جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۵۶ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۰۲۹۳
کشتی - وزنه برداری

بنا: وقتی سوریان را هم انتخاب کردم همه به من خندیدند

محمد بنا,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
اعلام ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی از سوی کادر فنی تیم ملی باعث شد تا هجمه زیادی علیه محمد بنا به وجود بیاید.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با ایجاد یک انقلاب در تیم ملی کشتی فرنگی ترکیب جدیدی را برای مسابقات جهانی اعلام کرد که باعث شگفتی بسیاری شد. یک جوانگرایی محض که میانگین سنی تیم را به شدت پایین آورد اما برخی با وجود این تصمیم شجاعانه محمد بنا به او تاختند اما پاسخ محمد بنا به این هجمه و انتقاد چیست؟ او در آرامش کامل می‌گوید: «وقتی حمید سوریان را هم سال ۲۰۰۵ انتخاب کردم همه به من خندیدند اما مطمئن بودم که تصمیمم درست است.»

ترکیب تیم ملی اعلام شد که یک جوانگرایی کامل است. هر چند که به مذاق برخی خوش نیامده.

 همیشه به کشتی‌گیران جوان توانمند اعتقاد کامل داشتم و این بار هم با توجه به جمع ‌بندی که کادر فنی داشت در نهایت به این نتیجه رسیدیم که این نفرات که از نظر من شایسته‌ترین‌ها هستند برای جهانی قزاقستان انتخاب شوند.

اما خیلی مورد انتقاد قرار گرفتید؟

 در سال‌های گذشته جز این چیز دیگری نبوده و همیشه مورد این هجمه‌ها قرار گرفتم. وقتی حمید سوریان را هم انتخاب کردم همین وضعیت برای من پیش آمد. وقتی سال ۲۰۰۵ حمید سوریان را به جای دلاور و قهرمانی مثل رنگرز انتخاب کردم خیلی‌ها به من خندیدند اما بعدها معلوم شد تصمیمی که گرفته بودم درست است.

هنوز هم برخی معتقد هستند که شما با برگزار نکردن انتخابی عدالت را رعایت نکردید.

 از روز اول که تیم را تحویل گرفتیم به فدراسیون و تمام کشتی‌گیران اعلام کردیم که به هیچ عنوان چیزی به اسم مسابقه انتخابی به صورت رودررو نداریم. بعد از اینکه مسابقات قهرمانی کشور و به صورت غیر رسمی باشگاه‌های جهان که در آن رامین طاهری قهرمان جهان را می‌بَرَد و جام تختی، برگزار شد؛ بر حسب نتایج این رقابت‌ها، نفراتی به اردوی تیم ملی دعوت شدند. در کنار آنها مدال‌آوران جهانی سال گذشته، ۳ طلایی جوانان جهان و نفرات سوم امیدهای جهان هم دعوت شدند. تمام اینها در اردوی تیم ملی جمع شدند و قرار بر این شد در پروسه آماده‌سازی ما از زمانی که شروع می‌شود تا پایان آن که به مسابقات جهانی می‌رسد چیزی به عنوان انتخابی فرد به فرد و رودررو نداشته باشیم.

تیم شما به سختی این روزها را گذراند.

 به هم ریختگی ۲ سال گذشته کمی کار ما را سخت‌تر کرده بود چرا که ابتدا باید آن موضوع را جمع و جور می‌کردیم. نفراتی مانند حسین نوری و مهدی علیاری اصلاً شرایط خوبی نداشتند و رها شده بودند. البته وقتی با مربیان تیم ملی صحبت کردیم گفتیم شرایط برای همه یکسان است و همه را به اردو دعوت کردیم اما وقتی این نفرات به اردو آمدند متوجه شدیم که شرایط، شرایط خوبی نیست.

با این وجود مانند سابق گفتیم اجازه بدهیم کشتی‌گیران به اردو بیایند و با حضور در اردوی تیم ملی و شرکت در رقابت‌های خارجی به جمع‌بندی در خصوص آنها برسیم. وهبی امره ترکیه، جایزه بزرگ مجارستان، قهرمانی آسیا و در نهایت تورنمنت بین‌المللی گرجستان معیار ما برای محک زدن و شناخت نفرات‌مان بود که هر کدام فصل جداگانه‌ای برای ما داشت.

انتخاب ما به صورت فصل به فصل از دل رقابت‌های بین‌المللی بود که در آن شرکت می‌کردیم. در این رقابت‌ها عملکرد برخی‌ها ضعیف بود و حتی نفرات اول جام تختی از گردونه خارج شدند؛ مانند یوسف قادریان که ۲ بار، هم در قزاقستان و هم در مجارستان امتحان شد و در هر دو رویداد یک کشتی‌ گرفت؛ یا الیاسی که در مجارستان و امیدهای آسیا امتحان شد و او هم از گردونه خارج شد. مصیب اکبری هم همینطور؛ البته کشتی‌گیرانی مانند محمدرضا و محمدعلی گرایی که در جام تختی اول شده بودند فرصت حضور در قهرمانی آسیا را پیدا کردند. اگر قصد داشتیم انتخابی بگذاریم واقعاً دست‌مان پرمایه نبود، بعد از انتخابی هر کشتی‌گیری که بازنده می‌شد می‌رفت و دیگر برای کمک به سایر ملی‌پوشان در اردو نمی‌ماند.

مانند همین الان که وقتی برخی فهمیدند انتخاب نشده‌اند اردوی تیم ملی را ترک کردند. متأسفانه صحبت‌های خوبی از سوی برخی‌ها در فضای مجازی مطرح نشد و گفتند که ما را بیرون کردند در حالی‌که من هیچ‌کس را بیرون نکردم و وظیفه آنها بود که بمانند و به سایر اعضای تیم کمک کنند. مثل همان‌هایی که بعد از اعلام ترکیب تیم برای قهرمانی آسیا با وجودی‌که بسیاری از آنها حق‌شان بود به مسابقات بروند در اردو ماندند و به رفقای‌شان کمک کردند.

بعد از قهرمانی میلیمتری در آسیا در چین یکسری نگرانی‌ها به وجود آمد و شاید از همان جا استارت تغییرات خورد؟

 بعد از قهرمانی آسیا درباره یکسری از کشتی‌گیران تصمیماتی گرفتم اما در قزاقستان یکسری از گره‌های ما باز شد. به عنوان مثال حسین نوری که قهرمان آسیا شده بود و سابقه زیادی در تیم ملی داشت را کنار گذاشتیم و ۴ کشتی‌گیر دیگر را در ۸۷ کیلو به آنجا بردیم. مهدی فلاح، رامین طاهری، هادی ساروی و یوسف قادریان کشتی‌ گرفتند. در اوزان دیگر هم همین دید را داشتیم چرا که مسابقات سطح بالایی داشت. کشتی‌گیری مانند جواد رضایی که حسابی روی او باز نکرده بودیم کشتی‌های بسیار خوبی گرفت. نجاتی هم همان‌جا سیمینوف را برد و طلا گرفت.

رامین طاهری آنجا کشتی‌های واقعاً خوبی گرفت و ساروی را هم شکست داد و تنها در فینال روی اشتباهی که آن هم تقصیر من بود به روس باخت و دوم شد. از این ۴ کشتی‌گیری که در ۸۷ کیلوگرم به قزاقستان برده بودیم یک نفر به اسم طاهری بیرون آمد. در ۷۷ کیلوگرم پیام بویری و پژمان پشتام به قزاقستان اعزام شدند. بویری نتوانست کشتی‌های خوبی بگیرد اما پشتام با عملکرد خوبش خود را به ما تحمیل کرد. به همین ترتیب جواد رضایی، نجاتی، پشتام و طاهری از این مسابقات بیرون آمدند.

نوبت به مسابقات گرجستان و حواشی آن رسید.

 در آستانه اعزام به مسابقات گرجستان بودیم که علیاری با یک MRI آمد که ۳۰ درصد از عضله دستم پارگی دارد؛ البته قبل از آن هم پایش ضرب خورده بود. به من گفتند با این پارگی به هیچ عنوان نمی‌تواند اعزام شود و حتی دکتر ملک محمدی گفت سه ماه زمان می‌برد تا خوب شود. علیاری از من پرسید چه می‌شود که گفتم باید صبر کنی تا ببینیم نتیجه نفرات اعزامی به گرجستان چه می‌شود. ما بعد از تورنمنت قزاقستان ساروی را با تشخیص فنی از ۸۷ به ۹۷ کیلوگرم آوردیم تا در گرجستان محک بخورد. تمرینات خوبی هم انجام داد و کشتی‌های خوبی هم در گرجستان گرفت. البته علیاری به اردو برگشت و تمرین می‌کرد اما من نمی‌دانستم که با چه شرایطی تمرین می‌کند.

از من توقع داشت بین او و ساروی انتخابی بگذارم. در حالی‌که من از همان ابتدای کار به همه اعلام کرده بودم نحوه انتخاب تیم ملی به چه شکل است. از طرفی زمانی نداشتیم؛ ساروی در گرجستان کشتی گرفته بود و حداقل به چند روز زمان نیاز داشت تا بدنش برگردد و ریکاوری کند. از سوی دیگر علیاری حدود ۱۰۴ کیلوگرم وزن داشت و اگر می‌خواست وزن کم کند بدون شک آسیب‌دیدگی‌اش تشدید می‌شد. اصلاً فرض کنیم مسابقه می‌گذاشتم و علیاری، ساروی را هم می‌بُرد اما باز هم با کشتی‌گیر فرسوده و مصدوم روبه‌رو بودم و منطقی برای اعزام او به قزاقستان وجود نداشت.

حسین نوری چرا خط خورد؟

 اسامی نفرات اعزامی به گرجستان را داده بودیم و بلیت هم برای همه تهیه کرده بودیم که یک روز در تمرین دیدم نوری روی مچ پایش یخ گذاشته است؛ همان قسمتی که سابقه آسیب‌دیدگی قدیمی داشته است. او هم نامه پزشکی آورد که باید ۱۰ روز پایش در آتل باشد. ۲ روز قبل از اعزام به تورنمنت گرجستان، او هم از من سؤال کرد که چه کار باید بکنم که گفتم تو هم باید صبر کنی و ببینیم حریفانت چه نتیجه‌ای می‌گیرند. نوری هم اصرار داشت که می‌تواند با آمپول و بی‌حسی کشتی بگیرد اما به هیچ عنوان منطقی نبود چرا که ممکن است در حالت بی‌حسی آن آسیب‌دیدگی تشدید و مزمن شود و به تیم ضربه بزند. به همین خاطر رامین طاهری که پله پله بالا آمده بود، انتخاب شد.

اما حالا شما متهم به رعایت نکردن عدالت هستید؟

 برای من فرقی نمی‌کند چه اسمی روی تشک برود؛ من همیشه آماده‌ترین فرد را انتخاب می‌کنم. وقتی مصدوم هستی نمی‌توانی کشتی بگیری هر قدر هم که دوست داشته باشی. من به عنوان سرمربی مسئول هستم و وظیفه دارم واقعیت‌ها را ببینم و بگویم اما چون محمد بنا هستم همه از من جور دیگری انتظار دارند. من باید بهترین نفرات را برای هر وزن انتخاب کنم به همین دلیل این تیم را انتخاب کردم.

شما کشتی‌های رضا گرایی را هم خیلی قبول داشتید و از عملکردش در قهرمانی آسیا راضی بودید اما او هم خط خورد.

 گرایی یک ماه قبل در تمرین با جواد رضایی عضله پهلویش لِه شد که پزشکان گفتند با توجه به اینکه در کوران تمرینات است زمان زیادی برای بهبود نیاز دارد. شاید اگر در کوران تمرینات نبود خیلی بهتر و سریع‌تر بهبود پیدا می‌کرد اما ما در اوج و فشار تمرینات بودیم. چیزی حدود ۲۰ روز او نمی‌توانست تمرینات کشتی را به درستی انجام دهد و حتی کارهای ایستگاهی را هم نمی‌توانست کامل انجام دهد. وقتی می‌خواهیم در رویدادی مانند جهانی شرکت کنیم باید کاملاً آماده شویم. در روزهای آخر هم می‌گفت تمرین می‌کنم اما خاک نمی‌نشینم. حتی برادر بزرگ‌ترش گفت شما چه‌کار دارید با آمپول بی‌حسی روی تشک می‌رود و کشتی‌ می‌گیرد که گفتم به هیچ عنوان موافق این موضوع نیستم. شاید با آمپول بی‌حسی بتواند دردش را کم کند و موقتاً تمرین کند اما به هیچ عنوان این آسیب‌دیدگی نه تنها بهتر نمی‌شود بلکه تشدید می‌شود.

اما در فضای مجازی انتقادات تندی به شما شد.

 متأسفانه مطالبی در صفحات مجازی مطرح می‌شود که فاصله زیادی با واقعیت دارد. من در تمام این سال‌ها دیدی پدرانه به تمام کشتی‌گیرانم داشتم و هیچ موقع بد هیچ‌کدام از آنها را نخواسته‌ام و همیشه سعی کردم دیدی یکسان به تمام این نفرات داشته باشم و در کنار آن بهترین‌ها را برای حضور در مسابقات انتخاب کنم. همیشه این ۱۵ روز که باید ترکیب تیم ملی را اعلام کنم بدترین روزهای زندگی‌ام هستند. چند روز واقعاً شب‌ها هم خوابم نمی‌برد چرا که در این مدت با این کشتی‌گیران من زندگی می‌کنم و وقتی هر یک از این افراد از تیم جدا می‌شوند و من مجبور هستم که به آنها بگویم شما باید به خانه بروید، گویا که قسمتی از بدنم جدا می‌شود و می‌رود.

شما در این سال‌ها کم از این اتفاقات ندیدید.

 خود آنها بهتر از هر کسی می‌دانند؛ به هر کسی که دروغ بگوییم به خدا که نمی‌توانیم دروغ بگوییم. متأسفانه کشتی‌گیر وقتی در چنین شرایطی قرار می‌گیرد و در مسابقه‌ای می‌بازد، آخرین مقصر را خودش می‌داند و تمام زمین و زمان را به هم می‌بافد تا از زیر بار تقصیر شانه خالی کند. ۱۰۰ بار به همه آنها گفته‌ام که تمام شما مانند بچه‌هایم هستید و هیچ فرقی برای من ندارید اما وقتی قرار است به مسابقات برویم به عنوان سرمربی تیم ملی مسئول هستم و وقتی آماده نیستید نمی‌توانم نظری روی شما داشته باشم. اگر به مدال است نوروزی و سوریان را به مسابقات جهانی می‌بردم.

آیا بابت این جوانگرایی نگران نیستید؟

 یک تیم جوان را انتخاب کرده‌ام که خیلی از آنها برای اولین‌بار است حضور در چنین میدانی را تجربه می‌کنند اما به تمام آنها ایمان دارم و افتخار می‌کنم. شک نکنید در وضع موجود بهترین نفرات انتخاب شده‌اند و بعد از ۸ ماه با همکارانم روی این ترکیب به اجماع رسیده‌ایم. زمانی من خودم می‌نشستم و ترکیب تیمم را انتخاب و اعلام می‌کردم اما حالا برای تک‌تک نفرات از همکارانم مشورت می‌گیرم.

شاید در برخی از اوزان نظر من روی اعزام کشتی‌گیر دیگری بوده است اما با مشورت همکارانم فرد دیگری انتخاب شده است؛ به هیچ عنوان هیچ‌کدام از این تصمیمات جمعی را وتو نکرده‌ام. شاید این نگرانی برای افرادی که از این نفرات شناخت ندارند وجود داشته باشد اما برای من که شب و روز با آنها زندگی کردم و سال‌ها به این شناخت فنی رسیده‌ام، وجود ندارد. کشتی‌ای که علیاری با این آسیب‌دیدگی قرار است بگیرد شک نکنید ساروی جوان و سرحال هم می‌تواند بگیرد، یا کشتی‌ای که رامین طاهری می‌تواند بگیرد شاید حسین نوری هم نتواند بگیرد چون صدمه دیده است.

البته برخی هم معتقد هستند که شما به دنبال توجیه شکست احتمالی هستید؟

 به هیچ عنوان اینطور نیست؛ برای توجیه شکست احتمالی جوانگرایی نکردم. قول می‌دهم تمام این نفرات با تمام وجودشان بجنگند.

متأسفانه در این چند روز حواشی زیادی اطراف تیم به وجود آمد که کمی شرایط را برای ما سخت می‌کند و قهرمانانی که حس کردند شاید حق‌شان نادیده گرفته شده است معترض شدند اما من حدود ۳۰ نفر را در اردو دارم که تمام آنها مدعی حضور در مسابقات جهانی هستند اما در نهایت ۱۰ نفر را بیشتر نمی‌توانیم انتخاب کنیم. قول می‌دهم چند روز دیگر تمام این حواشی جمع می‌شود و همه با یک انرژی مثبت و خوب عازم مسابقات جهانی شویم؛ چه کسی می‌داند شاید بهترین نتیجه را هم گرفتیم.

سطح توقعات از کشتی فرنگی و محمد بنا همیشه بالا بوده و هست.

 نمی‌خواهم توجیه کنم اما از این تیم جوان باید به اندازه خودش توقع داشت. همه می‌توانند از سعید عبدولی توقع داشته باشند اما نمی‌توان توقعی که از او داریم از نفراتی مانند ساروی یا کاویانی‌نژاد داشته باشیم. به خود سعید هم گفته‌ام تمام این ۹ نفر یک طرف و تو یک طرف دیگر. من هم بسیار امیدوارم که بتواند مدال بگیرد؛ حالا رنگش را نمی‌گویم اما ان‌شاءالله حتماً روی سکو می‌رود.

iran-varzeshi.com
  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ فروردين
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    چین - ویتنام
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    استرالیا - عربستان
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    میانمار - تایلند
    ۱۴:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - تراکتور
    ۱۶:۳۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - مهرام
    ۱۶:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    عراق - ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال - شمس آذر قزوین
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    فولاد - مس رفسنجان
    ۱۸:۱۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الفیحا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ ستارگان قطر
    شمال - السد
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    جنوا - لاتزیو
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش