پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۴۳ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۰۸۶۶
فیلم و سینمای جهان

ترویج علم به کمک سینما

برترین فیلم‌های علمی تاریخ جهان

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

به گزارش سیناپرس، بررسی تاریخ سینمای جهان نشان می‌دهد عموماً فیلم‌هایی با موضوع علم نتوانسته‌اند چندان موفق باشند اما در این میان برخی فیلم‌ها توانسته‌اند با تکیه‌بر موضوعات علمی، در جذب مخاطب موفق عمل کرده و نام خود را ماندگار کنند.

 

چهار سال پیش دنیای فیزیک (Physics World ) اعلام کرد که موضوعات علمی از حوزه اسکار حذف‌شده و دیگر فیلم‌هایی با موضوعات علمی در سطح بالا ساخته نمی‌شوند. امروزه شرایط کمی نسبت به قبل بهتر شده و سال گذشته فیلم شکل آب The Shape of Water توانست به‌عنوان نخستین فیلم علمی تخیلی، جایزه بهترین تصویر را به خود اختصاص دهد و در سال جاری نیز فیلم پلنگ سیاه Black Panther  احتمالاً بتواند این عنوان را به خود اختصاص دهد.

 

در این فهرست، پنج فیلم برتر در مورد علم یا دانشمندان، پیشنهادشده‌اند که فاقد نظم خاصی بوده و بازه زمانی ۵۱ ساله‌ای را شامل می‌شوند. در این فهرست، دو اثر از استنلی کوبریک، یک فیلم از ریدلی اسکات، یک اثر از استیون اسپیلبرگ و یک فیلم ساخته‌شده توسط شین کاروث (Shane Carruth) قرار دارد که به نسبت سایر فیلم‌ها، کمتر شناخته‌شده است.

شکل آب و پلنگ سیاه هر دو فیلم‌هایی فوق‌العاده با موضوع علمی هستند. به‌طور خاص، شخصیت اصلی فیلم پلنگ سیاه، شاهزاده خانمی با نام شوری (Shuri) است که به‌عنوان یک الگویی موفق برای تشویق دختران به مطالعه موضوعات STEM مورد ستایش قرار گرفته است. STEM مخفف عبارات Science, technology, engineering, and mathematics به معنی علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات است.

 

ممکن است این سؤال برای هرکسی به وجود بیاید که بهترین فیلم‌های ساخته‌شده در مورد علم یا دانشمندان چیست؟ در این فهرست، پنج فیلم برتر در مورد علم یا دانشمندان، پیشنهادشده‌اند که فاقد نظم خاصی بوده و بازه زمانی ۵۱ ساله‌ای را شامل می‌شوند. در این فهرست، دو اثر از استنلی کوبریک، یک فیلم از ریدلی اسکات، یک اثر از استیون اسپیلبرگ و یک فیلم ساخته‌شده توسط شین کاروث (Shane Carruth) قرار دارد که به نسبت سایر فیلم‌ها، کمتر شناخته‌شده است.

 

هیچ‌کدام از این فیلم‌ها برنده جوایز بزرگی از اسکار نبودند و نتوانستند اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر، بهترین بازیگر نقش مکمل و یا بهترین فیلم‌نامه را به خود اختصاص دهند.

 

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۱- دکتر استرنجلاو: چگونه یاد گرفتم دست از هراس بردارم و به بمب عشق بورزم (Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb)

این فیلم در سال ۱۹۶۴ میلادی و توسط استنلی کوبریک ساخته‌شده و موضوع آن جنگ سرد و تهدیدات هسته‌ای است که با نگاهی کمدی به این موضوع پرداخته‌شده است. این فیلم در ۴ حوزه توانست نامزد جایزهٔ اسکار شود که این موارد عبارت‌اند از: کاندیدای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر مرد برای پیتر سلرز و بهترین فیلم‌نامه اقتباسی. دکتر استرنجلاو همچنین نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان از سوی انجمن کارگردانان آمریکا شد.

 

متأسفانه درنهایت در هیچ‌کدام از این موارد جایزه اسکار به فیلم علمی تخیلی فوق تعلق نگرفت. موضوع مهم درباره فیلم دکتر استرنجلاو این بود که برای نخستین بار یک فیلم موضوع علمی کاندیدای جوایز اسکار می‌شد.

 

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۲- ۲۰۰۱: اودیسه فضایی (۲۰۰۱: A Space Odyssey)

فیلم اودیسه فضایی در سال ۱۹۶۸ میلادی و به کارگردانی استنلی کوبریک در ژانر علمی تخیلی ساخته شد. بیایید در این زمینه با خودمان صادق باشیم: کار روزمره که منجر به کشفیات علمی می‌شود معمولاً کسل‌کننده است. در نسخه اصلی ۱۶۱ دقیقه‌ای این فیلم، کوبریک تلاش کرد تا این یکنواختی را با صحنه‌های طولانی که فضانورد دیو بومن به‌سادگی در داخل و اطراف فضاپیمای دیسکاوری یک حرکت می‌کند، ترسیم کند. پخش اولیه فیلم با موفقیت همراه نبوده و در پی آن کوبریک ۱۹ دقیقه از فیلم را حذف کرد.

 

داستان این فیلم در رابطه با چند رویارویی میان بشر و یک شهاب‌سنگ سیاه اسرارآمیز است که ظاهراً در تکامل انسان اثرگذار بوده و در سفر به سیاره مشتری، از سوی یکی از آن شهاب‌سنگ‌های یکپارچه سیگنالی نیز فرستاده می‌شود. ازنظر موضوعی این فیلم با موضوعاتی از قبیل تکامل بشر، فنّاوری، هوش مصنوعی وزندگی بیرون از زمین سروکار دارد. همچنین فیلم ازلحاظ دقت علمی، جلوه‌های ویژهٔ پیشرو، تصویرسازی مبهم، استفاده از صدا به‌جای روش‌های روایت سنتی و همچنین دیالوگ‌های مینیمالی قابل‌ذکر است.

 

باوجوداینکه این فیلم در ابتدا واکنش‌ها و نقدهای مختلفی را از سوی تماشاگران و منتقدان دریافت کرد اما آهسته‌آهسته هواداران خود را به دست آورد و به یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌ها تبدیل شد. چند سال پس از پخش اول فیلم، این فیلم ناگهان به‌عنوان پرفروش‌ترین عرضه تصویری از ۱۹۶۸ به بعد در آمریکای شمالی تبدیل شد. امروزه این فیلم به‌عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین فیلم‌ها در دنیا است و از سوی منتقدین، تماشاگران و فیلم‌سازان به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین فیلم‌ها در طی زمان یاد می‌شود.  اودیسه فضایی نامزد چهار جایزه اسکار شد که جایزه بهترین جلوه‌های بصری را به دست آورد.

 

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۳- پارک ژوراسیک (Jurassic Park)

فیلم مشهور پارک ژوراسیک به کارگردانی استیون اسپیلبرگ و در سال ۱۹۹۳ میلادی ساخته شد. پارک ژوراسیک یکی از پرفروش‌ترین آثار استیون اسپیلبرگ محسوب می‌شود و فیلمی است که اغلب توسط روزنامه‌نگاران علم مورد تحسین قرار گرفته است. موضوع این فیلم نیز بسیار جسورانه و جالب‌توجه بوده و بر اساس آن، گروهی از دانشمندان در یک جزیره، پارکی تفریحی ساخته‌اند که در آن دایناسورها شبیه‌سازی‌شده‌اند.

 

گروهی از دانشمندان برای بازدید از این پارک پیش از بازگشایی عمومی دعوت‌شده و وارد این جزیره می‌شوند. در ادامه و به دلیل بی‌توجهی و خرابکاری گروهی از افراد، تعدادی از دایناسورها آزادشده و دانشمندان و کارشناسان می‌کوشند برای نجات خود از جزیره فرار کنند. این فیلم در رقابت‌های اسکار سال ۱۹۹۴ برنده ۳ اسکار بهترین تدوین صدا، بهترین میکس صدا و بهترین جلوه‌های تصویری شد. این موضوع برای یک فیلم با موضوع علمی، رکوردی ارزشمند محسوب می‌شود.

 

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۴- آغازگر (Primer)

آغازگر یک فیلم مستقل علمی-تخیلی در ژانر درام، به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی شین کاروث است که در سال ۲۰۰۴ میلادی ساخته شد. موضوع اصلی این فیلم، سفر در زمان بوده و دارای مفاهیم فلسفی و دیالوگ‌های علمی و فنی پیچیده‌ای است.

 

همان‌طور که نیلز بور (Niels Bohr) درباره این فیلم می‌گوید: در این فیلم شگفت‌انگیز، ما با یک دوگانگی و پارادوکس روبه‌رو هستیم که موضوع زمان و سفر در زمان را به چالش می‌کشد. آغازگر قطعاً از نوع فیلم‌هایی نیست که برای اسکار نامزد شوند. بااین‌حال این فیلم توانست جایزه جشنواره بزرگ جشنواره فیلم ساندنس را که یک رویداد معتبر برای فیلم‌سازان مستقل است، از آن خود کند.

 

برترین فیلم های علمی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۵- مریخی (The Martian)

فیلم مریخی در سال ۲۰۱۵ به کارگردانی ریدلی اسکات و با موضوع علمی تخیلی ساخته شد. اگر قرار بود در این فهرست به معرفی پنج فیلم برتر تخیلی بپردازیم، دو فیلم دیگر اسکات بانام‌های بیگانه Alien (1979)‎ و Blade Runner (1982)‎ نیز می‌توانستند کاندید باشند اما ما در این فهرست صرفاً به فیلم‌هایی با موضوعات علمی می‌پردازیم. در فیلم مریخی، فضانوردی به نام «مارک واتنی» (با بازی مت دیمون) در کرهٔ مریخ سرگردان و گرفتار می‌شود. او باید تمام قابلیت‌های خود را به کار بگیرد تا به مرکز کنترل پرواز در کرهٔ زمین وضعیت خود را اطلاع داده و تقاضای کمک کند.

 

درحالی‌که برای بقای خود در مریخ وزنده ماندش درگیر مشکلات است، ناگهان دچار حادثه می‌شود. دوستانش برای نجاتش تلاش می‌کنند و با کمک نبوغش اتفاقات جالبی برایش رقم می‌خورد. گروهی فضانورد که شش نفر هستند، برای مأموریتی فضایی بانام اریس ۴ به سیاره مریخ فرستاده‌شده‌اند که مأموریت آن‌ها ۳۱ روز خواهد بود اما با اتفاق افتادن طوفانی سهمگین گروه فضایی مجبور به لغو عملیات شده و در روز ۱۸ بازمی‌گردند. هنگام بازگشت، مارک در طوفان گیرکرده و با تکه فلزی آنتن زخمی شده و از هوش می‌رود؛ همین امر باعث می‌شود سیستم علائم حیاتی او از کار بیفتد و دوستان او فکر کنند که او مرده.

 

فردای آن روز مارک به هوش آمده و متوجه می‌شود که دوستان او رفته‌اند، اما او ناامید نشده و به فکر نجات خود می‌افتد این‌گونه می‌شود که مارک که یک گیاه‌شناس است، از اطلاعات گیاه‌شناسی خود، استفاده کرده و با استفاده از خاک مریخ، کشاورزی کرده و برای خود سیب‌زمینی تهیه می‌کند. سازمان ناسا نیز با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای درمی‌یابد که او هنوز زنده است. در پایان مارک با سختی و مشقت بسیار از مریخ خارج‌شده و به زمین بازمی‌گردد.

 

هنرپیشه نقش اول فیلم مریخی توانست جایزه گلدن گلوب را از آن خود کند و این فیلم در سال ۲۰۱۶ در هفت عنوان نامزد اسکار شده بود که در هیچ‌یک موفق نبود.

 

ترجمه: احسان محمدحسینی

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش