سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۶:۵۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۲۱۶۸
جرم و جنایت

سرنوشت شوم دختر جوان با دعوت عجیب اینستاگرامی | شما به مهمانی شبانه دعوت شده‌اید!

دختر جوانی با مشاهده یک دعوت عجیب به مهمانی در اینستاگرام تصمیم به شرکت در آن گرفت، غافل از سرنوشت شومی که در انتظارش بود.

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز قبل دختری جوان به نام پرستو نزد مأموران پلیس رفت و پرده از حادثه شومی که برایش رخ داده بود، برداشت. او گفت: مدتی بود که افسرده شده بودم و یک روز در حال چک کردن اینستاگرام با یک آگهی روبه‌رو شدم. در آگهی نوشته شده بود که «شما به یک مهمانی شبانه دعوت شده‌اید». روی آن کلیک کردم و وارد یک پیج شدم. با بررسی بیشتر متوجه شدم فردی که آگهی را منتشر کرده، برگزارکننده مهمانی‌های شبانه است. او با گرفتن پولی به‌عنوان ورودی، افرادی را که تمایل به شرکت در مهمانی داشتند، دور هم جمع و مهمانی برگزار می‌کرد.

پرستو ادامه داد:‌ با شماره‌ای که پای آگهی بود تماس گرفتم و پسری جوان پاسخم را داد. او شرایط مهمانی را توضیح داد و گفت تعداد زیادی متقاضی ثبت‌نام کرده‌اند و فقط ۲جای خالی وجود دارد. من هم برای اینکه روحیه‌ام عوض شود، ثبت‌نام کردم و قرار شد هنگام ورود به مهمانی، هزینه آن را پرداخت کنم.

آن روز پرستو نشانی محل برگزاری مهمانی شبانه را دریافت کرد و شب که شد، راهی آنجا که خانه‌ای در شمال تهران بود، شد. یک روز بعد اما درحالی‌که دست و پا بسته در بیابان‌های اطراف تهران رها شده بود، توسط یک راننده عبوری نجات یافت و به خانه برگشت.

او توضیح داد: آن شب که به مهمانی شبانه رفتم، علاوه بر من حدود ۴۰یا ۵۰مهمان دیگر هم در آنجا حضور داشتند که همگی با پرداخت مبلغ ورودی، وارد آن خانه شده بودند. ۲ پسر جوان گردانندگان مهمانی بودند و وقتی از من خواستند مبلغ ورودی را پرداخت کنم، به آنها گفتم که فراموش کرده‌ام پول نقد با خودم بیاورم. آنها چیزی نگفتند و برایم آبمیوه آوردند، اما پس از نوشیدن آن دچار سرگیجه و خواب‌آلودگی شدم. دقایقی بعد از هوش رفتم و وقتی چشمانم را باز کردم در اتاقی زندانی بودم. دست و پایم با چسبی بسته شده بود و فهمیدم که آن دو جوان با آبمیوه مسموم مرا بیهوش کرده و به خانه دیگری انتقال داده‌اند.

وی ادامه داد: لحظاتی بعد آنها به داخل اتاق آمدند و با تهدید، مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند. آنها از من فیلم سیاه تهیه کردند و گفتند که اگر پای پلیس را به ماجرا باز کنم، فیلم را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند. بعد هم مرا کتک زدند و تمام طلاهایم را به سرقت بردند و با دست و پای بسته به بیابان‌های اطراف بردند و همان‌جا رها کردند.

دستگیری مجرمان

با ثبت این شکایت، تیمی از مأموران پلیس آگاهی تهران به دستور قاضی مصطفی تقی‌زاده، بازپرس شعبه پنجم دادسرای جنایی، تحقیقات خود را در این پرونده آغاز کردند. طولی نکشید که ردیابی‌ها نتیجه داد و به شناسایی ۲ جوان متجاوز که گردانندگان مهمانی شبانه بودند، منجر شد. هردو پسرجوان در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند و در بازجویی‌ها به جرم خود اقرار کردند.

یکی از آنها گفت: مدتی قبل به یک مهمانی دعوت شدیم که میزبان از ما مبلغی به ‌عنوان ورودی گرفت. آن شب من و دوستم تصمیم گرفتیم که خودمان مهمانی برگزار کنیم و وقتی حساب و کتاب کردیم، دیدیم پول خوبی گیرمان می‌آید. به همین دلیل شروع به تبلیغات در فضای مجازی کردیم و بعد با اجاره کردن خانه و آپارتمان در شمال تهران، مهمانی برگزار می‌کردیم. افرادی که به آنجا می‌آمدند مبلغی به‌عنوان ورودی پرداخت می‌کردند و با این کار پول خوبی به جیب می‌زدیم و مشکلی نداشتیم، تا اینکه در آخرین مهمانی که برپا کردیم، ‌دختری جوان پا در مراسم گذاشت.

وی ادامه داد: طلاهای زیادی همراهش بود، اما حاضر نمی‌شد حق ورودی را بپردازد. به‌نظر می‌رسید ما را سرکار گذاشته است و با رفتارهایش ما را عصبی‌تر می‌کرد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا از او زهرچشم بگیریم. از سوی دیگر به‌دلیل مصرف مشروبات الکلی حال خوبی نداشتیم و این بود که پس از آزار او، دست و پایش را بستیم و با سرقت طلاهایش او را در بیابان رها کردیم.

متهمان پس از اقرار به جرم خود بازداشت شدند و بخشی از پرونده که رسیدگی به اتهام آدم‌ربایی و سرقت است در دادسرای جنایی تهران رسیدگی خواهد شد و بخش دیگر پرونده که رسیدگی به اتهام تجاوز مجرمان است به دادگاه کیفری ارجاع شد.

  • 20
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش