
به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۳۷ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۳ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۰ سنت معادل ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۴۰ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه رسید.
شاخص نفت آمریکا ۱.۸ درصد و نفت برنت ۱.۵ روز دوشنبه صعود کردند که تحت تاثیر آمار بهتر از حد مطلوب فعالیت بخش تولید در آسیا، اروپا و آمریکا بود که نشان داد کارخانه ها در حال پشت سر گذاشتن پیامدهای اولیه شیوع پاندمی هستند.
لاچلان شاو، مدیر تحقیقات کالا در بانک ملی استرالیا در این باره گفت: در بخش تقاضا ما شاهد آمار تولید جهانی کاملا دلگرم کننده بوده ایم اما همچنان شواهدی از راکد شدن روند احیای تقاضا در چند هفته بازار به دلیل افزایش دوباره موارد ابتلا به کووید ۱۹ وجود دارد.
عاملی که به تقاضا برای سوخت لطمه زده است، وضع قرنطینه در شهرهای مختلف جهان از مانیل تا ملبورن برای مقابله با شیوع بیماری جدید است و همزمان، نروژ ترافیک کشتیهای تفریحی را متوقف کرده است.
تحلیلگران در نظرسنجی رویترز که در آستانه انتشار آمار هفتگی ذخایر نفت آمریکا برگزار شد، پیش بینی کردند که ذخایر فرآورده های نفتی آمریکا هفته گذشته رشد کرده است. گزارش موسسه امریکن پترولیوم روز سه شنبه و آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه منتشر خواهد شد.
بر اساس گزارش رویترز، همزمان اوپک و متحدانش در ماه میلادی جاری حدود ۱.۵ میلیون بشکه در روز به میزان عرضه خود اضافه کرده اند. تولیدکنندگان نفت آمریکا هم تصمیم دارند تولیدی که چند ماه پیش به دلیل سقوط قیمتها متوقف کرده بودند را راه اندازی کنند.
پیشروی قیمت طلا متوقف شد
قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی با وجود نگرانیها نسبت به پیامدهای اقتصادی افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹، به دلیل بهبود ارزش دلار آمریکا نتوانست پیشروی کند.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۹۷۶ دلار و ۳۶ سنت ایستاد که هشت دلار و ۳۰ سنت کمتر از رکورد قیمت معاملات روز گذشته بود.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۹۹۳ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه با ۴۰ سنت معادل کمتر از ۰.۱ درصد افزایش، در ۱۹۸۶ دلار و ۳۰ سنت بسته شد.
طلا هفته گذشته ۴.۷ درصد رشد قیمت داشت و در ژوییه ۱۰.۳ درصد رشد کرد که بزرگترین رشد ماهانه از فوریه سال ۲۰۱۶ تاکنون بود.
به گفته ادوارد مایر، تحلیلگر بازار، مشکل ویروس کرونا برای مدتی ادامه خواهد داشت و همزمان به نظر می رسد اقتصادهای سراسر جهان برای مدت طولانی بسیار شکننده خواهند ماند. این اقتصادها به تدابیر محرک مالی، سیاست پولی تسهیلی و نرخهای بهره پایینتر برای مقابله با شوکها نیاز دارند. همه این عوامل به نفع بازار طلا خواهند بود.
افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا و در سطح جهان همچنان ادامه دارد. سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که مسیر به سمت عادی شدن طولانی خواهد بود و برخی از کشورها باید در استراتژی خود بازنگری کنند.
بانکهای مرکزی سراسر جهان برای خنثی کردن صدمات اقتصادی شیوع پاندمی کووید ۱۹ تدابیر محرک مالی گسترده ای را به اجرا گذاشته و کمک کرده اند طلا از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۳۰ درصد رشد قیمت داشته باشد.
در این بین، قانونگذاران آمریکایی اعلام کردند که در مذاکرات پیرامون بسته نجات مالی جدید پیشرفت کرده اند.
بر اساس گزارش رویترز، عاملی که مانع رشد قیمت طلا شد، صعود ۰.۱ درصدی شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب بود. دلار قویتر طلا را برای دارندگان ارزهای دیگر گرانتر می کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۲۹ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۹۱۸ دلار و ۱۹ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰.۶ درصد صعود کرد و ۲۰۹۶ دلار و ۵۶ سنت معامله شد.
- 10
- 5