یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۱۲ - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۴۱۴۹
موسیقی

بازیگرانی با سودای خوانندگی

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,موسیقی,سودای خوانندگی

همه چیز با یک اتفاق کوچک شروع می‌شود، با یک پیشنهاد دوستانه یا با یک هدف خاص؛ از همین‌جا که «تو صدای خوبی داری... تو می‌تونی در حد و اندازه‌های یه خواننده خوب و پرطرفدار روی صحنه حاضر بشی... بدرخشی... مشهور بشی... پولدار بشی... تو می‌تونی... شروع‌کن... مگه بعضی‌ها چه طوری شروع کردن؟ تو هم مثل همونا. به امتحان کردنش می‌ارزه... شروع کن.» آنها بازیگرند، بازیگرانی خوش‌نام و البته مطرح در میان مخاطبانی که یا آنها را در تئاتر دیده اند یا در سینما و تلویزیون، اما آنها غیر از بازیگری سودای دیگری در ذهن دارند؛ یک سودای شیرین و یک حال و هوای متفاوت. آنها دوست دارند غیر از بازیگری به رویای دیگری برسند. آنها می‌خواهند یا برای هنر یا برای تجارت شغل دیگری را هم تجربه کنند. آنها می‌خواهند خواننده شوند. حرفه‌ای به غایت جذاب و اغواگر که حتی مردمان عادی هم حداقل یک بار هم که شده به رسیدن به آن فکر کرده‌اند حالا چه برسد به بازیگران‌ که نزدیکی بیشتری با این حرفه دارند.سودای خوانندگی و خواننده شدن برای بازیگران چیزی نیست که تنها در ایران تبدیل به اپیدمی شده باشد بلکه در کشورهای دیگر هم جاری و ساری است. به هر ترتیب دنیای هنر، اقیانوسی گسترده است که هر هنرمندی اعم از بازیگر و نقاش و مجسمه ساز می‌تواند به فراخور توانایی خود از شاخه‌های مختلف آن بهره منده شود، اما بارها هم دیده شده بسیاری از بازیگران با وجود انرژی و انگیزه زیادی که برای ورود به خوانندگی داشتند نتوانستند آن‌طور که باید و شاید عمل کنند و حتی شهرت قبلی خود را نیز از دست داده‌اند.به هر روی صحبت از آفت‌ها و آسیب‌ها و بیان نقطه نظرات کارشناسانه پیرامون سودای خوانندگی در بازیگران نیازمند ساعت‌ها تحلیل و بررسی است که بیان آن در چارچوب این نوشته نمی‌گنجد و در این فرصت محدود تلاش شده تا با نگاه تاریخی و نه تحلیلی روی فعالیت تعدادی از بازیگرانی که تجربه خوانندگی را حالا چه بد یا خوب از سر گذرانده اند، نگاهی به فعالیت‌های آنها در عرصه اجرای صحنه‌ای موسیقی نیز داشته باشیم.

مرتضی احمدی

زنده‌یاد مرتضی احمدی از جمله بازیگران و هنرمندانی بود که همزمان با بازیگری و صداپیشگی فعالیت‌های بسیار ارزشمندی در گردآوری فرهنگ فولکلور تهران قدیم و موسیقی‌های این دوره انجام داد.او که در ایام جوانی در تئاترهای پرمخاطب تهران پیش پرده خوان قهاری بود، طی سال‌های پایانی عمر پربار خود با بازخوانی آوازی موسیقی‌های تهران قدیم در قالب مجموعه آلبوم‌های «صدای طهرون قدیم» نقش بسزایی در احیای این ترانه‌ها و نغمات میان نسل امروز داشت.حضور در چندین کتاب صوتی و داستان‌های مرتبط با فرهنگ عامه و تدوین چندین پژوهش‌نامه در عرصه موسیقی تهران قدیم از جمله فعالیت‌های زنده یاد احمدی در عرصه موسیقی است که از او یاد و خاطره ارزشمندی به جای گذاشته است.

خسرو شکیبایی

زنده‌یاد خسرو شکیبایی هم از جمله بازیگرانی بود که در طول عمر هنری خود فعالیت‌های زیادی را در حوزه کلام و موسیقی انجام داد. او تقریبا یکی از فعال‌ترین بازیگران کشورمان بود که بیشتر و پیش‌تر از هم صنفان خود در این حوزه فعالیت می‌کرد.زنده یاد شکیبایی گرچه اجرای زنده‌ای در حوزه موسیقی به صورت رسمی نداشت اما مخاطبان دهه هفتاد سینما با ترانه «مادر من» وی به آهنگسازی ناصر چشم آذر در فیلم «خواهران غریب» با صدای صمیمانه‌اش آشنا هستند. «نامه ها» با اشعار سید علی صالحی، «مهربانی» با اشعار محمدرضا عبدالملکیان، «صدای پای آب» با اشعار سهراب سپهری ، «نشانی ها» با اشعار سیدعلی صالحی، «سهراب» با اشعار سهراب سپهری، «پری خوانی» با اشعار فروغ فرخزاد، «حجم سبز» با اشعار سهراب سپهری و «چهل حکایت از گلستان سعدی»، «مسافر» به آهنگسازی و تنظیم محمدرضا احمدیان آثاری بودند که توسط ناشران مختلف طی سال‌های ۷۳ تا زمان حیات مرحوم شکیبایی به مخاطبان ارائه شده است. (بیشتر بخوانید: زندگینامه سهراب سپهری)

رضا رویگری

رضا رویگری هنرمندی که از صحنه‌های شریف تئاتر در حوزه سینما و تلویزیون تبدیل به بازیگری پرکار و صاحب نام شد از همان سال‌های آغازین فعالیتش ارادت و علاقه خود به موسیقی را نشان داد.وی خواننده سرود معروف «ایران ایران» به آهنگسازی فریدون خشنود است که در این چند دهه غیر از فعالیت در بازیگری سه آلبوم «از عشق گفتن»، «غوغا» و «کازابلانکا» را در مقام خواننده منتشر کرده است. گرچه دو آلبوم «از عشق گفتن» و «غوغا» با توجه به تناسب تاریخی آن دوران با اقبال بیشتری از سوی مخاطبان نسبت به آلبوم «کازابلانکا» مواجه شد اما صدای گرم رویگری در خوانش تعدادی از ترانه‌ها نام او را به عنوان خواننده‌ای صاحب سبک معرفی کرده است.رویگری در سال‌های اخیر به ویژه قبل از ماجرای بیماری حضور فعالی به عنوان خواننده در اجراها و برنامه‌های مناسبتی داشت و در سال‌های گذشته کنسرت هم برگزار کرده است.

رسول نجفیان

رسول نجفیان بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون هم از آن دسته هنرمندانی است که این سال‌ها وجوه موسیقایی‌اش بیشتر از بازیگری‌اش به چشم آمده و قطعه «عجب رسمیه، رسم زمونه» او جزو آثار پرطرفدار است.نجفیان که در تعداد زیادی از برنامه‌های هنری به عنوان خواننده مدعو به اجرای برنامه پرداخته است، تاکنون آلبوم‌های «رسم زمونه» و «باعاشورا می‌گریم» را روانه بازار موسیقی کرده است.

پرویز پرستویی

پرویز پرستویی بدون تردید یکی از شاخص‌ترین بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان است که غیر از بازیگری فعالیت‌های کم و بیش زیادی را در عرصه موسیقی انجام داده است. او که اخیرا با همکاری سازمان هنری رسانه‌ای «اوج» مجموعه آثاری را به عنوان خواننده به صورت تک آهنگ و نماهنگ در بازار موسیقی منتشر کرده است، در سال‌های گذشته به عنوان روایتگر چند اثر ادبی موسیقایی نیز حضور فعالی داشته است.«من یک بازیگرم»، «بابایی» با همراهی بیژن مفید، «دوستت دارم» به خوانندگی ناصر عبداللهی، «عشق است»، «بی بی جان» به خوانندگی رسول نجفیان، «سلام، خداحافظ» از جمله فعالیت‌های پرستویی در عرصه موسیقی بوده است.پرستویی فعلا در محافل رسمی اجرای زنده نداشته اما هیچ‌بعید نیست که طی ماه‌های آینده از اجرای زنده این بازیگر صاحبنام خبرهایی در رسانه‌ها منتشر شود.

مهران مدیری

مهران مدیری بازیگر، کارگردان و طراح بسیاری از مجموعه‌های طنز تلویزیونی که در یکی دو دهه گذشته فعالیت‌هایش در صدر اخبار فرهنگی هنری رسانه‌ها قرار داشته و دارد، همواره گرایشات زیادی به موسیقی و خوانندگی نشان داده است.او بعد از انتشار آلبوم «دلتنگی‌ها» به عنوان روایتگر اشعار هاتف علیمردانی در سال ۷۸، با انتشار آلبوم «از روی سادگی» اثر مرحوم بابک بیات و فردین خلعتبری در سال ۷۹ رسما وارد فضای خوانندگی شد و از همان زمان تاکنون به علاقه مندی خود در این حوزه پایدار مانده است. اگرچه او در مقاطعی به عنوان خواننده مهمان در کنسرت‌های گروه «دارکوب» به سرپرستی همایون نصیری حضور پیدا کرد اما این حضور در اجراهای زنده بسیار کمتر از آن چیزی است که مخاطبان از یک خواننده کنسرت انتظار دارند.

شهاب حسینی

شهاب حسینی هم از هنرمندان دوستدار موسیقی است که گاهی نزدیک و گاهی دور از حد تصور، تمایلانی برای خوانندگی دارد. او سال‌ها قبل همراه با برادرش سید مهدی حسینی و تعدادی دیگر از هنرمندان گروه موسیقی «هفت» را تاسیس کردند. آنها تاکنون چهار مجموعه آهنگ از این گروه را منتشر کرده اند که شهاب حسینی در آلبوم یک و دو به دکلمه پرداخته و در آلبوم سه و چهار خوانندگی کرده است.حسینی که فعلا علاقه‌ای برای اجرای زنده و یا تولید آلبوم جدید ندارد در آلبوم «هفت» خواننده چهار قطعه «پریچهر»، «آشنای غریب» و «بدرود» و «شهزاده رویا» بوده است.

حامد بهداد

به‌طور حتم وقتی با نام حامد بهداد رو به رو می‌شویم بازی‌های درخشان و به یادماندنی‌اش در سینما به یاد مخاطبان می‌افتد اما جالب است بدانید که این بازیگر خراسانی یکی از پیگیران و علاقمندان سفت و سخت موسیقی است که تاکنون تجربه‌های جالبی را در این حوزه از سر گذارنده است.بهداد بعد از سال‌ها فاصله از همکاری با گروه دارکوب قرار است روز دهم خرداد ماه به عنوان یکی از خوانندگان این گروه حضور متفاوتی را در عرصه خوانندگی تجربه کند. او غیر از تولید چندین تک آهنگ و تیتراژ در تهیه‌کنندگی موسیقی نیز دستی بر آتش دارد، طوری که چندی پیش آلبوم «سمبل» به تهیه کنندگی وی و خوانندگی فردی به نام «ججو» رونمایی شد.

محمدرضا فروتن

محمدرضا فروتن هم از جمله بازیگران مطرح سینمای کشورمان است که به گفته خود رویای حضور در موسیقی قبل از سینما برایش اهمیت داشته است. او از جمله هنرمندانی است که از مدت‌ها پیش با خوانندگی در فیلم سینمایی «شب یلدا» کیومرث پوراحمد و خوانش تیتراژ فیلم سینمایی «متروپل» مسعود کیمیایی علاقه خود به خوانندگی را به مخاطبانش نشان داد.وی زمستان سال ۹۵ با همراهی دوستان سرشناس خود از جمله بابک زرین، مرحوم افشین یداللهی، سیروان خسروی، رضا تاجبخش و امیر میلاد نیکزاد اولین آلبوم رسمی خود به نام «می‌فهممت» را در بازار موسیقی منتشر کرد و بر این باور بود که تا پیر نشده باید این کار را انجام می‌داد. البته تا به امروز غیر از انتشار چند خبر و گزارش بازتاب گسترده‌ای نسبت به آلبوم «می‌فهممت» منعکس نشده است و البته بعید به نظر می‌رسد که فعلا خبری از کنسرت وی باشد.

امین حیایی

امین حیایی بازیگر با سابقه سینما از سال‌ها پیش در عرصه موسیقی فعالیت خود را آغاز کرد. او درباره حضورش در موسیقی گفته است: «من در حقیقت مجبور شدم به عالم موسیقی و خوانندگی پا بگذارم و دست خودم نبودم، در یک فیلمی بازی می‌کردم به اسم بوی بهشت و نقش یک خواننده‌ای را داشتم که باید می‌خواندم. همان‌جابا دکتر چراغعلی که آهنگساز کار بودند تمریناتی را شروع کردیم و روی قطعاتی که ایشان آماده کرده بودند کار می‌کردیم و من در استودیو تمرین می‌کردم و سعی داشتم که بتوانم خوب بخوانم. پس از اینکه آن کار تمام شد به پیشنهاد پدرام مرندی استارت یک آلبومی را زدیم به اسم «کویر» و گروه باران را تشکیل دادیم. وقتی دیدم کار جدی است یک دوره سولفژ رفتم و کلاس‌های آن را گذراندم و سعی کردم رو صدایم را جدی‌تر کار کنم و به صورت حرفه‌ای بتوانم این کار را انجام دهم ولی سال‌ها طول کشید و حتی در آلبومی که به اسم کویر بیرون آمد می‌دانستم نقطه‌ضعف‌هایی دارم و خودم حس می‌کردم نسبت به بقیه خیلی ضعیف‌تر بودم.»به هر روی حضور در آلبوم‌های «کویر»، «بوی بهشت» و پرفورمنس «قحطی نور»، موسیقی تصویر «تو می‌تونی» عمده فعالیت‌های حیایی در عرصه موسیقی است که قطعاتی از این آثار را گاه در محافل تلویزیونی و برنامه‌های مناسبتی به صورت زنده اجرا کرده است.

محمدرضا گلزار

محمدرضا گلزار بازیگری که به مدد خوش چهره بودن از سال ۷۹ به عنوان بازیگر پولساز سینمای ایران مطرح شده از مدت‌ها پیش در گروه موسیقی «آریان» به عنوان نوازنده حضور داشت. او اگرچه بعد از ورود به سینما و تبدیل شدن به سوپراستار فعالیت در برنامه‌های رسمی موسیقی را رها کرد اما علاقه مندی‌هایش به موسیقی کاسته نشد طوری که چندماهی است با تشکیل گروهی مستقل در زمستان سال ۹۵ فعالیت در عرصه خوانندگی و نوازندگی را جدی‌تر کرده و عملا وارد جریان حرفه‌ای اجراهای زنده شده است. گلزار فعلا جزو معدود هنرمندان عرصه سینماست که اجراهای صحنه‌ای خود را محدود به یک یا دو اجرا در تهران نکرده است. او از زمستان سال گذشته تا کنون در کنار فعالیت در سینما اقدام به برگزاری کنسرت در تهران و شهرستان‌ها کرده است.

بهرام رادان

بهرام رادان دیگر بازیگر صاحبنام و یا به اصطلاح ستاره سینمای ایران است که دوست داشت در موسیقی فعالیت داشته باشد، اما گویا این ماندگاری فقط به انتشار یک آلبوم پرحاشیه با نام «روی دیگر» محدود شد و دیگر خبری از آقای رادان خواننده نشد که نشد.آلبوم «روی دیگر» بهمن ماه سال ۹۱ با برگزاری مراسم رونمایی در یکی از هتل‌های تهران مشتمل بر ۹ قطعه فارسی و ۳ قطعه انگلیسی با تنظیم کیوان هنرمند منتشر شد. آلبومی که بعد از انتشار نه به مذاق منتقدان خوش آمد و نه انگیزه‌ای برای سازندگانش به وجود آورد تا اجراهای زنده مستمری از این آلبوم داشته باشند.

کامران تفتی

کامران تفتی بازیگری که با رگ و ریشه‌ای کاملا تئاتری وارد جریان حرفه‌ای سینما و تلویزیون شد نیز یکی از هنرمندانی است که چندی پیش با انتشار اولین آلبوم رسمی خود با عنوان «عکس زمستونی تهرون» خود را به عنوان خواننده نیز در جامعه هنری معرفی کرد. این آلبوم پس از انتشار با واکنش‌های کم و بیش مثبتی از سوی مخاطبان مواجه شد طوری که خیلی‌ها بر این باور بودند که تفتی می‌تواند با یک نگاه جدی و حرفه ای‌تر به مقوله موسیقی شخصیت مستقلی را از خود در حوزه موسیقی معرفی کند. کما اینکه تعدادی از آهنگسازان و تنظیم‌کنندگان حرفه‌ای موسیقی پاپ آلبوم «عکس زمستونی تهرون» را اثری قابل قبول ارزیابی کردند. با این حال اگرچه چندین ماه بعد از انتشار این آلبوم، کنسرت‌هایی به صورت جسته گریخته از این بازیگر در تهران برگزار شد، اما دیری نپایید که حضور تفتی در موسیقی کمرنگ‌تر شد و کار به جایی رساند که چند ماهی است خبری از فعالیت‌های موسیقایی وی در رسانه‌ها منتشر نمی‌شود.

محمدرضا هدایتی

محمدرضا هدایتی بازیگر و صداپیشه نیز علاقه مندی خود به موسیقی را از سال‌ها پیش به طرفدارانش نمایان کرده است.این بازیگر که غیر از خوانندگی دستی بر هم نوازندگی دارد و در سال ۸۳ کنسرت‌هایی را در شیراز و اراک برپا کرده بود، سال ۹۰ آلبوم «ماه می‌خنده» را روانه بازار موسیقی کرد و بعد از سه سال از انتشار این آلبوم تصمیم گرفت تا اجراهای زنده‌ای از این آلبوم و دیگر آثار خود را در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار کند اما این اجراهای صحنه‌ای هم فقط به برگزاری همان چند کنسرت محدود شد و دیگر خبری از اجراهای لایو آقای صداپیشه خبری نشد که نشد.آلبوم «عشق پنهونی» و تولید چندین تک آهنگ از جمله آثار هدایتی در عرصه موسیقی است. وی که همواره از علاقه مندی‌ها خود به موسیقی سخن گفته اخیرا در برنامه «دورهمی» از قطعه «دیگه فکر من نباش» رونمایی کرد.

اشکان خطیبی

اشکان خطیبی بازیگری که غیر از حضور جدی در عرصه بازیگری، فعالیت‌هایی را هم در حوزه مدیریتی از جمله مدیریت سابق پردیس سینمایی چهارسو تجربه کرده در این سال‌ها به موسیقی، به ویژه موسیقی آلترناتیو علاقه وافری نشان داده است.او بعد از حاشیه‌هایی که برای گروه اجرایی آلبوم «ترافیک» به وجود آمد، تصمیم گرفت غیر از بازیگری و تشکیل یک گروه موسیقی جدید، دور تازه‌ای از فعالیت‌های موسیقایی‌اش را آغاز کند که ماحصل آن حضور در بخش موسیقی تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر و اجرای چند کنسرت پرطرفدار در ویژه برنامه «شب‌شنبه‌ها» بود. خطیبی که سال ۹۲ تجربه کنسرت نمایش «روزهای آخر اسفند» به کارگردانی محمدرحمانیان را از سر گذارنده همچنان به حضور در موسیقی ادامه داده و تصمیم دارد غیر از تولید چند تک آهنگ و تیتراژ به فعالیت مستمر خود در این عرصه جدی‌تر از قبل نگاه کند.

امیرحسین مدرس

امیرحسین مدرس مجری، نویسنده، شاعر و بازیگر کشورمان نیز از جمله هنرمندانی است که طی سال‌های اخیر در تولید آلبوم و اجراهای زنده موسیقی حضور فعالی دارد.او که این روزها در قامت مجری برنامه موسیقایی «ساعت‌۲۵» ارتباط مستمری با اهالی موسیقی دارد طی سال‌های اخیر ضمن تمرکز روی موسیقی دستگاهی ایران و نغمات آیینی با شیوه‌های نوین آلبوم‌هایی چون «ماه نی»، «روز‌رستاخیز» و «خورشید» را با محتوای عاشورایی روانه بازار موسیقی کرده است. البته وی چند سال گذشته اقدام به برگزاری مجموعه کنسرت‌هایی از این آثار در برج میلاد کرد که بااستقبال نسبی مخاطبان روبه رو شد.حضور در تیتراژ مجموعه‌های تلویزیونی چون «عید امسال»، «خوش نشین‌ها» و «متهم گریخت» و نماهنگ حاشیه ساز «نو سفر» از جمله فعالیت‌های دیگر این هنرمند در عرصه موسیقی است.

محمدرضا علیمردانی

محمدرضا علیمردانی بازیگر و صداپیشه که مخاطبان او را با انیمیشن‌های «دیرین دیرین»، «حیات وحش»، «پندانه» می‌شناسند، کوتاه‌مدتی نیست که در عرصه موسیقی فعالیت می‌کند.علیمردانی که از بدو تولد تا نوجوانی از بیماری حنجره رنج می‌برد، تاکنون تیتراژ مجموعه‌های «انقلاب زیبا» و «جهل مرکب» را در مقام خواننده تیتراژ منتشر کرده است. او ضمن اجراهای انفرادی در برخی از برنامه‌ها تصمیم دارد به زودی آلبوم «حبس نفس» را در بازار موسیقی منتشر کند.

امیریل ارجمند

امیریل ارجمند بازیگر و خواننده‌ای که طی ماه‌های گذشته با بازی در سریال «معمای شاه» به شهرت رسید قبل از بازیگر شدن در حرفه خوانندگی مشغول به فعالیت بوده است. او در سال ۸۱ اولین آلبوم رسمی خود با عنوان «سبزه» را با همکاری فریدون شهبازیان و تنظیم محمدرضا عقیلی در بازار موسیقی منتشر کرد و بعد از آن بود که فعالیت‌هایی را به صورت جسته گریخته در عرصه آهنگسازی و خوانندگی انجام داد.«ماه پنهان» به آهنگسازی فریدون خشنود، «شب‌های ترانه یک» و «شب‌های ترانه دو» با تنظیم فرزاد آذر و ساخت موسیقی فیلم «بدون اجازه» ساخته مرتضی هرندی و «بدون مرز» امیر حسین عسگری از جمله آثاری هستند که ارجمند در مقام آهنگساز و یا خواننده در آنها حضور داشته است. امیریل ارجمند هنوز خبر رسمی را برای اجرای زنده آثار خودش اعلام نکرده است.

پولاد کیمیایی

پولاد کیمیایی نیز از جمله هنرمندانی است که توانسته خوانندگی را تجربه کند ولی این تجربه در فیلم‌های پدرش رقم می‌خورد. او اخیرا در فیلم سینمایی «قاتل اهلی» با توجه به شخصیتی که در آن ایفای نقش می‌کرد به عنوان خواننده قطعاتی را خواند که البته همین مساله محل دعوای کارگردان و تهیه‌کننده شد. فتحعلی اویسی، مهدی سلطانی، حمید گودرزی، کوروش تهامی، رضا عطاران، جواد رضویان، برزو ارجمند، الهام پاوه نژاد، مرجانه گلچین، هنگامه قاضیانی، سپند امیرسلیمانی و... هم هنرمندانی هستند که ضمن حضور در عرصه بازیگری طی سال‌ها فعالیت خود نیم نگاهی به موسیقی، کلام و خوانندگی داشته‌اند.این گفتار فقط نگاهی اجمالی به فعالیت بازیگران عرصه سینما در موسیقی داشت که تعدادی از آنها را تشویق به ماندن و تعدادی دیگر را ترغیب به رفتن کرد. کما اینکه شاید خیال پردازی به جای تلاش برای ارتقای هنری و مجبوبیت، سرخوردگی، ساده انگارانه نگاه کردن به صنعت موسیقی، نداشتن نگاه جدی به موسیقی علمی، نبود سرمایه لازم، خوش خیالی و از همه مهم‌تر کمبود دانش و باور درست از صنعت موسیقی آنها را از راه رفتن در مسیر پر از سنگلاخ موسیقی وا داشته است.

armandaily.ir
  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش