دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
۲۲:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۴۷۵
دنیای خودرو

هاچ‌بک کیا ریو مدل ۲۰۲۱ معرفی شد (+ تصاویر)

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت رونمایی شد.

هاچ بک کیا ریو ۲۰۲۱ با به روزرسانی سیستم محرکه نیم هیبریدی، مجموعه ای از تغییرات بیرونی و درون کابین، بهمراه طیف وسیعی از سیستم های هوشمند ایمنی برای عرضه در بازار اروپا رونمایی شد.

هیوندای و کیا طی سال های گذشته به استفاده از فیس لیفت های جامع در مدل های خود عادت کرده اند و کیا ریو ۲۰۲۱ نیز از این قاعده مستثنی نیست. نسل چهارم کیا ریو، به روزرسانی های چشمگیریرا برای سال ۲۰۲۱ دریافت کرده است که من جمله میتوان به تغییرات ظاهری بدنه، فن آوری های ایمنی و سیستم سرگرمی و همینطور نخستین سیستم نیم هیبریدی بنزینی ۴۸ ولتی کیا اشاره کرد.

نسخه ی فیس لیفت کیا ریو در ابتدای ژانویه امسال میلادی و زمانی که خودروساز کره جنوبی در حال آزمایش نمونه اولیه این مدل با مقادیر بسیار زیادی استتار (Camouflage) بود، مشاهده شد. اینک با گذشت پنج ماه، کارهای توسعه درباره ی هاچ بک کیا ریو انجام شده و زمان آن رسیده است که نسخه ی اصلاح شده ی ریو بطور رسمی رونمایی شود.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تغییرات ظریف در داخل و خارج ماشین

ازلحاظ بصری، دقت بسياري بالایی لازم است که مدل پیشین کیا ریو از نسخه ی فیس لیفت و اصلاح شده تمیز داده شود؛ اما این مدل با داشتن سپر عریض تر و تهاجمی تر که از محفظه ی جدید چراغ مه شکن بهره می برد، جذابیت بالاتری در بخش جلویی دارد. عرضه ی چراغ های تمام ال ای دی و سیستم روشنایی روز (DRL) در تمام مدل ها به طور استاندارد، مطمئناً به خوبی مورد استقبال مشتریان قرار می گیرد. کیا دو رنگ جدید را نیز به اسم های Perennial Grey و Sporty Blue معرفی کرده که تعداد کل گزینه های رنگ این خودرو را به ۹ می رساند و مجموعه ای از رینگ های ۱۶ اینچی با طراحی جدید هشت پره نیز موجود است.

بزرگ ترین تغییر در درون کابین، صفحه نمایش بزرگتر ۸ اینچی در کنسول میانی و نمایشگر دیجیتال ۴/۲ اینچی در پنل روبه روی راننده است. کیا ریو ۲۰۲۱ دارای سیستم سرگرمی پیشرفته به روزرسانی شده مجهز به بلوتوث چند اتصالی، اپل کارپلی و اندروید اتو بی سیم در مدل های مجهز به سیستم صوتی با نمایشگر ۸ اینچی و همینطور قابلیت های تله ماتیک UVO کانکت «Phase II» است.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کیا همینطور گزینه های سفارشی جدیدی در داخل کابین در قالب پکیج رنگ آبی جدید ارائه می دهد که شامل پشتی های رنگی صندلی ها، داشبورد و دسته صندلی های رنگی با دوخت متضاد می شود. مدل های GT- Line نیز دارای فضای داخلی تک رنگ سیاه با دوخت سفید متضاد روی صندلی ها و همچنین داشبورد با طرح فیبر کربن هستند. علاوه‌براین، تمام مدل های کیا ریو ۲۰۲۱ اینک به قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی استاندارد برای راننده و بعنوان آپشن برای سرنشین جلو مجهز شده اند.

سیستم محرکه جدید هیبریدی

تا به حال مهم ترین به روزرسانی در زیر کاپوت کیا ریو ۲۰۲۱ پنهان شده است. در آن جا، کیا پیشرانه ی ۱ لیتری نیم هیبریدی جدیدی را معرفی می کند که جایگزین پیشرانه قبلی ۱ لیتری T- GDi کپا (Kappa) می شود. سیستم محرکه ی جدید الکتریکی از پیشرانه احتراق داخلی سه سیلندر در ترکیب با استارتر ژنراتور یکپارچه برای کاهش ۸ درصدی انتشار دی اکسیدکربن بر اساس استاندارد WLTP در اروپا بهره می برد. پیشرانه ی جدید Smartstream که در هیوندای i۲۰ نیز مورد استفاده قرار می گیرد، با همان بیشینه قدرت پیشین خود معادل ۱۰۰ یا ۱۲۰ اسب بخار ارائه می شود.

کیا ریو ۲۰۲۱ به اولین خودروی این برند تبدیل می شود که از سیستم محرکه برقي بنزینی نیم هیبریدی (MHEV) استفاده می کند. این سیستم با اسم اکوداینامیکس پلاس، از پیشرانه ی جدید ۳ سیلندر ۱/۳ لیتری T- GDi اسمارت استریم کیا (پیشرانه ی بنزینی توربوشارژ با پاشش مستقیم سوخت) با سیستم ۴۸ ولتی MHEV کیا برای افزایش بهره وری سوخت ازطریق دستیار گشتاور الکتریکی و سیستم ترمز احیاکننده بهره می برد.

با این حال، سیستم محرکه قدرتمند اسمارت استریم اینک ۱۶ درصد گشتاور بیشتری (۲۰۰ نیوتن متر) نسبت به مدل های پیشین دارد. کیا بطور کلی ادعا می کند که پیشرانه جدید اکوداینامیکس پلاس سبب کاهش بین ۸/۱ تا ۱۰/۷ درصدی انتشار دی اکسیدکربن کیا ریو بر اساس استاندارد NEDC می شود. هر دو سیستم محرکه ی نیم هیبریدی به سیستم Drive Mode Select تشکیل شده از حالت های رانندگی اکو، اسپرت و نرمال مجهز خواهند شد.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ریو اکوداینامیکس پلاس جدید، همینطور نخستین مدلی از خودروهای کیا است که قابلیت جعبه دنده دستی هوشمند جدید این برند (iMT) را دراختیار مشتریان قرار می دهد. به جای اتصال مکانیکی، کلاچ iMT صرفاً بصورت الکترونیکی کنترل می شود. به گفته ی مسئولان کیا، استفاده ی راننده از جعبه دنده دستی معمولی، به راندمان بیشتر مصرف سوخت و کاهش انتشار دی اکسیدکربن کمک می کند.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سیستم محرکه ی نیم هیبریدی کیا ریو ۲۰۲۱ با جعبه دنده دستی تازه توسعه یافته همراه با سیستم کنترل الکترونیکی کلاچ کامل می شود. مسوولان کیا می گویند که جعبه دنده جدید مجهز به سیستم کلاچ الکترونیکی با سیستم نیم هیبریدی ادغام شده است تا پیشرانه را در هنگام نیاز، سریعتر خاموش کند؛ درحالی که این کار در هنگام استفاده از قابلیت استارت- استاپ، مدت زمان بیشتری طول می کشد. پیشرانه ی بنزینی ۱ لیتری غیر هیبریدی ریو از این پس با جعبه دنده دستی ۶ سرعته جدید و همینطور با جعبه دنده هفت سرعته دوکلاچه در دسترس خواهد بود. علاوه‌براین، پیشرانه ی بنزینی ۱/۲ لیتری بنزینی تنفس طبیعی با بیشینه قدرت ۸۴ اسب بخار نیز وجود دارد.

فن آوری های ایمنی جدید

کیا ریو ۲۰۲۱ با امکانات ایمنی شامل جدیدترین سیستم های پیشرفته دستیار رانندگی (ADAS) مانند دستیار پيش‌گيري از برخورد در جلو با عابر پیاده، وسیله نقلیه و تشخیص دوچرخه سوار، دستیار حفظ مسیر حرکت، هشدار توجه راننده و اخطار برخورد در نقطه کور دید راننده عرضه می شود. سیستم های موجود شامل دستیار پيش‌گيري از برخورد در نقطه کور دید راننده، اخطار هوشمند حداکثر سرعت، کروزکنترل هوشمند، دستیار پيش‌گيري از برخورد در عقب، هشدار سرنشین عقب و هشدار انحراف (حرکت) خودروی جلویی است.

هاچ بک کیا ریو فیس لیفت طی سه ماهه سوم امسال در اروپا عرضه خواهد شد، ولی هنوز هیچ صحبتی درباره ی عرضه ی این مدل در بازار آمريکا وجود ندارد.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
درک لانسفورد شگفتی های زندگی درک لونسفورد: بیوگرافی یکی از برجسته ترین بدنسازان جهان

تاریخ تولد: ۱۴ می ۱۹۹۳

محل تولد: آمریکا

حرفه: بدنساز حرفه ای

قد: ۱۶۷/۵ سانتی متر

وزن: ۱۰۲ تا ۱۰۸ کیلوگرم

ادامه
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
ویژه سرپوش