
به گزارش تسنیم، سریال روزگار جوانی این روزها به آخر تصویربرداری نزدیک می شود و تا به حال بیش از ۹۰ درصد ضبط را پیش برده و به تعبیرِ تهیه کننده اش راهی رضوان شهر خواهد شد و سه قسمت پایانی آنجا فیلمبرداری می شود.
سپهر محمدی قبل از آن گفته بود که اواخر مردادماه و یا اوایل شهریورماه، پخش سریال" روزگار جوانی" از شبکه پنج سیما شروع خواهد شد و پیگیری ها نشان می دهد که این اتفاق در صورتِ پیش رفتن برنامه ریزی های کنداکتوری شبکه، پس از دهه اول محرم حسینی، این مجموعه تلویزیونی روی آنتن خواهد رفت.
" روزگار جوانی" سریال پربازیگری است که از میانِ چهره های نوستالژی فصل اول فقط بیوک میرزایی در این فصل حضور دارد. در کنار او بازیگرانی همچون، آریا توسلی، سعید زارعی، سینا کرمی، امیر مسعود واعظ و عیسی حسینی، رسول نجفیان، زهرا داود نژاد، لاله صبوری، سیاوش چراغی پور، محمودرضا قدیریان، سولماز حصاری و فرشته آلوسی، بازیگران جدیدی مثل خسرو احمدی، الهام طهموری و سیامک حلمی حضور دارند.
این مجموعه هم همچون فصل اول، حالت و قالبِ اپیزودی دارد و بازیگران بسیاری میهمان هر داستان و قسمتی خواهند شد.
تولید سریال روزگار جوانی در گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی سپهر محمدی و کارگردانی اصغر توسلی از بهمن ماه ۱۳۹۹ آغاز شده و قرار است در ۳۰ قسمت روی آنتن برود.
تاکنون قسمت هایی تدوین شده و همزمان با ضبط ادامه این مجموعه، قسمت های بعدی نیز روی میز تدوین می رود.
فصل اول" روزگار جوانی" سال ۱۳۷۷ به تهیه کنندگی اصغر توسلی، کارگردانی شاپور قریب و اصغر توسلی و نویسندگی اصغر فرهادی روی آنتن شبکه پنج رفت. همچنین فصل دوم این مجموعه در سال ۱۳۷۸ به تهیه کنندگی و کارگردانی اصغر توسلی و نویسندگی علی اکبر محلوجیان و فرهاد نقدعلی برای این شبکه تولید شد.
- 17
- 5