جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۸:۱۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۴۶۴۷
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

عکس‌زیباکن‌هایی که اطلاعات گوشی شما را می‌دزدند

عکس های سلفی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

ما در عصری زندگی می کنیم که عکاسی و به ویژه سلفی گرفتن برای همگی پدیده جذابی است. تفاوتی ندارد آن شخص، رئیس جمهوری در قلب واشنگتن باشد یا پسرکی بعد از گل زدن در فوتبال در روستایی کوچک. کم نیستند افردی که برای زیباتر شدن سلفی ها و تصویر هایشان دست به استفاده از نرم افزارهایی می زنند که چه بسا از تبعات آن هم بی اطلاع هستند.

سلفی

به گزارش باشگاه خبرنگاران، واژه انگلیسی« Selfitis» یا« علاقه بی اندازه به گرفتن عکس های سلفی» بار اول سال ۲۰۱۴ معرفی شد. درست در انتهای همان سال، برای بار اول انجمن روان شناسان آمریکا نظریه اعتیاد شدید به سلفی را مطرح کرد و این نظریه را معضلی جهانی دانست. آنها این عادت ناشایست را جزء معضلات روحی و روانی و البته در بین بیماری های روانی گروه بندی کردند و آنرا سندرم سلفی گرفتن نامیدند. از نظر روان شناسی، آن هایی که دائما سلفی می اندازند، دچار یک مدل بیماری به نام خودزشت انگاری هستند و در مقابل آنها تعدادی دیگر هم به علت خودشیفتگی شان دائما جلوی دوربین گوشی همراهشان قرار می گیرند و تصاویرشان را در شبکه های اجتماعی می گذارند تا جلب توجه کنند!

اپ های زیباسازی

حتماً در میان تصویر هایی که روزانه در شبکه های اجتماعی می بینید و لایک می کنید، متوجه تغییر در بعضی عکسها و چهره ها شده اید!

این تغییرات دقیقا همان نرم افزارهایی است که در این گزارش مشخصا در مورد آنها صحبت می کنیم. نرم افزارهایی که روی موبایل شما نصب می شود و شما با عکاسی از روش آن ها یا ویرایش عکستان توسط آن ها میتوانید تغییراتی در صورت خود بوجود بیاورید. نکته جالب تعداد بالای این نرم افزارها است و با توجه به اینکه تعداد نرم افزارهای منتشرشده برای گرفتن سلفی های جذاب بسیار است، پیدا کردن برترین و کم خطرترین گزینه هم احیانا کمی مشکل بنظر میرسد !

هشدار امنیتی

در این بین، اما با توجه به اینکه امنیت سایبری و محافظت از حریم خصوصی کاربران در سال های گذشته اهمیت بسیار بیشتری پیدا کرده و از طرفی دیگر، نفوذ و هجوم هکرها برای انتشار بدافزار، ویروس و سرقت های اطلاعاتی هم تشدید شده است، خیلی از کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه فناوری با بررسی نرم افزارهای مختلف موجود در فروشگاه های آنلاین و اینترنتی، وضعیت امنیتی آنها را مورد تحلیل و آنالیز قرار میدهند و در صورت مواجهه و رویارویی با موردهای مشکوک و آسیب پذیری های امنیتی، آنرا به شرکتهای توسعه دهنده مذکور آگاهی داده و به کاربران هم با انتشار گزارش های به روزرسانی شده، هشدار میدهند تا هر چه سریعتر نرم افزارهای ذکر شده را از گوشی و دستگاه خود حذف کنند. اتفاقی که متأسفانه بيش ترین سهم از آنرا نرم افزارهای زیباسازی دارند.

عکس های سلفی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این ها بدافزارند

چند روز قبل بود که کارشناسان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری با انتشار فهرستی از نرم افزارهای آلوده به بدافزار به کاربران تلفن های هوشمند اندرویدی اخطار دادند هرچه سریعتر آنها را از گوشی خود حذف کنند. در صورتیکه نگاهی به این لیست انداخته باشید، نام چندین نرم افزار زیبایی در بین آنها به چشم می خورد. بیوتی پلاس و بیوتی کمرا از مهم ترین آن ها هستند که اتفاقا پردانلودترین هم هستند. این کارشناسان هم در گزارش مفصل خود گوشزد کرده اند ، کاربران گوشی های اندرویدی نباید به دانلود و نصب این نرم افزارها مبادرت کنند و در صورتی که هر کدام از آنها را روی دستگاه خود دارند، باید هرچه سریعتر آنها را حذف و لغو نصب کنند. به گفته آن ها، اغلب توسعه دهندگان نرم افزارهای ذکر شده در چین و هنگ کنگ مستقرند که متأسفانه تا به حال بالغ بر ۳۹/۱ میلیون بار توسط کاربران دانلود و اخذ شده اند.

بیشترین تعداد دانلود

شاید جذاب باشد بدانید اکثر این نرم افزارها که ازقضا بدافزار هستند در زمینه عکاسی، ویرایش عکس و زیبایی هستند و متأسفانه بيش ترین تعداد دانلود را هم در بین کاربران اندروید دارند. در این اپ ها از کاربران صدور مجوزهای دسترسی را درخواست می کنند که هیچ لزومی ندارد. فی الواقع ، کاربران با صادر کردن مجوزهای مربوطه به توسعه دهندگان نرم افزارهای یادشده قابلیت دسترسی به سیستم موقعیت یاب جغرافیایی( GPS)، گالری و تصاویر و داده های صوتی، تصویری ذخیره شده در گوشی خود را می دهند. به این ترتیب این بدافزارها با دسترسی کامل داشتن به این موضوعات میتوانند داده های شما را سرقت کنند.

اطلاعات جدید

شرکت CyberNews که روی امنیت نرم افزارهای تلفن همراه کار می کند، در بررسی های خود متوجه شد خیلی از نرم افزارهای زیباسازی چهره اطلاعات کاربران را می فروشند و با نمایش تبلیغات مخرب، آن ها را به سایت های فیشینگ منتقل کرده و چه بسا بطور مستقیم از آنها جاسوسی می کنند. این شرکت در تحقیقات خویش دریافت محبوب ترین نرم افزار زیباسازی صورت اندروید یعنی BeautyPlus Easy Photo Editor& Selfie Camera با بیش از ۳۰۰ میلیون نصب، یک بدافزار یا جاسوس افزار است.

عکس های سلفی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

شما زیبا هستید!

احتمالا برای خیلی از ما سخت باشد، ولی این ایام شرکتهای امنیتی شبکه های مجازی بصورت مجدد به کاربران گوشی های تلفن همراه سفارش می کنند برای جلوگیری از سرقت داده های فردی استفاده پنهانی از دوربین، امنیت گوشی خود را قربانی تصویر زیباتر نکرده و از دانلود نرم افزارهای زیباسازی چهره جلوگیری کنید. آن ها سفارش می کنند کاربران در صورت تمایل به استفاده از فیلتر در عکسها ، از فیلترهای شبکه های مجازی معتمد مثل شبکه اجتماعی اینستاگرام استفاده کنند.

  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش