دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴
۱۹:۰۴ - ۰۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۹۷۵
تجارت و بازرگانی

امیر خجسته:

کسانی که می گویند قاچاق نیست، چرا از من سند نمی گیرند؟

امیر خجسته,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,تجارت و بازرگانی
من نمی دانم این مافیای قاچاق چقدر قدرتمند است که برخی از اسناد در مجلس گم شده است و کسی در این باره پاسخگو نیست! احساس من این است که این مافیا با پول های میلیاردی در همه جا راه یافته است. نمی توانیم آرام بیاییم و برویم و بگوییم ما نماینده مردم هستیم. اینها در همه جا نفوذ کرده اند و می خواهند به مجلس هم نفوذ کنند.

 به گزارش تابناک؛ وقوع فساد از هر نوع ممکن، فارغ از اینکه در کدام یک از ارکان اقتصادی رخ دهد، موجب زیر سؤال رفتن و تزلزل در آن بخش خواهد شد؛ مشکلی که بسته به میزان اهمیت آن نهاد، تبعات مختلفی خواهد داشت.

 

بر پایه آمارهای ستاد مبارزه با قاچاق ارز، در پایان سال ۹۵ رقم کل قاچاق ۱۲.۶ میلیارد دلار اعلام شد. البته به جز قاچاق از طریق مسافری، کوله بری و ته لنجی، حدود ۵.۱ میلیارد دلار قاچاق از طریق گمرک و مناطق آزاد صورت گرفته است؛ این میزان قاچاق حدود ۴۲ درصد از کل قاچاق برآوردی در سال ۹۵ را شامل می‌شود.

 

هرچند در آمار ستاد به صراحت تفکیکی در خصوص قاچاق از گمرک و مناطق آزاد انجام شده، چندی پیش، سخنگوی پیشین ستاد مبارزه با قاچاق کالا، صراحتا وجود بیش از ۳ میلیارد دلار قاچاق از گمرکات را مطرح کرده بود.

 

در روزهای گذشته، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به موضوع قاچاق ورود کرده اند؛ اما گویا در این راه به مشکلاتی برخورده اند، به گونه ای که کار به تهدید یک نماینده نیز کشیده شده و برخی خبرهای پشت پرده، حتی از جابجایی و تغییر محل سکونت برخی نمایندگان درگیر در این موضوع حکایت دارد.

 

امیر خجسته در گفت وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: کسی که بخواهد با فساد مبارزه کند، باید هزینه بدهد و از جان و آبروی خود بگذرد، این یک اصل است؛ بنابراین، ما هم جان می دهیم و هم آبروی خود را در این راه فدا می کنیم.

 

این نماینده مجلس گفت: نماینده مجلس نمی تواند ببیند که اموال مردم را غارت می کنند و نمی شود قبول کرد که از مبادی رسمی، هزاران کانتینر کالای قاچاق وارد کشور شود. گمرک و مافیای گمرک هماهنگ کردند، هر کس از مردم و مسئولان و نمایندگان مجلس بخواهد حرفی بزند، وی را بزنند.

 

وی یادآور شد: می خواهند در داخل و بیرون مجلس آنقدر نفرت سازی کنند که کسی جرأت مبارزه با قاچاق سیستمی را نداشته باشد؛ بنابراین، نباید کاری در مجلس کنیم که مافیای قاچاق احساس راحتی کند. باید عزم جدی باشد تا مردم احساس دلسردی نکنند.

 

وی گفت: مافیا هزاران میلیارد برای فیلم سازی و مسموم کردن فضا هزینه کرده است و نمی خواهند کسی وارد این داستان شود؛ اما بسیاری از همین کارکنان دولت، اطلاعاتی به ما رسانده اند که نشان از قاچاق سیستمی دارد؛ بنابراین، باید از خودمان هزینه کنیم. نمی توانیم آرام بیاییم و برویم و بگوییم ما نماینده مردم هستیم. اینها در همه جا نفوذ کرده اند و می خواهند به مجلس هم نفوذ کنند. من مستنداتی از فساد دارم و این مستندات را به هیأت رئیسه داده ام و امیدوارم ترتیب اثر داده شود.

 

من نمی دانم، این مافیای قاچاق چقدر قدرتمند است که برخی از اسناد از مجلس گم شده است و کسی در این باره پاسخگو نیست. احساس من این است که این مافیا با پول های میلیاردی در همه جا راه یافته است.

 

این نماینده همچنین یادآور شد: هم اکنون حجم قاچاق از مبادی رسمی بالای ۸۰ درصد است و بسیار حساب شده و سیستماتیک و البته با هماهنگی خود آقایان وارد کشور می شود. البته این کار مربوط به کارمندان گمرک نیست، چون همین ها اطلاعات را به ما داده اند، ولی برخی مدیران خود گمرک در این کار دست دارند.

 

کسانی که می گویند قاچاق نیست، چرا از من سند نمی گیرند؟ مدیر گمرک یکی از شهرها۳۰۰ میلیون تومان را رشوه گرفته و اقرار کرده است و البته خدا می داند که چقدر دیگر هم گرفته شده است!

 

اما برخی منکر این موضوع هستند، در حالی که دادستان اقرار این فرد را تأیید کرده است، و گفته که باید مسئولان گمرک اصلاح شوند و دست مافیا را قطع کنند، نماینده ها را تخریب می کنند و علیه آنها فیلم می سازند و حتی تهدید هم کرده اند.

 

وی گفت: من از این تهدیدها زیاد دیده ام. به من گفته اند، اگر کنار نکشی، چنان و چنان خواهیم کرد. اینها می خواهند سیستم را به جایی ببرند که مسئولان وحشت کنند و نزدیک این موضوعات نشوند.

 

 

 

 

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش