
به گزارش مهر، آنتونی استوکس که قرار بود بعد از بازی باشگاه پرسپولیس در هفته دوم رقابت های لیگ قهرمانان آسیا (AFC Champions League) مقابل شارجه امارات تنها دو روز بیشتر از سایر هم تیمی هایش در دوبی امارات به خوشگذرانی بپردازد هنوز به ایران نیامده است تا حاشیه ای جدید را برای خود و پرسپولیس ایجاد کند.
همین امر باعث شد تا تیم فوتبال پرسپولیس مبادرت به ارسال دومین نامه به ایمیل شخصی این بازیکن و وکیل قانونی اش کند تا از آن ها به جهت این تأخیر توضیح بخواهد.
در این نامه ذکر شده است در صورت عدم بازگشت استوکس به تهران باشگاه پرسپولیس اقدام به شکایت از این بازیکن در کمیته انضباطی فیفا بر اساس بندهای مندرج در قرارداد پنج ماهه اش می کند.
مهاجم ایرلندی پرحاشیه پرسپولیس هم که در ابتدای ورود به اروپا به وسیله پلیس لندن بازداشت شده بود اعلام کرده است با آغاز دور جدید تمرینات در تهران حاضر خواهد شد. او غیبت خود را شیوع ویروس کرونا (corona) عنوان کرده است.
استوکس در حالی خوشگذرانی می کند که ۱۵۰ هزار دلار از ۲۵۰ هزار دلار قرارداد پنج ماهه خود با باشگاه پرسپولیس را اخذ کرده است.
- 9
- 1