پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴
۱۰:۴۸ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۱۹۰
نوستالژی

پرسپولیس به سرنوشت لیگ ۷۶ دچار می‌شود؟

وضعیت تیم پرسپولیس,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی
«نسل جوان و نوجوانی که الان سکاندار شبکه‌های اجتماعی شده و بر آتش عشق و نفرت در این فضا می‌افزایند آن روزها را یادشان نمی‌آید ولی اتفاق افتاد و مستندات آن موجود است. آیا امسال هم لیگ به چنین سرنوشتی دچار می‌شود و قرمزها یک قهرمانی احتمالی را از دست می‌دهند؟»

احسان محمدی در عصر ایران نوشت: «روی کاغذ پرسپولیس بخت اول قهرمانی لیگ امسال است. فتح چهارمین جام پی‌درپی شبیه یک رویاست. افتخاری که تا سال‌ها می‌توان با آن پز داد و حتی عدد «۴» استقلالی‌ها را هم به چالش می‌کشاند. آنها بی‌توجه به طعنه‌هایی مثل «جام اسنپی» یا مهندسی لیگ و ... منتظر جام چهارم هستند. می‌گویند هواداران رقیب می‌توانند به همین حرف‌ها دلشان را خوش کنند، ما هم با شمردن جام‌هایمان مشغول می‌شویم! ملالی نیست!

اما خبر بد این است که شاید این لیگ اصلاً به پایان نرسد! مسابقات تا اطلاع ثانوی لغو شده، برنامه تیم‌ها مشخص نیست و کرونا هم نه‌تنها فروکش نکرده بلکه به صورت تصاعدی دارد رشد می‌کند و برابر اعلام وزارت بهداشت، هر روز نسبت به روز قبل آمار مبتلایان دو برابر می‌شود. در چنین فضایی آیا مسابقات برگزار خواهد شد که قهرمان معرفی شود؟

تیم شاهین بوشهر تمریناتش را تعطیل کرد. پرسپولیسی‌ها در سالن تمرین می‌کنند. کادر فنی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان با ارائه برنامه تمرینی به بازیکنان، از آنها خواسته تا در شهرهایشان این تمرینات را انجام بدهند و حتی بازی‌های تیم ملی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ هم تحت تاثیر قرار گرفته و کامبوج و هنگ‌کنگ هم گفته‌اند تمایلی به بازی مقابل ایران ندارند!

این اخبار در حالی منتشر می‌شود که فوتبال اولویت کسی نیست و مردم نگران «جان» و سلامت‌شان هستند. طبعاً بازیکنان و کادر فنی هم دغدغه‌های مشابهی دارند و ممانعت از دست دادن دو تیم رقیب به هم کفایت نمی‌کند. در همین یکی - دو هفته بسیاری از بازیکنان گفتند مگر کرونا با فوتبالیست‌ها مهربان است که ما باید بازی کنیم؟ حتی ترفند برگزاری بازی بدون تماشاگران هم پاسخ نداد و مهم‌ترین پرونده نیم‌فصل دوم تا امروز به‌خاطر عدم حضور تیم سپاهان مقابل پرسپولیس رقم خورد که از تبعات کرونا بود.

وضعیت تیم پرسپولیس,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی

پرسپولیس پیش از این هم در مقدماتی جام‌ جهانی ۱۹۹۸ یک جام احتمالی را از دست داد. در سال ۱۳۷۶ وقتی پرسپولیس بازیکنانی مثل احمدرضا عابدزاده، افشین پیروانی، مهدی هاشمی‌نسب، مهرداد میناوند، مهدی مهدوی‌کیا، بهروز رهبری‌فرد، حسین عبدی، اسماعیل حلالی، ادموند بزیک و ... را در اختیار داشت با توافق امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه و داریوش مصطفوی رئیس فدراسیون از لیگ کنار کشید تا در پایان آن سال استقلال بدون حضور رقیب به قهرمانی برسد.

سالی که حسین خطیبی از شهرداری تبریز آقای گل لیگ شد و بهمن کرج، استقلال اهواز، پیام مشهد و برق شیراز سقوط کردند.

تیم ملی برای حضور در جام جهانی اردوی طولانی‌مدت چند ماهه‌ برگزار کرد و پرسپولیس که تعداد ملی‌پوشانش دو رقمی شده بود، در پایان هفته هجدهم، ۱۰ بازی عقب افتاده داشت. آنها در ۸ بازی که انجام داده بودند با ۵ برد، ۲ مساوی و ۱ باخت شانس قهرمانی داشتند اما سرانجام کنار کشیدند چون عملاً امکان حضور در لیگ را نداشتند. تیمی که در سال‌های ۷۴، ۷۵، ۷۷ و ۷۸ به قهرمانی رسید، به خاطر آن چه «حمایت از تیم ملی» عنوان شد از لیگ کنار کشید تا نه تنها رشته پنج قهرمانی پیاپی‌شان پاره شود بلکه از سوی رقیبان متهم به فرار از لیگ شود و آنها بگویند این تیم باید به لیگ پائین‌تر سقوط می‌کرد.

نسل جوان و نوجوانی که الان سکاندار شبکه‌های اجتماعی شده و بر آتش عشق و نفرت در این فضا می‌افزاید، آن روزها را یادش نمی‌آید ولی اتفاق افتاد و مستندات آن موجود است. آیا امسال هم لیگ به چنین سرنوشتی دچار می‌شود و قرمزها یک قهرمانی احتمالی را از دست می‌دهند؟»

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۱۱ تیر
    -
    ۱۴:۳۰
  • -
    ۲۱:۰۰
  • پنج شنبه ۱۲ تیر
    جام طلایی کونکاکاف
    آمریکا - گوآتمالا
    ۰۲:۳۰
  • جام طلایی کونکاکاف
    مکزیک - هندوراس
    ۰۵:۳۰
  • شنبه ۱۴ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    پالمیراس - چلسی
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - بایرن مونیخ
    ۱۹:۳۰
ویژه سرپوش