یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۵:۱۴ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۳۰۶۹
دانشگاه

دانشگاه آزاد: پوشیدن لباس راحتی برای دختران در فضای عمومی خوابگاه ممنوع

خوابگاه دختران,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
پوشش محیط خوابگاه نیز باید متعارف با اماکن خوابگاهی باشد. پوشیدن لباس راحتی به ویژه بانوان در هر شرایطی در فضای عمومی خوابگاه ممنوع است.

به گزارش فارس، دستورالعمل ضوابط مورد توجه در تعیین مصادیق مجاز و غیرمجاز پوشش و ظاهرآرایی دانشگاه آزاد هفتم مهرماه سال جاری از سوی رئیس دانشگاه به واحدها ابلاغ شد.

 

براساس این دستورالعمل که لازم الاجراست، رعایت پوشش و ظاهر هر فرد دانشگاهی در حدود و چارچوب‌های شرع مقدس اسلام،‌ متناسب با شان، منزلت و عرف دانشگاه‌ها و هم سو با فرهنگ اسلامی و ملی ایران باید باشد.

 

پوشش مغایر با شرع مقدس اسلام، فرهنگ اسلامی و ملی و شان و عرف دانشگاه و مصداق ترویج فرهنگ و سبک غربی و نماد عرفان‌های نوظهور، فرقه‌های انحرافی و شیطان‌پرستی از مصادیق غیرمجاز این دستورالعمل است.

 

براساس این دستورالعمل، پوشش دانشجویان باید ساده، آراسته و متناسب با شأن دانشگاهیان باشد و غیرمجاز و نامتعارف نباشد. پوشش بانوان مناسب است چادر با استفاده از مانتوی مناسب، شلوار و مقنعه یا روسری با رنگ متعارف و جوراب و یا پوشش مانتوی زیر زانو- آستین بلند، یا شلوار و مقنعه و با رنگ متعارف و جوراب باشد؛ همچنین مو و اندام زن در حدود حجاب شرعی پوشانده شود.

 

این دستورالعمل تاکید دارد که تمامی ضوابط پوشش باید در بخش‌های بالینی، حرفه‌ای و آزمایشگاهی نیز رعایت شود. ضمن اینکه پوشیدن لباس یونیفورم در این بخش‌ها لازم است.

 

پوشش آقایان نیز باید پیراهن آستین بلند و شلوار ساده و رسمی با رنگ ساده باشد. لازم است اندام مرد نیز در حد متعارف پوشیده باشد یعنی نازک، بدن‌نما و چسبان نباشد.

 

پوشش محیط خوابگاه نیز باید متعارف با اماکن خوابگاهی باشد. پوشیدن لباس راحتی به ویژه بانوان در هر شرایطی در فضای عمومی خوابگاه ممنوع است.

 

با توجه به کیفیت جنسیت محیط‌های ورزشی، پوشش اختصاصی هر رشته ورزشی می‌تواند متناسب با همان محیط و ورزش استفاده شود.

 

استفاده از کلاه بدون مقنعه، استفاده از روسری‌های نازک و کوتاه، شال به تنهایی یا خارج شدن مو از جلوی سر و پشت مقنعه، استفاده از دامن جایگزین شلوار برای بانوان به غیر از موارد خاص مانند بیمار یا افراد باردار، استفاده از شلوار کوتاه، چسبان، استریج یا شلواری که تعمدا پاره یا وصله دار باشد، مجاز نیست.

 

همچنین براساس این دستورالعمل، مانتوهای کوتاه، چاکدار، آستین‌ کوتاه (ساق دست نما) چسبان، دارای رنگ تند و زننده برای محیط دانشگاه نامناسب هستند. دانشجویان اجازه استفاده از چادرهای نازک و توری را ندارند.

 

آرایش‌هایی که در صورت و ناخن جنبه زیبایی دارد و موجب جلب توجه دیگران می‌شود، در محیط دانشگاه ممنوع است، همچنین دانشجویان مجاز به استفاده افراطی از جواهرات در صورت (نگین بینی یا دندان)، دست و پا (زنجیر پا) که مغایر با عرف دانشگاه باشد (استفاده از جواهرات و زیورآلات متعارف محیط‌های اداری و دانشگاهی مانند حلقه یا انگشتر ازدواج بلامانع است)، نیستند.

 

براساس این دستورالعمل، آقایان در محیط دانشگاه مجاز به آرایش و پیرایش غیرمتعارف مو مانند بافتن مو و درست کردن مو به صورت تیغ تیغی یا نماد فرقه‌ای خاص نیستند، همچنین نباید لباس‌های اندامی، تنگ و چسبان با آستین‌های خیلی کوتاه حلقه‌ای یا رکابی یا یقه خیلی باز، شلوارک، لباس راحتی، شلوارهای فاق کوتاه، تنگ یا چسبان و نازک و شلوارهایی که تعمدا پاره یا وصله‌ باشد، نپوشند. استفاده از پاپیون و کراوات نیز در محیط دانشگاه ممنوع است.

 

براساس این دستورالعمل آقایان در محیط دانشگاه اجازه استفاده از زیورآلات اعم از گردن‌بند، زنجیر، مچ بند، دستبند و گوشواره طلا را ندارند و مجاز به آرایش‌هایی همچون برداشتن ابرو، مش کردن و بافتن مو نیستند.

 

به گزارش فارس؛ براساس این دستورالعمل، دانشجویان مجاز به چاپ هرگونه نقوش و کلمات زننده و رکیک یا علایم و نشانه‌های گروه‌‌های انحرافی، تصاویر زن، الفاظ رکیک، عبارات مبتذل، تصاویر فکاهی و پوچ و بی‌معنا، شعارهای قومی و نژادی، تبلیغات تجاری زننده و توهین آمیز بر روی پوشش، مچ بند، پیشانی بند، کمربند، انگشتر و کیف نیستند.

 

همچنین خالکوبی در نواحی قابل رویت بدن ممنوع است و دانشجویان مجاز به رفتارها و روابط مغایر شئون اخلاقی و شرعی، هرگونه رفتاری که با اصول رفتار سازمانی، ضوابط و مقررات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی کلاس درس، آزمایشگاه، خوابگاه و محیط و فضای دانشگاهی مغایر باشد، استفاده نادرست از فضای مجازی که منجر به بروز موارد ضداخلاقی شود، نیستند.

 

براساس این دستورالعمل،‌ در گام اول به دانشجویان متخلف تذکر محترمانه و صریح به افرادی که در پوشش شئون اخلاقی، مقررات پوشش و شئون اخلاقی را رعایت نمی‌کنند، داده می‌شود، در گام دوم، در صورت عدم توجه به تذکر شفاهی،‌دانشجویان برای مشاوره به معاونت فرهنگی و دانشجویی راهنمایی می‌شوند تا توسط کارشناس فرهنگی (ترجیحا همجنس) همراه با اخذ تعهد کتبی، مورد مشاوره قرار گیرد.

 

درگام سوم، در صورت عدم توجه به موارد مندرج در تعهد کتبی، موضوع در نشستی با حضور نمایندگان معاونت فرهنگی و دانشجویی و حراست دانشگاه به اطلاع خانواده دانشجو می‌رسد. این نشست به دعوت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد صورت می‌گیرد. در صورت عدم امکان‌ برگزاری نشست حضوری، موضوع به صورت تلفنی اطلاع داده می‌شود. براین اساس برای افراد مجرد تماس با پدر و مادر و یا سرپرست وی و برای افراد متاهل با همسر وی ارتباط برقرار خواهد شد. در گام چهارم و در صورت عدم توجه، دانشجو همراه با کپی تعهدنامه کتبی و کپی کارت دانشجویی به کمیته انضباطی ارجاع می‌شود.

 

براساس این دستورالعمل، استادان و کارکنانی که نسبت به مقررات عفاف و پوشش بی‌اعتنا هستند حسب گزارش‌های رسیده به ترتیب به معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و گزینش کارکنان معرفی می‌شوند. در صورت عدم رعایت مجدد موازین و مقررات، به معاونت فرهنگی و دانشجویی برای ارجاع به کمیته انضباطی اساتید و هیات رسیدگی به تخلفات اداری واحد معرفی می‌شوند.

 

کمیته آراستگی واحدها می‌توانند برای موارد خاص و ساختارشکنانه نسبت به ممانعت موقت از ورود به دانشگاه تصمیم‌گیری کند و پرونده افراد خاطی را به کمیته انضباطی برای رسیدگی قانونی ارجاع دهد.

 

براساس این دستورالعمل، کانال‌های خبررسانی، سایت‌های اینترنتی و هرگونه امکان دسترسی در فضای مجازی که توسط اساتید یا دانشجو ویژه کلاس‌های آموزشی ایجاد می‌شود نیز مشمول این دستورالعمل هستند.

 

  • 22
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش