پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
۱۸:۵۵ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۵۶۵۰
آموزش و پرورش

اولتیماتوم حسینی برای تعطیلی برخی مدارس غیردولتی

سید جواد حسینی,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش تاکید کرد: تا تدوین و تصویب نظام‌نامه تعامل آموزش ‌و پرورش با سازمان‌های دیگر، هیچ تفاهم‌نامه‌ای قبل از بررسی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی منعقد نشود.

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و قدردانی از تلاش‌ها و زحمت‌های مدیران و کارکنان سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، با اشاره به جمله‌ای از شهید رجایی، اظهار کرد: حرف‌ها و تصمیم‌های ما در آموزش ‌و پرورش بر روی تعداد زیادی از دانش آموزان تأثیر می‌گذارد لذا در هر مسئولیتی که هستیم باید منشأ اثر باشیم و از تاثیر حرف ها و تصمیم هایمان آگاه باشیم.

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش بابیان اینکه پنج سیاست راهبردی آموزش ‌و پرورش توسط سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی باید انجام شود، گفت: این سیاست‌ها دقیقاً براساس آموزه‌های سند تحول بنیادین است و اولین سیاست توسعه مشارکت‌ها است.

وی در ادامه اضافه کرد: در ارتباط با توسعه مشارکت‌ها دو کار انجام داده‌ایم، اول اینکه منشور مشارکت را تدوین کردیم تا از تمام ظرفیت‌های درونی و بیرونی سازمان استفاده گردد.

حسینی با اشاره به برنامه دوم در توسعه مشارکت‌ها، خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد مشارکت با دولت و بخش عمومی است که در قالب نظام‌نامه تعامل آموزش ‌و پرورش با سازمان‌های دیگردر حال تدوین است و به تصویب خواهد رسید البته در حال حاضر، تعامل‌ها از طریق تفاهم‌نامه‌ها صورت می‌گیرد اما تأکید می‌کنم هیچ تفاهم‌نامه‌ای قبل از بررسی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی منعقد نشود.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش توسعه مشارکت‌ها را از اصلی‌ترین رموز کیفیت در آموزش‌ و پرورش دانست و گفت: سه نوع مشارکت تزیینی، محدود و واقعی داریم که تقاضا محور بودن، با مردم است نه برای مردم، نظامند و مستمر است و لحظه‌ای و مقطعی نیست؛ سه ویژگی مشارکت واقعی است.

وی در ادامه اضافه کرد: در آموزش‌ و پرورش مشارکت نظام‌مند در سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی شکل می‌گیرد و یک جلوه از مشارکت در مدارس غیردولتی، هیئت‌امنایی، آموزش از راه دور، پیش‌دبستانی و مراکز اختلالات یادگیری است.

حسینی با اشاره به اینکه در جامعه در مورد مدارس غیردولتی اختلاف فهم وجود دارد، اظهار کرد: درحالی‌که تأکید ما این است که با استانداردهای سند تحول بنیادین و داشتن نگاه حاکمیتی، باید اضلاع جامعه را به مشارکت دعوت کنیم  اما این اختلاف فهم همچنان  وجود دارد.

وی افزود: سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با رویکرد هدایت، حمایت، کفایت و نظارت برنامه‌ها را پیگیری می‌کند که کار بسیار ارزشمندی است.

حسینی با اشاره به نظارت‌ها، اظهار کرد: نظارت آموزش و پرورش ضریب نفوذ بیشتری پیدا کرده است چراکه هم حضوری و هم سامانه‌ای است و از اول مهرماه نظام یکپارچه مدارس اتفاق خواهد افتاد و باید در نظر داشته باشیم که نظارت باید محتوایی با شاخص‌های کمی و کیفیو همچنین بر دریافتی‌ها و شهریه‌ها باشد.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست تمرکززدایی، تصریح کرد: سازمان آموزش ‌و پرورش به‌شدت متمرکز و از نظر مدیریتی لایه‌بندی است و دارای مدیریت بروکراسی و بخشنامه‌ای است درحالی‌که مدرسه محوری آموزه درست تمرکززدایی است.

وی افزود: در این سازمان ضرورت تمرکززدایی در قالب مدارس غیردولتی، از راه دور و...از بخش‌های دیگر آموزش ‌و پرورش بیشتر است و کاهش تنوع مدارس باید در این سازمان هم پیگیری شودو با طرحی که در شورای عالی آموزش‌ و پرورش خواهیم داشت تنوع مدارس را کاهش می‌دهیم.

ساماندهی مدارس، افزایش کیفیت و تردد امواج به‌جای افراد برای مدیریت بهتر بر منابع است

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست بهینه‌سازی منابع و مصارف، اظهارکرد: با قانون خاص، بهینه‌سازی منابع و مصارف صورت می‌گیرد و آموزش از راه دور بهینه‌ترین کاری است که در آموزش ‌و پرورش می‌توان انجام داد و طرح ساماندهی مدارس، افزایش کیفیت و تردد امواج به‌جای تردد افراد برای مدیریت بهتر بر منابع است.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست راهبردی آموزش ‌و پرورش که عدالت آموزشی است، اظهار کرد: مهم‌ترین گام برای عدالت آموزشی در سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی برداشته می‌شود و توسعه کمی و کیفی با رویکرد هدایت، حمایت، کفایت و نظارت است که گامی درست در مدارس غیردولتی جهت تحقق عدالت آموزشی برداشته‌شده است چراکه مشارکت داوطلبانه اولیا را دارند و از این‌جهت باعث می‌شوند تا در بحث منابع، مدارس دولتی و لازم التوجه بیشتر دیده شوند.

اشتباه یک مدرسه غیردولتی را نباید به‌پای همه مدارس غیردولتی نوشت

حسینی بابیان اینکه تعداد مجوزهای توقیفی مدارس و مراکز غیردولتی بیشتر از مجوزهای صادرشده است، گفت: متأسفانه یک درصد از مدارس غیردولتی خطایی می‌کنند که آن خطا برای ٩٩ درصد دیگر مدارس نوشته و تصور می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: مدارس غیردولتی را خیران مدرسه داری می‌دانم که باید از تجارب مدرسه داری آن‌ها استفاده کرد.

وی تأکید کرد: بهترین ساختار برای تمرکززدایی شوراهای آموزش ‌و پرورش است چراکه شورای آموزش‌ و پرورش به‌مثابه پارلمان آموزش‌ و پرورش است.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی آموزش ‌و پرورش، حسینی با اشاره به اینکه مدارس دیگری در قالب مدارس غیردولتی مانند مدارس طبیعت، مسجد محور و ... در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: این مدارس اگر کیفی هستند باید مجوز بگیرند و اگر کیفی نیستند باید تعطیل شوند تنها مرجع تعلیم و تربیت وزارت آموزش ‌و پرورش است.

شایان‌ذکر است، در این نشست تعدادی ازمدیران و کارشناسان سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، به بیان پیشنهادها و نظرات خود پرداختند و چالش‌ها و فرصت‌های موجود را به گفت‌وگو گذاشتند.

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش