یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۱۵:۳۸ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۱۷۵۵
لیگ برتر و جام حذفی

انتقاد شدید گل محمدی از فدراسیون و تیم ملی/ تمجید سرمربی پرسپولیس از دیاباته

یحیی گل محمدی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
سرمربی پرسپولیس می گوید باید برای بازی تیمش با سایپا در هفته پایانی لیگ برتر و بازی با استقلال در نیمه نهایی جام حذفی تقسیم انرژی کند.

به گزارش ایسنا، یحیی گل محمدی، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با سایپا گفت:موقعی که چهار هفته مانده به پایان لیگ برتر قهرمانی ما مسجل شد، کار برای ما سخت تر شد چرا که بازیکنان انگیزه لازم برای بازی کردن را ندارند و باید تقسیم انرژی را هم داشته باشیم. باید بازیکنان را به شرایط بازی با استقلال برسانیم و در این بازی هم به میدان برویم. شرایط سختی داریم.

وی ادامه داد :فردا تا جای ممکن از تمام قدرت و بازیکنان خودمان استفاده می کنیم تا این بازی را ببریم. می دانیم که سایپا هم با توجه به وضعیتش در جدول دنبال گرفتن امتیاز است و به نظرم پرتلاش خواهند بود و با انگیزه بالایی به میدان می روند. فکر می کنم هر دو تیم بازی دشواری داشته باشند. همیشه پرسپولیس برای بردن بازی خواهد کرد. ما هیچ بازی تشریفاتی نداریم و در بازی دوستانه هم برای پیروزی به میدان می رویم. امیدوارم به اهداف خودمان برسیم. باید بازیکنان را برای داربی آماده نگه داریم. فردا در بحث تعویض ها و شروع مسابقه تغییراتی خواهیم داشت.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به اینکه ممکن است بازیکنان بیشتر توجه خود را روی بازی با استقلال معطوف کنند گفت:بازیکنان انسان هستند و ربات نیستند. لیگ برتر فرسایشی شده و این کار را برای بازیکنان و مربیان سخت کرده است. امیدوارم از نظر روحی و روانی در شرایط خوبی باشیم و از نظر بدنی برای بازی با استقلال در وضعیت ایده آلی باشیم.

او درباره غیبت خلیل زاده و کامیابی نیا در این دیدار گفت:شجاع و کمال محروم هستند و قطعاً جایگزین هایی خواهیم داشت و در حین بازی هم تغییراتی را خواهیم داشت.

گل محمدی درباره حواشی مربوط به نقل و انتقالات در این مسابقه اظهار کرد :دیروز هم با بازیکنان راجع به این مسئله صحبت کردم. موقعی که آخر فصل و بحث نقل و انتقالات نزدیک می شود، همیشه رسانه ها گمانه زنی نسبت به رفت و آمد تیم ها دارند. این موضوع مختص به تیم ما نیست. متأسفانه بعضی از رسانه ها که تعدادشان هم در حد یکی، دو رسانه است دنبال ایجاد حاشیه برای تیم هستند تا آرامش تیم را بهم بزنند. من این مسئله را برای بازیکنان عنوان کردم. حفظ همه بازیکنان اولویت نخست ما برای فصل بعد است. بعد از ماندن این بازیکنان، سراغ نقل و انتقالات می رویم. طبیعی است که در هر فصلی چند بازیکن بگیریم و از دست بدهیم. این مسائل به بعد از تمدید قرارداد بازیکنان موکول می شود. باید بدانیم کدام بازیکنان تمدید می کنند و با ما هستند. براساس آن وارد نقل و انتقالات می شویم. البته فرصتی هم نیست. برنامه بازی ها برای تیم هایی که در آسیا حضور دارند، فشرده است.

سرمربی پرسپولیس برنامه ریزی فدراسیون فوتبال و تیم ملی را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد :شنیدم که می خواهند فیفادی را برگزار کنند که ظلم بزرگی به این چهار تیم آسیایی است که زمان استراحت، تمرین و نقل وانتقالات را از باشگاه هایی می گیریم که باید به آسیا بروند و اگرناآماده بروند قطعاً به مشکل می خورند. از فدراسیون می خواهم بحث فیفادی را تعطیل کند. بازی های تیم ملی یکسال دیگر برگزار می شود و هیچ دلیلی ندارد که تیم های باشگاهی ایرانی را خسته و ناتوان به آسیا بفرستیم و اگر این اتفاق بیفتد مقصر اصلی فدراسیون است که برنامه ریزی که AFC داده را قبول کردند و فدراسیون نشین ها هم انجام می دهند. باید این مسئله را صددرصد مدنظر قرار دهیم. از باشگاه می خواهم این مسئله را پیگیری کند و واکنش خوبی نشان دهد. باید تمرین کنیم و بازی تدارکاتی داشته باشیم و تیم کاملی داشته باشیم و اگر غیر از این باشد به همه می گویم که هر چهار تیم ایرانی بدون شک حذف می شوند. چون نقل و انتقالات انرژی می گیرد و شروع تمرینات باید با بازیکنان جدید باشد و بازی تدارکاتی خوب داشته باشیم. هر کدام رعایت نشود تیم ها به مشکل می خورند.

گل محمدی همچنین با تشکر از شیخ دیاباته به خاطر اظهارات اخیرش گفت:می خواستم تشکری از دیاباته داشته باشیم که صحبت های خوبی انجام داد. نه به خاطر اینکه به تیم ما تبریک گفتند بلکه به خاطر اینکه واقعا از صحبت های او لذت بردم. خیلی زیبا صحبت کرد. او نشان دادند دیاباته فوتبالیست و انسان بزرگی است. خوشحالم که دیاباته در لیگ برتر حضور دارد. خیلی وقت بود که چنین صحبت هایی را در فوتبال مان نشنیده بودیم و یک خارجی این صحبت را می کند، برای خودم شگفت انگیز و زیبا است. از او تشکر می کنم و برایش آرزوی موفقیت دارم.

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش