
به گزارش ورزش سه، لحظاتی بعد از برتری ۳-۱ تیم ملی پرتغال در برابر ترکیه و صعود این تیم به مرحلهی نهایی پلیآف انتخابی جام جهانی و مصاف با مقدونیه شمالی، فرناندو سانتوس سرمربی باتجربهی تیم ملی پرتغال یک سیگار از روی زمین ورزشگاه دراگائو برداشت و بر دهان خود گذاشت.
جالب آنکه سانتوس سیگار را روشن نکرد و لحظاتی بعد از آنکه سیگار را از روی زمین برداشت، آن را دوباره به زمین پرتاب کرد.
سایت ابولا در واکنش به این تصمیم سرمربی تیم ملی پرتغال، اینطور نوشته است:«معلوم نیست که این کار برای کنترل عصبانیت او بود یا برای جشن گرفتن؛ اما در لحظه پرتاب سیگار شاید به یاد آورد که در حال حاضر در این فضا سیگار کشیدن ممنوع است.»
- 17
- 4















![وزیر انرژی آمریکا: ترامپ شاید قید توافق با ایران را بزند؛ هدف، نابودی توان هستهای تهران است حمله آمریکا به ایران (درگیری نظامی ایران و آمریکا)]وزیر انرژی آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0506/medium_05-06-admin1-216.jpg)






























