
داوود قاسمی، سخنگوی صنعت برق اصفهان در گفتوگو با فارس در اصفهان به تشریح دلایل خاموشیهای اخیر در سطح استان پرداخت و اظهار داشت: افزایش دمای هوا به میزان ۶.۳ درجه سانتیگراد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، یکی از مهمترین عوامل افزایش مصرف و فشار مضاعف بر شبکه برق کشور بوده است.
وی افزود: در حال حاضر تقاضای مصرف برق در کشور به مرز ۶۰ هزار مگاوات رسیده که نسبت به سال گذشته رشدی ۲۵ درصدی را نشان میدهد.
قاسمی گفت: در استان اصفهان هم میزان تقاضای مصرف برق در اردیبهشتماه به عدد ۵۶۰۰ مگاوات رسیده که افزایش ۲۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد.
سخنگوی صنعت برق اصفهان ادامه داد: از سوی دیگر، محدودیت در تولید نیروگاههای برقآبی به دلیل کاهش منابع آبی، و در دست تعمیر بودن تعدادی از نیروگاههای حرارتی، توان تأمین برق را با چالشهایی روبرو کرده است.
وی با تأکید بر اهمیت راهکارهای مقابله با ناترازی برق، بیان کرد: مدیریت مصرف در بخش خانگی و افزایش ظرفیت تولید نیروگاههای خورشیدی از جمله راهکارهای مؤثر در کاهش فشار بر شبکه سراسری برق محسوب میشود.
قاسمی ادامه داد: مدیریت مصرف برق در بخش خانگی و توسعه ظرفیت تولید انرژی خورشیدی، از راهکارهای مؤثر برای کاهش ناترازی برق هستند. در همین راستا، برنامههای مدیریت مصرف برای مشترکین خانگی از طریق اپلیکیشن «برق من» و وبسایتهای شرکت توزیع برق شهرستانها و استان اصفهان اطلاعرسانی شدهاند.
به گفته سخنگوی صنعت برق اصفهان، این برنامهها از ساعت ۹ صبح آغاز و تا ساعت ۱۹ ادامه دارند، اما بهدلیل شرایط شبکه و افزایش بار، احتمال تداوم خاموشیها تا ساعت ۲۲ نیز وجود دارد. مدت زمان هر خاموشی دو ساعت اعلام شده است.
وی با تأکید بر لزوم رعایت الگوی مصرف گفت: از هموطنان درخواست میشود در ساعات اوج بار که بین ۱۳ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳ است، از وسایل برقی پرمصرف نظیر اتو، لباسشویی، ظرفشویی و جاروبرقی استفاده نکنند.
قاسمی ضمن دعوت مردم به همراهی در مدیریت بهینه مصرف انرژی، گفت: از شهروندان دعوت میکنم با پیوستن به پویش مردمی مثبت ۲۵ درجه، در استفاده بهینه از منابع برق و عبور از تابستان گرم امسال نقشآفرین باشند.
- 14
- 1