
دومین فرد ثروتمند جهان، در گفتگو با جیمز کلایتون از بیبیسی درباره خرید توئیتر گفت که در نهایت رای قاضی باعث شد که شش ماه پیش او توئیتر را ۴۴ میلیارد دلار بخرد.
او که در طبقه هفتم ساختمان توئیتر مصاحبه میکرد، به یک مبل اشاره کرد و گفت شبها آنجا میخوابد و به کنایه گفت سگ او مدیر اجرایی توئیتر است.
آقای ماسک درباره اهدافش در توئیتر گفت که مالی است این شبکه اجتماعی حداکثر آزادی بیان را داشته باشد.
او همچنین اخراج حدود هفت هزار نفر از توئیتر را اقدام درستی دانست.
ایلان ماسک از پایهگذاران خودروی برقی تسلا و شرکت فضایی اسپیساکس است. او که زمانی ثروتمندترین فرد جهان بود، همزمان با خرید توئیتر بخش زیادی از ثروت خود را از دست داد.
ایلان ماسک در نوامبر ۲۰۲۱ تا دسامبر ۲۰۲۲ نزدیک ۲۰۰ میلیارد دلار از ثروتش را به ویژه به خاطر کاهش ارزش سهام تسلا از دست داد.
از زمان حضور تسلا در توئیتر، این شرکت رویه تجاری بیشتری در پیش گرفته و اکنون کاربران با پرداخت ماهانه ۸ دلار برخی از خدمات از جمله تائيدیه هویت و همچنین توئیتهای طولانیتر دارند.
ایلان ماسک برای پروژه هوش مصنوعی توییتر ۱۰ هزار کارت گرافیک خریده است
چند ماه پس از استخدام محققین سابق DeepMind، ظاهراً توییتر مشغول یک پروژه هوش مصنوعی داخلی است. براساس گزارشهای منتشر شده، ایلان ماسک بهتازگی ۱۰ هزار کارت گرافیک خریداری کرده که قرار است در یکی از دو مرکز داده باقیمانده این شرکت استفاده شود.

نشریه اینسایدر در گزارش خود توضیح میدهد که ماسک با انجام این کار «تعهد» خود نسبت به برنامههای هوش مصنوعی توییتر را نشان داده است، بهویژه با توجه به این واقعیت که دلیل کمی برای این شرکت وجود دارد که برای مرکز داده خود این تعداد کارت گرافیک را خریداری کند.
پروژه هوش مصنوعی توییتر
در ادامه گزارش توضیح داده شده که این پروژه احتمالاً شامل یک هوش مصنوعی مولد خواهد شد که براساس دادههای توییتر آموزش داده میشود. با این حال، هنوز مشخص نیست که توییتر قصد دارد چگونه از آن استفاده کند. اینساید حدس میزند که هوش مصنوعی مولد توییتر احتمالاً قادر خواهد بود تا عملکرد جستجوی آن را تقویت کند یا حتی به بازسازی کسبوکار تبلیغات آن کمک کند.
ماسک که یکی از منتقدان سرسخت OpenAI، استارتاپ سازنده ChatGPT بوده و اخیراً همراه با سایر رهبران حوزه فناوری در یک نامه سرگشاده خواستار توسعه هوش مصنوعی به مدت ۶ ماه بوده، اخیراً در یک توییت درباره OpenAI گفته بود:
«هنوز گیج هستم که چگونه یک سازمان غیرانتفاعی که ۱۰۰ میلیون دلار روی آن سرمایهگذاری کردهام، به یک شرکت ۳۰ میلیارد دلاری تبدیل شده است. اگر چنین چیزی قانونی است، چرا همه آن را انجام نمیدهند؟»
با این حال، گزارش اخیر Semafor نشان میدهد که دشمنی او با OpenAI ظاهراً شخصیتر است. طبق این گزارش، در سال ۲۰۱۸، ماسک به «سم آلتمن»، یکی از همبنیانگذاران OpenAI اعلام کرده که گوگل وضعیت بسیار بهتری نسبت به آنها ندارد و پیشنهاد داده که او باید این شرکت را مدیریت کند، پیشنهادی که آلتمن و دیگر بنیانگذاران OpenAI رد کردند.
منبع: دیجیاتو
- 19
- 6