق آسیب پذیر خرمشهر از جمله حواشی شهر و روستاها از سوی مسئولان ستاد مدیریت بحران در حال کنترل است.

 

وی اظهار کرد: مردم خرمشهر در رابطه با احتمال وقوع سیلاب در سطح شهر نگران نباشند.

 

سیلاب در حال ورود به ۲ روستای شادگان است

کاظم شاوردی، بخشدار خنافره شادگان بیان داشت: از ساکنان روستا‌های رگبه و حدبه بخش خنافره این شهرستان خواست بنا به تصمیم ستاد هماهنگی مدیریت بحران شادگان هر چه سریع  تر محل سکونت خود را تخلیه کنند.

 

وی ابا اشارهبه بالا آمدن حجم روان آب ها افزود: حجم روان آب‌ها در روستا‌های ذکر شده در حال بالا رفتن است و آب در حال ورود به منازل این ۲ روستا است.

 

شاوردی تصریح کرد: ساکنان این ۲ روستا در کمپ‌های اضطراری شهرک صنعتی و نیشکر فارابی مستقر خواهند شد.

 

گزارش استاندار خزوستان از سیل در خوزستان

غلامرضا شریعتی در نشست شورای مدیریت بحران استان که با حضور رییس جمهور برگزار شد با اشاره به سیل اخیر اظهار کرد: اولویت اول ما تلاش جهت کاهش تلفات جانی بوده است و همواره در دستوراتی که از سوی دولت داشته‌ایم بر این امر تأکید شده است. هدف ما این بود که شرایط را مدیریت کنیم تا خطر پایین دست به حداقل برسد.

 

وی افزود: اولویت دوم ما پایداری سدها و پیشگیری از آسیب دیدن و شکسته شدن سدها و مدیریت رهاسازی آب به گونه‌ای بود که پایداری و ایمنی سد و تاسیسات وابسته آن به خوبی حفظ شود. در صورت عدم اتخاذ چنین رویکردی امکان رخ دادن اتفاقات ناگوار و غیر قابل کنترل وجود داشت و موجب خسارت بی‌سابقه می‌شد. 

 

استاندار خوزستان گفت: اولویت سوم ما نیز مدیریت ریسک بود. ما در مدیریت ریسک تلاش کردیم، پایین‌دست مورد توجه باشد و رها سازی تا حد امکان به گونه‌ای باشد که کمترین خسارت مالی و زیربنایی را برای پایین دست ایجاد نماید. در این زمینه نقش سدها برای جلوگیری از کنترل سیل در استان بر کسی پوشیده نیست.

 

شریعتی تصریح کرد: در سیل سال ۱۳۰۲ حدود سه چهارم دشت خوزستان را آب فرا گرفته بود.

 

وی ادامه داد: سیلاب‌های سال ۱۳۰۷، ۱۳۱۶ و ۱۳۲۸ هم هر کدام به نوبه خود بدون سدهای فعلی خسارت‌های زیادی وارد کردند که از میزان واقعی خسارت‌ها آن طور که باید و شاید اطلاعی در دست نیست اما در اطلاعات یکی از سیلاب‌ها ثبت شده که راه آهن اهواز خرمشهر به مدت ۱۰۰ روز مسدود شده بود. 

 

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: امروز با این حجم از سیلاب‌ها، اهمیت سدهای ساخته شده در جلوگیری از تلفات و خسارت‌ها بیش از پیش روشن است که جا دارد یاد و خاطره مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که در زمان دولت ایشان این تاسیسات ساخته شد گرامی داشته شود. 

 

شریعتی افزود: در سیل سال ۱۳۴۷ فقط در اهواز ۱۸ نفر تلفات داشتیم و شرایط سختی روی داد. با این وجود حداکثر دبی رودخانه کرخه به یک هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه رسید و کل آورد آب این رودخانه یک میلیارد متر مکعب بود درحالی که در سیل اخیر آورد رودخانه کرخه سه میلیارد متر مکعب بود و دبی ثبت شده به صورت روزانه پنج هزار و ۲۰۰ تا پنج هزار و ۴۰۰ متر مکعب برثانیه و دبی ثبت شده در پیک هشت هزار و ۲۰۰ متر مکعب بر ثانیه است.

 

وی گفت: در سیل رودخانه گلابدره تهران در سال ۱۳۶۶، بارندگی ۲۸ میلی متر و پیک سیلاب ۳۴۷ بود و ۳۰۰ نفر تلفات انسانی داشتیم؛ در استان گلستان در سال ۱۳۸۰ بارندگی ۴۵۰ میلی متر و پیک دبی ۳۰۱۷ متر مکعب بر ثانیه بود و ۴۱۰ نفر تلفات انسانی در آن ثبت شده است. در سال ۸۹ در خراسان رضوی نیز پیک سیلاب ۱۰۵ بود و ۱۱ نفر کشته شدند.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: حجم سیلی که وارد خوزستان شد، نشان دهنده بزرگی موضوع است؛ آورد رودخانه‌های استان در یک سال آبی نرمال ۲۸ میلیارد متر مکعب است و سال آبی از مهر هر سال تا مهر سال بعد محاسبه می‌شود. آورد رودخانه‌های استان از مهر سال گذشته تا امروز ۳۵ میلیارد مترمکعب بوده است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال آبی این رقم به ۵۰ میلیارد مترمکعب برسد که کار مدیریت آب را سخت می‌کند.

 

شریعتی افزود: در دنیا نیز موارد مشابهی بوده است، به طور مثال در سیلاب ۲۰۱۸ در تگزاس هشت نفر ناپدید شدند، در سیلاب ژاپن با دبی ۴ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه ۵۰ نفر کشته شدند و ده‌ها نفر مفقود الاثر شدند. درحالی که در سیلاب اخیر در خوزستان، خروجی دز، ۳ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه بود، خروجی کرخه،۲ هزار و ۴۰۰ متر مکعب بر ثانیه، خروجی کارون نیز یک هزار و ۷۰۰ متر مکعب بر ثانیه و خروجی مارون ۶۰۰ متر مکعب بر ثانیه بود و خوشبختانه هیچ تلفاتی نداشته‌ایم و با پهنه بندی‌ها و بررسی‌های لازم تلاش شد این شرایط مدیریت شود.

 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل‌ها می‌بایست بسیاری مناطق تخلیه می‌شدند اما سعی کردیم کمترین جابه جایی و تخلیه انجام شود و یک کار جهادی با مشارکت و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح صورت گرفت. کارهایی مانند پخش سیلاب و ایجاد دایک و انحراف آب انجام شد تا بتوانیم آن سه اولویت خود را در سرلوحه کار داشته باشیم و در واقع تلفات نداشته باشیم، سدها پایدار باشند، به زیرساخت‌های شهری آسیبی نرسد و خسارت کشاورزی هم به حداقل برسد.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: با وجود همه مشکلاتی که سیل برای ما داشته است اما سدهای ما خوشبختانه پُر شده‌اند و بسیاری از آب‌ها به کانون‌های ریزگرد هدایت شده است و وضعیت این مناطق نیز بهبود یافته است. همچنین محیط زیست خوزستان با آبگیری تالاب‌ها، در نتیجه سیلاب اخیر وضعیت بهتری پیدا کرده است و آب موجب احیای آن‌ها شده است، همچنین این سیلاب موجب تجدید منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی و آبیاری جنگل‌ها و تثبیت خاک شد.

 

شریعتی افزود: در مدیریت سیلاب اخیر محدودیت‌هایی داشتیم، از جمله اینکه سد دز با قدمت پنجاه و شش سال ساخته شده است و با این وضعیت ما نیاز به مدیریت سد داشتیم، سد گتوند مشکلات خاص خود را دارد و سد کرخه نیز بیش از چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب را تجربه نکرده است ولی می‌بایست تا ۶.۲ میلیارد مترمکعب آب را تحمل می‌کرد.

 

وی گفت: با وجود این محدودیت‌ها، به کمک تیم‌های کارشناسی و وقت قابل ملاحظه‌ای که شورای تامین استان به این کار اختصاص داد و در کنار تیم کارشناسی بود و تصمیمات نهایی را اتخاذ کرد و حمایت‌های شما در راس دولت، معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور که چند بار به استان سفر داشتند و حمایت کردند و همچنین حمایت‌های وزیر محترم نیرو توانستیم کارها را در حد توان به انجام برسانیم.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: لازم است برای کنترل سیلاب‌های آینده، پروژه‌های تکمیلی در استان اجرا شود. علاج بخشی و افزایش ارتفاع سد دز جزو اولویت‌ها باشد، این کار می‌تواند ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون متر مکعب به ظرفیت این سد اضافه کند و نقش تاثیرگذاری در کنترل سیلاب‌ها داشته باشد. همچنین احیای نهر ماله در حوضه کارون می‌تواند کانال سیلاب بر بسیار خوبی باشد و ما را بیمه کند. اگر مسیر قدیمی سد دز احیا شود نیز این مسیر می‌تواند به عنوان یک کانال سیلاب بر کمک کند و حجم زیادی از آب را هدایت کند. ساخت سد بختیاری نیز می‌تواند عمر سد دز را بالا ببرد و در نهایت موضوع بیمه سیل هم برای جبران خسارت در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و زیربنایی در کشور پایه گذاری شود.

 

خشک شدن مناطق سیل‌زده ‌خوزستان تا زمستان طول می‌کشد

عبدالله سلامی، رئیس منطقه خوزستان حزب اتحاد ملت و فعال سیاسی، اجتماعی این منطقه، ضمن اشاره به فاکتورهای موثر و تعیین‌کننده جاری شدن سیلاب بی‌سابقه و مخرب فرودرین‌ماه سال جاری در جلگه خوزستان در گفت‌وگو با امتداد، اظهار داشت: چنانچه به درستی پیش بینی شده باشد که اقلیم کشور با شروع یک دوره ترسالی و ترسازی پیش رو، مواجه و فاکتورهای مورد اشاره نیز ثابت فرض شوند، چه بسا تجربه سیل فروردین‌ماه سال جاری در آینده، به صورت اجتناب‌ناپذیر تکرار شود. 

 

سلامی در ادامه، اشاره‌ای نیز به مواجهه مردم با این مسئله در خوزستان داشت و تصریح کرد: مقاومت و دفاع در مقابل جاری شدن سیل اخیر را می‌توان به چهار اولویت؛ دفاع و مقابله نیروی مردمی و توده‌ای مناطق در معرض سیل با دستان خالی و بکار بستن ابزار و ادوات ساده، پیوستن نیروی مردمی از اقصی نقاط شهرها و روستاهای استان، بکار بستن تمهیدات محدود ستاد بحران و هلال احمر استان، مشارکت نیروهای سپاه و ارتش، یاری شهرها و استان‌های معین و در نهیات، کمک‌های منطقه‌ای و جهانی تقسیم کرد. وی افزود: متاسفانه با توجه به اینکه، سرعت عمل سیل و فشار و فراوانی آب، بسیار غافلگیرانه رخ داده بود، هیچکدام از عملیات الویت‌های ذکر شده، نتوانست از عهده مهار بحران سیل و جلوگیری از ضرر و زیان مضاعف آن فائق بیاید.

 

همچنان خطر و عمق فاجعه بحران سیل مهار نشده است

این فعال سیاسی تصریح کرد: بدون تردید، تبعات ضرر و زیان ناشی از جاری شدن سیل اخیر در نقاط مختلف کشور، از جمله خوزستان که بخش عظیمی از مساحت جلگه آن ‌را سیلاب فراگرفته و به زیربنای ساختارها و اموال و دارایی‌های مردم آن در بعد محلی و همچنین به ثروت ملی آسیب جدی وارد کرده است. البته، کماکان خطر و عمق فاجعه بحران آن نیز مهار نشده و به مراتب از رخداد وقوع جریان سیل اثرگذارتر خواهد بود.

 

سلامی تاکید داشت: چنانچه دولت و ملت در یک اقدام و عزم ملی، نتواند از عهده رفع بحران ناشی از تبعات سیل و جبران ضرر و زیان وارده بر بیایند، چه بسا کشور و استان‌های سیل‌زده از جمله خوزستان در آینده با پیامدهای اجتماعی، سیاسی و امنیتی سوء، مواجه خواهند شد.

 

اقدامات بهنگام حزب اتحاد ملت در مناطق سیل‌زده

وی در ادامه، ضمن اشاره به اقدامات و فعالیت‌های حزب اتحادملت در این منطقه، خاطرنشان کرد: حزب اتحاد منطقه خوزستان، ابتدا با صدور بیانیه به منظور تشویق مردم جهت کمک‌رسانی به سیل‌‌زدگان، توانست در جمع‌آوری و توزیع کالا و خوراک مورد نیاز مردم، همراه با سرکشی میدانی، تهیه گزارش و اطلاع‌رسانی در کنار سایر نهادهای مردمی، مدنی و دولتی تلاش موثری در مقابله با این آسیب به عمل بیاورد.

 

استقرار اغلب سیل‌زدگان در مناطق غیرایمن و غیربهداشتی

رئیس منطقه خوزستان حزب اتحاد ملت، همچنین اشاره‌ای نیز به وضعیت کنونی مردم در مناطق سیل‌زده داشت و یادآور شد: اسکان و استقرار اولیه سیل‌زدگان شهرهای کوچک و روستاهای سیل‌زده به دلخواه و با اقدامات فوری و حساب‌نشده انجام گرفته و هلال احمر و ستاد بحران، جهت انتقال و اسکان سیل‌زدگان در اماکن مناسب، از آمادگی کافی و به موقع برخوردار نبودند. هم اکنون نیز اغلب سیل‌زدگان در محل‌های غیرامن و غیربهداشتی و دور از دسترس، نگهداری می‌شوند.

 

تهدید سیل‌زدگان توسط حشرات ناقل بیماری و گزندگان مرگ‌بار

سلامی خاطرنشان کرد: امروز، آن‌ دسته از سیل‌زدگان نواحی غربی که مورد هجوم طغیان رودخانه کرخه واقع شده بودند، در جنگل‌های مصنوعی تثبیت تپه‌های شن روان که مملو از وجود حشرات بیماری‌زا و گزندگان مرگ‌آفرین، مانند عقرب‌ها بوده، بدون امکانات اولیه مستقر شده‌اند. بدون تردید، با فرارسیدن فصل گرما با خطر آلوده و مبتلا شدن به انواع بیماری‌های عفونی و پوستی مواجه خواهند شد. مزید بر آن، به علت فقدان علوفه کافی برای تغذیه دام‌های جان سالم برده از سیل اخیر، این حیوانات نیز با خطر تلف شدن مواجه هستند.

 

خشک‌شدن مناطق سیل‌زده استان خوزستان تا فرارسیدن زمستان طول می‌کشد

این فعال سیاسی با اشاره به چشم‌انداز کوتاه مدت تبعات سیل اخیر نیز، عنوان داشت: معضل بالا بودن سطح آب‌های تحت ارضی در جلگه خوزستان و اشباع سفره آن از وجود آب‌های سطحی ناشی از جاری شدن سیل، باعث می‌شود تا اراضی کشاورزی، حریم جاده‌های مواصلاتی و سایر مناطق سیل‌زده، برای مدت بسیار طولانی در حالت غرق آبی باقی بمانند. به گمان بنده، زمان خشک‌شدن مناطق سیل‌زده استان خوزستان تا فرارسیدن زمستان سال جاری به طول خواهد انجامید.

 

رئیس حزب اتحاد ملت در خوزستان، همچنین اظهار داشت: طبیعت و رفتار جریان سیلاب در مناطق کوهستانی، مانند جاری‌شدن سیل در دره دروازه قرآن شیراز و در شهرهای پل دختر و معمولان استان لرستان، نسبت به جاری شدن آن در مناطق تخت و جلگه‌ای مانند استان خوزستان، بسیار متفاوت است. در واقع، سیلاب مناطق کوهستانی ناشی از بارش باران‌های مکرر و فراوان در فصل ترسالی با فرود از بالای شیب تند کوهستان، به صورت آبشار عمل کرده و با وارد کردن خسارات، جریان آن خیلی زود تمام می‌شود. اما در مناطق جلگه‌ای با شیب کم مانند، استان خوزستان، سیلاب به آرامی تمام مناطق در حوزه مسیر خود را فرا گرفته و دچار آب‌گرفتگی و غرق‌آبی طولانی‌مدت می‌کند.

 

سلامی، با اشاره به خطرات موجود در مناطق سیل‌زده برای کودکان نیز اظهار داشت: کودکان سیل‌زده از جمله اقشار آسیب‌پذیر تبعات سیل اخیر محسوب می‌شوند که به شدت در مضیقه مواد غذایی، از جمله شیر، پوشاک بهداشتی و داروهای مربوط به رفع بیمارهای عفونی واقع شده‌اند. این دسته از افراد از آزار و اذیت حشرات و گزنده‌های فصل گرما در امان نیستند. وی ادامه داد: به عنوان نمونه، کودکان سیل‌زده رودخانه کرخه که اهالی آنها روی تپه‌های شنی جنگل مصنوعی منطقه خسرج مستقر شده‌اند، در چند مورد با عقرب‌گزیدگی مواجه شده و توسط بالگرد هلال احمر جهت درمان به بیمارستان منتقل شده بودند.

 

مقابله با هجوم ملخ‌های دریایی، نیازمند عزم ملی است

این فعال اجتماعی در ادامه، ضمن اشاره به خبر هجوم ملخ‌ها به برخی از مناطق کشور نیز گفت: خبر ورود انبوه ملخ‌های دریایی به مناطق شرقی و جنوبی کشور و خطر انتشار آنها به سایر مناطق از جمله خوزستان، از آفت‌های مزید بر علت وقوع سیل است که جهت مقابله و مبارزه با هجوم گسترده آن به یک عزم و اراده ملی نیاز خواهد بود. سلامی در پایان نیز افزود: ضمن اینکه، مواردی نظیر، احداث سیل‌بندهای استاندارد با مصالح مقاوم و پایدار در مناطق آسیب‌پذیر بستر رودخانه‌ها در مناطق شهری و روستایی، حفاظت جدی از حریم و بستر طبیعی هور شادگان و هورالعظیم و اجتناب از هرگونه دخل تصرف در محیط طبیعی آن‌ها، پرهیز از احداث پل‌های معلق با مهندسی شمع کوبی بتونی در بستر رودخانه‌ها، اعلام ممنوعیت ایجاد و تاسیس سازه‌ها در حریم رودخانه‌ها و نهایتا، مراقبت از نبات و پوشش گیاهی و توسعه آن بر روی اراضی واقع شده در معرض سیل نیز از جمله اقدامات راه‌گشا در این خصوص، خواهد بود.

 

 

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش