شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۲۸ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۵۸۴
دانشگاه

امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه تهران حضوری برگزار می شود

نحوه حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها/ افزایش طول امتحانات پایان‌ترم

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
دانشگاه‌ها می‌توانند با ظرفیت کم دانشجویان را پذیرش کنند تا دانشجویان نیز از فضاهای خوابگاهی برای اسکان استفاده کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان به تشریح نحوه حضور دانشجویان در محیط‌های خوابگاهی بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها از ۱۷ خردادماه پرداخت و گفت: بازه امتحانی دانشجویان در نیم‌سال جاری افزایش می‌یابد.

دکتر مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: امکان و اختیاری که دانشگاه‌ها برای بازگشایی حضوری دانشجویان دارند، به گونه‌ای است که آنها می‌توانند پیرو تصمیم جدید ستاد ملی مقابله با کرونا عمل کنند. همچنان که این مراکز در حال حاضر تصمیمات خود را گرفتند و نیم‌سال جاری را از نظر آموزشی به پایان می‌رسانند، اما برای اینکه این ترم را به ویژه در حوزه آزمون‌ها به اتمام برسانند، می‌توانند از حضور فیزیکی دانشجویان نیز استفاده کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: آنچه که در خصوص بازگشایی و پذیرش حضوری و فیزیکی دانشجویان اهمیت دارد، این است که پذیرش دانشجویان به شکل حداقلی باشد تا در صورت ضرورت هم حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها محقق شود و هم اینکه این افراد بتوانند از امکانات رفاهی مثل خوابگاه‌ها استفاده کنند. در حال حاضر خوابگاه‌های ما برای اسکان در وضعیت فعلی آمادگی‌های لازم را ندارند، طبیعتا دانشگاه‌ها می‌توانند با ظرفیت کم دانشجویان را پذیرش کنند تا دانشجویان نیز از فضاهای خوابگاهی برای اسکان استفاده کنند.

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

صدیقی تاکید کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نیز برنامه‌ریزی خود را به گونه‌ای انجام می‌دهند که با بضاعت کم از محیط‌های خوابگاهی استفاده کنند و برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در یک زمان نیاز به حضور زیاد دانشجو نباشد. مثلا بازه امتحانات دانشجویان را وسیع‌تر می‌کنند و این مدت یک تا چهار هفته طولانی‌تر خواهد شد تا در مدت امتحانات بخشی از دانشجویان در خوابگاه‌ها حضور داشته باشند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها و جلسات امتحانی باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد، به طوری که دانشجویان هم در ورود به محیط‌های خوابگاهی کنترل می‌شوند و هم اینکه اگر مورد مشکوکی مشاهده شود، مراکز بهداشتی دانشجویان موظف به پیگیری و رسیدگی هستند. آنچه که مهم است برای ما، حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشجویان مهم است. ضمن اینکه ما مایل هستیم زحماتی که اساتید در ترم جاری کشیدند، به نتیجه برسد.

معاون وزیر علوم تأکید کرد: ما از سوی وزارت علوم چندین امکان برای نحوه اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها و حضور در کلاس‌های آزمون‌ها اعلام کردیم؛ یکی از امکانات این است که دانشگاه‌ها با یکدیگر هماهنگی‌های لازم را برای حضور دانشجویان در دانشگاه‌های محل زندگی و گذراندن دوره آموزشی یا امتحانات فراهم کنند، اما ضروری است که هماهنگی‌های آن باید بین دو دانشگاه صورت بگیرد.

دکتر صدیقی تأکید کرد: اینکه چند درصد از امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌های کشور در نتیجه هماهنگی‌های دانشگاهی در دانشگاه‌های محل استان برگزار شود، بستگی به هماهنگی‌های بین دانشگاهی دارد، ضمن اینکه امکان برگزاری آزمون‌های مجازی نیز وجود دارد و این آزمون‌ها بنا بر تشخیص اساتید و گروه‌های آموزشی می‌توانند به صورت مجازی برگزار شوند.

***

امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه تهران حضوری برگزار می شود

معاونت آموزشی دانشگاه تهران در خصوص نحوه برگزاری آزمون‌های پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

نحوه برگزاری آزمون‌های پایانی نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸

امتحانات دروس مقطع کارشناسی به صورت حضوری و طبق تقویم آموزشی و برنامه زمانبندی اعلام شده برای هر درس، از تاریخ ۵ تیرماه برگزار خواهد شد.

شرایط آزمون دانشجویان دانشگاه تهران ساکن در شهرستان‌ها

دانشجویان ساکن در استان‌های تهران، البرز و قم با حضور در دانشکده‌های خود در دانشگاه و دانشجویان ساکن در شهرستان‌ها با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان‌های محل سکونت خود در آزمون‌های پایانی نیمسال شرکت خواهند کرد.

سوالات آزمون‌ها به صورت چند گزینه‌ای خواهد بود. انتخاب محل آزمون به عهده دانشجو است. سامانه مربوط به نحوه انتخاب محل آزمون و مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور، متعاقباً توسط مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام خواهد شد.

امتحانات کارشناسی ارشد و دکتری به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود

پیرو بخشنامه‌های قبلی، امتحانات دروس مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای همه دانشجویان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود. استاد هر درس مرجع ارزشیابی دانشجو در همان درس بوده و نسبت به ارزیابی و امتحانات پایانی اقدام خواهد نمود. در موارد خاص آزمون برخی از دروس با تأیید معاونت آموزشی دانشکده و ستاد برگزاری آزمون‌های دانشگاه می‌تواند بر اساس مفاد بند ۱ برگزار شود.

آزمون پایان ترم دانشجویان خارجی که به کشور خود بازگشته‌اند صرفاً به صورت الکترونیکی برگزار می شود و برای آن دسته از دانشجویان خارجی که در داخل کشور هستند مطابق بندهای بالا صورت می پذیرد.

مرکز مدیریت دانش و یادگیری الکترونیکی دانشگاه اطلاعات لازم در خصوص روش‌های آزمون‌های الکترونیکی و مستندات لازم برای برگزاری آزمون‌های الکترونیکی را به واحدها ارائه خواهد داد.

معاونان آموزشی واحدها باید هماهنگی و برنامه‌ریزی لازم را برای برگزاری آزمون‌ها فراهم کنند. در این راستا همراهی و مشارکت مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیئت علمی برای برگزاری مطلوب آزمون‌های پایان نیمسال بیش از پیش مورد انتظار است.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش