شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۳۴ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۳۵۷۴
فستیوال ها و جشنواره های هنری

۱۰ فیلم برتر و مهیج ونیزِ امسال که باید آن‌ها را دید

لازم به ذکر است که فستیوال فیلم ونیز به عنوان قدیمی‌ترین فستیوال فیلم جهان تنها منحصر به فیلم‌های دارای شانس اسکار نبوده و فیلم‌هایی از سراسر جهان در آن به نمایش در می‌آیند. در ادامه می‌خواهیم شما را با ۱۰ فیلم برتر این فستیوال آشنا کنیم که حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

از «جاذبه» (Gravity) و «اولین انسان» (First Man) گرفته تا «روما» (Roma) و «ستار‌ه‌ای متولد شده است» (A Star Is Born) فستیوال فیلم ونیز همواره شروع کننده فصل پاییز سینما‌ها و یکی از قابل اعتمادترین سکو‌های پرتاب برای فیلم‌هایی بوده که در مراسم اسکار از شانس بالایی برخوردار هستند.

امسال، اما جشنواره فیلم ونیز ترکیب متفاوتی دارد. تنها فیلم‌های قابل توجه استودیو‌های بزرگ هالیوودی که در این فستیوال اکران می‌شود یک فیلم حماسی فضایی از کارگردان «شهر گمشده زی» (The Lost City of Z) و یک فیلم تقریباً ابرقهرمانی از کارگردان فرانچایز «خماری» (Hangover) است.

در این میان، پرشانس‌ترین فیلم برای رقابت در اسکار نیز ساخته سرویس اینترنتی نتفلیکس است در حالی که «داستان ازدواج» (Marriage Story) از نوآ بامباک نیز از شانس خوبی برای بردن جوایز سینمایی پاییز و زمستان برخوردار است. لازم به ذکر است که فستیوال فیلم ونیز به عنوان قدیمی‌ترین فستیوال فیلم جهان تنها منحصر به فیلم‌های دارای شانس اسکار نبوده و فیلم‌هایی از سراسر جهان در آن به نمایش در می‌آیند. در ادامه می‌خواهیم شما را با ۱۰ فیلم برتر این فستیوال آشنا کنیم که حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

۱. در مورد بی‌پایانی - روی اندرشون

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

فیلم ۷۳ دقیقه‌ای «در مورد بی‌پایانی» (About Endlessness) ساخته، روی اندرشون، کارگردان متفاوت سوئدی است که از بهترین کار‌های او می‌توان به «ترانه‌هایی از طبقه دوم» (Songs from the Second Floor)، «تو، زنده» (You, the Living) و «کبوتری برای تاًمل در باب هستی روی شاخه نشست» (A Pigeon Sat on a Branch Contemplating Existence) اشاره کرد.

این فیلم نیز یکی دیگر از مدیتیشن‌های شخصی نیشدار کارگردان در مورد اپرای کمیک زندگی و مرگ است که در آن راوی داستان نقش شهرزاد داستان‌های هزار و یک شب را دارد، شخصیتی که در بحبوحه یک جنگ از تصویری ما را به تصویری دیگر راهنمایی می‌کند. در یک سکانس شاهد رژه یک لشکر شکست خورده در مسیر رفتن به اردوگاه اسرای جنگی هستیم که شباهت بسیاری به سکانس شاه کارل دوازدهم نامیرا در فیلم «کبوتری برای تاًمل در باب هستی روی شاخه نشست» خود او دارد. این فیلم به طور خلاصه انعکاسی از زندگی انسان همراه با زیبایی‌ها و بی‌رحمی‌ها، شکوه و بی‌ارزشی آن از طریق چندین داستان است که پشت سر هم روایت می‌شوند.

۲. اَد آسترا - جیمز گری

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

فیلم ۸۵ میلیون دلاری جدید جیمز گری با عنوان «اَد آسترا» (Ad Astra) دو بار با تاخیر تکمیل همراه شده و به جشنواره کن نرسید و سپس ادغام فاکس و دیزنی در هم نیز ساخت آن را با تهدید مواجه ساخت. با این وجود کمتر کسی باور می‌کنند که تهیه کنندگان فیلم راضی شده‌اند ۸۵ میلیون دلار برای ساخت این فیلم به کارگردان فیلم شکست خورده «شهر گمشده زی» بدهند. این فیلم دو بازیگر سرشناس و ستاره را در کنار هم قرار داده است: برد پیت و تامی لی جونز. جمیز گری که در میان مخاطبان سینما چهره محترمی است همواره در باکس آفیس مورد بی‌مهری قرار گرفته، زیرا ساخته‌های او خوشایند مخاطبان عام قرار نمی‌گیرد.

در این فیلم، برد پیت نقش سروان روی مک براید را بازی می‌کند، مردی که به انتهای منظومه شمسی سفر می‌کند تا تنها مردی را بیابد که می‌تواند یک بحران بزرگ که بشریت را به سمت نابودی می‌برد حل کند و‌ای مرد کسی نیست جز پدر او که سال‌ها پیش در دل فضا ناپدید شده است. انتظارات زیادی از فیلم جدید گری وجود دارد به نحوی که شاید این فیلم برای کارگردانش باعث موفقیت در باکس آفیس و فصل جوایز سینمایی شود.

۳. دندان شیری - شانون مورفی

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

فیلم «دندان شیری» (Babyteeth) داستان یک دختر نوجوان بسیار بیمار را روایت می‌کند که عاشق یک قاچاقچی مواد مخدر می‌شود و این بزرگ‌ترین کابوس پدر و مادر اوست. اما اولین عشق این دختر او را به زندگی امیدوار می‌کند و همین موضوع تضاد ایجاد کرده و اصول اخلاقی سنتی را به چالش می‌کشد. این فیلم اولین ساخته بلند شانون مورفی، کارگردان استرالیایی است که بسیاری از آن از به عنوان یکی از شانس‌های اصلی رقابت در بخش جوایز فستیوال فیلم ونیز یاد می‌کنند.

«دندان شیری» چیزی بین یک درام بلوغ و یک کمدی خانوادگی غیرعادی است که به اندازه کافی برای بازگرداندن بن مندلسون به استرالیا و بعد از سال‌ها حضور موفق در هالیوود برای بازی در این فیلم، خوب بوده است. بدین ترتیب اولین نقش آفرینی مندلسون در یک فیلم استرالیایی از زمان حضورش در هالیوود. وی نقش پدر شخصیت اصلی فیلم را برعهده دارد. می‌تواند برای هیجانی شدنمان نسبت به این فیلم کافی باشد.

۴. بزرگان تنها هستند - گریر پترسون

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

همیشه وقتی کسی که در هنر دستی دارد وارد عرصه فیلمسازی می‌شود، نتیجه کار ارزش تماشا کردن را دارد، موضوعی که در مورد کارگردانانی مانند استیو مک کوئین، جولین شنابل و رشید جانسون صدق می‌کند. اکنون گریر پترسون که یک نقاش شناخته شده است و طرفداران بسیاری در میان سلبریتی‌ها و سینماپردازان دارد شانس خود را در سینما به بوته آزمایش گذاشته است. به عنوان یک تصویر بسیار شخصی و چند وجهی از ورود نسل زد به بزرگسالی، «بزرگان تنها هستند» (Giants Being Lonely) داستان سه دانش‌آموز دبیرستانی را روایت می‌کند که با دنیای بزرگسالی و چالش‌های آن روبرو می‌شوند.

داستان فیلم در پس زمینه یک فضای بسکتبال محور روایت شده و تقریباً تمام بازیگران آن ناشناخته هستند، اما همزمان به ماجرا‌هایی می‌‎پردازد که کمتر در فیلم‌های نوجوانانه اینچنینی مورد توجه قرار گرفته است، با تمرکز ویژه روی عواقب و خطرات نادیده گرفته شدن و مطرود شدن نوجوانان. اگر فیلم جدید پترسون با همان حساسیت و دقت فیلم‌های دیگرش ساخته شده باشد می‌توان آن را طعمه‌ای دیگر برای سرویس‌هایی مانند نتفلیکس دانست که بزودی سریالی از روی آن خواهند ساخت.

۵. داستان ازدواج - نوا بامباک

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

فیلم «داستان ازدواج» (Marriage Story) که بسیاری از آن به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های نوا بامباک یاد کرده و در کنار فیلم «ایرلندی» (The Irishman) اسکورسیزی برگ برنده سرویس نتفلیکس در مراسم اسکار به شمار آید، داستان یک زوج هنرمند سی و چند ساله با بازی اسکارلت جوهانسون و آدام درایور را روایت می‌کند که درگیری بر سر طلاق زندگی آن‌ها را دگرگون ساخته است. درایور کارگردان تئاتر و جوهانسون نیز بازیگر است، تقابلی در یک درام ۱۳۶ دقیقه‌ای که نسخه آپدیت شده و زهرآگین «کریمر علیه کریمر» (Kramer vs Kramer) توصیف شده است.

با در نظر گرفتن این نکته که شخصیت‌های فیلم‌های بامباک معمولاً نسبت به کسانی که دوستشان دارند بیرحم هستند، دوستداران فیلم‌های او منتظرند ببینند که دو شخصیت اصلی فیلم جدید او در مسیر ازدواج چگونه همدیگر را آزار می‌دهند. بعد از موفقیت هنری فیلم «داستان‌های میروویتز» (The Meyerowitz Stories) و در اوج دوران فعالیت هنری‌اش، بامباک توانسته ستارگان دیگری را دور هم جمع کند که علاوه بر درایور و جوهانسون، لارا درن، آلتن آلدا و ری لیوتا از آن جمله‌اند.

گفته شده که این فیلم بسیار هوشمندانه، نیشدار و ترسناک بوده و تماشای آن دشوار است. بدون شک «داستان ازدواج» یکی از بهترین فیلم‌های فصل پاییز هالیوود خواهد بود.

۶. جوکر - تاد فیلیپس

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

امسال فیلمی تلخ و تاریک در مورد یک ابرقهرمان بدنام از کارگردانی که سه‌گانه «خماری» را ساخته در فستیوال فیلم ونیز ایتالیا به نمایش درآمد، فیلمی که بسیاری ماه‌هاست انتظار آن را می‌کشند و تا یک ماه دیگر نیز اکران عمومی نخواهد شد. در حال حاضر سوالات بسیاری در مورد فیلم «جوکر» (Joker) با بازی خواکین فینیکس وجود دارد هر چند تریلر این فیلم شباهت‌ها یا دستکم ارتباطاتی بین این فیلم و فیلم‌های «سلطان کمدی» (The King of Comedy) و «شوالیه تاریکی» (The Dark Knight) را نشان می‌دهد. نقد‌های اولیه در مورد این فیلم، پس از نمایش در روز‌های اول فستیوال فیلم ونیز بسیار مثبت و حیرت‌انگیز بوده و گفته شده که حاضران در سالن به مدت ۸ دقیقه تمام در حالت ایستاده برای آن کف زده‌اند.

بسیاری گفته‌اند که خواکین فینیکس برای ایفای نقش جوکر در این فیلم شانس اصلی کسب جایزه اسکار است. سوالات زیادی در مورد این فیلم وجود دارد که تنها پس از اکران عمومی در ۴ اکتبر می‌توان به آن‌ها پاسخ داد، اما چیزی که در حال حاضر در مورد «جوکرِ» خواکین فینیکس می‌توان گفت این است که فیلمی متفاوت، تاریک و تاثیرگذار خواهد بود.

۷. پادشاه - دیوید میشو

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

نتفلیکس علیرغم سابقه ناخوشایند فیلم‌های حماسی مربوط به دوران قرون وسطی مانند «پادشاه یاغی» (Outlaw King) در سال‌های اخیر و فیلم‌های دیوید میشو مانند «ماشین جنگی» (War Machine) سرمایه‌گذاری قابل توجهی روی یک فیلم حماسی دیگر به کارگردانی میشو انجام داده و امیدوار است که قدرت ستارگی تیموتی شالامه همان ترکیب گمشده‌ای باشد که موفقیت چنین فیلم‌هایی را در پی دارد. در فیلم «پادشاه» (The King) شالامه با مو‌هایی بلند، بافته شده و ظاهری ترسناک نقش شاه هنری پنجم را بازی می‌کند، که داستان او از کودکی آغاز شده و در این مسیر سلطنت را پس از پدرش به دست می‌گیرد.

البته هنوز اطلاع زیادی در مورد زمان و نحوه به سلطنت رسیدن او در داستان در دست نیست، زیرا داستان فیلم اقتباسی از سه نمایشنامه متفاوت شکسپیر است. تنها چیزی که با اطمینان می‌توان گفت این است که هنری پنجم یک فضای سیاسی خصمانه را از پدرش به ارث می‌برد، جایی که وی باید همزمان که با بازیگران خوش سیمایی مانند رابرت پتینسون، لیلی رُز.دپ و تام گلین.کارنری رقابت کند با ارتش فرانسه نیز نبردی بی‌امان داشته باشد. علیرغم وجود ستارگان متعدد و بزرگی پروژه، فیلم «پادشاه» هیجان چندانی همراه خود نداشته، اما موفقیت احتمالی آن تاثیر قابل توجهی بر میل سرویس نتفلیکس به ساخت فیلم‌ها و سریال‌های حماسی خواهد داشت.

۸. سیبرگ - اندرو بندیکت

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

جین سیبرگ که در برخی از دوست داشتنی‌ترین و مهم‌ترین فیلم‌های قرن بیستم مانند «از نفس افتاده» (Breathless) بازی کرده قبل از خودکشی ادعای‌اش در سال ۱۹۷۹ داستان‌های پرماجرایی در زندگی خود داشت. او در طی ۴۰ سال عمر خود سه بار ازدواج کرد، دو بار صاحب فرزند شد و به خاطر کمک‌های مالی‌اش به گروه‌های مخالف برتری سفیدپوستان و ابهاماتی که در مورد فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی‌اش قرار داشت در فهرست سیاه هالیوود قرار گرفته و با اف بی آی دچار مشکل شد.

او به خاطر صرف ۵۰۰ دلار از ثروتش برای خرید یونیفرم‌های بسکتبال برای کودکان سرخپوست حتی زندانی نیز شده و پس از اخراج از هالیوود، او را به سمت مرگ سوق داد. اکنون فیلم «سیبرگ» (Seberg) که در مورد سرگذشت غمناک زندگی اوست گفته می‌شود که بیشتر یک تریلر سیاسی است تا یک فیلم زندگینامه‌ای، فیلمی که داستان ان روی تحقیقات اف بی آی در مورد ارتباط او با حکیم جمال، فعال مدنی سیاهپوست آن دوران تمرکز دارد. این فیلم به کارگردانی بندیکت اندروز و بازی کریستن استوارت در نقش اصلی، قصد دارد نگاهی تراژیک و احساسی به یکی از تراژیک‌ترین داستان‌های واقعی سینما بیندازد. علاوه بر استوارت، آنتونی مکی، جک اوکانل، مارگارت کوالی و وینس واون از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

۹. حقیقت - کورئیدا هیروکازو

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

بعد از بردن نخ طلایی فستیوال کن برای فیلم تحسین برانگیز «سارقان فروشگاه» (Shoplifters)، کورئیدا هیروکازو خیلی سریع به نیویورک آمد، به سراغ ایتان هاک رفت و نقش اول فیلم جدیدش را به او پیشنهاد کرد، اولین فیلم در سه دهه فیلمسازی او که به زبان مادری‌اش ساخته نشده است و اتان هاک نیز که اصلاً دیوانه نیست پاسخ مثبت داد؛ و به همین سادگی، بااستعدادترین کارگردان حال حاضر سینمای ژاپن شروع به جمع کردن گروهی از ستارگان بین‌المللی سینما کرد که چیزی فراتر از مرز‌های فیلمسازی گذشته او بود.

فیلم «حقیقت» (The Truth) که بر اساس یک نمایشنامه منتشر نشده نوشته خود کورئیدا در ۱۵ سال پیش ساخته شده، ژولیت بینوش را در نقش زنی دارد که پس از انتشار یک زندگینامه جنجالی از مادرش که یک بازیگر مشهور با بازی کاترین دنوو است به پاریس باز می‌گردد. اتان هاک نیز نقش شوهر بینوش را در این داستان ایفا می‌کند.

فیلم «حقیقت» با باز کردن ایده‌هایی آشنا در مورد ماهیت نمایشی روابط شخصی، می‌تواند رویکردی تازه برای کارگردان فیلم باشد، اما بخش زیادی از سناریو نشان از یک درام خانوادگی دارد که همواره موضوع مورد بحث کورئیدا در فیلم‌هایش بوده و او به خوبی با آن آشناست. ساخت اولین فیلم با زبانی غیر از زبانی مادری همیشه چالش برانگیز و مانند تاس انداختن بوده است، اما کورئیدا نشان داده که ابایی از چالش و ریسک ندارد. این فیلم قرار بود به عنوان فیلم افتتاحیه فستیوال کن به نمایش درآید، اما شروع نمایش شاهکار جدید کارگردان ژاپنی در فستیوال فیلم ونیز رقم خورد.

۱۰. شبکه زنبور - اولیویه آسایاس

فیلم های برتر ونیز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

اولیویه آسایاس که نشان داده برای ساخت فیلم‌های جدید درنگ نمی‌‎کند کمتر از یک سال پس از ساخت فیلم پربحث «غیرداستانی» (Non.Fiction)، با یک فیلم دیگر بازگشته تا کمی نیش و هوش فرانسوی را در یک فستیوال سینمایی متفاوت تزریق نماید. در یک تغییر جهت مشهود از یک داستان جذاب پر از پیام و دیالوگ، آسایاس در «شبکه زنبور» (Wasp Network) وارد یک دنیای پر از خشونت سیاسی می‌شود که سال‌ها قبل در فیلم «کارلوس» (Carlos) نیز به آن پرداخته بود.

این فیلم متفاوت که از یک داستان واقعی در مورد گروهی از جاسوسان کوبایی که با رضایت دولت ایالات متحده و در دهه ۱۹۹۰ در فلوریدا فعالیت داشتند ساخته شده، شاید به مانند فیلم حماسی سه قسمتی مربوط به تروریسم آسایاس آبدار و پرتنش نباشد، اما انتخاب او برای بازی دادن به ادگار رامیرز. که نقش اصلی فیلم «ادگار» را نیز بازی کرده بود. در نقش اول فیلم جدید نشان می‌دهد که او می‌خواهد بخشی از انرژی حیرت انگیزی که رامیرز در نقش ادگار شغال وارد کرده بود را در فیلم جدیدش وارد کند، همان کاری که در مورد کریستن استوارت نیز در دو فیلم «ابر‌های سیل ماریا» (Clouds of Sils Maria) و «مامور خرید شخصی» (Personal Shopper) انجام داد و نتیجه موفقیت آمیز بود.

از دیگر بازیگران اثر جدید آسایاس می‌توان به پنه لوپه کروز، گائل گارسیا برنال و آنا دی آرماس اشاره کرد که هر کدام قدرت ستارگی و خلاقیت خاص خود را دارند.

bartarinha.ir
  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش