چهارشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۲
۱۵:۲۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۰۷۵۱
ایران

نگاهی به جابه‌جایی‌های تیم‌های لیگ برتر در پنجره زمستانی نقل و انتقالات؛بمب‌هایی که خنثی شد

نقل وانتقالات زمستانی,لیگ برتر

نقل و انتقالات نیم‌فصل فرصت خوبی را در اختیار تیم‌های مدعی قرارداد تا خود را تقویت کنند و تیم‌هایی هم که در خطر سقوط نیز هستند هم با جذب بازیکن خود را از این شرایط خارج کنند. در این میان هم آن دسته از تیم‌هایی که برای کسب رتبه یک‌رقمی رقابت می‌کنند سعی کردند در نیم‌فصل خیلی خود را درگیر تغییرات نکنند. اما نقل و انتقالات نیم‌فصل برای برخی از تیم‌ها روزهای کابوس‌واری بود که سرانجام خوشی نداشت. تیم‌هایی که یک‌سری‌شان به‌خاطر مشکلات مالی نتوانستند بازیکن جدید به خدمت بگیرند و برخی نیز به‌خاطر قوانین و بسته بودن پنجره و لیست‌شان پنجره ناموفقی را سپری کردند. در این گزارش سعی کردیم فعالیت تیم‌های لیگ برتری را در نیم‌فصل به‌طور کامل بررسی کنیم.

 پرسپولیس: جانشین برای لوکادیا

پرسپولیس در نیم‌فصل فقط یک هدف داشت و آن هم پیدا کردن یک جانشین خوب برای یورگن لوکادیا بود. یحیی در این مورد ابتدا خواستار عقد قرارداد جدید با عیسی آل‌کثیر شد تا هم از نظر اخلاقی، دین خود را به این بازیکن ادا کرده باشد (با توجه به مصدومیت عیسی در پرسپولیس) و هم اینکه یک مهاجم به لیست تیمش اضافه کند. سرمربی پرسپولیس بعد از تقریبا دو ماه بررسی گزینه‌های داخلی و خارجی در نهایت لیاندرو پریرا را از جی‌لیگ ژاپن به استخدام تیمش درآورد. مهاجمی که کارنامه فوتبالی بدی ندارد و اگر آماده باشد به کار سرخپوشان می‌آید. از این جهت که او دو‌ماه‌و‌نیم پیش در بازی‌های رسمی به میدان رفته و نیاز به زمان دارد تا در شرایط مسابقه قرار بگیرد.

اما در این میان یحیی دو بازیکن تیمش را هم در لیست مازاد قرار داد و محمد‌مهدی احمدی جوان را هم به نفت‌ مسجد‌سلیمان قرض داد. حامد پاکدل بعد از قرار گرفتن در لیست مازاد قراردادش را فسخ و راهی تراکتور شد اما سیامک نعمتی خیلی تلاش کرد رضایتنامه‌اش را رایگان از پرسپولیس گرفته و به یکی از دو تیم فولاد یا گل‌گهر برود اما مدیریت باشگاه پرسپولیس حاضر نشد رضایتنامه این بازیکن را رایگان برای تیم‌های رقیب صادر کند. اقدامی که باعث شد نعمتی در پرسپولیس مانده و تمام حق و حقوقش را بگیرد. البته باید دید یحیی از این مساله استقبال خواهد کرد یا نه. او هفته پیش حتی بعد از پادرمیانی چند بازیکن اسمی تیم و کریم باقری باز رضایت به بازگشت سیامک به تمرینات نداده بود.

 استقلال: ناکام بزرگ نقل و انتقالات

علی فتح‌الله‌زاده تقریبا دو هفته پیش در برنامه فوتبال برتر به هواداران استقلال قول داد پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی تیمش را باز کرده و بازیکنان مدنظر ساپینتو را برای تقویت تیمش جذب خواهد کرد، اما این کار نصف و نیمه انجام شد. شرایط برای استقلال در این پنجره طوری پیش رفت که فقط توانست پنجره نقل و انتقالاتش را باز کند و در‌ خالی کردن لیستش ناموفق بود. در‌واقع مدیریت باشگاه استقلال در آخرین ساعات نقل و انتقالات فقط توانست سیاوش یزدانی را از لیست کنار بگذارد که این اتفاق هم بدون رضایت بازیکن بوده و ممکن است تبعات خوبی برای این باشگاه نداشته باشد.

در این میان سجاد شهباززاده هم با نظر ساپینتو می‌توانست یکی از خروجی‌های استقلال باشد، اما او خودش قبول نکرد. به‌هر‌حال قرارداد مالی سجاد با استقلال آن قدر خوب بود که او ترجیح دهد در جمع آبی‌پوشان بماند. در هر صورت استقلال فعلا یک جای خالی در لیست خود دارد و فتح‌الله‌زاده باز هم روز گذشته مدعی شد که می‌خواهد یک بازیکن بزرگ به لیست تیمش اضافه کند. اما قطعا استقلال هر بازیکنی که مدنظرش است او باید تا قبل از پایان نقل و انتقالات تابستانی ایران، قراردادش را با تیم قبلی‌اش فسخ کرده باشد تا به‌عنوان بازیکن آزاد آبی‌پوش شود.

 سپاهان: تصمیمات عجیب مورایس

اما سپاهان به‌عنوان یکی از مدعیان جدی قهرمانی در نقل و انتقالات نیم‌فصل فعالیت‌های عجیبی داشت. در این باشگاه با نظر مورایس، رناتو داسیلوای برزیلی از جمع طلایی‌پوشان جدا شد. محمدرضا حسینی، محمدرضا مهدی‌زاده، محمد نژادمهدی و رشید مظاهری هم دیگر نفرات جدا شده سپاهان بودند. حتی مورایس قصد داشت مانوئل فرناندز، هافبک پرتغالی تیمش را هم به‌خاطر مصدومیت‌های پی‌در‌پی کنار بگذارد که در آخرین لحظه منصرف شد.

این خروجی‌ها در سپاهان در‌حالی انجام شد که جایگزینی برای آنها پیدا نشد. شاید مورایس در‌نظر داشته که تیمش را خلوت کرده و به استفاده از بازیکنان جوان تیمش در نیم‌فصل دوم فکر کند؛ هرچند با توجه به اینکه لیست سپاهان چند جای خالی دارد این باشگاه می‌تواند به سراغ بازیکنان آزاد برود. در شرایط فعلی صحبت از حضور سیاوش یزدانی در سپاهان است که باید دید در روزهای آتی چه اتفاقی در این مورد رخ خواهد داد.

 تراکتور: حفظ آلوز واجب‌تر از نان شب

تراکتور هم برخلاف انتظار در نقل و انتقالات زمستانی نتوانست آن طور که باید تیم خود را تقویت کند و بیشتر از اینکه بازیکن جذب کند، لیستش را خالی کرد. احسان مرادیان و حامد پاکدل که در لیست خروجی تیم‌های قبل خود (نفت‌آبادان و پرسپولیس) قرار گرفتند، دو خرید تراکتور در نیم‌فصل بودند. در این میان کاوه رضایی، رضا یزدان‌دوست، حجت حق‌وردی، سعید واسعی و محمد مسلمی‌‌پور هم از جمع سرخپوشان تبریزی جدا شدند. تراکتور چیزی نمانده بود آلوز، ستاره پرتغالی خود را هم از دست بدهد، اما مدیران این باشگاه به‌محض اینکه متوجه شدند در قرارداد آلوز بندی برای جدایی در‌صورت رفتن بردیف از این باشگاه وجود دارد سریعا قرارداد او را تمدید کردند.

مسئولان باشگاه تبریز نزدیک بود قرارداد محمد عباس‌زاده را هم فسخ کنند که خمز، سرمربی اسپانیایی این تیم مانع شد. در شرایط فعلی تراکتور هم می‌تواند به‌واسطه جاهای خالی‌ای که دارد سه بازیکن آزاد جذب کند. در این بین حضور یک مهاجم خارجی در تراکتور طی روزهای آتی تا حدودی قطعی است و خمز گزینه مدنظرش را به مدیریت این باشگاه معرفی کرده است.

 فولاد: ادامه ریخت و پاش‌های نکونام

همان‌طور‌که انتظار می‌رفت جواد نکونام باز هم در فولاد به خرید‌هایش ادامه داد. روبرتو تورس، یوکیا سوگیتا، سعید واسعی، سینا مریدی و محمد نژاد‌مهدی خرید‌های فولاد در نیم‌فصل بودند. جواد در نظر داشت سیامک نعمتی را هم به خدمت بگیرد که پرسپولیس سنگ‌اندازی کرد. اما آیاندا پاتوسی، احمد عبدالله‌زاده، مجید علیاری و وریا غفوری هم از جمع فولادی‌ها جدا شدند. البته موسی کولیبالی، سعید آقایی و اشکان دژاگه هم در لیست مازاد جواد بودند، اما او نتوانست بازیکنان مدنظرش را پیدا کند و در‌نهایت مجبور به حفظ این نفرات شد. نکته جالب توجه اینکه نکونام در تابستان امسال وریا و علیاری را به تیمش برده و خواستار تمدید قرارداد پاتوسی با رقم سنگین شده بود. البته ناگفته نماند علیاری با پارگی رباط صلیبی مواجه شده است.

 پیکان: ۲ خرید بی‌دردسر

یکی از تیم‌هایی که در فصل نقل و انتقالات سعی کرد سراغ بازیکنانی برود که مجبور نباشد برای آنها چندان هزینه کند، پیکان بود. علی زارع که در لیست مازاد مس‌رفسنجان قرار گرفت به اضافه رشید مظاهری دو خرید تیم تهرانی بودند. در این میان مظاهری سعی کرد راهی تیمش شود که بدون دغدغه به میدان رفته تا بتواند به روزهای اوجش برگردد. پیکان برای خط دروازه دنبال احمد گوهری از پرسپولیس هم بود و چون این دروازه‌بان نتوانست رضایتنامه‌اش را رایگان از تیمش بگیرد، قید او را زدند. مجتبی حسینی برای نیم‌فصل دوم فرهاد مجدکرمانشاهی را هم از لیست تیمش کنار گذاشت.

 نفت‌آبادان: تقویت برای بقا

صنعت‌نفت‌آبادان که در نیم‌فصل اول دو بار مجبور شد کادرفنی‌اش را تغییر دهد در نقل و انتقالات زمستانی با نظر تاوارس برزیلی تغییرات زیادی در تیمش ایجاد کرد تا شانس بقای خود را افزایش دهد. سباستین گرادوپیریز اولین خرید خارجی مربی برزیلی برای تیمش بود. محمدرضا جلیل وزهر، علی فریدون شاه‌حسین هم دیگر خرید‌های این تیم بودند. اما احسان مرادیان، حسن پورامینی، حسین بغلانی، سینا مریدی و میرهادی میرجوان هم از جمع نفتی‌ها جدا شدند. این یعنی اینکه تاوارس به بازیکنان جوانی که از امیدهای باشگاهش به تیم بزرگسالان فراخوانده خیلی امیدوار است و روی آنها حساب ویژه‌ای باز کرده است.

 مس‌رفسنجان: کف‌گیر به ته ‌دیگ خورد

مسی‌ها یکی از تیم‌های صنعتی لیگ هستند که در سال‌های اخیر در ورزش هزینه‌های زیادی داشته‌اند. تیم فوتبال این باشگاه هم از این مساله مستثنی نبوده و همواره یکی از تیم‌های پرهزینه لیگ بوده است. البته نه به اندازه باشگاه‌هایی مثل سپاهان، فولاد و گل‌گهر که رقم قرارداد بازیکنان‌شان بیشتر از حد انتظار است. اما چند ماهی است که مس‌رفسنجان به مشکل مالی خورده و در پرداختی به بازیکنانش بی‌نظمی زیادی به‌وجود آمده است. در همین راستا محمد ربیعی در نیم‌فصل نتوانست تیمش را آن طور که می‌خواهد تقویت کند و شاید هم به همین خاطر روند صعودی‌شان با کندی و خلل مواجه شود. ربیعی حتی گادوین منشا را هم مجبور شد حفظ کند، از این جهت که نتوانست برای او در خط حمله جانشین خوبی پیدا کند. محمدامین درویشی تنها خرید مسی‌ها در نیم‌فصل بود، در‌حالی‌که این باشگاه سه جای خالی در لیستش داشت. ضمن اینکه علی زارع و مرتضی منصوری هم از این تیم جدا شدند.

 گل‌گهر: قلعه‌نویی برای صادقی جانشین آورد

گل‌گهر که در تابستان خرید‌های خوبی داشت در زمستان سعی کرد فقط یک بازیکن را به‌عنوان جانشین سعید صادقی جذب کند. صادقی که بهترین پاسور گل‌گهر در فصل پیش بود در تابستان حاضر به تمدید قرارداد با گل‌گهر نشد. قلعه‌نویی خیلی سعی کرد برای او جانشین پیدا کند و چند بازیکن تیمش را در پست صادقی (وینگر چپ) امتحان کرد، اما آن طور که باید نتیجه نگرفت. از این رو قلعه‌نویی به‌محض اینکه متوجه شد محمدرضا حسینی شاگرد سابقش مورد توجه مورایس قرار ندارد، سریعا برای جذب او اقدام کرد. البته قلعه‌نویی روی سیامک نعمتی هم نظر مثبت داشت اما وقتی متوجه شد پرسپولیس قصد مانع‌تراشی برای انتقال او به تیمش دارد ریسک نکرده و یک روز مانده به پایان نقل و انتقالات حسینی را جذب کرد. ضمن اینکه امیر دهکار، بلال آرازی، حسین نخودکار و مهران درخشان‌مهر که در نیم‌فصل اول خیلی کم فرصت بازی در گل‌گهر را پیدا کرده بودند، در زمستان جدا شدند.

 مس‌کرمان: خریدهایی نه‌چندان امیدوارکننده

یکی از تیم‌هایی که انتظار می‌رفت در زمستان بتواند با جذب چند بازیکن خودش را از انتهای جدول بالا بکشد مس‌کرمان بود که خرید‌های ناامید‌کننده‌ای داشت. ران تونگیک خرید خارجی مسی‌ها از استرالیا بود و فرزاد جعفری و معین عباسیان هم که در لیست مازاد تیم هوادار قرار داشتند، خرید‌های مس در زمستان بودند. این در‌حالی است که این باشگاه با امید عالیشاه، سیامک نعمتی، سجاد شهباززاده، آیاندا پاتوسی و... وارد مذاکره شده بود. مس با این خریدها قطعا نیم‌فصل دوم سختی را برای رقابت با تیم‌های انتهای جدول جهت بقا در لیگ خواهد داشت.

 نفت‌مسجد‌سلیمان: خانه‌تکانی برای بقا

نفتی‌ها که در چند سال اخیر اعتقاد زیادی به استفاده از بازیکنان بومی داشتند از تابستان امسال تغییر رویه داده و در زمستان هم این روند را ادامه دادند. امین هاشمی‌فرد، رضا مغانلو، رضا یزدان‌دوست، فرها مجدکرمانشاهی، گودرز داوودی، محمد احمدی، مصطفی کیایی، محمدمهدی احمدی نفراتی بودند که رضا عنایتی در نیم‌فصل به تیم جدیدش اضافه کرد. در این میان سامان نریمان‌جهان، مجتبی مقتدایی و میلاد باقری هم از جمع نفتی‌ها جدا شدند. تازه‌واردهای این تیم آنقدر نفرات شناخته‌شده‌ای نیستند که بتوان گفت این باشگاه نقل و انتقالات خوبی داشته و قطعا عنایتی برای بالا کشیدن تیمش روزهای سختی در مسجدسلیمان خواهد داشت.

 هوادار: فعالیت ساکت در سکوت

یکی از تیم‌هایی که در نیم‌فصل اول با بضاعتی که داشت نسبتا خوب نتیجه گرفت، تیم هوادار بود. تیمی بی‌ستاره که در نقل و انتقالات نیم‌فصل خریدهای زیادی داشت. در‌واقع ساکت در سکوت کامل بازیکنان مدنظرش را جذب کرد. امید سینگ، حسین ابراهیمی، حسین نخودکار، عارف محمدعلیپور، مرتضی منصوری، مسعود شجاعی که همگی از شاگردان قبلی خود ساکت بودند راهی هوادار شدند. امید خارکش، ایمان غلامی، رضا مغانلو، سیروس صادقیان، علی درخشان، علی سبحانی، فرزاد جعفری و معین عباسیان هم نفراتی بودند که از جمع تیم بی‌هوادار تهرانی جدا شدند.

 نساجی: همان شد که مطهری خواسته بود

حمید مطهری بعد از شکست سنگین تیمش مقابل پرسپولیس مدعی شد اگر قرار باشد در نساجی بماند یک‌سری از بازیکنان این تیم باید جدا شوند. با جدایی اکبر صادقی، مسعود شجاعی، شاهین طاهرخانی و محمدجواد مولایی از تیم نساجی مشخص شد که منظور مطهری کدام نفرات هستند. تنها خرید نساجی در نیم‌فصل هم محمدرضا مهدی‌زاده بود. اگرچه سرمربی این تیم خواستار جذب بازیکنانی چون حامد پاکدل و سیامک نعمتی هم شده بود. در هر صورت نساجی با این تغییرات سخت است که بخواهد حداقل مثل نیم‌فصل اول نتیجه بگیرد.

 ملوان: فقط یک خرید

اوضاع مالی باشگاه ملوان آنقدر نامساعد است که این باشگاه فقط توانست امیر شهیم‌جوان را به‌صورت قرضی از گل‌گهر برای تقویت خود در خط حمله به‌کار بگیرد. مازیار زارع برای این پست روی ژستد بازیکن سابق استقلال و حامد پاکدل نظر داشت که توان مالی باشگاه‌ ملوان این اجازه را به او نداد تا به خواسته‌اش برسد. با این شرایط مازیار چاره‌ای ندارد جز اینکه به تیم جوان و با‌انگیزه‌اش اعتماد کند.

 ذوب‌آهن: خروجی بیشتر از ورودی

تیم مهدی تارتار هم به مانند همشهری خود سپاهان بازیکنان خروجی‌اش بیشتر از نفرات ورودی‌اش بودند. روح‌الله سیف‌اللهی، سامان نریمان‌جهان، عرفان معصومی و مهران درخشان‌مهر در‌حالی به لیست ذوب‌آهن اضافه شدند که آرمان قاسمی، دارکو بیدروف، محمدامین درویشی، احسان پنجشنبه، محمد سلطانی‌مهر و محمدعلی فرامرزی از لیست این تیم خارج شدند.

 آلومینیوم اراک: توجه ویژه رحمتی به جوانان

مهدی رحمتی که تیمش در نیم‌فصل اول تا حدی فرازو‌نشیب داشت برای نیم‌فصل دوم هم یک خرید پا به سن گذاشته و باتجربه داشت و هم اینکه تیمش را با جذب چند بازیکن جوان، جوان‌تر کرد. امیرحسین نعمتی، علی وطن‌دوست، محمد خردمند، محمدرضا فلاحیان، محمد مسلمی‌پور، محمدرضا خلعتبری و میرهادی میرجوان تازه‌واردهای آلومینیوم هستند، در‌حالی‌که علی دشتی، میثم مجیدی (از فوتبال خداحافظی کرد)، محمد‌علی صفیا و والنتینو یوئل از این تیم جدا شدند.

farhikhtegandaily.com
  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
حضرت شعیا,زندگینامه حضرت شعیا,بیوگرافی حضرت شعیا حضرت شعیا پیامبر بنی اسرائیل

تاریخ تولد: سده ۸ پیش از میلاد

محل زندگی: بیت المقدس

مدت پیامبری: ۴۰ سال

نسبت:حضرت یعقوب

درگذشت: سده ۷ پیش از میلاد

ستایش شده در: یهودیت، کلیسای کاتولیک، کلیسای ارتدکس شرقی، ارتدوکسی مشرقی، اسلام

ادامه
سارا خادم الشریعه,بیوگرافی سارا خادم الشریعه بیوگرافی سارا سادات خادم الشریعه استاد بزرگ شطرنج

تاریخ تولد: ۲۰ اسفند ۱۳۷۵

محل تولد: تهران

حرفه: شطرنج باز

عناوین: استاد بین‌المللی (۲۰۱۵)، استادبزرگ زنان (۲۰۱۳)، استاد بین‌المللی زنان (۲۰۱۱)، استاد فیده زنان

(۲۰۰۸)

وضعیت تاهل: متاهل 

ادامه
رسول خادم,بیوگرافی رسول خادم,تصاویر رسول خادم رسول خادم ورزشکار و سیاستمدار مردمی

تاریخ تولد: ۲۷ اسفند ۱۳۵۰

محل تولد: مشهد، ایران

حرفه: کشتی گیر، مدیر ورزشی و سیاستمدار

سبک ورزشی: کشتی آزاد

تحصیلات: دکتری جامعه شناسی

ادامه
ژیلا شاهی,بیوگرافی ژیلا شاهی,عکس های ژیلا شاهی بیوگرافی ژیلا شاهی، بازیگر توانمند سینمای ایران (+ تصاویر)

تاریخ تولد: ۲۲ اسفند ۱۳۶۴

محل تولد: اردبیل، ایران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۹ تا کنون

آثار برنده جایزه: قصر شیرین، موقعیت مهدی

ادامه
هجویری,زندگینامه هجویری,بیوگرافی هجویری درباره زندگی هجویری دانشمند بزرگ سده پنجم

لقب: داتا گنج بخش

دوره زندگی: سده پنجم هجری

محل تولد: غزنین

نام اثر: کشف المحجوب

درگذشت: ۴۸۱ و ۵۰۰ هجری قمری

محل دفن: میان دروازه بهاتی لاهور

ادامه
میخائیل گورباچف,بیوگرافی میخائیل گورباچف بیوگرافی میخائیل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی

تاریخ تولد: ۲ مارس ۱۹۳۱

محل تولد: روستای پریولنوی، جمهوری فدراتیو سوسیالیستی روسیه شوروی، اتحاد شوروی

ملیت: شوروی، روسیه

حرفه: سیاستمدار

حزب سیاسی: اتحاد سوسیال دموکرات‌ها

محل تحصیل: دانشگاه دولتی مسکو

ادامه
گری وینر,بیوگرافی گری وینر,عکس های گری وینر گری وینرچاک کارآفرین و نویسنده موفق آمریکایی

تاریخ تولد: ۱۴ نوامبر ۱۹۷۵

محل تولد: اتحاد جماهیر شوروی

ملیت: آمریکایی- بلاروسی

حرفه: کارآفرینی، رسانه‌های دیجیتال و بازاریابی

شناخته شده برای: کارآفرینی و نویسندگی

دارایی: ۱۶۰ میلیون دلار

ادامه
میترا رفیع,بیوگرافی میترا رفیع,زندگینامه میترا رفیع بیوگرافی میترا رفیع، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران (+ تصاویر)

تولد:۱۲ آذر ۱۳۷۳

زادگاه:تهران

پیشه:بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تحصیلات:فوق لیسانس بازیگری

ملیت:ایرانی

ادامه
محمود صادقی,بیوگرافی محمود صادقی,عکس های محمود صادقی بیوگرافی محمود صادقی نماینده مجلس شورای اسلامی

تاریخ تولد: ۲ فروردین ۱۳۴۱

محل تولد: الیگودرز، ایران

حرفه: سیاستمدار ایرانی

تحصیلات: دکترای حقوق خصوصی

حزب سیاسی: روحانیون مبارز

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۸ فروردين
    جام ملت های اروپا
    اسکاتلند - اسپانیا
    ۲۲:۱۵
  • جام ملت های اروپا
    ترکیه - کرواسی
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    آلمان - بلژیک
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    بولیوی - عربستان
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۱۰ فروردين
    لیگ برتر ایران
    نفت مسجدسلیمان - تراکتور
    ۱۹:۱۵
  • جمعه ۱۱ فروردين
    لیگ برتر ایران
    سپاهان - صنعت نفت آبادان
    ۱۹:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    استقلال - ذوب آهن
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - پرسپولیس
    ۲۱:۱۵
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - بوخوم
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    مایورکا - اوساسونا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    مارسی - مون پلیه
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش