شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۷:۲۸ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۰۴۱
سرپوش فوتبالی

ادعای بازیکنان استقلال درباره دریافتی‌ها/ قایدی فقط ۱۰۰ میلیون گرفت!

پشت پرده درگیری استقلالی‌ها/ فرهاد مجیدی را با ماشین پلیس بردند

باشگاه استقلال,پشت پرده درگیری استقلالی‌ها
برملا شدن اتفاقاتی قبل از بازی استقلال با آلومینیم در شهر اراک سروصدای فراوانی در فضای مجازی و رسانه‌ای به راه انداخت و پای برخی از اعضای کادر فنی آبی‌پوشان را نیز به میان کشید.

به گزارش خبر ورزشی، طی روزهای گذشته برملا شدن اتفاقاتی قبل از بازی استقلال با آلومینیم در شهر اراک سروصدای فراوانی در فضای مجازی و رسانه‌ای به راه انداخت و پای برخی از اعضای کادر فنی آبی‌پوشان را نیز به میان کشید. در همین خصوص یک منبع مطلع که خودش در اراک حضور داشته و جزو شاهدان عینی این اتفاق بوده است، اطلاعات جامع و جدیدی پیرامون آن ماجرا در اختیار خبر ورزشی گذاشت. 

مراقبت از درب‌های اصلی و فرعی

هتل انتخاب شده برای اسکان استقلال در اراک جز اماکن کاملاً شناخته شده در این شهر تلقی می‌شد و پیدا کردن آن برای هواداران اصلاً کار دشواری نبود به همین خاطر مسئولان باشگاه استقلال از عوامل برگزاری مسابقه و مدیریت هتل درخواست کرده بودند تمهیدات ویژه‌ای برای جلوگیری از نزدیک شدن هواداران به بازیکنان اتخاذ کنند.

این هتل علاوه بر درب اصلی، یک درب فرعی هم داشت و هماهنگی‌های لازم صورت گرفت تا دقایقی قبل از ورود اتوبوس‌های حامل بازیکنان و اعضای کادر فنی استقلال ، لابی هتل به طور کامل خالی شود و غیر از مسافران، فرد دیگری اجازه حضور در آنجا را نداشته باشد. البته با توجه به تجمع فراوان استقلالی‌ها مقابل درب اصلی، قرار شد اتوبوس‌ها خیلی بی‌سروصدا از درب فرعی وارد شوند و مردم آنها را نبینند. همه کارها برنامه‌ریزی شده بود اما ...

هواداران کمین کرده

کاروان اتوبوس‌های استقلال  حوالی ساعت  ۲۳:۳۰ به نزدیکی هتل رسیدند و طبق هماهنگی از قبل صورت گرفته قرار شد از درب فرعی وارد شوند. همین اتفاق هم رخ داد و مشکل خاصی وجود نداشت چون هواداران مقابل درب اصلی تجمع کرده بودند و تصورشان بر این بود که استقلالی‌ها از آنجا وارد می‌شوند ولی ناگهان همه چیز رنگ عوض کرد. 

تعدادی از هواداران که می‌دانستند این هتل دو درب  مجزا دارد، دقایقی قبل از ورود کاروان استقلال در حیاط خلوت تجمع کرده بودند و بلافاصله پس از اینکه آبی‌پوشان از اتوبوس پیاده شدند، برای ملاقات با چهره‌های مورد علاقه خود به سمت آنها دویدند! همین اتفاق برای بر هم خوردن نظم کافی بود و شرایط عملاً تا حدی از کنترل خارج شد. در این‌ میان تعدادی از هواداران مستقر مقابل درب اصلی نیز به طرق مختلف در جریان ماجرا قرار گرفتند و هر طور که شده بود، به داخل هتل آمدند تا عملاً نظم و ترتیب بر هم بخورد.

همه نگران کرونا

هواداران استقلال اصلاً نیتی برای مقابله با بازیکنان و مربیان این تیم نداشتند بلکه اصرار می‌کردند با آنها عکس یادگاری بگیرند و حتی برخی از هواداران نیز به دنبال بوسیدن بازیکنان استقلال بودند! چنین فضایی یعنی فراموش شدن پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به همین خاطر مربیان و همراهان استقبال بسیار ناراحت شدند و با نگرانی فراوان دنبال راهکاری می‌گشتند تا هر طور که شده بازیکنان را از نزدیکی هواداران به دور کرده و آنها را از دسترس خارج کنند چون فوق‌العاده نگران مبتلا شدن همه اعضای کاروان بودند. کاملاً بدیهی است که در چنین شرایطی برخوردهایی هم  پیش می‌آید و باعث ناراحتی و عصبانیت یک عده می‌شود. درواقع ازدحام بیش از حد هواداران و رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی جرقه همه این ماجراها را زد.

اسکورت مجیدی

فرهاد مجیدی از جمله چهره‌هایی بود که استقلالی‌ها در اراک فوق‌العاده دوست داشتند با او عکس یادگاری بگیرند و به محض دیدن سرمربی آبی‌پوشان پایتخت به سمت او حرکت کردند. ازدحام جمعیت به گونه‌ای شد که مأموران نیروی انتظامی برای کنترل نظم، مجیدی را سوار اتومبیل پلیس کرده و از دسترس هواداران خارج کردند تا برای او مشکل ایجاد نشود.  

تو چرا خوابیدی؟

همه این اتفاقات در حالی رخ داد که نصرالله عبداللهی به عنوان سرپرست کاروان استقلال در معیت تیم راهی عراق شده بود و فرشاد ماجدی مربی وقت استقلال با گروهی از مسئولان باشگاه زودتر از کل کاروان به سوی این شهر رفته بودند تا در جلسه هماهنگی شرکت کنند. پس از ازدحام جمعیت و ماجراهایی که در هتل به وجود آمد، مربیان استقلال سراغ ماجدی را گرفتند تا ببینند در جلسه هماهنگی چه صحبت‌هایی رد و بدل شده و چرا نظم رعایت نشده است؟ ظاهراً ماجدی در انتهای آن اتفاقات تازه به جمع استقلالی‌ها اضافه شد و همین مسئله ناراحتی سایر اعضای کادر فنی را در پی داشت.

آنها به هم کار خودشان گفتند: "تو کجا بودی؟ مگر قرار نبود همه این موارد دقیقاً در جلسه هماهنگی مورد بررسی قرار بگیرد ؟" فرشاد ماجدی هم تأکید داشت پیرامون اتخاذ تدابیر لازم صحبت کرده بود و چون فکر می‌کرد مشکلی ایجاد نمی‌شود ، پس از صرف شام به اتاقش رفت تا بخوابد. مربیان استقلال از این مسئله ناراحت شدند و تأکید می‌کردند در چنین فضایی که ایجاد شده ،همکار آنها نباید داخل اتاق مشغول استراحت باشد بلکه باید درون لابی می‌ماند و بر اجرای تمام امور نظارت می‌کرد .

بازگشت شبانه

انتقادات مطرح شده از فرشاد ماجدی باعث ناراحتی او شد و مربی استقلال همان شب به تهران بازگشت! اتفاقی که خشم فرهاد مجیدی را در پی داشت و دستور به قطع همکاری با این مربی داد. در واقع ادعای مطرح شده توسط سرمربی استقلال مبنی بر خروج بدون اجازه فرشاد ماجدی از هتل در شب قبل از مسابقه به همین  ماجرا باز می‌گردد.

***

ادعای بازیکنان استقلال درباره دریافتی‌ها/ قایدی فقط ۱۰۰ میلیون گرفت!

باشگاه استقلال,پشت پرده درگیری استقلالی‌ها

بازیکنان استقلال از پرداختی‌های جدید که از طرف باشگاه انجام شده ناراضی‌اند و می‌گویند خیلی کمتر از رقمی است که باید پرداخت می‌شده.

بسیاری از بازیکنان استقلال می‌گویند پرداختی ما هنوز به ۷۰ درصد نرسیده و به همین دلیل از پرداختی‌های جدید باشگاه استقلال ناراضی هستند و بار دیگر اعتصاب کردند.

در همین رابطه بعضی از بازیکنان استقلال که رابطه خوبی با مهدی‌ قایدی دارند، مدعی شدند در سری جدید پرداختی‌ها به این مهاجم فقط ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است. همان طور که می‌دانید قرار داد مالی قایدی برای لیگ بیستم ۹۰۰ میلیون تومان بود که قرار بود سه برابر شود اما بعد از آن خبری نشد و طرفین سکوت کردند.

استقلال یکشنبه با نساجی مازندران در قائمشهر بازی دارد که البته بازی چندان حساسی نیست و به نظر می‌رسد بازیکنان استقلال می‌خواهند تا زمانی که پرداختی‌های‌شان بالاتر نرود به اعتصاب‌های گاه و بیگاه خود ادامه دهند.

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش