جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۵۰۰۲۷

شرایط اخذ ویزای تجاری برخی از کشورها و مدارک موردنیاز آن

ویزای تجاری,مدارک ویزای تجاری,شرایط اخذ ویزای تجاری افرادی که قصد دارند به منظور تجارت به کشورهای خارجی بروند باید ویزای تجاری دریافت کنند
تجاّر و بازرگانان برای تجارت با شرکتهای کشور مقصد باید نسبت به اخذ ویزای تجاری اقدام کنند. درصورت داشتن ویزای تجاری، می توانید در همایش ها و جلسات مربوط به کسب و کار در کشورهای دیگر شرکت کنید.

ویزای تجاری

ویزاها طبق اهداف متقاضی، انواع مختلفی دارد. یکی از ویزاهای مورد استقبال ویزای تجاری میباشد که تجار و بازرگانان میتوانند با در دست داشتن ویزای تجاری و یا ویزای بیزینس، مدت زمانی را در کشور مربوطه اقامت گزینند و به تجارت بپردازند. فرصت های تجاری در بعضی کشورها، بسیاری از تاجران و بازرگانان را به فکر سرمایه گذاری و یا تجارت در کشور موردنظر می اندازد. تجار و بازرگانان میتوانند با داشتن ویزای تجاری به کشور مربوطه سفر کرده و روابط تجاری و بازرگانی با شرکتهای کشور مورد نظر داشته باشند.  

نحوه اخذ ویزای تجاری

نخستین کاری که برای دریافت ویزای تجاری باید انجام دهید اینست که نسبت به دریافت تعیین وقت از سفارت کشور مذکور در ایران، اقدام کنید. برای درخواست تعیین وقت باید به دو صورت به منظور ارائه مدارک، مصاحبه حضوری و سایر مراحل اخذ این ویزا اقدام کنید که شامل اینترنتی و حضوری می باشد. متقاضی برای تعیین وقت اینترنتی، باید بعد از مراجعه به سایت سفارت کشور مورد نظر نسبت به درخواست تعيين وقت برای این ویزای اقدام کند و یا به صورت حضوری به سفارت موردنظرش برود. بعد از این مرحله وقتی که متقاضی، موفق به دریافت وقت مراجعه شد باید مدارک لازم برای اخذ این ویزا را به سفارت کشور موردنظرش بدهد. برای انجام اموری مانند انگشت نگاری، ارائه مصاحبه و دیگر مراحل، فرد متقاضی باید در سفارت کشور مذکور حاضر شود. وقتی که کشور موردنظر یکی از اعضای کشورهای شینگن باشد، متقاضی باید ویزای تجاری شینگن را اخذ کند.

ویزای تجاری چیست,ویزای تجاری,نحوه دریافت ویزای تجاریویزای تجاری، مراحلی همچون تعیین وقت، ارائه مدارک، مصاحبه حضوری و … را باید بگذراند

مدارک لازم دریافت ویزای تجاری

متقاضیانی که میخواهند ویزای تجاری را برای هر کشوری دریافت کنند ، باید دارای مدارکی باشند. مدارک متفاوت موردنیاز در بعضی کشورها متفاوت است، ولی بطور کلی این مدارک عبارتست از:

> فرمهای اداری و درخواست ویزا

> اصل پاسپورت بهمراه ۲ برگه سفید و کپی از صفحات اول تا پنجم و صفحاتی که مهر ویزا در آن ها خورده است.( اعتبار پاسپورت باید حداقل ۶ ماه باشد)

> کارت ملی و شناسنامه ایرانی( ترجمه به زبان انگلیسی بهمراه کپی)

> سه قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید و جدید

> نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب

> بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰ هزار یورو

> دعوتنامه از شریک حقیقی یا حقوقی بر روی سربرگ

> تائید شرکت در کشور مذکور مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت تان

> اصل معرفی نامه

> مدارک مربوط به شرکت

> گواهی اشتغال بکار ، شماره ثبت شرکت و یا پروانه کسب

> کارت اعتباری شخصی بین المللی

> کارت بازرگانی معتبر

> بلیط هواپیما رفت و برگشت

> رزرو هتل به صورت قطعی

> تمامی مدارک باید ترجمه انگلیسی داشته باشد.

مدارک اخذ ویزای تجاری به اینصورتست که باید کامل باشد و هیچگونه نقصی نداشته باشد تا برای صدور این ویزا بررسی انجام شود و اگر نقصی در پرونده وجود داشته باشد موجب رد درخواست و دریافت نوبت بعدی می شود. ارائه مدارک این ویزا به این معنی نیست که تائید نهایی شده و ویزای تجاری به صورت صد در صد صادر شده است.

چقدر طول می کشد ویزای تجاری دریافت کنیم,هزینه ویزای تجاری,مدارک ویزای تجاریمراحل درخواست ویزای تجاری در مقایسه با درخواست ویزای توریستی، خیلی تفاوتی ندارد

دعوتنامه و تسریع ویزای تجاری

اگر از سوی شرکت متقاضی، دعوتنامه داشته باشید؛ می توانید ویزای تجاری را سریعتر دریافت کنید. باید بر روی سربرگ شرکت مذکور، این دعوت نامه نوشته شده باشد و کاملاً اصول داشته باشد. این دعوت نامه باید به صورت رسمی و یا اینترنتی از سوی شرکت مورد نظر با مهر و امضا برای متقاضی فرستاده شود. همینطور باید با صداقت کامل و حسن نیت، این دعوتنامه ارسال شود.

زمان لازم برای صدور ویزای تجاری

پس از این که متقاضی ویزای تجاری، مراحلی همچون تعیین وقت، ارائه مدارک، مصاحبه حضوری و … را گذراند باید برای اخذ این ویزا مدتی را صبر کند. باتوجه به کشور مورد نظر، زمان صدور و دریافت این نوع ویزا از یک هفته تا چندین هفته طول میکشد.

ویزای تجاری مخصوص چه افرادی است؟

افرادی که قصد دارند به منظور تجارت و انجام کاری به کشورهای خارجی بروند یا خارجیانی که با این هدف، قصد سفر به ایران را دارند، باید ویزای تجاری یا ویزای شرکتی دریافت کنند. اولین نکته ی مورد توجه اینست که پرونده های دارای نقص، بررسی نمی شوند؛ بدین ترتیب پیش از این که برای ویزای تجاری درخواست دهید مطمئن شوید که مدارک پرونده ی شما کامل است. مدت زمان صدور ویزای تجاری برای هر شخصی، بین ۴ الی ۱۰ روز کاری می باشد. حتماً در زمان ارائه ی مدارک، باید مدارکی همچون روزنامه رسمی، فرم مشخصات اسپانسر( میزبان) و همچنین آگهی تغییرات وجود داشته باشد.

مدت اعتبار ویزای شینگن تجاری

مدت اعتبار ویزای تجاری برای اقامت معمولاً ۹۰ روز می باشد. در صورتیکه برای مدت زمان مسافرتتان طولانی است و می خواهید در چند کشور شینگن سفر کنید، بهتر است که در فرم درخواست، قسمت" ورودی چندگانه" را پر کنید. به این ترتیب شما اجازه دارید که برای مدت زمان مجازی صادر شده در ویزا، به منطقه شینگن ورود و خروج داشته باشید. شما باید به خوبی برچسب های پیوست شده به ویزای تجاری خود را متوجه شوید، نظیر مدت زمانی که شما می توانید در اروپا بمانید، ولی اگر به این برچسب ها توجهی نکرده باشید بخاطر اضافه ماندن با ویزای شینگن تجاری می تواند عواقبی را بهمراه داشته باشد.

مدت اعتبار ویزای شینگن تجاری,زمان لازم برای صدور ویزای تجاری,ویزای تجاریباتوجه به نوع فعالیت شما و هدفتان از سفر، اعتبار ویزای تجاری تعيين میشود

هزینه ویزای تجاری

کنسولگری و وزارت امور خارجه هر کشوری موظف است که هزینه ویزای آن کشور را تعيين کند. در صورت الکترونیک بودن ویزای تجاری، باید به صورت الکترونیکی هزینه را پرداخت کنید. در صورت صادر شدن به صورت لیبل باید هزینه در سفارت پرداخت شود.

آشنایی با ویزای تجاری برخی از کشورها

* ویزای تجاری کانادا:

مراحل درخواست ویزای تجاری در مقایسه با درخواست ویزای توریستی یا اقامت موقت، خیلی تفاوتی ندارد. متقاضیان ویزای تجاری کانادا باید برای درخواست ویزای توریستی، رویه معمول خود را طی کنند. تنها تفاوت آن با ویزای تجاری در اینست که متقاضیان باید برای انجام فعالیت های تجاری بین المللی ثابت کنند که میخواهند به کانادا بروند. ممکن است تقاضای افسران مرزی از دارندگان ویزای تجاری در مرز ورودی کانادا این باشد که مدارک اثبات کننده فعالیت خود را نشان دهند. اتباع کشورهای خاص که قصد سفر به کانادا را دارند از ارائه ویزا معاف میشوند. این افراد نیز برای این که از طریق هوایی به کانادا سفر کنند، موظفند که مجوز الکترونیکی سفر( eTA)  را ارائه دهند. در زمان سفر به کانادا امکان دارد بخواهید اعضای خانواده خود را با ویزای تجاری، به این کشور ببرید. شرط لازم برای انجام چنین کاری اینست که ویزای توریستی را برای هر کدام از آنها تهیه کنید.

* ویزای تجاری ایران:

افراد با تابعیت غیر ایرانی باید نسبت به دریافت ویزا برای وارد شدن به ایران اقدام کنند. هر فرد باید متناسب با هدف خود، یکی از انواع ویزای ایران را دریافت کند. اگر هدف وی برای سفر به ایران، انجام فعالیت های تجاری و بازرگانی باشد، باید درخواست خود را برای دریافت ویزای تجاری ایران بدهد. کدت اعتبار ویزای تجاری ایران ۹۰ روز میباشد و شخصی که این ویزا را دارد، میتواند ۳۰ روز پس از این که به ایران سفر کرد، در این کشور اقامت داشته باشد. در صورت تمایل به بیشتر از یک ماه اقامت در ایران، باید نزد مراجع ذی صلاح برود و مجوز اقامت بیشتر را دریافت کند. این نکته را در نظر بگیرید که اگر شخصی ۳ بار در طول یکسال برای ورود به ایران، ویزای تجاری دریافت کند؛ موظف است که ویزای مولتی تجاری ایران دریافت کند.

* ویزای تجاری شینگن:

چنانچه کشور مورد نظر در حوزه شنگن باشد، شخص متقاضی باید ویزا تجاری شنگن دریافت کند. افرادی که ساکن یا تبعه کشورهای غیر از محدوده شنگن هستند و میخواهند به این منطقه سفر کنند باید ویزای شنگن دریافت کنند. تجار با اخذ ویزای شنگن اروپا میتوانند ، در اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان شنگن سفر کنند. هدف صدور این نوع ویزا، انجام تجارت در منطقه شنگن می باشد. روش هایی به منظور ثبت درخواست و پیگیری ویزای تجاری شنگن ارائه شده است. به این منظور، ابتدا باید برای تجارت، کشور موردنظرتان را انتخاب کنید و وقت سفارت را با مراجعه به سفارتخانه و کنسولگری آن کشور، تعيين کنید. پس‌ازان باید مدارکتان را تهیه کنید و با این مدارک در مصاحبه حاضر شوید. فراموش نکنید که تمامی مدارکتان باید تکمیل شده باشید؛ وگرنه نمیتوانید در مصاحبه شرکت کنید.

ویزای تجاری شینگن,ویزای تجاری کاندا,ویزای تجاری روسیهاگر از سوی شرکت متقاضی، دعوتنامه داشته باشید؛ می توانید ویزای تجاری را سریعتر دریافت کنید

* ویزای تجاری روسیه:

درصورتی که بخواهید از ویزای تجاری برای ورود به کشور روسیه استفاده کنید اجازه ی دریافت ویزای فوری را دارید. در مدت زمان کوتاهی یعنی تقریباً کمی بیش از ۳ روز، ویزای تجاری فوری آماده می شود. معمولاً بعد از ۸ روز کاری ویزای عادی به دستتان میرسد. برای صادر کردن ویزای فوری تجاری روسیه باید بیشتر از ویزای عادی هزینه کنید. به این نکته توجه کنید که در روزهای جمعه، شنبه و چهارشنبه، سفارت روسیه تعطیل می باشد. از سریع ترین و معتبرترین دعوت نامه های تجاری می توان به دعوتنامه تجاری اشاره کرد که برای دریافت ویزای تجاری روسیه میتوانید از آن بهره بگیرید. صدور این دعوتنامه از اتاق بازرگانی مسکو بمدت ۳ روز کاری انجام می شود.

* ویزای تجاری مجارستان:

از راههای مهاجرت به مجارستان می توان به کار اشاره کرد. در این هنگام به ویزای تجاری مجارستان نیاز دارید تا برای سفارت این کشور، هدفتان بدرستی تعيين شود. برای این که ویزای تجاری مجارستان را دریافت کنید باید بدرستی ، یکسری از قوانین را رعایت کنید که هر کدام ارزش مخصوص به خود را دارد و اهمیت ویژه ای در روز مصاحبه به هر یک از این قوانین داده می شود. 

نکات لازم برای دریافت ویزای تجاری

>> از ارسال مدارک ناقص برای جلوگیری از اتلاف وقت بپرهیزید چون این مدارک رد میشود و مورد بررسی قرار نمیگیرد.

>>  با توجه به شرایط خاص ویزای چندبار ورود، ارائه برخی از موارد الزامی است که از آن ها می توان به درخواست شریک تجاری و یا کاری ایرانی و درخواست شرکت محلی اشاره کرد و اگر نیاز باشد بعد از مذاکره با مدیران شرکت مزبور، اقدامات لازم انجام می شود.

>> برای این که ویزای تجاری را دریافت کنید باید ۴ تا ۱۰ روز کاری صبر کنید.

>> باتوجه به نوع فعالیت شما و هدفتان از سفر، اعتبار ویزای تجاری تعيين میشود و معمولاً سفارت کشورهای مختلف باتوجه به مدت زمان موردنیاز شما برای فعالیت تجاری مربوطه، مدت اعتبار ویزای تجاری را تعيين میکنند.

نحوه دریافت ویزای تجاری,مدارک برای دریافت ویزای تجاری,شرایط اخذ ویزای تجاری,برای این که ویزای تجاری را دریافت کنید باید ۴ تا ۱۰ روز کاری صبر کنید

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش