جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۵۰۱۰۰

آشنایی با مناسب ترین کشورها برای اخذ ویزای بازنشستگی

ویزای بازنشستگی,ویزای بازنشستگی چیست,شرایط اخذ ویزای بازنشستگیویزای بازنشستگی یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی در میان افراد بازنشسته میباشد
افراد بسیاری پس از دوران بازنشستگی تمایل دارند به کشورهای مختلف جهان مهاجرت کنند و در مکانی غیر از کشور خود، دوران بازنشستگیشان را بگذرانند. این امکان از طريق دریافت ویزای بازنشستگی برای بازنشستگان فراهم میشود.

ویزای بازنشستگی

افراد بعد از این که از کار بازنشسته میشوند درواقع وارد دوران استراحتشان می شوند؛ به همین خاطر تصمیم دارند در یک مکان مرفه و به دور از هرگونه دغدغه ای، زندگی کنند. بسیاری از این افراد در این سن، تمکن مالی دارند و با اخذ ویزای بازنشستگی به کشوری مناسب مهاجرت می کنند که ازلحاظ آب وهوا، شرایط اجتماعی و … مناسب باشد. درواقع یکی از شروط مهم برای اخذ ویزای بازنشستگی، اثبات تمکن مالی به دولت کشور مورد نظر برای مهاجرت است. یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرتی افراد بازنشسته یا حتی غیر بازنشسته، دریافت ویزای بازنشستگی می باشد.

میزان تمکن مالی متقاضی در این روش از اهمیت فوق العاده ای برای کسب مجوز اقامت کشور مقصد برخوردار است. مهمترین نکته در کسب این نوع مجوز، انتخاب کشور مدنظر باتوجه به معیارها و شرایط هر فرد میباشد. از همان ابتدا باید علاوه بر شرایط سنی و مالی که کشور مقصد تعيين کرده، به مواردی همچون اطلاع از شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … توجه شود. در مراحل دریافت ویزای بازنشستگی مثل سایر ویزاها، کمک گرفتن از وکیل مهاجرت به منظور اطلاع از قوانین روز کشور مقصد و روند قانونی کسب اقامت امری الزامیست.

قوانین مختلفی برای دریافت ویزای بازنشستگی و میزان تمکن مالی افراد در هر کشوری تعيين شده است که باید به آن توجه کرد. درواقع ویزای بازنشستگی توسط کشورهای کمی به مهاجران ارائه می شود. به طورمعمول ویزای بازنشستگی بمدت ۱ سال اعتبار دارد و می توان آن را مجددا تمدید کرد. باتوجه به سن متقاضیان، ویزای بازنشستگی به آنها اعطا می شود.

قوانین ویزای بازنشستگی ,ویزای بازنشستگی چیست,مزایای دریافت ویزای بازنشستگیبه‌طورمعمول مدت اعتبار ویزای بازنشستگی ۱ سال بوده و قابل تمدید می‌باشد

هدف از ویزای بازنشستگی

ویزای بازنشستگی قصد دارد سبک زندگی خاص شخص را در کشور موردنظرش، متنوع کند و به تقویب توسعه اقتصادی در کشور به منظور تجارت و سرمایه گذاری کمک میکند.

مزایای دریافت ویزای بازنشستگی

از مزایای دریافت ویزای بازنشستگی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

* نداشتن محدودیت سنی

* عدم نیاز به انتقال سرمایه به کشور مقصد

* امکان دریافت اقامت و تابعیت کشور مقصد

* تحصیل رایگان فرزندان

* امکان راه اندازی کسب وکار در کشور مقصد

* عدم نیاز به مدرک تحصیلی

* عدم نیاز به مدرک زبان

مناسب ترین کشورها برای دریافت ویزای بازنشستگی

افراد باتوجه به دغدغه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و شرایط کنونی جهان در تلاشند تا کشوری را انتخاب کنند که آرام باشد و تنشی در آن وجود نداشته باشد. از عوامل مهم و مورد توجه اخذ ویزای بازنشستگی می توان به شرایط آب وهوایی، هزینه های زندگی، خدمات درمانی و بهداشت، قوانین حقوقی بازنشستگان و … اشاره کرد.

۱. ویزای بازنشستگی استرالیا:

نام دیگر اقامت بازنشستگی استرالیا، ساب کلاس ۴۱۰ میباشد ، این نوع ویزا به منظور گذراندن سال های بازنشستگی در استرالیا برای بازنشستگان و همسر یا پارتنر ایشان طراحی شده است. متقاضیان دریافت ویزای بازنشستگی استرالیا باید حداقل ۵۵ سال سن داشته باشند. افراد نمی توانند در این ویزا به جز همسر همراهی داشته باشند و بعد از این که ویزا را درخواست کردند در مرحله اول باید نسبت به اخذ ویزای موقتی که ۴ سال اعتبار دارد، اقدام کنند و در واقع این ویزا برای نخستین بار به افرادی که سابقه ویزای استرالیا و یا اقامت این کشور را ندارند اعطا نمی شود. افراد بعد از بازنشسته شدن می توانند از تاریخ اول جولای سال ۲۰۰۹ برای دریافت ویزای معتبر ۱۰ ساله ای اقدام کنند که از زمان دریافت آن دارای اعتبار میباشد و دارنده ی این ویزا میتواند بدون هیچ محدودیت ساعتی، در استرالیا کار کنند. این ویزای موقتی به دارنده این ویزا و همسرش اجازه می دهد تا:

> در صورت تمایل در هر زمان از استرالیا خارج شود و مجددا به آن وارد شود.

> در استرالیا تحصیل کند.

> در استرالیا مشغول بکار شود.

۲. ویزای بازنشستگی پرتغال:

درصورت اقامت موقت در کشور پرتغال بمدت ۵ سال می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. مزایای ویزای بازنشستگی پرتغال بسیار زیاد است، به طور مثال نداشتن محدودیت سنی به شما و فرزندانتان، امکان تحصیل رایگان را می دهد، همچنین مجوز کار و سرمایه گذاری برای شما صادر می شود و امکان همراه بردن فرزندان زیر ۲۱ سال و بالای ۲۱ سال را دارید. دریافت ویزای بازنشستگی پرتغال درمقایسه با کشورهای دیگر هزینه های کمتری دارد.

ویزای بازنشستگی فرانسه,مراحل گرفتن ویزای بازنشستگی فرانسه,ویزای بازنشستگیهدف از ویزای بازنشستگی متنوع کردن سبک زندگی منحصر به فرد شخص در آن کشور است

۳. ویزای بازنشستگی فرانسه:

عدم نیاز به انتقال سرمایه به فرانسه از مهمترین مزایای ویزای بازنشستگی فرانسه به شمار می رود. همچنین میتوانید با نشان دادن دارایی نقد خود در بانک ایرانی و به نرخ دولتی، تمکن مالی خود را به دولت فرانسه اثبات کنید. بعلاوه باید توانایی اثبات یک درامد ثابت ماهانه در ایران یا کشور دیگر را داشته باشید. منبع این درآمد ثابت که میتواند از راه جاره ملک، حقوق یا سود سپرده باشد، مهم و حائز اهمیت نیست. هیچگونه شرط سنی برای اخذ ویزای بازنشستگی فرانسه وجود ندارد. بعلاوه ارائه مدرک زبان برای دریافت این نوع ویزای بازنشستگی الزامی نیست. بهترین نکته اینست که شرط حضور در این کشور را ندارید، یعنی در هر زمان که دوست دارید میتوانید از این کشور خارج شوید و مجددا به آن بازگردید.

۴. ویزای بازنشستگی مالزی:

یکی از کشورهایی که برای زندگی بازنشستگی، بسیار مناسب است، مالزی می باشد. با توجه به اینکه در این کشور می توانید با هزینه های اندکی زندگی کنید، مالزی برای بازنشستگان به عنوان یک مقصد مناسب محسوب میشود. علاوه‌براین ، پرداخت مالیات برای زندگی کردن در این کشور الزامی نیست.

۵. ویزای بازنشستگی ایتالیا:

یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت بازنشستگان، کشور ایتالیا می باشد. متقاضیان دریافت ویزای بازنشستگی ایتالیا باید بتوان اثبات کنند که برای گذراندن زندگی خود و خانوادهشان در این کشور از توانایی مالی لازم برخوردارند و همچنین باید ثابت کنند که درامد ماهیانه ثابتی در خارج از ایتالیا دارند و این درامد در کل سال باید معادل ۳۱ هزار یورو باشد. افرادی که متاهل هستند باید به ازای همسرشان ۲۰ درصد و به ازای هر فرزند ۵ درصد به مبلغ مذکور اضافه کنند. با خرید ملک در ایتالیا می توانید ویزای اقامت انتخابی را دریافت کنید. متقاضیانی که ویزای بازنشستگی ایتالیا دارند مجوز کار در کشور ایتالیا را ندارند.

۶. ویزای بازنشستگی سوئیس:

در کشور سوئیس، امکان اخذ اقامت پس از ۱۰ سال وجود دارد و فرد پس از آن مجوز اخذ پاسپورت این کشور را دارد. برای این که بتوانید اقامت بازنشستگی سوئیس را بگیرید، باید ویژگی های زیر را داشته باشید:

- سنتان باید بالای ۵۵ سال باشد.

- توانایی تمکن مالی و همچنین ارائه بیمه نامه ی خود را داشته باشید.

- اثبات کنید که با سوئیس ارتباط نزدیکی دارید یعنی در سالهای گذشته در این کشور اقامت داشته اید یا در خاک این کشور، صاحب ملک بوده اید.

شرایط گرفتن ویزای بازنشستگی,شرایط اخذ ویزای بازنشستگی,ویزای بازنشستگی سوئیساثبات تمکن مالی به دولت کشور موردنظر برای مهاجرت یکی از شروط ویزای بازنشستگی است

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش