پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
۰۸:۳۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۴۳۴۷
لیگ برتر و جام حذفی

دو روایت جنجالی از دورازه بان ناراضی استقلال

حسین حسینی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
حسین حسینی تا صبح بازی در ترکیب اصلی بود، اما بعضی‌ها رأی شفر را زدند و به او گفتند حسینی از لحاظ جسمی و روحی آماده بازی نیست.

به گزارش خبرورزشی، کاسه صبر سیدحسین حسینی بعد از ۱۱ بازی متوالی نیمکت‌نشینی در لیگ برتر لبریز شد  البته با احتساب بازی‌های استقلال در جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا تعداد بازی‌هایی که حسینی از دست داده بیشتر هم می‌شود.

 

سنگربان ۲۶ ساله آبی‌ها بعد از پایان بازی استقلال و نفت مسجدسلیمان در جمع خبرنگاران حضور یافت و در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده که ۱۰، ۱۲ مسابقه است بازی نمی‌کنم. به شفر گفتم چرا مرا بازی نمی‌دهی، اما پس از آن برخی دوستان خواستند من را مقابل هواداران قرار بدهند و بگویند حاشیه درست می‌کنم.

 

خیلی‌ها اعتراض کردند، ولی مشکلی برایشان پیش نیامد. من نیم‌فصل از استقلال می‌روم و تصمیم من قطعی است. آقای فتحی و باشگاه باید رضایتنامه مرا بدهند، چون خسته شده‌ام.» جالب  است بدانید منابع آگاه می‌گویند حسینی با اعلام ترکیب استقلال می‌خواسته از اهواز به تهران برگردد و در اردوی تیم ملی حاضر شود، اما او را راضی کرده‌اند با تیم به ورزشگاه برود.

 

حسین از انجام مصاحبه پشیمان شد

حسین حسینی نیم ساعت بعد از همین مصاحبه از انجام آن پشیمان شد و خودش به همبازیانش گفت: کاش آن حرف‌ها را نمی‌زد.

 

ساعتی بعد خطیر معاون ورزشی باشگاه استقلال به اظهارات حسینی واکنش نشان داد و گفت: حسینی برد استقلال مقابل نفت مسجدسلیمان را به کام هواداران تلخ کرد. او باید در کمیته انضباطی باشگاه پاسخگوی حرف‌هایش باشد.

 

فتحی: رضایتنامه نمی‌دهم

امیرحسین فتحی سرپرست باشگاه استقلال صبح دیروز پاسخ محکمی به صحبت‌های دروازه‌بان تیمش داد و گفت: هرکس که سرمربی تیم صلاح بداند بازی می‌کند. مگر فصل قبل مهدی رحمتی ۲۰ بازی روی نیمکت ننشست؟ تازه رحمتی با آن عظمت و سابقه ملی و باشگاهی کوچکترین حاشیه‌ای ایجاد نکرد! اصلاً به بازیکن ارتباطی ندارد مربی چه تصمیمی می‌گیرد. 

 

مصاحبه حسینی کام همه ما را تلخ کرد و شدیداً با او برخورد خواهیم کرد. با بزرگتر از او هم اگر کار غیرحرفه‌ای انجام بدهد برخورد می‌شود. آقای شفر چند بار هشدار داد بازیکن از طریق اینستاگرام به ترکیب نمی‌رسد. راه موفقیت تمرین کردن و برخورداری از سطح بالاست.

 

فتحی گفت: فرهاد مجیدی بار‌ها روی نیمکت استقلال نشست و با متانت خواسته‌های کادرفنی را انجام داد. به هیچ عنوان هم به حسینی رضایتنامه نمی‌دهم!

 

فشار روحی دلیل ناراحتی

استقلال در ۸ بازی این فصل خود در لیگ برتر فقط در ۳ بازی گل خورده و ۵ کلین‌شیت رحمتی کار را برای حسینی سخت کرده است.

 

حسینی در ۳ بازی پایانی لیگ فصل قبل روی نیمکت نشست و شانس همراهی تیم ملی در جام جهانی را از دست داد و با نزدیک شدن به جام ملت‌های آسیا نگران موقعیتش در تیم ملی است. بیرانوند دروازه‌بان اول و امیر عابدزاده سنگربان دوم تیم کارلوس کی‌روش محسوب می‌شوند. محمدرشید مظاهری در ذوب‌آهن فیکس بازی می‌کند و همه این‌ها از نظر روحی به سنگربان استقلال فشار وارد می‌کند و نمی‌توان گفت: اگر شخص دیگری شرایط او را داشت ناراحت و عصبی نمی‌شد.

 

اگر رحمتی با همه سوابقش پارسال بدون اعتراض روی نیمکت نشست ۲، ۳ دلیل داشت اول اینکه تکلیف رحمتی و تیم ملی با حضور کارلوس کی‌روش مشخص است و همه می‌دانند اگر رحمتی حتی با فاصله بهترین دروازه‌بان ایران باشد به تیم ملی دعوت نمی‌شود. دوم اینکه رحمتی خیلی سرد و گرم چشیده‌تر از حسینی است و صدالبته حرکات حسینی جای توجیه نداشته و ندارد.

 

حسینی شوکه شد

درباره اتفاقات رخ داده پیرامون استقلال و ماجرای حسینی چند روایت وجود دارد. شب قبل از بازی استقلال و نفت مسجدسلیمان وینفرد شفر با این دروازه‌بان جلسه می‌گذارد و به او می‌گوید خودش را آماده کند، چون می‌خواهد حمایت بیشتری از حسین به عمل بیاورد. حسینی تا ساعت ۱۵ روز شنبه فکر می‌کرد در بازی با نفت مسجدسلیمان دروازه‌بان اصلی تیمش است و در جلسه فنی با شنیدن ترکیب شوکه می‌شود و حتی قید رفتن به ورزشگاه را هم می‌زند! اما یکی از مربیان استقلال تأکید می‌کند شفر به حسینی نگفت فیکس است بلکه از او خواست آمادگی‌اش را بیشتر کند و فقط به او دست داد و گفت: حمایتش می‌کند.

 

لجبازی دو طرفه!

یکی از نزدیکان حسینی، اما می‌گوید شفر از دو هفته قبل از این بازیکن خواسته یک متن در حمایت از تیم استقلال روی صفحه شخصی‌اش منتشر کند و جمعه شب باز هم این خواسته را مطرح کرد و این‌بار حسینی قبول می‌کند، اما کسی که باید متن مورد نظر را به او می‌رسانده، فراموش کرده یا نخواسته متن را به حسینی برساند! البته اگر چنین هم بوده سیدحسین باید سر ناهار به سرمربی تیم می‌گفت: هنوز متن را به من نرسانده‌اند!

 

براساس این روایت شفر فکر می‌کند حسینی لج کرده و او هم واکنش متقابل نشان داده است. به گفته این شخص، حسینی تا صبح بازی در ترکیب اصلی بود، اما بعضی‌ها رأی شفر را زدند و به او گفتند حسینی از لحاظ جسمی و روحی آماده بازی نیست. عده‌ای می‌گویند شفر به حرف پسرش این کار را انجام داد و عده‌ای هم معتقدند شفر بابت اینکه حسینی در صفحه شخصی‌اش از استقلال حمایت نکرد، او را از ترکیب درآورد.

 

جریمه ۱۰ درصدی از کل قرارداد

حسین حسینی در مصاحبه‌اش گفته خیلی‌ها کار‌های بدتری کردند و خیلی‌ها اعتراض کردند، اما مشکلی برایشان پیش نیامد. این جمله به شدت شفر را رنجانده است، چون این تصور ایجاد شده که او قادر به مدیریت تیمش نیست و تمرینات تیمش را به روی رسانه‌ها می‌بندد تا اخبار اعتراض‌ها و درگیری‌ها رسانه‌ای نشود! شفر به سرپرست باشگاه استقلال گفته حسینی باید بگوید کدام بازیکنان اعتراض کرده و کار‌های بدتر انجام داده‌اند، اما من تماشاگر بوده‌ام و عکس‌العملی نشان نداده‌ام!

 

به نظر می‌رسد هفته آینده او در جلسه کمیته انضباطی استقلال شرکت و بابت مصاحبه‌اش عذرخواهی کند، اما این باشگاه ۱۰ درصد قرارداد این دروازه‌بان را به عنوان جریمه کسر می‌کند تا بقیه نیمکت‌نشینان خیال نکنند با مصاحبه می‌توانند وارد ترکیب بشوند.

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۲۲ مرداد
    بسکتبال کاپ آسیا
    استرالیا - فیلیپین
    ۱۴:۳۰
  • جام حذفی روسیه
    اورنبورگ - اخمت گروژنی
    ۱۶:۴۵
  • بسکتبال کاپ آسیا
    ایران - چین تایپه
    ۱۹:۳۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    هادرسفیلد - لسترسیتی
    ۲۲:۱۵
  • سوپرکاپ اروپا
    پاری سن ژرمن - تاتنهام
    ۲۲:۳۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    بیرمنگام - شفیلد یونایتد
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۳ مرداد
    لیگ ستارگان قطر
    الریان - السیلیه
    ۱۹:۰۰
  • دوستانه
    ناپولی - المپیاکوس
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی روسیه
    نیژنی نووگورود - روستوف
    ۲۰:۰۰
  • لیگ ستارگان قطر
    الشمال - الاهلی دوحه
    ۲۱:۰۰
  • لیگ اروپا
    شاختار - پاناتینایکوس
    ۲۱:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    بشیکتاش - سنت پاتریکس
    ۲۱:۳۰
ویژه سرپوش