
به گزارش تسنیم، عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی در یادداشتی نوشت:" در یکی از پست های قبلی ام تأکید کردم تحریم آمریکا و احتیاج به اخذ موافقت اوفک، باعث شده است که مسأله خرید واکسن کرونا از کوواکس( covax) با مشکل وتأخیر رو به رو شود.در این خصوص چند نکته را برای اطلاع مردم عزیز اعلام می کنم:
موافقت نخست برای انتقال از حساب یک بانک( غیر از منابع بانک مرکزی در کره) بامداد امروز اخذ شد و دستور پرداخت وجه را صادر کردیم. پیگیری های لازم در این زمینه بی وقفه ادامه دارد.
بانک مرکزی ایران برای خرید واکسن کرونا در این مرحله ۲۰۰ میلیون یورو تخصیص داده است. در صورت نیاز، منابع بیشتری نیز تأمین خواهیم کرد.
هماهنگی لازم را با وزارت بهداشت در این خصوص داریم و مردم عزیز مطمئن باشندکه خرید و انتقال واکسن کرونا در اسرع وقت انجام خواهد شد.
درکنار اقدام برای تخصیص ارز خرید واکسن کرونا، حمایت و پشتیبانی لازم، برای تامین ارز تجهيزات موردنیاز خط تولید برای تولید داخلی واکسن را، با اولویت خاص، پیگیر هستیم .به همه تلاشگران این عرصه خسته نباشید میگویم."

- 12
- 7










































