
به گزارش ایرنا، به فراخور هفته مهر سینمای ایران و جبران رکودی که به دلیل اغتشاشات، بر سینما حاکم شده، شورای راهبردی اکران، طرح ارائه بلیت نیمبها را برای ۲هفته تصویب کرد.
بنا بر این طرح، تمامی سینماهای کشور از امروز؛ پنجشنبه ۲۱ مهرماه تا دوهفته، بلیتهای خود را در تمامی سانسها، بهصورت نیمبها ارائه میدهند.
هماکنون درامهای اجتماعی ابلق، دوزیست، تیتی، علفزار، نمور، شب طلایی، برای مرجان و بدون قرار قبلی و کمدیهای انفرادی، سگبند، چند میگیری گریه کنی ۲، کوزوو و بانکزدهها به روی پرده است.
دو فیلم دلهره شین و زالاوا، فیلمهای کودک و نوجوان بام بالا، بازیوو و والدین امانتی، انیمیشن پسر دلفینی و فیلم هندی خیزش، غرش، آتش، از دیگر فیلمهای روی پرده هستند.
- 12
- 1







![وزیر انرژی آمریکا: ترامپ شاید قید توافق با ایران را بزند؛ هدف، نابودی توان هستهای تهران است حمله آمریکا به ایران (درگیری نظامی ایران و آمریکا)]وزیر انرژی آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0506/medium_05-06-admin1-216.jpg)




































