چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴
۱۲:۳۱ - ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۳۸۴۲
دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد:

امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد حضوری برگزار می‌شود

محمدمهدی طهرانچی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
طهرانچی خاطرنشان کرد:مقرر شده امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار شود و پیش بینی می کنیم فصل تابستان در دوره یک ماهه کارگاه ها و آزمایشگاه ها را برگزار کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در گفتگوی زنده شبکه خبر در مورد جزئیات ارائه خدمات آموزش مجازی این دانشگاه در روز های کرونایی، خاطرنشان کرد :به دانشجویان اجازه دادیم در صورتیکه با آموزش مجازی وضعیت مطلوبی نداشتند ۳ درس را حذف کنند و سال آتی علاوه بر واحد های انتخابی تا سقف ۳ درس را بدون پرداخت شهریه انتخاب کرده و با شرکت در کلاس های حضوری نمره را جایگزین کنند.

نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه آزاد

او در ادامه در مورد شیوه برگزاری امتحانات در دانشگاه آزاد، گفت:مقرر شده است که امتحانات به صورت حضوری برگزار شود و پیش بینی می کنیم در یک دوره یک ماه در فصل تابستان به صورت حضوری کارگاه ها و آزمایشگاه ها را برگزار کنیم.

روش استفاده از آزمایشگاه برای دانشجویان کارشناسی ارشد

طهرانچی در رابطه آزمایشگاه های کارشناسی ارشد، گفت :درباره آزمایشگاه های کارشناسی ارشد و تحقیقات دانشجویی نیز یک بخش نامه ابلاغ کرده ایم تا با رعایت فاصله گذاری هوشمند محققان تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه ها حضور پیدا کنند و آزمایش های خود را انجام دهند. نیازی به مراجعه دانشجو به دانشگاه محل تحصیل برای انجام آزمایشات نیست و میتواند به دانشگاه شهر سکونت خود برای این مورد مراجعه کند و به صورت تلفنی هماهنگی لازم را با واحد دانشگاهی خودش انجام دهد و نیازی به انجام سفر نیست.

شرایط دفاع از پایان نامه به صورت نیمه حضوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه در مورد وضعیت دفاع از پایان نامه ها در این دانشگاه، گفت:دفاع از پایان نامه به صورت نیمه حضوری است. دانشجویان باید به واحد دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت خود مراجعه کرده و با حضور مجازی اساتید از پایان نامه خود دفاع کنند. دفاع از پایان نامه ها در دانشگاه آزاد از ابتدای اردیبهشت ماه شروع می شود.

طهرانچی خاطرنشان کرد :اگر فرصتی در خرداد ماه فراهم شد از آن برای برگزاری کلاس های حضوری و رفع اشکال استفاده خواهیم کرد؛ چون دیگر نمی توانیم ترم را داشته باشیم. پیش بینی می کنیم ۲ تا ۴ هفته کلاس حضوری به صورت مکمل داشته باشیم و پس از آن امتحانات را برگزار کنیم.

او ادامه داد :کلاس های حضوری که برگزار خواهد شد کلاس رفع اشکال است؛ برای اینکه ۶ هفته از ترم را از دست داده ایم و اگر تا نیمه اردیبهشت ماه دانشگاه تعطیل باشد ۸ هفته خواهد شد که نمی توان گفت این ۸ هفته را به صورت فشرده برگزار خواهیم کرد. پیش بینی ما این است که ۴ هفته از ترم باقی می ماند و این ۴ هفته دانشجو باید به صورت فشرده در کلاس ها حضور داشته باشد. آموزش های این ۴ هفته به صورت آموزش مکمل خواهد بود.

زمان پایان ترم تحصیلی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد در ادامه گفت:تا به حال طبق تقویم آموزشی پیش رفته ایم و حداکثر با دو هفته اختلاف سال تحصیلی را به پایان خواهیم رساند.

طهرانچی در ادامه در پاسخ به این سؤال که اگر امکان آموزش حضوری فراهم نشود چه تصمیمی گرفته خواهد شد، گفت :آموزش مجازی را ادامه خواهیم داد و هر روز هم سعی می کنیم که این آموزش مجازی بهتر برگزار شود. امیدواریم آموزش مجازی به حدی برسد که رضایت دانشجویان را جلب کند.

او بیان کرد :در کل دنیا دانشگاه ها به روش مجازی در حال ارائه آموزش هستند و ما نیز با توجه به زیر ساخت های موجود در این زمینه عقب نمانده ایم. آموزش مجازی یک تغییر در سبک آموزش است و مشکلات آن صرفا برای دانشجویان ما نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اظهار کرد :تعیین شیوه برگزاری امتحانات به شیوه حضوری یا مجازی در حیطه اختیارات ما نیست و منتظر مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم. دانشگاه آزاد متناسب با قواعدی که از طرف ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ شود تصمیم گیری خواهد کرد.

پیش بینی برگزاری ترم تابستان مجازی در دانشگاه آزاد

طهرانچی در مورد ترم تابستان هم گفت:برای ترم تابستانی مجازی هم فکر کرده ایم و یک دوره مشخص را برای دانشجویانی که خواستار شرکت در ترم تابستان هستند، فراهم خواهیم کرد.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش