چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۶:۱۰ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۳۰۳۱
حقوقی، قضایی و انتظامی

جلسه شورای عالی سیاست گذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه

طراحی نرم‌افزار برای اشتغال سربازان پس از نظام وظیفه

محمدباقری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رئیس کل نیرو‌های مسلح: اشتغال سربازانی که در دوره خدمت مهارتی فرا گرفته‌اند پس از پایان این دوره با طراحی نرم‌افزار پیگیری می‌شود

به گزارش صدا و سیما، سرلشکر محمدباقری در چهارمین جلسه شورای عالی سیاست گذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه که با حضور فرماندهان کل سپاه و ارتش، فرمانده نیروی انتظامی و وزرای دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی، علوم، تحقیقات و فناوری و نمایندگانی از وزارتخانه‌های ارتباطات و آموزش و پرورش و همچنین روسای کمیته امداد و جهاد دانشگاهی و جمعیت هلال احمر و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: مهارت آموزی سربازان روز به روز در حال توسعه است و در سال ۹۶ حدود ۱۰۰ هزار سرباز و در سال ۹۷ نزدیک به ۱۶۰ هزار سرباز گواهینامه مهارت دریافت کردند.

وی گفت: سربازان در این دوران مهارت‌های تخصصی و عمومی را فرا گرفته اند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین از امضای دو تفاهم نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و جهاد دانشگاهی پیش از آغاز جلسه امروز خبر داد و افزود: تعداد تفاهم نامه‌های ما و دستگاه‌ها به حدود ۲۵ مورد رسیده که همه جاری است.

سرلشکر باقری درباره جلسه امروز هم گفت: در این جلسه اقدامات دستگاه‌ها و نقاط قوت و ضعف شان در سال گذشته بررسی و برنامه‌های امسال نیز مرور و نظر دستگاه‌ها دریافت شد. 

وی با اشاره به این که همه دستگاه‌های کشوری به خوبی پای کار آمده اند، افزود: در نیرو‌های مسلح هم فرهنگ جدیدی جا افتاده است مبنی بر این که پادگان‌ها فقط محل آموزش‌های نظامی به سربازان نیست و باید آن‌ها آموزش‌های تخصصی را که به آن علاقه دارند فرا گیرند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پس از پایان دوره سربازی چگونه دنبال می‌شود تا اشتغال سربازان تأمین شود؟ گفت: نرم افزاری در سازمان وظیفه عمومی در حال طراحی است که هم سرباز در پایان خدمت سربازی مشخصاتش و مهارتش ثبت می‌شود و نشانی و تلفن او در دسترس ماست و پس از این که از ما جدا شد با ما در ارتباط خواهد بود.

سرلشکر باقری افزود: بانک انصار در عملی شدن این نرم افزار کمک زیادی به ما کرده است و برای جوانانی که از خدمت سربازی جدا می‌شوند بسته‌های تشویقی قرار داده است تا ارتباط شان را با سامانه حفظ کنند.

وی گفت: باید ارتباط میان وزارت کار و بخش جوانان وزارت وزرش و جوانان نیز برقرار شود تا از این طریق مطمئن شویم که جوانان ما در بازار کار مشغول به کار شده اند.

دریافت گواهی مهارت برای ۲۰۰ هزار سرباز

سرلشکر محمدباقری مهارت آموزی کارکنان وظیفه را روندی رو به توسعه در دو سال گذشته خواند و افزود: این مهم با همکاری تنگاتنگ نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های مختلف کشوری انجام شده است و سربازان پس از خدمت سربازی مشاغل و مهارت‌هایی را با حداقل هزینه فرا می‌گیرند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت:​ در سال ۹۶ حدود ۱۰۰ هزار نفر سرباز و در سال ۹۷ هم ۱۶۰ هزار نفر سرباز گواهینامه مهارت دریافت کردند که قرار است امسال به ۲۰۰ هزار نفر افزایش یابد.

وی گفت:​ این اقدام هم موجب ایجاد نشاط در سربازان شده و هم جذابیت سربازی را بالا برده و برای نیرو‌های مسلح نیز آورده‌های زیادی داشته است.

سرلشکر باقری با اشاره به تاثیر طرح مهارت آموزی سربازان بر رفع معضل اشتغال و همچنین انسجام میان نیرو‌های مسلح و دیگر سازمان‌های کشور در بحث اشتغال افزود:​ مسئله آموزش در این طرح بسیار اهمیت دارد و سه مجموعه خدمت مهارت‌های عمومی، تخصصی و اجتماعی بر اساس این طرح به سربازان ارائه می‌شود.

وی گفت: در دو سال که از اجرای این طرح می‌گذرد، همکاری بسیار خوبی میان رسانه ملی و مجموعه‌های رسانه‌ای کشور و سازمان نیرو‌های مسلح در حوزه فرهنگ سازی ایجاد شده و سریال‌ها و مستند‌های مهارت آموزی سربازان و گزارش‌های خبری، اثرگذاری خوبی داشته است.

سرلشکر باقری افزود:​ هدف ما برای امسال این است که ۲۰۰ هزار سرباز گواهینامه مهارت دریافت کنند و سربازان در دوره ۴۵ روزه آموزشی علاوه بر آموزش‌های نظامی و عقیدتی، دوره‌های آموزش امداد و نجات را نیز فرا بگیرند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت:​ سربازان در دوران سربازی مهارت‌های مربوط به ورود به بازار کسب و کار، مهارت‌های مالی، آشنایی با فضای مجازی و مهارت‌های زندگی را فرا می‌گیرند که برای جوانان در طول خدمت سربازی و در زمان ورود به کار و همچنین تشکیل خانواده ضروری است.

وی افزود:​ بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، تکالیفی به دوش همه دستگاه هاست که امیدواریم این وظایف قانونی با قوت بیشتری انجام شود.

سرلشکر باقری به همکاری خوب نیرو‌های مسلح در اجرای طرح مهارت آموزی سربازان اشاره کرد و گفت: این موضوع جزو فرهنگ پادگان‌ها و مراکز آموزشی نبود و افسرانی که به سربازان امر و نهی می‌کردند عادت به این کار نداشتند، اما خوشبختانه این موضوع در سازمان‌های نیرو‌های مسلح به عنوان یک فرهنگ جا افتاد و ما در یک سال اخیر گزارش‌های خوبی از نیرو‌های مسلح درباره مهارت آموزی به سربازان داریم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: بر اساس این طرح وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده است ۳۰ هزار سرباز را آموزش و تربیت کند و تربیت ۵۰۰ مربی را به عهده بگیرد که گزارش‌ها حاکی از همکاری خوب این وزارتخانه است، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم متعهد شده است ۳۰ هزار سرباز را آموزش دهد و ۵۰۰ مربی را تربیت کند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که سنگین‌ترین وظیفه را دارد از طریق سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ۱۲۰ هزار سرباز را آموزش خواهد داد و ۱۵۰۰ مربی را تربیت خواهد کرد.

وی گفت: ​وزارت ورزش و جوانان نیز متعهد شده است در حوزه ورزش ۴۰ هزار سرباز و در حوزه مهارت‌های عمومی ۴۰ هزار سرباز دیگر را آموزش دهد و ۵۰۰ مربی را تربیت کند و آموزش‌های امداد و نجات به ۲۰۰ هزار سرباز و تربیت ۲ هزار مربی از تعهدات جمعیت هلال احمر در این طرح است.

سرلشکر باقری افزود:​ با همت دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا و عقیدتی سیاسی نیرو‌های مسلح ۲۰۰ هزار سرباز نیز در حوزه‌های فرهنگی و هنری و اسلامی تربیت خواهند شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: امیدواریم همه این سربازان را پس از دوران سربازی هم پیگیری کنیم تا از طریق کمک‌های مالی و مشاوره‌های حقوقی آن‌ها را به مراجعی متصل کنیم که مشکل اشتغال آن‌ها برطرف شود.

امضای دو تفاهمنامه همکاری میان ستاد کل نیروهای مسلح با کمیته امداد امام خمینی و جهاد دانشگاهی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دو تفاهم نامه همکاری با روسای کمیته امداد و جهاد دانشگاهی امضا کرد.نخستین تفاهمنامه میان سرلشکر محمد باقری و سید مرتضی بختیاری به منظور ارتقای امنیت و اقتدار دفاعی، اقتصادی و اجتماعی کشور امضا شد.

تفاهمنامه دیگر میان سرلشکر محمد باقری و دکتر حمیدرضا طیبی در راستای ارتقای امنیت و اقتدار دفاعی، اقتصادی و اجتماعی کشور از طریق افزایش اثربخشی خدمت سربازی و توسعه توانمندی کارکنان وظیفه امضا شد.

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش