چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴
۱۱:۰۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۶۱۵
دانشگاه

جنجال استخدام فرزند آقای رئیس

دانشگاه هنر,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم با تاکید بر اینکه استخدام فرزند رییس دانشگاه هنر به عنوان هیات علمی در این دانشگاه مشکل قانونی ندارد ولی ممکن است تسامحی در خصوص او صورت گرفته باشد،‌ گفت: در خصوص هیات علمی شدن 'حامد اکرمی' در دانشگاه هنر ممکن است نگاه تسامحی صورت گرفته باشد اما چون رشته او دوره کارشناسی نداشته است، هیات علمی شدن او نیز توجیه‌پذیر است.

دکتر محمدرضا رضوان‌طلب در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: من در خصوص نحوه هیات علمی شدن "حامد اکرمی" فرزند رییس دانشگاه هنر تهران بررسی‌هایی انجام دادم. فارغ التحصیلی او در اول تیر ماه سال ۹۴ اتفاق افتاده است اما در شهریور ماه همین سال در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌های وزارت علوم شرکت نموده است. بنابراین از فارغ التحصیلی او تا  اعلام فراخوان جذب حدود سه ما و نیم فاصله وجود داشته است و اینگونه نبوده قبل از فارغ التحصیلی در این فراخوان جذب شده باشد.

 

وی در ادامه در خصوص عدم همبستگی بین رشته دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد حامد اکرمی عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران نیز تصریح کرد: در بررسی‌های ما  مشخص شد که دوره کارشناسی رشته انیمیشن وجود ندارد. در واقع برخی از رشته‌ها دوره کارشناسی ندارد فقط در کارشناسی ارشد و دکتری جذب دانشجو می‌کند. به همین دلیل او این امکان را داشته از رشته فیزیک در دوره کارشناسی به رشته انیمیش در دوره کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدهند.

 

دکتر رضوان‌طلب خاطر نشان کرد: در خصوص هیات علمی شدن حامد اکرمی در دانشگاه هنر ممکن است نگاه تسامحی صورت گرفته باشد اما چون رشته او دوره کارشناسی نداشته است، هیات علمی شدن او نیز توجیه‌پذیر است. ضمن اینکه در موارد دیگر البته نادر این اتفاق افتاده است که ما با دید اغماض نگاه کردیم. 

 

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم یادآور شد: اگر عدم همبستگی رشته‌ در دوره‌های تحصیلی برای موارد غیر هنری اتفاق می‌افتاد برای هیات علمی شدن قطعاً موافقت نمی‌کنیم، اما در خصوص رشته‌های هنری وضع تا حدودی متفاوت است چون در بخش هنر یک تسامحاتی هم برای پذیرش کارشناسی ارشد به جای دکتری و هم برای هیات علمی شدن وجود دارد چرا که رشته‌های هنر به جای نظام محور بودن شخص محور است، یعنی اگر فردی توانمندی‌هایی را داشته باشد که گره مربوطه توانمندی شخص را تشخیص بدهد آن را ملاک استخدام قرار می‌دهند.

 

به گفته وی، البته من نمی‌گویم در خصوص استخدام فرزند رییس دانشگاه هنر به عنوان هیات علمی در این دانشگاه هیچ تسامحی صورت نگرفته است. ممکن بود اگر او با این شرایط فرد دیگری بجز فرزند رییس دانشگاه بودند گروه این تسامح را در حق او اعمال نمی کرد، ولی وضع به گونه‌ای نیست که ما بتوانیم به عنوان یک ارگان نظارتی مانع فعالیت او شویم.

 

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم تاکید کرد: یقیناً وقتی گروه در بررسی‌های خود برای استخدام فردی به عنوان هیات علمی متوجه شوند فرد مورد نظر فرزند دانشگاه است چه بخواهند یا نخواهد در قضاوت آنها تاثیرگذار است، بنابراین اگر قانونی باشد که بر اساس آن رییس یک دانشگاه نمی‌تواند اقوام درجه یک را عضو هیات علمی آن دانشگاه کند یا اینکه بررسی صلاحیت او به گروهی در دانشگاه دیگری انجام بگیرد در این صورت جلوی تصمیمات ناخواسته گرفته خواهد شد.

 

دکتر رضوان‌طلب با بیان اینکه اعضای هیات علمی پیشنهادات خود را برای ممانعت از ایجاد تسامحات لازم برای استخدام در دانشگاه‌ها به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم ارائه دهند تا بتوانیم آن را به قانون تبدیل کینم، گفت: مثلا این افراد در پیشنهادات خود مطرح کنند که رییس یک موسسه نمی‌تواند اقوام درجه یک خود را در دانشگاه استخدام کنند، دوم رسیدگی به صلاحیت فرد در گروهی مشابه در دانشگاه دیگر صورت بگیرد، سوم در مورد تفاوت رشته بیان کنند که وقتی حداکثر مدرک فرد کارشناسی ارشد است این مورد قبول قرار نگیرد که رشته دوره کارشناسی او با ارشد متفاوت باشد چون با دو سال نمی‌شود صلاحیت استاد یک رشته در دانشگاهی را کسب کرد. وقتی این چنین پیشنهادات از سوی اعضای هیات علمی به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم مطرح شود قطعاً ما با استناد این نوع پیشنهادها در دستور هیات جلسه رسیدگی قرار خواهیم داد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر همبستگی بین رشته در مقاطع تحصیلی یکی از موازینی است که در دانشگاه‌ها برای هیات علمی شدن رعایت می‌کنیم که باید وجود داشته باشد. مگر اینگه فرد درخواست کند که در یک پژوهشگاه یا پژوهشکده عضوهیات علمی شود و پژوهش‌هایی که تا بحال ارائه کرده است بیشتر مرتبط با رشته‌ای باشد که می‌خواهد در آن تدریس کند. فقط در این موارد همبستگی لحاظ نمی‌شود اما در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی معمولا همبستگی اصل مهم در برای استخدام به عنوان هیات علمی محسوب می‌شود.

 

به گزارش ایسنا،‌ چندی پیش تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه هنر در تماس با ایسنا نسبت به استخدام حامد اکرمی رییس این دانشگاه اعتراض و آن را خلاف موازین استخدام مطرح نمودند.

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش