شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۹:۳۶ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۵۶۷۴
دانشگاه

اجاره بهای خوابگاه دانشجویان سنواتی و متاهل اعلام شد

خوابگاه,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
بر اساس مصوبه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجاره بهای اسکان دانشجویان سنواتی در خوابگاه ها تا ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، مصوبه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان حاکی از آن است که مبنای محاسبه اجاره بهای سراهای دانشجویی مجردی و متاهلی ملکی در سال تحصیلی ۹۹ – ۹۸ به تفکیک سطوح و با اعمال نرخ جدید افزایش یافته است.

خبرگزاری ایرنا پیش از این نرخ اجاره بهای اسکان دانشجویان در خوابگاه های مجردی دوره روزانه را منتشر کرد که به این شرح بود:

خوابگاه های سطح یک و دو

اجاره بها برای خوابگاه های دارای اتاق یک و دو نفره ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان، خوابگاه های سه و چهار نفره ۶۶ هزار تومان، خوابگاه های پنج و ۶ نفره ۵۷ هزار و ۷۰۰ تومان، خوابگاه های هفت و هشت نفره ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان و برای خوابگاه های ۹ نفره و بیشتر ۴۶ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام شده است که رشد ۱۵ درصدی را نسبت به نرخ سال گذشته نشان می دهد.

خوابگاه های سطح سه

‌نرخ های اجاره بها برای خوابگاه‌های سطح سه نیز به این شرح است: خوابگاه های دارای اتاق یک و دو نفره ۷۶ هزار و ۸۰۰ تومان، خوابگاه های سه و چهار نفره ۶۱ هزار و ۴۰۰ تومان، خوابگاه های پنج و ۶ نفره ۵۳ هزار و ۷۰۰ تومان، خوابگاه های هفت و هشت نفره ۴۶ هزار و ۱۰۰ تومان و برای خوابگاه های ۹ نفره و بیشتر ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان خواهد بود که نشان دهنده رشد ۱۴ درصدی است.

خوابگاه های سطح چهار

نرخ اجاره بهای خوابگاه های سطح چهار دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید دارای اتاق یک و دو نفره ۶۸ هزار و ۶۰۰ تومان، خوابگاه های سه و چهار نفره ۵۴ هزار و ۹۰۰ تومان، خوابگاه های پنج و ۶ نفره ۴۸ هزار تومان خواهد بود.

خوابگاه های هفت و هشت نفره نیز ۴۱ هزار ۱۰۰ تومان، خوابگاه های ۹ نفره و بیشتر ۳۴ هزار و ۳۰۰ مصوب شده که رشد ۱۲ درصدی را نشان می دهد.

خوابگاه های نوبت دوم

بر اساس مصوبه دیگر صندوق رفاه دانشجویان که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری ایرنا قرار گرفت، برای دانشجویانی که در نوبت دوم دانشگاه ها تحصیل می کنند و متقاضی دریافت خوابگاه های مجردی هستند، قیمت ها به این شرح افزایش یافته است: اتاق های یک و دو نفره خوابگاه های سطح یک و دو ۱۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان، خوابگاه های سطح سه ۱۱۵ هزار و ۳۰۰ تومان و خوابگاه های سطح چهار ۱۰۲ هزار و ۹۰۰ تومان است.

قیمت اتاق های سه و چهار نفره در خوابگاه های سطح یک و دو ۹۹ هزار تومان، سطح سه ۹۲ هزار و ۲۰۰ تومان و برای سطح چهار ۸۲ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام شد.

برای اتاق های پنج و شش نفره خوابگاه های سطح یک و دو  ۸۶ هزار و ۷۰۰ تومان، سطح سه ۸۰ هزار و ۷۰۰ تومان و برای سطح چهار ۷۲ هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته شد.

برای اتاق های هفت و هشت نفره در خوابگاه های سطح یک و دو ۷۴ هزار و ۳۰۰ تومان، سطح سه ۶۹ هزار و ۲۰۰ تومان و سطح چهار ۶۱ هزار و ۸۰۰ تومان همچنین برای اتاق های ۹ نفر به بالا در خوابگاه های سطح یک و دو ۶۱ هزار و ۹۰۰ تومان، سطح سه ۵۷ هزار و ۶۰۰ تومان و سطح چهار ۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شد.

اتاق متاهلان

دانشجویان دوره های روزانه که از خوابگاه های متاهلی استفاده می کنند، برای اتاق های مستقل در خوابگاه های سطح یک و دو مبلغ ۱۶۵ هزار و ۱۰۰ تومان، سطح سه ۱۵۳ هزار و ۷۰۰ تومان و در خوابگاه های سطح چهار ۱۳۷ هزار و ۳۰۰ تومان باید بپردازند.

این قیمت برای اتاق های مشترک خوابگاه های سطح یک و دو ۱۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان، سطح سه ۱۰۷ هزار و ۶۰۰ تومان و برای سطح چهار ۹۶ هزار و ۱۰۰ اعلام شد.

دانشجویانی که در نوبت دوم دانشگاه ها تحصیل می کنند و متقاضی اسکان در خوابگاه های متاهلی هستند، برای اتاق های مستقل  ۲۴۷ هزار و ۶۰۰ تومان، برای اتاق های مشترک  ۱۷۳ هزار و ۳۰۰ تومان، برای اتاق های مستقل سطح سه ۲۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برای اتاق های مشترک سطح سه ۱۶۱ هزار و ۴۰۰ تومان، برای اتاق های مستقل سطح چهار ۲۰۵ هزار و ۹۰۰ تومان و برای اتاق های مشترک سطح چهار ۱۴۴ هزار و ۱۰۰ تومان باید بپردازند.

وضعیت اجاره بهای سنواتی ها

مبنای نرخ های یاد شده بر اساس پرداخت به صورت بدهی (غیرنقدی) است و در صورت پرداخت نقدی در موعد مقرر مشمول ۱۰ درصد تخفیف می شوند.

برای دانشجویان سنوات اضافه مبالغ یاد شده به صورت زیر افزایش می یابد: نیمسال اول اضافه ۱۰۰ درصد، نیمسال دوم اضافه ۱۵۰ درصد، نیمسال سوم اضافه ۲۰۰ درصد افزایش می یابد و سکونت غیرمجاز مشمول جریمه ۱۰ برابری می شود.

دانشجویان مهمان، بورسیه و شاغل مشمول ۵۰ درصد افزایش نرخ اجاره بها می شوند و مبنای محاسبه برای ترم های اول و دوم چهار ماه و نیم و برای تابستان دو ماه و نیم است.

خوابگاه های دانشگاه‌های کشور بر اساس آخرین رتبه‌بندی صندوق رفاه دانشجویان در سطح های یک، دو، سه و چهار رتبه‌بندی شدند که به تناسب این رتبه‌بندی ها و ظرفیت پذیرش اتاق ها، نرخ اجاره بها متفاوت است.

بر اساس اعلام ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در حال حاضر بیش از هزار واحد خوابگاهی در سطح دانشگاه های کشور با بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع فضا در حال خدمات رسانی به دانشجویان است.

از این تعداد خوابگاه، ۵۰ درصد به دانشجویان دختر و ۵۰ درصد به دانشجویان پسر اختصاص دارد. همچنین حدود ۱۷۷ هزار و ۶۰۰ دانشجو در این خوابگاه ها سکونت دارند که البته کیفیت این سراهای دانشجویی در شرایط فعلی متفاوت است.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش