یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴
۱۷:۱۸ - ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۰۶۴
سرپوش فوتبالی

جوابیه باشگاه استقلال به پرسپولیس: همه می‌دانند در ویترین کدام باشگاه آب معدنی و گلدان نگهداری می‌شد!

بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال؛ بدعهدی‌ها و سوءمدیریت را به گردن کسی نیندازید

بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال
  باشگاه پرسپولیس طی اطلاعیه‌ای، ادعا‌های کذب و بی‌اساس مدیر عامل باشگاه استقلال را در برنامه فوتبال برتر پاسخ داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این اطلاعیه آمده است؛ شب گذشته و در برنامه فوتبال برتر، مدیر عامل باشگاه استقلال، مواردی را عنوان که به دور از واقعیت بوده و برای فرار رو به جلو، همه ارکان دولت، مجلس، وزارت ورزش، حامیان مالی و باشگاه‌های دیگر را درگیر مشکلاتی ساخت که خودشان آن را مدیریت و بنا ساخته‌اند و برای توجیه خود، همگان را مقابل هوادارانشان قرار دادند.

باشگاه پرسپولیس طی سال‌های اخیر با برنامه مدونی که در پیش گرفته است، طبق قوانین و مقررات وضع شده از سوی وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی، همکاری‌های لازم را داشته و تمام تعهدات خود را در قبال قرارداد‌های منعقد شده در زمینه حامیان مالی انجام داده است و از سویی مطابق بودجه در نظر گرفته شده، از داشته‌های خود استفاده کرده است. ضمن اینکه برای اخذ مجوز حرفه‌ای‌سازی و حضور در لیگ قهرمانان آسیا بجای هزینه سازی و برداشت‌های غیر اصولی، با همکاری و هماهنگی هیات مدیره و اعضای تیم فوتبال، در مقطعی به جای پرداخت مبالغ قرارداد‌های بازیکنان و کادر فنی، بدهی‌ها و موانع موجود در مسیر حضور در لیگ قهرمانان را مرتفع ساخته است.

باشگاه پرسپولیس از برنامه فوتبال برتر می‌خواهد، این زمانی که در اختیار مدیر عامل باشگاه استقلال قرار گرفت را در اختیار این باشگاه قرار دهد تا بتواند پاسخ ادعا‌های مدیر عامل باشگاه استقلال را بدهد.

باشگاه پرسپولیس با تلاش شبانه روزی خود در مسیر حرفه‌ای‌سازی، آکادمی، اجرای تعهدات قرارداد با حامیان مالی و مدیریت این شرایط سخت، توانست با کسب سه عنوان قهرمانی در یک فصل و اخذ مجوز حضور در رقابت‌های بین‌المللی لیگ قهرمانان آسیا، طی مسیر کند.

باشگاه پرسپولیس در قبال تعهدات خود توانست رضایت حامیان خود را، هم در خصوص باشگاه و تیم و هم در زمینه اجرای تعهدات متقابل کسب نماید و اصلا قرار نیست باشگاه استقلال سهامدار تلاش‌ها و فعالیت‌های شبانه روزی باشگاه دیگر باشد. این چه استدلال اشتباهی است که در پیش گرفته‌اید؟ چه برنامه و راهکاری برای برون رفت از این شرایط داشته و دارید که بجای فعالیت در این عرصه‌های موجود، این و آن را مقصر قلمداد می‌کنید؟ اگر از این شرایط خبر نداشته‌اید و مدیریت را قبول کرده‌اید، کلا اشتباه کرده و اشتباهی آمده‌اید و اگر خبر داشتید و برنامه‌ای نداشتید، باز هم اشتباهی آمده‌اید. پاسخ به هواداران مطلع و منطقی، مقصر نمودن این و آن نیست.

در بخش دیگری از صحبت‌ها و ادعای مدیر عامل استقلال آمده است که چه فرقی بین دو باشگاه است؟! آیا واقعا نمی‌دانید بین تیمی که چندین عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا و قهرمانی سه جام در یک فصل در کارنامه دارد و یک تیم با ادعای خودتان با هزینه کرد ۸۰۰ میلیارد تومانی و عدم کسب عنوان قهرمانی، چه فرقی وجود دارد؟!

قطعا حامیان مالی مشتاق هستند با تیم‌های قهرمان و پر هوادار و خوش حساب همکاری داشته باشند چرا که سود و موفقیت آن‌ها نیز در گرو این همکاری دو سویه است. نه تیمی که به دلیل مشکلات مدیریتی طی چند سال گذشته بار‌ها مساله ساز بوده و با بد عهدی‌های خود، توپ را به زمین دیگری انداخته است.

تناقض دیگر اینکه با ادعای ایشان، مدیران قبلی خودشان، تعهدات خود را به اپراتور همراه اول انجام نداده‌اند و به جای دلجویی، طرف مقابل را محکوم کرده‌اند. چه انتظاری دارید که این قرارداد به سرانجام برسد و از سویی چه ارتباطی به ایرانسل و دیگر اسپانسر‌ها دارد؟!

مدیرعامل استقلال در جایی عنوان می‌کند که استقلال با ۴۷۰ میلیارد تعهد مالی در سال گذشته نتوانسته قهرمان شود، این هم مقصرش کسان دیگری هستند؟!

تیم پرسپولیس با ۲۵۰ میلیارد توانسته در سال گذشته سه جام بگیرد و این توان مدیریت باشگاه پرسپولیس بوده که هزینه‌ها را به خوبی مدیریت کند و اگر این توان مدیریت و این اراده شبانه روزی نبود، شاید وضعیت پرسپولیس هم بحرانی می‌شد.

مدیرعامل استقلال در جای دیگر مدعی عدالت بین دو باشگاه بوده است. در شرایطی که پول حاصل از فروش سهام به صورت کامل در اختیار باشگاه استقلال قرار گرفته و آن‌ها این بودجه را صرف مصارف دیگر نمودند و از سوی باشگاه پرسپولیس هنوز نتوانسته کل این بودجه را در اختیار داشته باشد.

در بخش دیگری از این برنامه طی ادعای مجری برنامه، بدون اطلاع و یا با آگاهی کامل به موضوع خدمت سربازی میلاد سرلک پرداختند که این مورد کاملا قانونی انجام شده است و کلیه بازیکنان از آن بهره برده و می‌برند. عنوان این موارد جز فرافکنی و حاشیه سازی برای باشگاه و بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس، چیزی در پی ندارد و با اهداف خاصی این موارد دنبال می‌شود.

مدیر باشگاه استقلال بجای تاخت و تاز و ادعا‌های کذب، باید به بدعهدی‌های خود و مدیران خود توجه کند و به تعهد‌های باشگاه جامه عمل بپوشاند و مشکل را در جایی دیگر مورد بررسی قرار دهد. اگر دولت و مجلس و وزارت ورزش بخواهند بودجه یا حمایتی را برای باشگاه شما در نظر بگیرند، حتما مدیری را در نظر می‌گیرند که بتواند از بیت‌المال و سود سهام هوادارانش بهتر و بیشتر حمایت کند و در جهت توسعه آن سرمایه‌گذاری نماید.

هواداران استقلال نیک می‌دانند که برای انجام و تداوم هر قراردادی باید طرفین، تعهدات خود را به صورت متقابل انجام دهند. جایز نیست که شما تعهدات طرف مقابل را انجام ندهید و آن‌ها را مقابل هواداران خود بگذارید.

دولت، مجلس، وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ همیشه در محدوده تعریف شده‌ای در کنار باشگاه‌ها بوده و هستند. تکالیف مشخص است و مسیر روشن. اگر این مشکلات را می‌دانستید و وارد این مسیر شده‌اید، باید سختی‌ها را به جان بخرید و جایی که به قول خودتان ۲۰ میلیون هوادار شما را تشویق می‌کنند، از دولت و مجلس و بقیه هم نام ببرید نه فقط در مشکلات.

باشگاه پرسپولیس طبق توافقات انجام شده با حامیان مالی، تمام تعهدات متقابل را انجام داده است و مسیر‌های توسعه این روابط را همواره کرده است و در مثال؛ «آدم خوش حساب، شریک مال مردم است» دقیقا این مسیر ادامه پیدا می‌کند.

در بخشی دیگری از صحبت‌های مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص کپی‌برداری و اخذ مجوز پرسپولیس در لیگ قهرمانان باید گفت؛ تلاش شبانه روزی پرسپولیس و تحمل سختی‌های فراوان در تمام ارکان باشگاه و تیم باعث دریافت این مجوز شد. باشگاه پرسپولیس بجای انجام تعهدات و پرداخت بازیکنان و کادر فنی در زمان مقرر، با الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا مواجه شد و اقدام به پرداخت بدهی‌های گذشته نمود و موانع را یکی، پس از دیگری برداشت تا با رعایت الزامات بتواند مجوز حضور در آسیا را دریافت کند، اما در طرف دیگر باشگاه استقلال بودجه‌ای که از سوی سازمان خصوصی سازی در اختیار داشت را صرف مصارف دیگر نمود که مدیر عامل استقلال هم این موضوع را تائید کرد و بدهی ۸۰۰ میلیاردی هم طبق ادعای خودتان بجای گذاشته شد.

رعایت این اصول عامل اخذ حضور پرسپولیس در آسیا و عدم دریافت مجوز حرفه‌ای فقط بدعهدی و نامدیریتی باشگاه استقلال بود، نه کپی برداری که بهانه‌ای دیگر برای فرار رو به جلو در مقابل هوادارانتان است.

سوال استقلال از کمیته اخلاق: اگر جواب توهین پرسپولیس را بدهیم، محروم می‌شویم؟

معاون ارتباطات و رسانه‌ باشگاه استقلال نسبت به اطلاعیه پرسپولیس واکنش نشان داد.

مهدی هژبری معاون ارتباطات و رسانه‌ باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در خصوص اطلاعیه پرسپولیس، اظهار داشت: با تمام احترامی که برای کمیته اخلاق، ارکان قضایی و انضباطی فدراسیون فوتبال و همچنین سازمان لیگ قائل هستم، احساس می‌کنم قوانین فقط برای باشگاه استقلال وضع شده‌اند. اگر ما قانون را رعایت نکنیم شامل جریمه می‌شویم اما در مورد بقیه به نظر می‌رسد مصونیت دارند. نمونه آن اتفاقی بود که درجریان بازی استقلال و سپاهان افتاد.

وی افزود: باشگاه سپاهان در عجیب ترین اقدام تاریخ فوتبال دنیا، بین دو نیمه علیه کادرفنی و هواداران ما بیانیه صادر کرد. دقیقا ۳ ساعت از لحظه انتشار بیانیه سپاهان صبر کردیم تا کمیته اخلاق با این باشگاه برخورد کند. چون قبل از شروع مسابقات این کمیته هشدار داده و بیانیه نویسی را ممنوع کرده بود. بعد از ۳ ساعت که قانون هیچ حمایتی از ما نکرد، فقط یک جوابیه به بیانیه سپاهان دادیم و من بابت آن ۲۰ روز محروم شدم. جوابیه‌ ما در واکنش به بیانیه بود اما من متهم به نفرت پراکنی شدم، درصورتیکه جوابیه ما هیچ مشکلی نداشت.

هژبری گفت: شب گذشته مدیرعامل باشگاه استقلال در یک برنامه تلویزیونی شرکت کرد و در کمال احترام از مسئولان دولت خواست به استقلال و پرسپولیس توجه کنند. او حتی بارها  نام هردو باشگاه را کنار هم آورد اما باشگاه پرسپولیس به جای تشکر، امروز بیانیه توهین آمیزی را صادر کرد. البته در ابتدا برخی عوامل این باشگاه در فضای مجازی مطالبی را  با طعنه و کنایه منتشر کردند اما ظاهرا این رفتار برایشان راضی کننده نبود که آن اطلاعیه توهین آمیز را منتشر کردند.

معاون ارتباطات و رسانه‌ باشگاه استقلال تصریح کرد: سوال من از کمیته اخلاق این است که آیا این اطلاعیه مصداق نفرت پراکنی نیست؟ آیا این واکنش توهین آمیز محرومیت ندارد؟ آیا اگر الان ما جوابیه بدهیم محروم می‌شویم؟ مدیرعامل ما شب گذشته چه باید می‌گفت که نشان بدهد برای رقبا احترام قائل هستیم؟ خطیر بارها از باشگاه رقیب به نیکی یاد کرد. او تنها یک سری حقاقی را بیان کرد. اگر خطیر نباشد آیا این حقایق عوض می‌شوند؟ اگر خطیر سکوت کند زننده گل پرسپولیس از موقعیت آفساید خارج  و گل آن‌ها صحیح می‌شود یا پنالتی ناحق علیه ما در بازی با سپاهان حق می‌شود؟!

وی افزود: گفتن حقایق درد ندارد. اگر این اطلاعیه پرسپولیس نفرت پراکنی نیست، از کمیته اخلاق خواهش می‌کنم مصادیق نفرت پراکنی را به من یاد بدهد. الان هوادار استقلال از ما توقع دارد جواب این مطلب توهین آمیز را بدهیم. ما هم از قانون توقع حمایت داریم. چرا باید در یک برنامه به رقیب احترام بگذاریم اما از سوی آن‌ها توهین ببینیم؟

جوابیه باشگاه استقلال به پرسپولیس: همه می‌دانند در ویترین کدام باشگاه آب معدنی و گلدان نگهداری می‌شد!

باشگاه استقلال در واکنش به اطلاعیه امروز پرسپولیس اعلام کرد؛ در راستای اطلاعیه امروز باشگاه پرسپولیس (که احتمالا بیانیه نویس، سطری یا کلمه‌ای با این باشگاه قرارداد دارد که این متن طولانی را نوشته است)، ذکر چند نکته ضروری به نظر می‌رسد:

باشگاه استقلال به این دلیل که با گذشت نزدیک به سه ساعت از انتشار بیانیه غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی باشگاه پرسپولیس، هنوز هیچ واکنشی ارکان قضایی فدراسیون به این باشگاه نشان نداده‌اند، جهت تنویر افکار عمومی اقدام انتشار این جوابیه کرده است.

باور اینکه بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تنها به عشق پیراهن این تیم قرارداد می‌بندند، شاید برای برخی هواداران محترم این تیم قابل قبول باشد ولی ما یادمان نرفته دروازه‌بانشان به عشق پیراهن پرسپولیس، پاشنه در باشگاه استقلال را کنده بود. این هم جالب است که هروقت بحث اعتراض به تبعیض می‌شود، صدای این باشگاه شنیده می‌شود.

اینکه در بیانیه گفته شده فرق دو باشگاه در قهرمانی سال‌های اخیر است و مسائلی از این دست، هم در نوع خود جالب است. چون علاقه‌مندان به فوتبال، به خوبی به یاد دارند ویترین کدام باشگاه قبلا محل نگهداری بطری آب معدنی و گلدان بود. البته که ما شبیه هم نیستیم. به هزار و یک دلیل که برای ما باعث افتخار است. صد البته آن که باید حسرت جام را بخورد، کسان دیگری هستند که شعارهای استادیومی افتخار در آسیا، برای آن‌ها شاید ابدی باشد. آسیا به یاد دارد؛ جام‌هایی که برای استقلال خاطره است، برای پرسپولیس آرزوست!

کپی بودن برخی مدارک دو باشگاه در ماجرای حرفه‌ای سازی، واقعیت است و خود مسئولان مجوز حرفه‌ای سازی پرسپولیس به خوبی از این قضیه خبر دارند. بهتر است این عزیزان به آقای درویش یادآوری کنند استقلال دو سال پیش پاسوز آن‌ها شد.

درباره اشتیاق اسپانسرها هم بهتر است صادق باشیم. دو فصل گذشته و بعد از رایزنی مدیران وقت استقلال، دولت از برخی بنگاه‌ها مثل اپراتورها خواست به دو باشگاه کمک کنند و هیچ تلاشی از سوی آن باشگاه در این خصوص نشد و صرفا آن‌ها منتفع شدند، بدون اینکه تلاشی کنند. خط و نشان کشیدن برای اسپانسری که با دستور دولت جذب شده و فریاد اینکه ما خیلی کارمان درست است و همه خواهان ما هستند، عجیب است.

نکته پایانی هم اینکه شما راست می‌گویید و ما بهانه گیر هستیم. چون ما بودیم که سال گذشته می‌گفتیم تا ما هستیم، خبری از جام نخواهد بود.

بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۱۴ تیر
    تنیس گرنداسلم ویمبلدون
    یانیک سینر - پدرو مارتینز
    ۱۶:۰۰
  • تنیس گرنداسلم ویمبلدون
    -
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - بایرن مونیخ
    ۱۹:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۳:۳۰
  • یکشنبه ۱۵ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۶ تیر
    جام طلایی کونکاکاف
    آمریکا - مکزیک
    ۰۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۷ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    فلومیننزه - چلسی
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش