جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۱۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۰۹۵۴
هنرهای تجسمی

پیکاسوهای زاهدانی

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی
گفت‌و‌گو با ۴ دختر نوجوان زاهدانی که با چند سطل رنگ و البته استعداد بی‌نظیرشان به دیوارهای شهرشان جان تازه‌ای بخشیده‌اند

اگر از خیابان‌هایی که نقاشی‌های روی دیوارهایش به آن‌ها جان تازه‌ای داده‌اند گذر کنید، ناخودآگاه صداهایی از سنگ‌ها و آجرهای‌شان می‌شنوید! صدای دیوارهایی که انگار زنده‌اند و با شما حرف می‌زنند اما این زیبایی را دست‌های هنرمند نقاشانی رقم زده که کمتر فردی، به آن‌ها توجه می‌کند.

هنرمندان خیابانی (استریت آرتیست‌) که شاید هنرشان چندان به چشم نیاید و هیچ گاه آن‌چنان که باید طعم شهرت و ثروت را نچشند اما هنرشان مردمی است و رنگ و بوی شهر را تازه می‌کند. در این پرونده زندگی‌سلام به سراغ چهار دختر دهه‌هشتادی رفتیم که به خاطر نقاشی‌های خیابانی‌شان محبوب شده‌اند و دیوارهای زاهدان با هنر آن‌ها جان گرفته است.

این چهار استریت آرتیست به خیابان به‌ عنوان مدرسه نگاه می‌کنند و چیزهای زیادی در آن یاد گرفته‌اند که مهم‌ترین آن‌ها، همراهی با مردم است. این نوجوانان دبیرستانی تصمیم گرفته‌اند غبار بی‌حس و حالی را از شهر بزدایند، تنها با چند سطل رنگ، ابزار نقاشی و البته هنر ارزشمند و استعداد بی‌نظیرشان.

یک روز در مدرسه دور هم جمع شدند، علایق و مشترکات همدیگر را درک کردند و تصمیم بر این شد تا گروهی به نام «استریت‌مورالیست» تشکیل دهند و به خیابان‌های زاهدان بیایند تا بر دیوارهای شهر، نقش رنگ و زیبایی بکشند. شعارشان «نگارخانه‌ای به وسعت شهر» است و با اشتیاق پیش می‌روند تا خودشان را ثابت کنند. در ادامه، گفت‌و‌گوی ما با آن‌ها را  که خودشان تمایل به چاپ تصویر چهره  شان نداشتندخواهید خواند.

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

هدف‌ مان شادی‌بخشی به مردم است

«پانیذ میر» و «لیلی میرادی» ۱۶ ساله اند و «فائزه مسگری» و «زهرا نوری» ۱۷ سال دارند. تحصیلات همه این نوجوانان خوش ذوق در رشته گرافیک است. «پانیذ» به نمایندگی از گروه قبول می‌کند سوالات ابتدایی ما را پاسخ بدهد. او گروه‌شان را این‌طور معرفی می‌کند: «ما چهار دختر نوجوان نقاش با نام گروه «استریت‌مورالیست» هستیم. استریت‌مورالیست به معنای نقاشی دیواری است یا نقاشی دیوارنما و گروه‌های دیگری در ایران و خارج از ایران هستند و بوده‌اند که این فعالیت را انجام می‌دهند اما شاید ما یکی از کم  سن و سال‌ترین این گروه‌ها باشیم. درباره شروع همکاری هم، ما همکلاسی و دوست بودیم و این ایده به ذهن یکی از بچه‌ها رسید که برای زیباتر شدن زاهدان، نقاشی دیواری انجام بدهیم و هدف‌مان شادی‌بخشی به مردم است.»

مردم، دیوار خانه‌هایشانرا به ما می‌سپارند

«پانیذ میر» درباره این‌که چطور این ایده خام را عملی کردند، بیان می‌کند: «شهر زاهدان زیبایی‌های چشمگیری ندارد. ما در یک گفت‌وگوی دوستانه به این نتیجه رسیدیم که برای زیبا سازی شهر، نقاشی دیواری کنیم و بعد با راهنمایی یکی از استادان مان و مشاوره‌ها و کمک‌هایش، کم کم نقاشی‌های مان هدف‌دار شد.

در ضمن مردم زاهدان هم استقبال خوبی از کارهای ما داشتند و گاهی با نگاهی محبت‌آمیز، لبخند زدن یا گفتن کلامی، خوشحالی خودشان را به ما نشان می‌دادند.  خیلی از مردم در روزهای ابتدایی شروع این کار که ما تجربه‌ و رزومه‌ای در آن نداشتیم به ما اعتماد نمی‌کردند اما با گذشت زمان و کسب تجربه ما، مردم خودشان مکان‌هایی را پیشنهاد می‌دادند و می‌گفتند مثلا این جا یا دیوار خانه ما را هم نقاشی کنید. یعنی دلشان می‌خواست اطراف خانه‌شان رنگی‌رنگی و نقاشی شده باشد.»

مردم معروف‌ترین نقاشی‌های جهان را هم نمی شناسند

نماینده گروه دختران هنرمند «استریت‌مولاریست»، درباره استقبال مدرسه و خانواده‌ها از این تصمیم می‌گوید: «اوایل کار، مدرسه‌مان از این تصمیم راضی نبود و حتی به بهانه امتحانات ترم، می‌خواست جلوی کار کردن ما را بگیرد اما وقتی از کارهای ما استقبال شد، مسئولان مدرسه هم گفتند به ما کمک می‌کنند اما ما خودمان به تنهایی این کار را شروع کرده بودیم و دوست داشتیم بدون کمک گرفتن و ایجاد دردسر برای دیگران ادامه‌اش بدهیم. البته خانواده‌هایمان هم از این کار استقبال و کمک زیادی کردند. ما همیشه سایه حمایت و تشویق پدر و مادرمان را بر سرمان حس کردیم. آن‌ها به ما امید می‌دادند تا به موانعی که در پیش داریم، توجه نکنیم. 

برای نقاشی‌ها هم برنامه ما این است که معروف‌ترین آثار جهان را بکشیم اما متاسفانه مردم درباره آثار معروف نقاشی چیز زیادی نمی‌دانند و اصلا آن‌ها را نمی‌شناسند اما ما با نقاشی کردن آن‌ها روی دیوارهای شهر، سعی می‌کنیم آثار مهم نقاشان بزرگ دنیا را به آن‌ها معرفی کنیم تا از دیدن‌شان، لذت ببرند.»

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

در قبال این کار، هیچ پولی دریافت نمی‌کنیم

کار دختران هنرمند زاهدانی از طرف نهاد یا سازمانی حمایت نمی‌شود و آن‌ها می‌گویند تنها اداره ارشاد استان‌شان، کمی به آن‌ها برای مخارج مواد اولیه نقاشی کمک کرده است. «پانیذ» درباره درآمدشان از این کار می‌گوید: «ما در برابر نقاشی که برای زیباسازی و معرفی آثار معروف دنیا به مردم است، پولی دریافت نمی‌کنیم.  ما از همان ابتدا، این کار را با هزینه خودمان شروع کردیم و از کسی توقع کمک نداشتیم.  

هزینه هر نقاشی بستگی به متراژ دیوار دارد. کارهای‌مان تقریبا روی دیوارهای ۳×۴ اجرا می‌شود، حالا گاهی بیشتر و گاهی کمتر؛ هزینه هر نقاشی و فراهم کردن همه ابراز، مثل رنگ، قلم مو و ظروف برای ساختن رنگ و ... حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان آب می‌خورد! یعنی هزینه‌های ما از ۱۵۰ هزار تومان شروع می شود و تا ۳۰۰ تومان می‌رسد که این بستگی به متراژ دیوار دارد.»

شهر را گالری نقاشی کردیم

از تک‌تک اعضای این گروه هنرمند خواستیم از احساس‌شان به نقاشی، اهداف‌شان برای آینده و نظرات مردم درباره کارشان بگویند

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

  بچه‌ها از احساس‌شان به نقاشی می‌گویند

لیلی میرادی|   نقاشی یعنی لمس کردن قلب و روح آدم‌ها. من می‌توانم با نقاشی، احساسات آدم‌ها را برانگیزم و به هیجان بیاورم. به وضوح این را حس می‌کنم که موقع کشیدن نقاشی، همه ما مشکلات‌مان را فراموش می‌کنیم یا موقتا آن‌ها را کنار می‌گذاریم و این‌ها همه از قدرت رنگ‌ها و روح زیبای نقاشی نشئت می گیرد. وقتی ما این‌کار را روی دیوارهای شهر انجام می‌دهیم، افرادی که فقط از آن‌جا عبور می‌کنند هم می‌توانند لحظاتی احساس ما را داشته باشند و با دیدن رنگ‌ها برای چند لحظه حس خوبی پیدا کنند. البته این موضوع را موقع کار، زیاد در چهره عابران گذری دیده‌ام که باعث خوشحالی‌ام شده است.

فائزه مسگری|   نقاشی ابعاد گسترده و گوناگونی دارد که لزوما به معنای کشیدن نقاشی روی کاغذ نیست بلکه می‌توانید به کمک رنگ‌ها و عناصرشبیه آن، روح و قلب خودتان را زیباتر کنید و دید بهتری به زندگی داشته باشید. همچنین تمام این احساسات زیبا را به دیگران و اطرافیان‌تان منتقل کنید. ما با اجرای نقاشی دیواری، سعی کرده‌ایم تمام احساسات قشنگ و رنگی زندگی‌مان را به بقیه آدم‌ها نشان دهیم و منتقل کنیم تا آن‌ها هم دید بهتری به زندگی پیدا کنند و با دنیای ما آشنا شوند.

پانیذ میر|   نقاشی روی دیوار سختی‌های خودش را دارد اما در کنار سختی‌ها حس قشنگی دارد و من از این موضوع لذت می‌برم.

زهرا نوری|   قطعا یکی از بهترین و قشنگ‌ترین حس‌ها برای هر آدمی انجام دادن کارهای مورد علاقه‌اش است و من هم مثل هر انسانی از انجام کار مورد علاقه‌ام که نقاشی است، لذت می‌برم.

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

بچه‌ها از نظر مردم درباره ارزش کارشان می‌گویند

فائزه مسگری|   این موضوع به طرز فکر و سطح فرهنگ مردم هر منطقه بستگی دارد و سلیقه‌ها متفاوت است. با این حال، امیدواریم در آینده بیشتر متوجه ارزش واقعی کارمان شوند.

لیلی میرادی|   خیلی از افراد علاقه‌مند به هنر به خصوص نقاشی، ارزش کار ما را درک می‌کنند و این برای مان باورکردنی نبود.

پانیذ میر|   ارزش‌های مردم در زندگی متفاوت است ولی بسیاری از آن‌ها ما را درک و تشویق می‌کنند. خب تعداد اندکی از مردم برای هنر ارزشی قائل نیستند که آن‌ها هم نظرات‌شان را به ما می‌گویند.

زهرا نوری|   مردم هنر را  درک می‌کنند، مخصوصا آن‌هایی که به آن علاقه‌مندند. البته عموم مردم هم که با هنر آشنایی نداشتند، استقبال خوبی از طرح‌های ما کردند.

   بچه‌ها درباره نمایش آثارشان در گالری به جای خیابان می‌گویند

فائزه مسگری|  گالری را دوست ندارم چون در گالری تعداد محدودی از آدم‌ها رفت و آمد دارند که معمولا آن ها هم افرادی هستند که خودشان با هنر آشنایی دارند اما نقاشی در خیابان که مکان گسترده‌تری است و در آن جا همه نوع آدمی رفت‌وآمد دارد، باعث می‌شود همه آدم‌ها از هر نژاد و فرهنگ و سلیقه‌ای با هنر و کار ما بیشتر آشنا شوند و این هدف ماست.

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

لیلی میرادی|   خیابان یک گالری بزرگ‌تر و همگانی‌تر است و در واقع ما گالری خودمان را در شهر راه انداخته‌ایم.

پانیذ میر|   وقتی در خیابان نقاشی می‌کشیم، بسیاری از مردم کار ما را می‌بینند و این همه گیرتر است اما اگر در گالری هنری باشد، توجه کمتری به آن می‌شود و بازدید آن پایین است.

زهرا نوری|   ما از اول این کار را شروع کردیم که شهر را به گالری بزرگ‌تری تبدیل کنیم و هرکدام جداگانه می‌تواند معنای گسترده و قشنگی داشته باشد.

    بچه‌ها از حس‌شان به کلمات رنگ، دیوار، زاهدان و هنرمند می‌گویند

فائزه مسگری|  رنگ: یعنی لمس دنیایی متفاوت و زیباتر. دیوار: مکانی برای نمایش زیبایی‌ها. هنرمند: فردی رویایی با زندگی متفاوت و جدید.

لیلی میرادی|  رنگ: ارتباط مستقیم دارد با روان و روح آدم‌ها. دیوار: قبلا معنای خاصی نداشت اما الان مثل بوم نقاشی برایمان ارزشمند است. زاهدان: شهری که نصفی از عمرمان را در آن  زندگی کرده‌ایم و خوشحال ‌می‌شویم اگر بتوانیم برای مردمش کاری انجام بدهیم. هنرمند: واژه‌ای نیست که بتوانم راجع به آن صحبت کنم چون هنوز هنرمند نیستم!

پانیذ میر|  رنگ: یعنی زندگی و امید بخشیدن. دیوار: برای من معنی بوم نقاشی را دارد. زاهدان: شهر نیازمند به زیبایی. هنرمند: کسی که برای زیبا کردن و زیباسازی خلق شده است.

زهرا نوری|  رنگ: ابزاری برای پیدا کردن آرامش و حال خوب. دیوار: بوم نقاشی که حسم را رویش پیاده می‌کنم. زاهدان: شهری که مردمش همه جوره از هنر و هنرمندانش حمایت می‌کنند.

  بچه‌ها از اهداف‌شان برای آینده می‌گویند

لیلی میرادی|   این کار الان‌مان یک برنامه دو ساله است که تا پایان سال بعد ادامه دارد و بعد از آن، ما وارد دانشگاه می‌شویم و احتمالا هرکدام از هم جدا شویم اما امیدواریم که این گروه، به کارش ادامه دهد.

پانیذ میر|   در آینده هر کدام از ما مسیر زندگی خودمان را می‌رویم اما امیدوارم کار ما روی شهر تأثیر داشته باشد.

فائزه مسگری|   رسیدن به موفقیت در همه مراحل زندگی به خصوص نقاشی دیواری.

زهرا نوری|   ما مدت کمی را با هم خواهیم بود و امیدوارم در همین مدت کوتاه وظیفه‌مان را به نحو احسن انجام داده باشیم.

نقاشی های روی دیوارهای زاهدان,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

khorasannews.com
  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش