پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۰۱ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۱۷۵
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

سیستم عامل آی او اس ۱۴ (Apple iOS) اپل معرفی شد

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
اپل سرانجام در جریان برگزاری کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان خود، از نسخه جدید سیستم عامل ios ۱۴ به صورت رسمی برای آیفون و آی‌پاد تاچ رونمایی کرد.

آی او اس ۱۴ (iOS 14) جدیدترین نسخه از سیستم عامل موبایلی اپل است که رابط کاربری آن بهبود پیدا کرده، میزبان قابلیت هایی جدید شده و عملکرد آیفون ها را از جوانبی بهبود می بخشد.

اپل (Apple) در طول هر سال محصولات و سرویس هایی متنوع معرفی می کند تا کاربران پرشمار خود را در سرتاسر جهان راضی نگه دارد. یکی از بحث برانگیزترین و پراهمیت ترین همایش های اپل در طول هر سال، بی تردید کنفرانس جهانی توسعه دهندگان یا WWDC است که هرسال تمرکزی ویژه روی مبحث نرم‌افزار دارد. شرکت اپل طی سال های گذشته در جریان برگزاری WWDC نسخه ی جدید سیستم های عامل خود را رونمایی کرده و همایش امسال نیز از این قاعده مستثنی نیست.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

تا به حال شایعه های متعددی درباره سیستم عامل موبایلی بعدی اپل شنیده ایم. در ابتدا، افشای اطلاعات نسخه ی جدید سیستم عامل برای مان عجیب بنظر میرسید، تا این که درنهایت معلوم شد که نسخه ی اولیه ی سیستم عامل موبایلی اپل از ماهها پیش در بین بعضی اشخاص دست به دست می شده است. با همه ی این ها انتظارات سرانجام به پایان رسید و اپل (Apple) به صورت رسمی سیستم عامل آی او اس ۱۴ (Apple iOS 14) را برای آیفون و آیپاد تاچ معرفی کرد.

نسخه ی جدید iOS میزبان چندین قابلیت خاص است تا تجربه ی کاربری آیفون ها را بهبود بخشد. این نسخه همینطور ازلحاظ ظاهری بعضی تغییرات را بخود دیده است. در ابتدا انتظار می رفت که نسخه ی جدید آی او اس با نام آیفون او اس (iPhoneOS) معرفی شود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در iOS 14 اپل (Apple) شاهد قابلیتی جدید تحت عنوان کتاب خانه ی اپلیکیشن (App Library) هستیم که در راستای سازمان دهی اپلیکیشن های روی دستگاه قدم برمی دارد. اپلیکیشن ها به صورت خودکار در اپ لایبرری سازمان دهی میشوند و به لطف آن مجبور نیستید آیکون تمامی اپلیکیشن ها را روی صفحه ی اصلی دستگاه نگه دارید. آی اواس جدید همینطور میزبان قابلیت جدیدی برای نمایش فهرست وار اپلیکیشن ها شده است. در این سیستم عامل میتوان اپلیکیشن ها را طبق معیارهای مختلفی نظیر الگوی استفاده از آنها و موارد دیگر مرتب کرد.

به لطف App Library کاربران میتوانند اپلیکیشن های خود را در صفحه ی اصلی گوشی پنهان کنند. این قابلیت بطور ویژه مخصوص کسانی است که اپلیکیشن های بسیار زیادی روی گوشی دارند و امکان دارد در بین صفحات مختلف سردرگم شوند. بخش App Library آی او اس در نگاه اول شباهت زيادي به منوی اصلی اندروید یا همان App Drawer دارد، ولی در زمینه ی گروه بندی اپلیکیشن ها به شکلی هوشمندانه تر عمل می کند. به عنوان مثال App Library میتواند بصورت کاملاً خودکار تمامی بازی های سرویس اپل آرکید را درون منویی مجزا قرار دهد.

App Library در iOS 14 اپلیکیشن‌های روی گوشی را سازماندهی می‌کند

همان طور که از مدتها پیش به لطف افشای اطلاعات شنیده بودیم، iOS 14 میزبان ویجت هایی جدید شده است که امکان افزودن آنها به صفحه ی هوم وجود دارد. ویجت های جدید آی او اس داده های بیشتری را در خود می گنجانند و در ابعاد مختلف قابل دسترس هستند.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هاویجت‌های جدید در iOS 14

امکان دسترسی به ویجت های موردبحث ازطریق Today View وجود دارد، ولی همانطور که اشاره کردیم میتوان ویجت ها را از صفحه ی Today View خارج و به صفحه ی اصلی وارد کرد. با افزودن ویجت ها به صفحه ی اصلی، اپلیکیشن ها به صورت خودکار تغییرمکان می‌دهند تا جا برای ویجت باز شود.

کاربر ازطریق گالری ویجت (Widget Gallery) به ویجت های موردبحث دسترسی پیدا می کند. در این بخش از سیستم عامل کاربر میتواند ویجت ها را در هر ابعادی که علاقمند است، به صفحه ی اصلی بیاورد. در نسخه ی جدید سیستم عامل موبایلی اپل شاهد ویجت جدید Smart Stack هستیم که به صورت خودکار و طبق ساعت، اپلیکیشن های مربوط به آن زمان را به نمایش می گذارد.

در iOS 14 امکان اضافه کردن ویجت‌ها به صفحه‌ی اصلی وجود دارد

نکته ی مهم دیگر درمورد iOS 14، پشتیبانی از حالت تصویر در تصویر(Picture in Picture) است که از مدتها پیش کاربران خواهان اضافه شدن آن به آی او اس بودند. این قابلیت در iOS 14 شباهت های بسیار زیادی به تجربه ی ارائه شده توسط آیپدها دارد.

همچون قابلیت تصویر در تصویر در macOS، قابلیت ذکر شده در iOS 14 نیز بدین صورت است که پنجره ای شناور روی اپلیکیشن ها باز می شود و کاربر خواهد توانست اندازه ی آنها را تنظیم کند یا پنجره های موردبحث را به کناره ی صفحه نمایش بفرستد. اپل همینطور از اعمال به روزرسانی در دستیار صوتی سیری خبر می دهد.

در به روزرسانی جدید، رابط کاربری سیری بهبود پیدا کرده و برخلاف قبل تمام صفحه را نمی پوشاند. در نسخه ی جدید آی ا و اس هر موقع سیری را فرا بخوانید، این دستیار صوتی در قالب پنجره ای کوچک در بخش پایینی صفحه ظاهر خواهد شد. به لطف به روزرسانی های اعمال شده، سیری همچنین خواهد توانست درکنار پیام های متنی، پیام های صوتی را نیز ارسال کند.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هاآیکون اپلیکیشن Translate در iOS 14

علاوه بر این ها iOS 14 اپل میزبان اپلیکیشن جدید Translate است که بطور ویژه برای مکالمات طراحی شده و به شکلی کاملاً آفلاین فعالیت می کند. اگر روی آیکون میکروفون ضربه بزنید، اپلیکیشن Translate مکالمات را به زبان انتخابی شما، ترجمه می کند.

اپلیکیشن Translate اپل به شکل آفلاین به‌ترجمه‌ی مکالمات می‌پردازد

در هنگام آغازبه کار، اپلیکیشن Translate توانایی پشتیبانی از ۱۱ زبان مختلف را دارد. زبان های تحت پشتیبانی اپلیکیشن جدید اپل شامل این موارد هستند: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، چینی ماندارین، اسپانیایی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای، عربی، پرتغالی و روسی. انتظار داریم اپل به مرور زمان شمار زبان های تحت پشتیبانی Translate را افزایش دهد تا کاربران بیشتری امکان کار کردن با آنرا داشته باشند. نحوه ی کارکرد این اپلیکیشن شباهت های زيادي به گوگل (Google) ترنسلیت دارد.

یکی از مهندسین شرکت اپل در جریان برگزاری نطق اصلی کنفرانس WWDC 2020 روی صحنه حاضر شد و به معرفی قابلیت هایی جدید برای اپلیکیشن Messages پرداخت. طبق گفته های او، بخش میموجی قرار است میزبان ابزارهایی جدید شود که از بین آنها می توانیم به ماسک صورت برای میموجی ها اشاره کنیم.

درکنار این ها ظاهرا کاربر در iOS 14 میتواند پیام های مهم و البته مخاطبان را در Messages سنجاق کند. این قابلیت به شما امکان می دهد به شکلی ساده تر به گفتگو با دوستان و البته صحبت کردن  در گروه های چت بپردازید. بعلاوه گفت و گوهای گروهی بخش iMessages هم قرار است بعضی تغییرات و بهبودها بخود ببیند.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هادستیار صوتی سیری در iOS 14

مگ فراست، مدیر اپل مپس، یکی دیگر از افرادی بود که روی صحنه حاضر شد و به بیان بهبودهای صورت گرفته در این اپلیکیشن در iOS 14 پرداخت. طبق گفته های فراست اپل مپس جدید میزبان قابلیت هایی است که به لطف آنها کاربر میتواند میزان ردپای کربن (Carbon Footprint) خود را کاهش دهد. بر همین اساس اپل مپس جدید به شکلی بهتر مسیر حرکت را برای دوچرخه سواران تعیین خواهد کرد.

اپل مپس همینطور خواهد توانست خلوت یا شلوغ بودن جاده ها را به اطلاع کاربر برساند. قابلیت های نقشه ی اپل در زمینه ی دوچرخه سواری برای کاربران نیویورک، لس آنجلس، منطقه ی خلیج سان فرانسیسکو، شانگهای و پکن دردسترس قرار خواهد گرفت. اپل مپس در نسخه ی جدید توانایی پیدا کردن ایستگاه های شارژ خودروهای برقی را نیز خواهد داشت. ظاهرا در هنگام آغازبه کار، قابلیت موردبحث تنها با خودروهای BMW و فورد کار خواهد کرد. اپل مپس به لطف داده های شرکت هاي Zagat و AllTrails میتواند به شکلی هوشمندانه تر و دقیقتر مکان های جدید را به کاربر پیشنهاد دهد.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن هاقابلیت CarKey در iOS 14

یکی دیگر از اعضای اپل به صحبت درباره قابلیت CarPlay پرداخت. در نسخه ی جدید CarPlay امکان تنظیم والپیپرهای جدید فراهم می شود؛ همچنین CarPlay میزبان دسته ی جدیدی از فعالیت ها خواهد بود. اپل می گوید قابلیت CarKey به کاربر امکان می دهد به شکلی ساده و سریع ازطریق آیفون به ماشین دسترسی پیدا کند. اولین خودروی تحت پشتیبانی قابلیت CarKey قرار است بی ام و سری ۵ سال ۲۰۲۱ باشد. امکان به اشتراک گذاری این کلیدهای مجازی ازطریق iMessage وجود خواهد داشت. قابلیت CarKey قرار است به iOS 13 هم بیاید.

به‌لطف CarKey، قفل خودرو را با آیفون خود باز کنید

درکنار موارد یاد شده، نسخه ی جدید آی او اس میزبان قابلیت App Clip است که به شما امکان می دهد در زمانی سریع بدون نیاز به دانلود نسخه ی کامل اپلیکیشن ها، آنها را اجرا کنید و به شکل اولیه بکار با آنها بپردازید. درواقع به لطف App Clip میتوانید بخشی از اپلیکیشن را بدون دانلود نسخه ی کامل تجربه کنید تا درنهایت برای دانلود نسخه ی کامل تصمیم بگیرید.

سیستم عامل iOS 14,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

یکی از مدیران اپل App Clip را این چنین توصیف می کند: «بخش کوچکی از هر اپلیکیشن که میتوان به صورت ساده و سریع به آن دسترسی پیدا کرد». امکان اجرای App Clip ازطریق تگ های NFC، مرورگر سافاری، اپل مپس، کد QR و موارد دیگر وجود دارد. اپل همچنین App Clip Code را معرفی کرده که شامل کدی بصری و NFC است. قابلیت موردبحث از Sign In With Apple هم پشتیبانی می کند تا از درست کردن حساب کاربری جدید بی نیاز شوید. App Clip از اپل پی پشتیبانی می کند و امکان دسترسی به آن ازطریق App Library هم وجود دارد.

  • 13
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش