
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ، امیر علی حسینی در مورد انتخاب محل میزبانی از باشگاه التعاون عربستان گفت :بعد از بررسی هایی که به وسیله باشگاه انجام گردید، ورزشگاه زعبیل امارات که ورزشگاه خانگی تیم الوصل امارات است را برای میزبانی از تیم التعاون عربستان در کشور ثالث به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کردیم. این ورزشگاه پیش از این هم میزبان رقابت های ما با نمایندگان عربستانی بوده است و توانایی برگزاری بازی های لیگ قهرمانان آسیا را دارد.
مدیر امور بین الملل پرسپولیس افزود :همینطور در نامه نگاری با کنفدراسیون فوتبال آسیا ۲۰۲۰ را اعلام کردیم. بر این مبنا، قرار است بازی با التعاون که نخستین رقابت با میزبانی ما در امارات خواهد بود از ساعت ۱۹ به وقت محلی( ۱۸ و ۳۰ دقیقه به وقت تهران) شروع شود. همچنین برای بازی با باشگاه الدحیل در روز یکم اردیبهشت ماه ۹۹( ۲۰ ماه آوریل)، ساعت ۱۹ و ۱۰ دقیقه به وقت تهران و برای رقابت با الشارجه در ۱۵ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۹ و ۲۰ دقیقه به وقت تهران به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شده است.
گفتنی است؛ ورزشگاه زعبیل امارات از سال ۱۹۷۴ بصورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت و با ظرفیت بیش از هشت هزار نفر، ورزشگاه خانگی الوصل است.
- 9
- 3










































