شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۷۰۰۵۵

مقایسه جامع سوئیس و اتریش برای مهاجرت

چکیده : اگر شما هم از متقاضیان مهاجرت به اروپا باشید، گزینه‌های زیادی را پیش روی خود دارید. کشورهایی مانند سوئیس، اتریش و آلمان از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت به اروپا هستند اما رقابت اصلی بین دو کشور سوئیس و اتریش است.

مقایسه جامع سوئیس و اتریش برای مهاجرت

اگر شما هم از متقاضیان مهاجرت به اروپا باشید، گزینه‌های زیادی را پیش روی خود دارید. کشورهایی مانند سوئیس، اتریش و آلمان از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت به اروپا هستند اما رقابت اصلی بین دو کشور سوئیس و اتریش است.

برای آن که بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید باید با تفاوت‌های مهاجرت به این دو کشور آشنا شوید. در پایان نیز شرایط هر کشور را با روحیات و اهداف خود مقایسه کرده و تصمیم خود را بگیرید. البته اگر در تصمیم خود تردید دارید بهتر است با یک مؤسسه حقوقی مشورت کنید. ما به شما مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی را پیشنهاد می‌کنیم زیرا تجربیات موفقی در مهاجرت و دریافت اقامت دائم در این دو کشور داشته است و با تمام مزایا و معایب مهاجرت به اتریش یا سوئیس آشنایی دارد.

شرایط زندگی در کدام کشور بهتر است، سوئیس یا اتریش؟

اگر بخواهیم دو کشور سوئیس و اتریش را از نظر شرایط زندگی مورد بررسی قرار دهیم باید به موارد زیر توجه کنیم:

شرایط آب‌وهوایی

همان‌طور که می‌دانید کشور اتریش یکی از باران‌خیزترین کشورهای قاره اروپاست. به همین دلیل بسیاری از گردشگران حتی برای سفرهای تفریحاتی خود، اتریش را انتخاب می‌کنند. این مزیت برای کسانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند نیز بسیار مهم است. کوه‌های مرتفع، طبیعت سرسبز و جنگل‌های انبوه اتریش همگی باعث شده است تا اقامت خوبی را در این کشور تجربه کنید. اتریش نیز مانند ایران ۴ فصل بهار، تابستان، پاییز و زمستان دارد.

در مقابل کشور سوئیس است که حدود ۳۰ درصد از آن با جنگل‌های انبوه پوشانده شده است. رودخانه‌های فراوان و ‌جاذبه‌های طبیعی که در یونسکو نیز به ثبت رسیده‌اند، سوئیس را به کشوری با آب‌وهوای مناسب برای اقامت تبدیل کرده است. صنعت کشاورزی در کشور سوئیس همچنان پابرجاست و سالانه محصولات بسیار زیادی از این کشور به سایر نقاط دنیا صادر می‌شود.

پس اگر بخواهیم بر اساس شرایط آب‌وهوایی یکی از دو کشور سوئیس یا اتریش را انتخاب کنیم، کار بسیار سختی پیش رو داریم. این دو کشور هر دو آب‌وهوای مناسب و طبیعتی دلچسب دارند.

هزینه‌های مهاجرت و زندگی

برای بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارند، هزینه‌های زندگی در کشور مقصد مهم است. در هنگام مهاجرت به سوئیس و اتریش نیز باید به هزینه‌های زندگی در هر یک از این دو کشور توجه کرد. اگر از ایران به اتریش مهاجرت کنید باید ۱۰۴.۲۰ درصد هزینه‌های زندگی بیشتری را پرداخت نمایید. این هزینه‌ها در سوئیس بیشتر می‌شود و تا ۲۷۶ درصد افزایش پیدا می‌کند. پس تنها کسانی می‌توانند به این کشورها مهاجرت نمایند که تمکن مالی خوبی در ایران داشته باشند و از پس هزینه‌های زندگی در این دو کشور بر بیایند.

با وجود اینکه هزینه‌های زندگی در کشور اتریش حدود ۵۰ درصد کمتر از سوئیس است اما باز هم متقاضیان زندگی در سوئیس بسیار زیاد است زیرا درآمدی که در این کشور به دست می‌آورید، تقریباً دو برابر درآمد شما در کشور اتریش خواهد بود.

امنیت

فاکتور دیگری که بر روی نظر مهاجران به کشور اتریش و سوئیس تأثیر می‌گذارد، میزان امنیت این دو کشور است. اگر بخواهیم امنیت این دو کشور را با یکدیگر مقایسه کنیم باید بگوییم که هر دوی آنها بسیار امن هستند. سوئیس و اتریش با عضویت در اتحادیه اروپا و به کارگیری سیاست‌های درست بین‌المللی، محیطی امن و راحت را برای ساکنین خود فراهم کردند. میزان جرم و جنایت، دزدی و همچنین حملات تروریستی در این کشورها بسیار پایین است. کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به اتریش یا سوئیس را دارند می‌توانند با خیالی راحت این کشورهای امن در اروپا را انتخاب کنند.

هزینه‌های زندگی در اتریش نسبت به هزینه زندگی در سوئیس پایین‌تر است.

کدام کشور برای مهاجرت تحصیلی مناسب است؟

اگر قصد دارید برای تحصیل به کشورهایی مانند اتریش و سوئیس در قاره اروپا بروید باید در یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش شوید. شما می‌توانید در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا در این کشورها به ادامه تحصیل بپردازید. اما سؤال اینجاست که بین اتریش و سوئیس کدام یک دانشگاه‌های معتبرتری دارد؟

اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم هر دو کشور از نظر علمی جایگاه خوبی در دنیا دارند و رشته‌های متنوعی را به دانشجویان ارائه می‌کنند. امنیت در هر دو کشور نیز بسیار بالاست. جوانانی برای ادامه تحصیل به یکی از این دو کشور مهاجرت می‌کنند با مشکلی روبرو نخواهند شد.

اما نباید از این نکته صرف‌نظر کرد که هزینه‌های زندگی در اتریش نسبت به هزینه زندگی در سوئیس پایین‌تر است. برای کسانی که صرفاً به ادامه تحصیل در این کشور می‌پردازند، این مسئله اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین درآمدی که می‌توانید با اشتغال در کشور سوئیس به دست آورید، دو برابر درآمد شما در کشور اتریش خواهد بود.

اگر شما هم متقاضی تحصیل پزشکی در اتریش یا سوئیس هستید، آینده شغلی شما تضمین شده است. پس تصمیم با شماست که به اتریش رفته و هزینه‌های تحصیلی بیشتری بپردازید و در آینده نیز درآمد بیشتری داشته باشید یا به اتریش سفر کرده و با کمترین هزینه به ادامه تحصیل بپردازید.

اگر قصد دارید اقامت دائم این کشورها را دریافت کنید باید حداقل ۴ الی ۵ سال به صورت مداوم در این کشورها سکونت داشته باشید. پس از آن می‌توانید درخواست دریافت اقامت دائم را به مراجع ذی‌صلاح تحویل دهید. کسانی که موفق به دریافت اقامت دائم در این کشورها شوند، در آینده نزدیک می‌توانند برای دریافت تابعیت آن نیز اقدامات لازم را انجام دهند.

در هر صورت در این مسیر سخت به مشاوره وکلای حقوقی احتیاج پیدا خواهید کرد. ما به شما مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی را پیشنهاد می‌کنیم زیرا تاکنون توانسته است با ارائه خدمات خود برای افراد زیادی اقامت سوئیس یا اتریش را دریافت کند.

کلام پایانی

انتخاب میان دو کشور سوئیس و اتریش که هر دو در قاره اروپا قرار دارند، کاری بسیار سخت است. شما باید با توجه به شرایط خودتان یکی از این دو کشور را انتخاب کنید. شرایط عمومی و همچنین امنیت این دو کشور با یکدیگر در یک سطح قرار دارد.

تنها تفاوت آنها در هزینه‌های زندگی است. اگر می‌خواهید هزینه‌های کمتری برای مهاجرت بپردازید بهتر است اتریش را انتخاب کنید و اگر محدودیتی در پرداخت هزینه‌های زندگی ندارید، مهاجرت به سوئیس گزینه بهتری برای شماست.

در هر صورت شما با مهاجرت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری یا ازدواج در این کشور می‌توانید به اقامت دائم و همچنین تابعیت آن‌ها برسید. برای شروع کار و کوتاه کردن مسیر بهتر است با مشاوران مؤسسه مهاجرتی اصطهباناتی مشورت کرده و کارهای مهاجرت خود را به آن‌ها بسپارید.

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش