سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۴:۰۳ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۷۹۷
هنرهای تجسمی

درباره زاهاحدید/ نابغه و معمار برجسته جهان معاصر

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی
زاها حدید از تاثیرگذارترین معماران معاصر در شکل گیری جریان های فکری معماری امروز است. او توانست با منحنی‌های زیبا و منحصر به فرد خود انقلابی جدید در معماری نوین به وجود آورد و به عنوان نخستین بانو جایزه معماری پریتزکر را دریافت کند.

به گزارش ایرنا، معماری و طراحی سازه ها از گذشته تا امروز و در آینده، لحظه ای از زندگی روزمره آدمیان غایب نبوده و نخواهد بود. در واقع معماری به معنای تبدیل ذهنیت به کالبد عینی در قالب فرم، محتوا و عملکرد است. در زمینه معماری هرچند روش طراحی و آفرینش فرم، محوری ترین مساله است اما در ظاهر برای طراحی یک روش منحصر بفرد و مسیر واحد در فرآیند آن وجود ندارد. اهمیت بررسی آثار معماری از منظر تئوری و روش طراحی منجر به درک و فهم روندهای طراحی می شود. در این میان معماران برجسته جهان که آثار ماندگاری از خود برجای گذاشته اند می توان به زاها حدید معمار برجسته عراقی - بریتانیایی که از تاثیرگذارترین معماران معاصر در شکل گیری جریان های فکری معماری امروز است، اشاره کرد. 

پژوهشگر گروه اطلاع رسانی ایرنا در این جستار سعی دارد تا ضمن معرفی زاها محمدحدید معمار برجسته عراقی، چند تن از بانوان برجسته عرب را که در زمینه های مختلف سیاسی، ‌ اجتماعی و فرهنگی موفق بوده اند، معرفی کند.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

زاها محمد حدید، در ۳۱ اکتبر ۱۹۵۰  میلادی چشم به جهان گشود. او را به عنوان برجسته ترین معمار عراقی - انگلیسی و نخستین بانویی که توانست جایزه معماری پریتزکر را دریافت کند، ‌می شناسند. معتبرترین جایزه معماری بریتانیا یعنی جایزه‌ استرلینگ و نشان شوالیه‌ای Dame از دیگر افتخارات او هستند.

به بیان بسیاری از کارشناسان معماری، او هندسه‌ معماری را دگرگون کرده و هویتی جدید به آن داده است. روزنامه‌ گاردین، زاها حدید را ملکه انحناها نامیده است. از بزرگ‌ترین آثار به‌یادماندنی این بانوی معمار می‌توان به مرکز ورزش‌های آبی لندن برای المپیک ۲۰۱۲، موزه‌ هنر میشیگان در ایالات متحده‌ آمریکا و سالن اپرای گوانگژو در چین اشاره کرد. برخی از طراحی‌های او پس از درگذشت وی  در ۲۰۱۶ میلادی، ساخته شدند و برخی از آنها مانند استادیوم ال‌وکره در قطر هنوز در حال ساخت هستند.

نخستین طراحی‌های معمار مشهور عراقی-بریتانیایی در سال های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۵ میلادی به مرحله‌ ساخت رسیدند. در این سال‌ها، منحنی‌های زیبای طراحی‌شده به وسیله زاها حدید شکل واقعی به خود گرفتند و فعالان صنعت معماری متوجه ظرفیت بالای طراحی‌های او شدند. زاها حدید ایستگاه آتش نشانی ویترا را برای یکی از نخستین مشتریان رسمی‌اش یعنی رالف فلبام، صاحب شرکت تولید لوازم خانگی ویترا طراحی کرد. طراحی این ساختمان به گونه‌ای بود که خطوط تیز آن در مرکز به هم می‌رسیدند. طراحی و ساخت این ساختمان، سکوی پرتابی برای زاها حدید بود.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

طرح بعدی زاها در کوه‌های اتریش ساخته شد. این پروژه بازسازی یک سکوی پرش اسکی به همراه کافی‌شاپ کنار آن بود. حدید در انجام این پروژه باید با تفکرات سنتی و همچنین زمان مبارزه می‌کرد زیرا ساختمان سکو باید در مدت یک سال و پیش از مسابقات بین‌المللی به پایان می‌رسید. در نهایت ساختمان با طرحی ترکیبی از پل و برج در ارتفاع ۴۸ متری به پایان رسید.

در پایان دهه‌ ۱۹۹۰، فعالیت‌های کاری حدید افزایش پیدا کرده بود. او برای طراحی ساختمان موزه‌ هنرهای معاصر سین‌سیناتی وارد رقابت معماری شد. رقابتی که استاد خودش، رم کولهاس نیز در آن حضور داشت. حدید در این رقابت پیروز شد و نام خود را به‌ عنوان نخستین طراح زن موزه در ایالات متحده‌ آمریکا ثبت کرد.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

مرکز علوم فائنو، ساختمان جانبی موزه‌ اوردراپگارد، ساختمان مدیریتی بی‌ام‌و، پاویون پل زاراگوزا، پل شیخ زاید، موزه‌ ملی هنرهای قرن، سالن اپرای گوانگژو، موزه ساحلی گلاسگو، مرکز ورزش‌های آبی المپیک لندن و موزه‌ی جامع هنر میشیگان و...  از جمله آثار این بانوی برجسته به شمار می رود.

معتبرترین افتخاری که زاها حدید در زندگی خود دریافت کرد، نشان امپراطوری CBE و DBE انگلیس بوده است. زاها حدید در ۲۰۰۸ در لیست ۱۰۰ بانوی قدرتمند مجله فوربز، جایگاه ۶۹ را تصاحب کرد. در سال ۲۰۱۰، مجله New Statesman او را در لیست ۵۰ فرد تأثیرگذار سال ۲۰۱۰ قرار داد. او معتبرترین جایزه‌ معماری بریتانیا یعنی جایزه‌ استرلینگ را نیز ۲ بار دریافت کرد. سرانجام زاها حدید در ۲۰۱۶ میلادی، ‌ پس از اتمام ساخت پروژه‌ آنتورپ در بلژیک، چشم از دنیا فروبست. مسوولان این شهر به پاس طراحی او، میدان روبه‌رویی این ساختمان را میدان زاها حدید نام نهادند.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

پایگاه اطلاع‌رسانی عربین بیزینس در گزارشی ۱۰۰ زن قدرتمند جهان عرب را در ۲۰۱۲ میلادی معرفی کرد. در این رده‌بندی شیخا لبنا القسیمی نخستین زن وزیر در امارات برای دومین سال پیاپی به عنوان قدرتمندترین زن جهان عرب معرفی شد. او نه تنها نخستین زن وزیر در کشور امارات متحده عربی محسوب می‌شود، بلکه نقش کلیدی نیز در توسعه تجارت امارات با دیگر کشورهای جهان بازی کرده است. در رده دوم توکل کرمان فعال حقوق بشری یمن قرار گرفته که سال گذشته نیز موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شد. او همچنین با تنها ۳۲ سال، جوان ترین فرد برنده جایزه صلح نوبل نیز به شمار می‌رود. او در جریان قیام مردم یمن علیه علی عبدالله صالح نقش کلیدی را در حمایت از مردم و آشکار کردن نقش دولت در نقض حقوق بشر در یمن داشت.

رده سوم نیز به لبنا اولایان مدیرعامل شرکت فاینانسینگ اولایان اختصاص یافت. او یکی از نیرومندترین زنان فعال اقتصادی در عربستان سعودی محسوب می‌شود. از دیگر چهره‌های معروف در میان فهرست ۱۰۰ زن قدرتمند جهان عرب در ۲۰۱۲ میلادی می‌توان به پرنسس آمراه ال تویل، نوال السعداوی (فمینیست و نویسنده مشهور) و اوکتاویا نصر (سردبیر پیشین سی. ان. ان) اشاره کرد.  همچنین می توان به آل مایاسا، دختر حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر اشاره کرد که جزو یکی از تاثیرگذارترین افراد در حوزه هنری شناخته می شود. در این رده‌بندی زنانی از کشورهای امارات، عربستان، قطر، کویت، مصر، یمن، فلسطین، سوریه، لبنان، تونس، اردن، بحرین، مراکش و عمان حضور دارند. حدود نیمی از زنان قدرتمند جهان عرب در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

نازک صادق الملائکه

نازک صادق الملائکه یکی از پیشگامان شعر نو عرب است. عمده‌ علائق او زبان عربی، انگلیسی، تاریخ، موسیقی، ستاره‌شناسی، شیمی و ژنتیک بود. او را در کنار بدر شاکر السیاب و عبدالوهاب البیاتی یکی از بنیانگذاران شعر نو عربی می‌دانند. برخی شعر مشهور وی «کولیرا» (وبا) را نخستین شعر آزاد در ادبیات عربی عنوان کرده اند، اگر چه او خود بعدها در یکی از کتاب‌های خویش این مساله را رد کرد. نازک الملائکه در ایران از لحاظ ابداع شعر نو در برابر افرادی همچون نیما یوشیج و از نظر مضامین و احساسات شاعرانه در برابر فروغ فرخزاد قرار دارد.

از آثار او می‌توان دیوان عاشقه اللیل، دیوان شظایا و رماد، دیوان قرار الموجه و کتاب قضایا الشعر المعاصر را نام برد که این کتاب در موضوع نقد ادبی نگاشته شده و نازک الملائکه در آن از شعر نو عربی دفاع کرده است و شعر نو سرودن در شعر عربی را به عنوان یک روش خارجی و بیرونی نمی‌داند، بلکه در پندار وی، این روش سرودن شعر عربی، تلاشی از درون برای پیشرفت شعر عربی است که تغییرات تاریخی و مسایل دوران جدید، اقتضا می‌کند. در چاپ‌های نخستین این کتاب، نازک الملائکه ادعا می‌کرد که وی نخستین شاعر شعر جدید عربی محسوب می شود اما از چاپ پنچم به بعد از این نظر بازگشت و عراق را نخستین محل سرودن شعر آزاد عربی دانست.

ریما بنت بندر بن سلطان آل سعود

ریما دختر بندر بن سلطان آل سعود نخستین زن سفیر در عربستان است. ریما نخستین زنی بود که در تاریخ عربستان به مقام سفارت رسیده است. این شاهزاده خانم سعودی پیش از این هم در میان اشخاص و نهادهای بین المللی به شهرت رسیده بود. دوران کودکی ریما در آمریکا سپری شد. او توانست در مقطع کارشناسی در رشته «مطالعات موزه» از دانشگاه جرج واشنگتن فارغ التحصیل شود. حضور شاهزاده ریما در میتینگ‌های اجتماعی، باعث مطرح شدن نام او در رسانه‌های غربی شد. به طوری که این رسانه‌ها، ریما را کارآفرین، فعال اجتماعی و حقوق بشر خوانده اند.

ریما نماد تغییر چهره عربستان سنتی به کشوری رو به رشد و مدرن  است. همچنین ریما مدتی رییس بخش بانوان کمیته المپیک عربستان بود و بعد از ۱۲۰ سال توانست در ۲ نوبت زنان کشورش را راهی این مسابقات کند. ریما در عین حال، سعی دارد، چهره ای مردمی و فعال هم از خودش به نمایش بگذارد. او عضو کمپین مبارزه با سرطان و آگاهی زنان درباره سرطان سینه است. او همچنین در دیگر زمینه های فرهنگی و فعالیت های به اصطلاح بشر دوستانه فعالیت می کند.

مجله فوربس خاورمیانه شاهزاده ریما را در فهرست ۲۰۰ زن قوی عرب در ۲۰۱۴ میلادی قرار داد. عربستان از طریق چهره و جایگاه ریما سعی دارد به اهداف بین المللی خود برسد. به همین دلیل است که ریما حتی در اجلاس های اقتصادی و تخصصی به عنوان نماینده عربستان شرکت می‌کند. اجلاس جهانی اقتصاد در دافوس سوییس، شاهزاده ریما را با توجه به دستاوردهای توسعه ای و پرونده فعالیت هایش انتخاب کرد تا با این سازمان همکاری داشته باشد. این شاهزاده خانم جوان سعودی همچنین نمایندگی کشورش را در بسیاری از محافل جهانی از جمله اجلاس دافوس در اوایل سال جاری و سمینار مدیرعامل عربستان – آمریکا در شهر نیویورک برعهده داشت.

جنات الغزی

جنات الغزی فعال حقوق بشر و معاون مدیر سازمان آزادی زنان در عراق است. در ۲۰۱۷ میلادی وی جایزه بین‌المللی زنان شجاع را کسب کرد. جنات الغزی و سازمان آزادی زنان در عراق برای کمک به زنان برای رهایی از خشونت و حتی مرگ، روزانه خطرات بسیاری را تحمل می کنند و سرپناه، آموزش، حمایت و خدمات قانونی در اختیار آنها قرار می دهند. سازمان آزادی زنان با ارایه تحصیلات و آموزش مهارت های عملی مانند خیاطی، به این زنان فرصتی دوباره برای زندگی به آنها می دهد. جنات امروز امور رسانه ای سازمان آزادی زنان را مدیریت می کند و سردبیر روزنامه این سازمان با عنوان Equality یا برابری است. آرزوی او حمایت از حقوق بشر تمام زنانی است که در عراق قربانی خشونت بوده اند و این آرزو الهام بخش جنات در فعالیت هایش بوده است.

موزا بنت ناصر

موزا بنت ناصر نماینده ویژه یونسکو در امور آموزش پایه و پیشرفته و همچنین رییس بنیاد آموزش و علوم و توسعه مؤسسه قطر و موسسه صلتک است. موزا در رشته جامعه ‌شناسی از دانشگاه قطر فارغ ‌التحصیل شده و شهرتش بیشتر به خاطر مدیریت پروژه های بین المللی علمی، تحصیلی و اجتماعی است. او به عنوان یکی از مشهورترین و جذاب ترین زنان مسلمان در جهان شناخته می شود.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش