سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۱۲ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۸۳۴
لیگ برتر و جام حذفی

فرافکنی به سبک مالک دو باشگاه لیگ برتری؛

آقای زنوزی، به اینفانتینو همه چیز را بگو...

محمدرضا زنوزی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
مالک تراکتورسازی فدراسیون و وزارت ورزش را تهدید به شکایت کردن به اینفانتینو کرده است.

به گزارش ایلنا، تراکتورسازی در فصل هجدهم و با خواست هوادارانش به بخش خصوصی واگذار شد و هواداران پرشور این تیم امید زیادی داشتند تا با ورود به این بخش و باز شدن دست‌شان در هزینه کردن تیمی در خور نام این باشگاه ریشه‌دار و قدیمی با هواداران عاشق میلیونی تشکیل دهند. اتفاقی که به نظر می‌رسید با توجه به ویترین جذابی که برای این تیم در فصل جدید ترتیب داده شده در همین مسیر قدم بر می‌دارد ولی اتفاقاتی در طول فصل رخ داده و تصمیمات اشتباهی گرفته شده که برخلاف انتظار این تیم هنوز در زمره مدعیان اصلی قهرمانی محسوب نمی‌شود و با مقایسه نتایج این تیم نسبت به فصل‌های گذشته می‌توان پی برد که تراکتورِ دولتی بدون هزینه‌های اینچنینی و با امکانات کمتر و شرایط محدود‌تر نتایجی بهتر از این کسب کرده و علاوه بر کسب عناوینی مثل قهرمانی جام حذفی، چند بار تا هفته‌های پایانی در کورس قهرمانی بوده است.

 

زنوزی امروز در صحبت‌های عجیب خود به کمیته داوران، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حمله کرده و آنها را تهدید کرده که در صحبت با اینفانتینو اشکالاتی که به فوتبال ایران وارد است را مطرح می‌کند ولی اون عنوان نکرده که چند مورد از این مشکلات و ایرادها مربوط به خودش و باشگاه‌های زیر نظرش است.

 

سنجش عملکرد زنوزی در چندین ماه دوران حضورش در تراکتورسازی فقط به واسطه نتایج به دست آمده ممکن نیست و با بررسی تصمیمات و اشتباهات او می‌توان به دلایل نا موفق بودن تراکتور تا اینجای کار پی برد.

 

وقتی به تراکتورسازی زمین نداد

زنوزی بارها خودش را خادم ورزش تبریز و علاقه مند به تراکتورسازی عنوان کرده و ادعا کرده حتی پیش از در اختیار داشتن مالکیت باشگاه هم طرفدار پروپاقرص این تیم بوده ولی تصمیمات و اقداماتش در فصول گذشته خلاف این موضوع را به اثبات می‌رساند.

 

فصل شانزدهم بود که تراکتورسازی به دلیل زیر کشت بودن و تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز امکان برگزاری بازی در این محل را نداشت و تنها ورزشگاه مناسب تبریز برای جایگزینی بنیان دیزل بود که ورزشگاه اختصاصی باشگاه گسترش فولاد سابق و تحت مالکیت زنوزی بود. آن زمان مصطفی آجورلو بارها در مکاتبات خود از زنوزی خواست تا اجازه برگزاری دیدارهای خانگی تراکتورسازی در بنیان دیزل را بدهد ولی هر بار با این خواسته مخالفت شد. کار به جایی رسید که تراکتورسازی مجبور شد بیش از یک نیم فصل در زمین اختصاصی خود که زمین تمرین تیم محسوب می‌شد بازی کند. زمینی که هم چمن بی کیفیتی داشت و هم فضایی برای حضور تماشاگران پرشور تبریزی در آن وجود نداشت. نتایج ضعیف تراکتورسازی و مصدومیت‌های معتدد بازیکنان کلیدی تیم از مشکلاتی بود که در دوران حضور در این ورزشگاه برایش پیش آمد و در کورس قهرمانی ضربه سنگینی به سرخپوشان زد.

 

ماجرای سعید آقایی

سعید آقایی، مدافع چپ و بازیکن کلیدی تراکتورسازی که به صورت قرضی از گسترش فولاد به این تیم پیوسته بود باید میانه فصل جدا می شد و به تیم اصلی خودش بر می‌گشت. باشگاه گسترش فولاد با تراکتورسازی برای دادن رضایت نامه او همکاری نمی‌کرد و در نهایت خود آقایی مجبور شد چک شخصی خود را به مبلغ سنگینی به باشگاه بدهد و رضایت نامه بگیرد. فصل بعد زمانی که تراکتورسازی از نقل و انتقالات محروم بود و جدایی هر بازیکنی از این تیم ضربه سنگینی به باشگاه بود، گسترشی ها با مالکیت زنوزی، آقایی را بابت پاس شدن چکش تحت فشار گذاشتند و او هم مجبور شد علیرغم میل باطنی در آن فصل سخت تیم را ترک کند و به تیم دیگری برود تا با قراردادش بتواند چک گسترش فولاد را پاس کند.

 

تصمیمات اشتباه پر تعداد در مدت زمان کم

۵ بار تغییر مدیرعامل و ۴ بار تغییر سرمربی در طول کمتر از یک سال از تصمیمات عجیب زنوزی است که مانع از نتیجه گرفتن تراکتورسازی شده. عباس الیاسی، صادق درودگر، علیرضا اسدی، دوباره عباس الیاسی و در نهایت ایوب بهتاج مدیرانی بودند که در طول این چند ماه سکان مدیریت باشگاه را در اختیار داشته و چند ماه بیشتر دوام نداشتند. حالا صحبت از چند شغله بودن بهتاج و احتمال کناره‌گیری او هم وجود دارد تا ششمین مدیر این فصل تراکتور را هم ببینیم و رکوردی که به جا بماند که جایش در گینس خالی است.

 

وضعیت نیمکت تراکتور هم بهتر از صندلی مدیریت این تیم نبوده. تراکتور فصل گذشته را با ساغلام تمام کرد و با تغییر او توشاک روی کار آمد. وی با دستمزدی سنگین جذب شد و خیلی زود جدا شد و محمد تقوی در ادامه راه مسئولیت را عهده دار شد. چندی بعد او هم جدا شد برای مدتی کوتاه مسئولیت بر عهده امیرحسین پیروانی بود و در نهایت لیکنز روی کار آمد. اینکه تغییرات این چنینی چقدر از نظر فنی به تراکتور لطمه زده و چه هزینه سنگینی روی دست این تیم گذاشته را می‌توان متوجه شد.

 

ماجرای بازیکنان خارجی

در پرونده خرید‌های خارجی تراکتور هم کم جای اشکال وجود ندارد. آنتونی استوکس و هری اروین که دو خرید این تیم در ابتدای فصل بودند اگرچه از نظر فنی عملکرد مناسبی داشتند ولی به شکل غیر حرفه‌ای میانه فصل تیم را رها کرده و در چندین بازی حضور نداشتند تا تراکتور امتیازات زیادی از دست دهد. اگرچه زنوزی و مدیران باشگاه بارها گفتند نام تراکتور را کوچک نمی کنند و به این دو بازیکن اجازه حضور مجدد در تیم را نخواهند داد و قید آنها را زده‌اند، استوکس بعد از مدتی برگشت و بدون مشکلی به ترکیب اصلی اضافه شد و تراکتورسازان مدتها منتظر اروین ماندند و در سهمیه خارجی جای او را خالی نگه داشتند. حالا اروین به تراکتورسازی برگشته و اگرچه گفته می‌شود جلسه کمیته انضباطی و برخورد جدی با او در راه است ولی بعید است شأن باشگاه در مورد او هم حفظ شود.

 

مورد بعدی کوین کنستانت گینه‌ای است. بازیکن اسم و رسم داری که رزومه اش نشان می‌داد سال‌هاست از دوران اوج فاصله گرفته است و خریدش مشخصاً ریسک بالایی داشت. او با هزینه ای سنگین جذب شد و بدون حتی یک بازی قراردادش به حالت تعلیق در آمده و احتمالا فسخ می‌شود تا هزینه‌ای بدون کارایی روی دست باشگاه بماند. مشکلات جسمی دلیل جدایی کنستانت عنوان شده ولی کسی نمی‌پرسد که چطور بدون انجام تست‌ها و آزمایش های مرسوم پیش از قرارداد او را جذب کرده‌اند.

 

ماشین‌سازی، برارد کوچک‌تر یا بچه سرراهی؟

اوضاع تیم دیگر تحت مالکیت زنوزی بهتر از تراکتورسازی نیست. اگر مشکل تراکتور تغییرات بیشمار و هزینه‌های گزاف و ریخت و پاش‌های بی‌مورد است، تیم دیگر تبریز در لیگ برتر قربانی بی‌عدالتی موجود شده است. اعتراض بازیکنان تیم به عدم دریافت مطالبات و تهدید باشگاه های خواهان بازیکنان تیم به شکایت از آنها به کمیته انضباطی که مانع جدایی بازیکنان در نیم فصل شد از مواردی است که در ماشین سازی سپری شده است. از طرفی این تیم تبدیل به زاپاسِ تیم اصلی شده است. رضا مهاجری که وظیفه بستن تراکتورسازی را داشت به این تیم منتقل شد و بازیکنانی مثل اهل شاخه، سیدی و فورستر که مورد رضایت تراکتور قرار نگرفتند به این تیم منتقل شدند و مهره‌ای کلیدی مثل احمد موسوی که از بهترین بازیکنان تیم بود به تراکتور برده شده و در این تیم نیمکت نشین است.

 

سوای این موضوع به خودی خود مالکیت دو باشگاه همزمان توسط یک فرد هم تخلف است و هم اعتبار فوتبال تبریز را زیر سوال می برد. اگر تراکتورسازی در مسیر قهرمانی و در کورس سهمیه به تقابل با ماشین سازی می‌‌رسید چه حرف و حدیث‌هایی ایجاد می‌شد؟ اگر تراکتورسازی در شرایط عادی هم پیروز مسابقه شود موفقیت این تیم و زحمات بازیکنانش زیر سوال برده نخواهد شد؟ آیا زنوزی در دیدار با اینفانتینو از این تخلف آشکار هم صحبت خواهد کرد؟ اینکه قانون با تغییر نام گسترش فولاد به ماشین سازی دور زده شود تغییری در اصل موضوع ایجاد می‌کند؟

 

 

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۳ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    ژاپن - تاجیکستان
    ۱۴:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - قرقیزستان
    ۱۴:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید کره جنوبی
    ۱۶:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید امارات - امید چین
    ۱۶:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - افغانستان
    ۱۷:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    ایران - کویت
    ۱۷:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید عربستان - امید عراق
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آاس رم - بولونیا
    ۲۰:۰۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    سیواس اسپور - فنرباغچه
    ۲۰:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - اینتر
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    سویا - مایورکا
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    میدلزبورو - لیدز
    ۲۲:۳۰
  • لیگ برتر پرتغال
    فارنسی - بنفیکا
    ۲۲:۴۵
  • سه شنبه ۴ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    نیویورک نیکس - فیلادلفیا سیکسرز
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ازبکستان - امید ویتنام
    ۱۹:۰۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    الهلال - العین امارات
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - چلسی
    ۲۲:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    لاتزیو - یوونتوس
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    لسترسیتی - ساوتهمپتون
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۵ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    مینه سوتا تیمبرولوز - فینیکس سانز
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میلواکی باکس - ایندیانا پیسرز
    ۰۴:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    لس آنجلس کلیپرز - دالاس ماوریکس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    یوکوهاما مارینوس - اولسان اچ دی
    ۱۳:۳۰
  • لیگ برتر روسیه
    اورنبورگ - دینامو مسکو
    ۱۶:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    لوریان - پاری سن ژرمن
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - بورنموث
    ۲۲:۱۵
  • لیگ یک فرانسه
    موناکو - لیل
    ۲۲:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    کریستال پالاس - نیوکسل
    ۲۲:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - لیورپول
    ۲۲:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستریونایتد - شفیلد یونایتد
    ۲۲:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    آتالانتا - فیورنتینا
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش