یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۱۵:۵۴ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۰۸۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

رییس پلیس فتا همدان:

فیلتر تلگرام استفاده از فیلترشکن ها را افزایش داد

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان شبکه اجتماعی تلگرام را ام الفتنه توصیف کرد و گفت: پس از فیلتر تلگرام استفاده از فیلترشکن ها افزایش و هدایت افراد به برخی از سایت ها، برای قشر جوان معضلی شده است.

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز یکشنبه در آیین تجلیل از معتمدان پلیس بیان کرد: فیلتر تلگرام جرائم و مزاحمت ها در فضای مجازی را به یک پنجم کاهش داد. 

 

وی اظهار داشت: تلگرام و اینستاگرام ۲ شبکه اجتماعی پرطرفدار ایرانی ها بوده و هم اینک ۲۴ میلیون ایرانی در اینستاگرام عضو هستند. 

 

رییس پلیس فتا همدان اضافه کرد: در اینستاگرام فعالیت های سیاسی وجود ندارد چرا که افراد عضو این شبکه اجتماعی شناخته شده هستند. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد افزود: سلبریتی ها نمی توانند در اینستاگرام مطلب کذبی بیان کنند چراکه در صورت بیان هر مطلبی باید نسبت به ثابت کردن آن نیز پاسخگو باشند. 

 

وی اظهار داشت: اما در تلگرام با توجه به راه اندازی کانال، هویت افراد پنهان می ماند و هر مطلبی را می توان در اینگونه کانال ها منتشر کرد. 

 

رییس پلیس فتا همدان توضیح داد: دشمنان با بهره گیری از «وب یک»، کانال یک طرفه را طراحی کردند که هویت افراد در آن پنهان است. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد مثال زد: در پرونده ای یک پسر ۱۶ ساله کانال تلگرامی با ۲۰۰ هزار عضو فعال داشت که چند تن از اساتید دانشگاه و افرادی با مدرک دکترای همدان نیز در آن عضو بودند. 

 

وی ادامه داد: این اساتید بر این باور بودند که یک مغز متفکر پشت صحنه این کانال است در حالیکه یک پسر ۱۶ ساله با کپی برداری مطالب را در این کانال منتشر می کرد. 

 

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان تصریح کرد: منافقان با بهره گیری از فضای تلگرام با لباس میش وارد میدان شدند و اقدام به ایجاد کانال های تلگرامی برای اصناف، بازاریان، معلمان و رانندگان کامیون ها کردند. 

 

وی یادآوری کرد: پنج گروه و کانال برای صنف کامیون داران دایر شده بود که پس از جستجوی ادمین کانال ها مشخص شد که این کانال ها از کشور آلبانی مرکز فعالیت منافقان مدیریت می شود. 

 

رییس پلیس فتا همدان اینترنت را رسانه اول جهان دانست و بیان کرد: دشمنان با وجود تحریم دارویی کشور اما هیچگاه برای تحریم اینترنت اقدامی نکردند و رایگان در اختیار کشور قرار دادند. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد افزود: همچنین دشمنان سعی دارند اینترنت را با به روزترین وسایل از جمله امواج رادیویی، پهباد فیسبوک، اینترنت چمدانی و دیگر ابزار و طرح ها به صورت آزاد و رایگان به دست ایرانی ها برسانند. 

 

وی با بیان اینکه ۶۳ میلیون گوشی تلفن هوشمند در دست مردم کشور وجود دارد اضافه کرد: دشمن با استفاده از مکان نما (جی پی اس)، ابزار خرید، محل سکونت و رفتن و آمد افراد و حتی زمان خواب مردم را رصد می کند. 

 

رییس پلیس فتا همدان مثال زد: اگر عکس یک خودرو برای چهار تن توسط ایمیل با استفاده از یاهو و جی میل شخصی ارسال شود بعد از مدت کوتاهی تبلیغ این خودرو به ایمیل شما ارسال می شود. 

 

سرهنگ سرخوش نهاد اظهار داشت: ۴۰۰ میلیون کارت بانکی در اختیار مردم است که تنها یک تا ۲ درصد از دارندگان این کارت ها از فیشینگ اطلاع دارند. 

 

وی ادامه داد: شمار افراد مطلع از دسکتاپ فیشینگ، اسکیمر و دیگر بد افزاها بسیار کمتر است و حتی برخی سواد لازم برای انجام تراکنش بانکی ندارند. 

 

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی همدان گفت: ۱۳۰ میلیون سیم کارت در دست مردم وجود دارد که ۳۰ میلیون از این تعداد بی نام، دو نام و چند نام هستند. 

 

سرهنگ سرخوش افزود: برخی شهروندان هنگام تبادلات مالی بدون دیدن فرد تنها به داشتن شماره تماس اکتفا و اعتماد کرده و وجه درخواستی را واریز می کنند. 

 

 

irna.ir
  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش