شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴
۱۱:۴۱ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۷۰۵۷۳
سرپوش فوتبالی

واکنش فرشید سمیعی به اتهامات پرونده محرومیت استقلال

فرشید سمیعی,واکنش فرشید سمیعی به اتهامات پرونده محرومیت استقلال
مدیرعامل اسبق تیم استقلال نسبت به هجمه‌های وارد شده علیه خود، واکنش نشان داد.

به گزارش برنا، فرشید سمیعی، مدیرعامل اسبق تیم استقلال که پس از محرومیت این تیم از دو پنجره نقل‌وانتقالاتی به دلیل فسخ غیرقانونی قرارداد با منتظر محمد مورد هجمه‌های زیادی قرار گرفت، با حضور در  شبکه ورزش در این خصوص توضیحاتی ارائه داد.

وی در ابتدا گفت: آن قدر که درگیر مسائل استقلال بودم، حالا دیگر واقعا نیاز به استراحت دارم. همان‌طور که پیش‌تر هم گفتم، یک خبر باعث شد که امروز اینجا حضور داشته باشم تا در مورد استقلال صحبت کنیم. بخشی از هواداران همچنان معتقدند که تصمیمات مدیریتی من باعث شد استقلال به این وضعیت برسد. اما باید عرض کنم که بیشتر این هجمه‌ها بر اساس یکسری تبلیغات و حرکت‌های رسانه‌ای شکل گرفت. حالا توضیحاتم را برای هواداران صادق استقلال ارائه می‌دهم؛ آن‌هایی که فقط استقلال برایشان مهم است، نه نام‌ها و گروه‌ها و جریان‌هایی که در باشگاه تاثیرگذار بوده‌اند.

سمیعی با اشاره به مشکلات مالی باشگاه گفت: قبل از شروع بحث لازم می‌دانم از شریعتمداری و همچنین تاجرنیا تشکر کنم. سال‌ها بود استقلال با مشکل منابع مالی دست و پنجه نرم می‌کرد. از روزی که من وارد شدم تا لحظه‌ای که در باشگاه حضور داشتم ــ به جز آن دو هفته آخر که در خدمت شریعتمداری بودم ــ همیشه با مشکل مالی مواجه بودیم. یعنی همیشه درگیر قراردادها، مطالبات و گرفتاری‌های ناشی از آن بودیم. منتها دانش حقوقی و توانمندی من باعث شد در طول پنج سالی که در باشگاه حضور داشتم، اجازه ندهم چنین اتفاقی رخ دهد. بارها شاهد فسخ‌های یک‌طرفه بودیم اما هرگز اجازه ندادم که پنجره باشگاه بسته شود؛ چه زمانی که معاون حقوقی بودم، چه زمانی که عضو حقوقی بودم و چه وقتی که مدیرعامل باشگاه شدم.

وی ادامه داد: به همین دلیل باید از شریعتمداری تشکر کنم. او واقعا برای استقلال پدری کرد. با بودجه‌ای که گذاشت و حمایتی که انجام داد، شرایطی فراهم شد که بی‌نظیر بود. همان‌طور که تاج هم اشاره کرد، همین ۲۰۰۰ میلیارد تومانی که تامین شد، واقعا بسیار عالی و ارزشمند است. دستشان درد نکند. البته بدون تلاش‌ها و پیگیری‌های تاجرنیا ممکن نبود. قطعا بدون حمایت هیات مدیره نیز این اتفاق امکان‌پذیر نبود. به نظر من بی‌نظیر بود و واقعا در تاریخ استقلال مشابهش را سراغ ندارم و فکر نمی‌کنم به این زودی‌ها هم چنین چیزی تکرار شود. امیدوارم سال‌ها این روند ادامه پیدا کند و استقلال بتواند از این مسیر بهره ببرد.

مدیرعامل اسبق استقلال در پایان درباره حامی مالی جدید نیز اظهار داشت: قرار نیست چون در اولین گام دچار مشکل شدیم، همه چیز مشکل‌ساز شود. باید به یاد داشت که هلدینگ فولاد مبارکه، فولاد خوزستان یا تیم‌های باسابقه دیگر در تیم‌داری نیست؛ تازه یکی دو سال است وارد این عرصه شده و نیاز به زمان دارد. مطمئن باشید اگر زمان لازم به این هلدینگ داده شود، بهترین باشگاه‌داری در ایران را خواهد داشت.

فرشید سمیعی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به هجمه‌های اخیر علیه او گفت: یکی از علت‌هایی که در این چند روز تخریب شدیدی علیه من آغاز شده، شایعاتی است مبنی بر بازگشت من به استقلال؛ در حالی که بنده هیچ جلسه‌ای با هیچ یک از مدیران استقلال نداشته‌ام. از زمانی که از هلدینگ خارج شدم، نه خدمت شریعتمداری رسیدم و نه هیچ‌یک از معاونین او را ملاقات کردم. تنها جلسه‌ای که ماه‌ها پیش با حسین‌زاده، رئیس هیات مدیره هلدینگ داشتم، یک جلسه حقوقی بود. او را فردی وارسته، استقلالیِ واقعی و آگاه به فوتبال دیدم اما همان جلسه صرفا حقوقی بود و هیچ صحبتی درباره فوتبال یا مسائل مربوط به استقلال مطرح نشد. بعد از آن هم هیچ یک از مقامات هلدینگ را ندیده‌ام.

وی افزود: اما درباره وضعیت استقلال باید بگویم شرایط چندان تعریف و تحسینی ندارد. استقلال را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد؛ بخش پشتیبانی و تدارکات که به نظر من نمره بیست می‌گیرد و بخش فنی که نیاز به تحلیل دارد؛ اینکه چرا موفق نشدیم، چرا تیم بالانس نبود و چرا در کمیته نقل‌وانتقالات تصمیمات اشتباه گرفته شد. مثلا در مورد جذب مهاجم یا مدافعین چه اتفاقاتی افتاد؟ این‌ها نیاز به بررسی دارد.

سمیعی در پاسخ به این سؤال که آیا علاقه به بازگشت به استقلال دارد، گفت: من خودم هیچ تلاشی برای بازگشت نکرده‌ام اما اگر دستور داده شود، حتما می‌آیم تا کاری که نیمه‌کاره مانده را به پایان برسانم. من عاشق قهرمانی استقلال هستم و همیشه هم بوده‌ام.

وی درباره سوابق فعالیتش توضیح داد: در آن زمان مشاور حقوقی و ورزشی بودم و پرونده‌های مختلف تیم‌ها و بازیکنان را در کمیته‌های انضباطی پیگیری می‌کردم. پیش‌تر هم خودم فوتبالیست بودم و به این حوزه علاقه‌مند شدم. پروانه تخصصی ورزشی دارم و سال‌ها در این عرصه فعال بوده‌ام. با باشگاه‌های مختلفی همکاری کردم، مثل ملوان و چند تیم شهرستانی دیگر.

مجری در ادامه به ابقای او در استقلال پس از تغییرات مدیریتی اشاره کرد و پرسید: بازیکن ۲۲ فروردین ۱۴۰۲، با وجود برکناری آقای حاجیلو و فتح‌الله‌زاده، شما در سمت معاون حقوقی ابقا شدید. چرا؟ سمیعی پاسخ داد: خود فتح تماس گرفت و خواست بمانم. من هم گفتم باید از حاجیلو اجازه بگیرند. او تماس گرفت و هماهنگ شد. در نهایت با حکم حجت کریمی ابقا شدم. حتی علاوه بر معاونت حقوقی، سخنگوی باشگاه نیز شدم. پیش‌تر هم در زمان‌های مختلف سخنگویی کرده بودم چون بسیاری از صحبت‌ها و توضیحات حقوقی باشگاه را در رسانه‌ها بر عهده داشتم. به دلیل تسلطم بر جزئیات مسائل باشگاه، طبیعی بود که این مسئولیت را هم به من بدهند.

وی درباره اختلافش با حجت کریمی نیز گفت: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ بود که اختلاف‌نظرهایی بین ما شکل گرفت. البته پیش‌تر رابطه خوبی داشتیم، چون دو سال در هیات مدیره و معاونت حقوقی کنار هم بودیم. اما در ادامه برخی مسائل و صحبت‌ها باعث شد تصمیم بگیریم مدتی کنار هم نباشیم تا آرامش ایجاد شود. البته الان هیچ مشکلی با او ندارم و احترام زیادی برایش قائلم.

سمیعی در ادامه درباره گزینه‌های مدیریت استقلال تصریح کرد: به نظر من هر کسی که توانمند باشد و بتواند به استقلال کمک کند، حضورش مفید است. چه کریمی، چه خطیر یا هر فرد دیگری. وقتی کریمی کنار رفت و خطیر آمد، من دوباره به عضویت هیات مدیره درآمدم. البته توسط مدیرعامل انتخاب نشدم بلکه از طریق نهادهای تعیین‌کننده منصوب شدم.

وی درباره اختلافات بین خطیر و نکونام هم توضیح داد: آن اختلافات علنی شده بود و من علنی‌اش نکردم. فقط تلاش کردم وسط ماجرا بایستم و قضیه را جمع کنم. به هر حال تفاهم فکری وجود نداشت؛ چه درباره مسائل مالی و چه در مورد انتخاب بازیکنان. بیشتر تقویت تیم مورد نظر نکونام بود. اما در نهایت این مسائل گذشته است و بهتر است خودشان توضیح دهند. من از بیرون نمی‌توانم همه جزئیات را بگویم، چون دیگر سمت رسمی در باشگاه ندارم.

سمیعی تاکید کرد: در فوتبال ما درآمدزایی حرفه‌ای وجود ندارد. اما فوتبال ایران در حال حاضر چنین ساختاری ندارد و خریداران جدی در این حوزه دیده نمی‌شوند. ماجرای استقلال و پرسپولیس هم بیشتر به صورت تکلیفی جلو رفت. البته تلاش‌های زیادی شد؛ حتی صحبت از واگذاری به بانک‌ها یا برخی هلدینگ‌ها مطرح بود. برای مثال قرار بود یکی از بانک‌ها تیم را بگیرد یا بانک شهر وارد شود اما در نهایت به نتیجه نرسید.

مدیرعامل اسبق استقلال در این رابطه توضیح داد: من خودم بارها برای موضوع اسپانسری جلساتی با احمدی داشتم. او طرفدار سرسخت پرسپولیس بود و طبیعتا علاقه‌ای به همکاری با استقلال نشان نداد. در مورد هلدینگ هم همین‌طور بود؛ در ابتدا علاقه‌ای به تیم‌داری نداشتند و حتی مقاومت کردند که وارد این حوزه نشوند. با این حال، تلاش‌های فراوانی از سوی مدیرعامل وقت، بنده و دیگر افراد مرتبط صورت گرفت. دیدارهایی برگزار شد و نهایتا با پیگیری‌ها و کمک برخی افراد، استقلال به هلدینگ واگذار شد. طبیعتا در این روند افراد موثر و حتی وزرا نقش داشتند و همه کمک کردند تا این مسیر طی شود. گزینه دیگری جز هلدینگ مطرح نبود، فقط شایعاتی درباره بانک تجارت شنیده می‌شد که آن هم به سرانجام نرسید.

وی ادامه داد: در یکی از جلسات قرار شد با همان ترکیب مدیریتی ادامه دهیم اما ناگهان شرایط تغییر کرد. هلدینگ جلسه گذاشت و تصمیم دیگری گرفت. حتی گزینه اصلی آن‌ها من نبودم؛ میرشاد ماجدی مطرح شد اما او نپذیرفت و نهایتا من به عنوان سرپرست انتخاب شدم. مذاکرات با ماجدی ادامه داشت ولی باز هم قبول نکرد.

سمیعی در خصوص این سمت گفت: وقتی وارد این جایگاه شدم، خیلی‌ها می‌پرسیدند نگران نیستی که تجربه مدیریت در چنین سطحی را نداری؟ پاسخ من این است که مدیریت در دوران وزارت ورزش با مدیریت بعد از واگذاری به هلدینگ کاملا متفاوت بود. در دوران وزارت ورزش، تقریبا صفر تا صد تصمیمات در اختیار مدیرعامل بود و سایر ارکان خیلی اثرگذار محسوب نمی‌شدند. اما بعد از واگذاری به هلدینگ، همه چیز در قالب جلسات هیات مدیره مطرح می‌شد. نمایندگان هلدینگ مانند تاجرانیا هم در جلسات حاضر می‌شد و تصمیم‌گیری‌ها جمعی بود. مدیرعامل تنها یک رأی داشت و اگر نظرش هم مخالف بود، موظف بود به رأی اکثریت عمل کند.

وی ادامه داد: در زمان شهریاری هم همین روال برقرار بود. برخی می‌گفتند چون شما هر چه او می‌گفت تأیید می‌کردی، انتخاب شدی. اما واقعیت این است که مدیرعامل بر اساس قانون موظف است مصوبات هیات مدیره را اجرا کند. اختلاف نظر طبیعی بود اما چارچوب مشخصی وجود داشت. شهریاری مدیر تیم بود و من مجری تصمیمات هیات مدیره و نماینده هلدینگ. طبیعتاً شهریاری به عنوان نماینده تام‌الاختیار هلدینگ قدرت زیادی داشت، چرا که منابع مالی و بودجه در اختیار او بود. اما در نهایت همه چیز به صورت مکتوب و در قالب تصمیم‌گیری‌های جمعی در جلسات هیات مدیره اجرایی می‌شد.

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۱ مهر
    لیگ برتر فوتسال
    پالایشگاه امام خمینی شازند - پالایش نفت بندرعباس
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - پیکان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - شمس آذر قزوین
    ۱۷:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - گل گهر سیرجان
    ۱۸:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    ترابزون اسپور - کایسری اسپور
    ۲۰:۳۰
  • جام ستارگان قطر
    السد - المرخیه
    ۲۰:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - ساسولو
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    بورنموث - فولام
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    اوساسونا - ختافه
    ۲۲:۳۰
  • جام جهانی زیر ۲۰ سال
    جوانان اوکراین - جوانان پاراگوئه
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش