شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۶ - ۰۹ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۰۹۳۸
آموزش و پرورش

اول مهر آغاز سال تحصیلی نیست! / هفته اول مهر ۳ روز آموزش حضوری داریم/۷۷.۵ درصد از برگزیدگان کنکور در مدارس دولتی درس می‌خوانند

آغاز سال تحصیلی,آموزش و پرورش
 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۶ میلیون دانش‌آموز دوم مهر به مدرسه می‌روند، گفت: هفته اول مهر، ۳ روز آموزش حضوری داریم.

به گزارش پارسینه،  محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و رئیس ستاد پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در برنامه فرامتن شبکه افق ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: در ایام کرونا، ۲۵ ماه آموزش غیرحضوری را داشتیم و طبیعتا آموزش غیرحضوری جایگزین آموزش حضوری نمی‌شود. 

وی ادامه داد: بررسی‌هایی که انجام دادیم، حاکی از این بود که دانش‌آموزان در یادگیری‌های‌شان دچار اخلال شده و ضرورت دارد که برنامه ویژه‌ای برای جبران افت یادگیری و نارسایی‌هایی که در یادگیری دانش‌آموزان ایجاد شده بود، داشته باشیم.

کاظمی با بیان اینکه افت میانگین یادگیری نمرات دانش‌آموزان حاکی از این موضوع بود، گفت: پژوهش‌هایی که چه در داخل و چه در خارج از کشور هم انجام شده بود خبر از افت یادگیری دانش‌آموزان می‌داد.

وی با اشاره به آغاز آموزش حضوری دانش‌آموزان از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱، بیان کرد: نگاهمان این بود که بتوانیم بخشی از افت یادگیری را جبران کنیم و تا پایان اردیبهشت در این خصوص برنامه زمان‌بندی ویژه‌ای گذاشتیم.

بیش از ۹۴ درصد دانش‌آموزان در فروردین به مدرسه برگشتند

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرحی را با عنوان جبران یادگیری، تعمیق و تثبیت پیشنهاد دادیم که در ستاد ملی کرونا تصویب شد، اظهار کرد: با حمایت رئیس جمهور و پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش برای این طرح، اعتباری پیشنهاد شد و در دوران تابستان هم در دوره ابتدایی و متوسطه برای دانش‌آموزانی که یادگیری‌شان دچار اخلال شده بود، دوره‌های آموزشی برگزار شد. 

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های دولت این بود که بازگشایی مدارس را داشته باشد و بچه‌ها به محیط مدرسه برگردند، افزود: در دنیا هم اثبات شده است که هیچ چیز جایگزین آموزش حضوری نیست حتی کشورهای پیشرفته که به لحاظ فناوری از ما جلوتر بودند، چندین ماه زودتر برای آموزش حضوری اقدام کردند. 

کاظمی اضافه کرد: مقاومت‌هایی در این زمینه بود اما الحمدالله با برنامه‌ریزی که همه دست‌اندرکاران در وزارت آموزش و پرورش داشتند و با حمایت‌هایی که توسط وزارت بهداشت و دولت اتفاق افتد، تجربه آموزش حضوری را در ۱۴ فروردین داشتیم و بیش از ۹۴ درصد دانش‌آموزان  به مدرسه برگشتند. 

قطعا از مهر ماه آموزش به صورت حضوری شروع خواهد شد

رئیس ستاد پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ با بیان اینکه از همان ابتدای امسال برنامه‌ریزی کردیم که مهر ماه ۱۴۰۱، آموزش حضوری داشته باشیم، گفت: قطعا از مهر ماه آموزش به صورت حضوری شروع خواهد شد و برنامه‌ریزی در این راستا انجام شده است.

وی با تأکید بر اینکه طرح ملی بازگشایی مدارس یکی از ابر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش و کشور هست، افزود: در این طرح برنامه‌ریزی چند ماهه صورت می‌گیرد که یکسال تحصیلی را با برنامه برگزار شود. ماحصل این طرح، روز اول مهر است.

کاظمی درباره روز بازگشایی مدارس اظهار کرد: با توجه به اینکه اولین روز مهر، جمعه هست، بازگشایی مدارس در دوم مهرماه اتفاق خواهد افتاد و هفته اول مهر، ۳ روز آموزش داریم و حتما برقرار خواهد بود. 

وی با بیان اینکه سال تحصیلی آینده ۱۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس خواهیم داشت، گفت: سازماندهی ۱۶ میلیون دانش‌آموز و ۹۰۰ هزار فرهنگی، یک ابر برنامه است و برنامه‌ریزی ویژه نیاز  دارد. این برنامه نیازمند همکاری ستاد آموزش و پرورش و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها با حمایت استانداران و فرمانداران است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: موضوع هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، ساماندهی و سازماندهی معلمان، جذب معلمان جدید برای جبران کسری نیروی انسانی، پیش‌بینی فضا، تجهیزات و امکانات از جمله اقداماتی است که انجام شده است. 

رئیس ستاد پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ افزود: در این دولت و با پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفت، ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات فقط برای شروع سال تحصیلی توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز برای مدارس و به ویژه هنرستان‌ها در نظر گرفته شد. همچنین ۲۰۱۳ مدرسه با ۱۰ هزار و ۴۳۳ کلاس درس ساخته شد و تا قبل از شروع سال تحصیل به بهره‌برداری خواهد رسید. 

کاظمی درباره تقلب در امتحانات نهایی گفت: بحث امتحانات به مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی برمی‌گردد ولی تاکنون علی‌رغم همه بحث‌هایی که بوده است چه در خرداد که بیشترین هدفگذاری هم انجام شده بود، مورد تقلب را در زمان آزمون مشاهده نکردیم و مواردی بود که قبل از شروع به آزمون جلوگیری شد. 

وی افزود: شاید بگویند سؤال انتشار پیدا کرده است که بعد از آزمون بوده است؛ بعد از یک ربع، ۲۰ دقیقه که از آزمون می‌گذرد دانش‌آموز می‌تواند از سالن امتحانات خارج شود و سؤال منتشر شود اما مورد تقلبی را تأیید نمی‌کنیم.

۷۷.۵ درصد از برگزیدگان کنکور در مدارس دولتی درس می‌خوانند

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره نتایج کنکور امسال، اظهار کرد: متأسفانه به‌گونه‌ای جا انداخته شد که نتایج کنکور سراسری و برگزیدگان و آمار را به مدارس غیردولتی نسبت ندهند؛ در حالی که ۷۷.۵ درصد از برگزیدگان کنکور در مدارس دولتی درس می‌خوانند.

رئیس ستاد پروژه مهر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ ادامه داد: مدارس سمپاد جزو مدارس دولتی هستند و پولی نیست بلکه دانش‌آموزان حق ثبت پرداخت می‌کنند و مبلغ آن در مقابل شهریه مدارس غیردولتی ناچیز است.  

کاظمی تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار است ۶۰ درصد سوابق تحصیلی تا چهار سال آینده در کنکور ۱۴۰۵ از سوابق تحصیلی باشد ولی تأثیر سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۲ فقط برای پایه دوازدهم با تأثیر ۴۰ درصدی هست.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: این اطمینان را همه همکارانم در وزارت آموزش و پرورش و مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش می‌دهیم که امتحانات با سلامت برگزار می‌شود. یادمان نرود که همین مدارس هستند که کنکور را در سلامت برگزار می‌کنند. 

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش