پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۱۵:۵۳ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۰۳۶۹
مدیریت ورزش

وزیر ورزش: کسی در دنیا جرأت تعلیق ورزش ایران را ندارد

حمید سجادی,وزیر ورزش
وزیر ورزش و جوانان شایعات مربوط به تعلیق ورزش ایران را تکذیب کرد و گفت که کسی در دنیا جرأت چنین کاری را ندارد.

به گزارش تسنیم، سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان صبح امروز در اختتامیه گردهمایی مدیران، معاونین توسعه مدیریت و منابع و ذیحسابان ادارات کل ورزش و جوانان استان‌های سراسر کشور که در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد با بیان اینکه ایران ۴۳۰ کرسی بین‌المللی در دنیا دارد، اظهار داشت: تعلیق ورزش ایران صحت ندارد و هیچ‌کس هم در دنیا جرأت چنین کاری را ندارد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه توفیقات کشور ما در ورزش با اعتبار ۲۰ میلیون دلار اتفاق افتاده است، گفت: با این وجود یک کشور، با چشم و هم چشمی یک فوتبالیست می‌آورد و برای آن ۲۰۰ میلیون یورو هزینه می‌کند که کار بزرگی نیست.

سجادی با ابراز اینکه آن‌ها اگر توانایی دارند با این اعتبارات کار کنند و نتیجه بگیرند، افزود: اینکه از جای دیگر دنیا با هزینه‌های هنگفت ورزشکار بیاورند که کار مهمی نیست.

وی با بیان اینکه از میزبانی استان کرمان قدردانی می‌کنیم و اقدامات بسیار خوبی در این همایش به میزبانی مردم کرمان انجام شد، گفت: مدیران ورزش و جوانان کشور مدیران آینده سازی در کشور هستند و بدانند که باید از فرصت مدیریتی که در اختیار دارند برای خدمتگزاری به مردم استفاده لازم را ببرند.

سجادی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی افزود: الگوی مدیریتی حاج قاسم یک الگوی موفق برای خدمت به مردم در نظام مقدس اسلامی است.

وی با بیان اینکه بازی‌های آسیایی یک شاخص ارزیابی است و باید تمام همت و تلاش خود را برای موفقیت در این بازی‌ها بگذاریم، ادامه داد: مدیران استان‌ها باید کشف استعداد‌های ورزشی را در اولویت برنامه‌های خود بگذارند و تمرکز وزارت ورزش بر بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی و موفقیت در این بازی‌ها است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه باید از قهرمانان ورزشی تجلیل کرد و از ظرفیت و تجربه آن‌ها برای توسعه ورزشی هر استان استفاده کنیم، بیان کرد: ۱۴ هزار هیئت ورزشی در سطح کشور وجود دارد که از این ظرفیت باید برای کشف استعداد‌ها استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مردمی بودن و ساده‌زیستی در این دولت اهمیت دارد و مدیر دولت سیزدهم باید همیشه در دسترس مردم و پای کار باشد، گفت: مدیریت دارایی‌ها و مولدسازی برای ما اهمیت دارد و مدیران ورزشی در استان‌ها حتما این مهم را در اولویت کاری خود قرار دهند و تکلیف قانونی آنهاست.

سجادی با ابراز اینکه با واگذاری و اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی مخالف هستیم، افزود: در برخی موارد دیده شده که در مدت اجاره ملک ورزشی فرسوده هم شده و پس دادند.

وی با بیان اینکه شایسته نیست که هیئت‌های ورزشی ما به بهای گزاف سالن اجاره کنند و ما سالن‌های ورزشی را با کمترین قیمت به بخش خصوصی اجاره بدهیم، ادامه داد: خصوصی‌سازی این نیست که آنچه را که خودمان نیاز داریم اجاره بدهیم و بعد خودمان به دنبال کرایه سالن باشیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه مدیران از ظرفیت‌های بودجه در ابعاد مختلف برای توسعه فضا‌های ورزشی در کشور استفاده کنند، گفت: خواسته رئیس جمهور، اقتصاد ورزش است بدون آنکه ورزش را برای مردم گران کنیم، از این ظرفیت برای توسعه بهره ببریم.

برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری گردهمایی مدیران، معاونین توسعه مدیریت و منابع و ذیحسابان ادارات کل ورزش و جوانان استان‌های سراسر کشور در استان کرمان، اظهار داشت: هشت کارگروه آموزشی تخصصی در این گردهمایی برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مباحث بودجه‌ای و ذیحسابی و مولدسازی از جمله این کارگروه‌ها بود، افزود: توانمندسازی مدیران در حوزه‌های مختلف هدف اصلی این همایش در سه روز اخیر بود.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در این جلسه با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه اظهار داشت: کرمان با وجود تمام ظرفیت‌هایی که دارد با کمبود امکانات و فضای ورزشی روبه‌رو است؛ توسعه ایجاد شده نامتوازن بوده و در شرق و جنوب استان کرمان کمبود فضا‌های ورزشی بسیار زیاد است.

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
درک لانسفورد شگفتی های زندگی درک لونسفورد: بیوگرافی یکی از برجسته ترین بدنسازان جهان

تاریخ تولد: ۱۴ می ۱۹۹۳

محل تولد: آمریکا

حرفه: بدنساز حرفه ای

قد: ۱۶۷/۵ سانتی متر

وزن: ۱۰۲ تا ۱۰۸ کیلوگرم

ادامه
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۸ خرداد
    لیگ ملت‌های والیبال
    هلند - کوبا
    ۱۸:۳۰
  • جمعه ۱۹ خرداد
    لیگ ملت‌های والیبال
    ایتالیا - آمریکا
    ۰۰:۰۰
  • نیمه نهایی جام جهانی زیر ۲۰ سال
    ایتالیا - کره جنوبی
    ۰۰:۳۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    آرژانتین - برزیل
    ۰۳:۳۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    چین - فرانسه
    ۰۷:۴۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    لهستان - بلغارستان
    ۱۰:۴۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    ژاپن - صربستان
    ۱۴:۱۰
  • هندبال قهرمانی جام باشگاه های آسیا ۲۰۲۳
    عمان کلاب - نزاجا شهید شاملی
    ۱۵:۰۰
  • هندبال قهرمانی جام باشگاه های آسیا ۲۰۲۳
    فولاد مبارکه سپاهان - الکویت کویت
    ۱۷:۰۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    هلند - آلمان
    ۱۸:۳۰
  • بسکتبال باشگاه های غرب آسیا
    الکویت کویت - شهرداری گرگان
    ۲۱:۱۵
  • شنبه ۲۰ خرداد
    لیگ ملت‌های والیبال
    ایتالیا - کوبا
    ۰۰:۰۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    کانادا - آرژانتین
    ۰۳:۳۰
  • فینال بسکتبال NBA
    میامی هیت - دنور ناگتس
    ۰۴:۱۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    فرانسه - اسلوونی
    ۰۷:۱۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    ایران - چین
    ۱۰:۱۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    ژاپن - بلغارستان
    ۱۳:۴۰
  • لیگ ملت‌های والیبال
    آلمان - ایتالیا
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    منچسترسیتی - اینتر
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۱ خرداد
    لیگ ملت‌های والیبال
    برزیل - کوبا
    ۰۰:۰۰
ویژه سرپوش