دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۲۲ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۲۱۹
حوزه بهداشت و رفاه

فرماندار نیشابور:

اعلام وضعیت قرمز در نیشابور/ کانون‌های آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند

وضعیت نیشابور پس از شیوع کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور گفت: پس از مشاهده اولین مورد بیماری در منطقه بلافاصله اقدامات لازم انجام و مناطق آلوده شناسایی شدند؛ در حال حاضر وضعیت شهرستان قرمز اعلام شده است.

علیرضا قامتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشورچین، طی دو تا سه ماه قبل اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برای مقابله و درمان بیماری کرونا برگزار و از اواخر دی‌ماه اقدامات پیشگیرانه‎ در شهرستان پیش‌بینی شد.

وی در خصوص منشاء ویروس کرونا در شهرستان نیشابور اظهار کرد: هر ساله کاروان‌هایی به مناطق مختلف زیارتی از جمله قم می‎روند، امسال نیز در دی‌ماه و بهمن‎ماه تعدادی از کاروان‌ها برای زیارت به قم رفته بودند.

فرماندار نیشابور ادامه داد: به محض مشاهده اولین مورد بیماری در سطح نیشابور خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی شهرستان با توجه به اطلاعاتی که از قبل داشت، بخشی از بیمارستان ۲۲ بهمن را به این موضوع اختصاص داد و کادر درمانی با آمادگی لازم برای مقابله با این بیماری در آماده‌باش قرار گرفتند.

قامتی تصریح کرد: شیوع این بیماری در مناطقی که کاروان‌ها بازگشتند از جمله دو تا سه روستا از بخش میان جلگه و یکی از شهرهای زبرخان کاملا مشاهده گردید و بلافاصله به همه این افراد اطلاع رسانی‎های لازم و هشدارهای اولیه ارائه و درخواست خود قرنطینگی شد، همچنین در گام اول آموزش‎های لازم در مقاطع و گروه‌های هدف مختلف از جمله دهیاران، مربیان آموزش و پرورش قبل از تعطیلی مدارس، اصناف، حوزه صنعت، معدن و تجارت ارائه شد.

شناسایی کانون‌های آلوده

 معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور مطرح کرد: کانون‌های آلوده به ویروس کرونا به طور کامل شناسایی و روی نقشه پیاده‌سازی شدند و همچنین تعدادی از این افراد قرنطینه خانگی شدند.

وی در ادامه با تقدیر از بخش خصوصی شهرستان و خیران که در تامین تجهیزات از جمله ماسک و البسه مورد نیاز پزشکان و پرستاران همکاری داشتند، افزود: تا کنون ۴ کارخانه و واحد تولیدی، خط تولید خود را تغییر داده و در زمینه تهیه مواد ضد عفونی و شوینده‎ها اعلام آمادگی کردند، هر چند از سوی استان برای تامین الکل مورد نیاز شهرستان باید بیشتر تلاش شود.

فرماندار نیشابور بیان کرد: از دیگر اقداماتی که توسط شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با محوریت فرمانداری، شورای اسلامی شهر و امام جمعه‎های شهرستان انجام شد، ضد عفونی کردن شهر نیشابور با حمایت مجموعه اتحادیه دامداران و جهاد کشاورزی طی دو مرحله بود که البته باز هم تداوم خواهد داشت.

نیشابور آلوده است

وی یادآور شد: تاکنون تعدادی از روستاهای درگیر این بیماری نیز ضد عفونی شده‎اند، اما باید پذیرفت که در شهرستان آلودگی وجود دارد و مردم باید همکاری کنند، بنابراین انتظار داریم مردم رفت و آمدهای خود را کاهش داده و فقط برای اقدامات ضروری از منزل خارج شوند.

قامتی اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه عید نوروز قرار داریم، از مردم درخواست می‌کنیم با ماندن در منزل بیماری را به یکدیگر انتقال ندهند، بسیاری از روستاییان و شهرنشینان نیز بستگانی در سایر شهرستان‌ها دارند که در سال‌های گذشته به دید و بازدید می‎آمدند که امسال باید با جلوگیری از تردد جاده‎ای مانع از نقل و انتقال ویروس شوند.

وی ادامه داد: با توجه به جمعیت بیش از ۳۵۵ نفری که به بیمارستان مراجعه داشتند و برای شناسایی وضعیت‎شان بستری شده بودند، تقریبا حدود ۶۵ درصد آنان بهبود یافته و به منازل‎ خود برگشتند، هر چند برای مدت محدودی نیز در منزل قرنطینه خواهند بود.

قامتی عنوان کرد: تعدادی از افراد بدحال و کسانی که نتایج آزمایش‎شان مثبت اعلام شده در بخش‎های خاصی نگهداری می‌‏شوند و کادر درمانی در حد مطلوب و بیش از توان تلاش می‎کنند تا بهبود نسبی بیماران حاصل شود.

فرماندار نیشابور افزود: در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور ۵ بخش داریم و همان ابتدا بخش‏‌هایی که باید در اولویت قرار داشته باشند و تخلیه شوند، اعلام گردید؛ ظرفیت حدود ۲۵۰ تخت در این بیمارستان آماده شد تا در صورت نیار مورد استفاده قرار گیرد، از سویی سایر مراکز نیز برای این موضوع پیش‌بینی شده‌اند.

بستری شدن ۹۶ بیمار مشکوک در بیمارستان ۲۲ بهمن

وی عنوان کرد: تا روز دوشنبه ۱۹ اسفندماه در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور ۹۶ نفر بستری و ۲۳۹ نفر ترخیص شده‎اند و با مدیریت انجام شده وضعیت بهبود یافتگان مطلوب است.

وی اظهار کرد: ۹۰ درصد بخش اول بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور که برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا در نظر گرفته شده بود تکمیل است، اما سایر بخش‎های این بیمارستان هنوز خالی است. همچنین فضای جدیدی در بیمارستان حکیم آماده شده و تا پایان هفته کمتر از ۱۰۰ تخت به ظرفیت بیمارستانی اضافه خواهد شد.

قامتی افزود: با انتقال دیگر بیماران به بیمارستان حکیم، کلیه بخش‌‏های بیمارستان ۲۲ بهمن صرفا برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس اختصاص خواهد یافت، البته منابع پزشکی و پرستاری شهرستان و توان آن‌ها مشخص است بنابراین انتظار داریم مردم کمک کنند تا پزشکان و پرستاران توان خود را برای بهبود افرادی که تاکنون مراجعه کرده و بستری هستند، بگذارند.

وی همچنین در خصوص آمار افراد فوت شده در شهرستان گفت: چون آزمایش‎ها به مشهد فرستاده می‌‏شوند، آمار مبتلایان و فوتی‎ها از سوی متولیان بهداشت استان اعلام می‌گردد، اما به طور قطعی ۴ نفر به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در شهرستان فوت شدند، البته افراد مشکوک نیز داشته‌ایم که چون نتیجه آزمایش هنوز اعلام نشده، نمی‎توان اعلام کرد.

قامتی در ادامه اظهار کرد: شش ورودی و خروجی شهرستان را نمی‎توان در قالب یک تیم مدیریت شده به طور مداوم کنترل کرد، اما به طور موردی این مبادی ورودی و خروجی کنترل می‎شوند، همچنین کلیه مجموعه‎های ورزشی، فرهنگی، توریستی، تفریحی، زیارتگاهی از ۵ اسفندماه تعطیل شده‌اند.

وضعیت نیشابور قرمز است

وی گفت: قرمز اعلام شدن وضعیت شهرستان نیشابور به دلیل شیوع ویروس کرونا به تاسی از وضعیت استان بوده است، چون نیشابور جزء اولین شهرستان‌هایی بود که این ویروس در منطقه مشاهده شد، در همین خصوص از ۱۹ اسفندماه از طریق بلندگو در سطح شهر از شهروندان خواسته شده حداقل رفت و آمد در سطح شهر را داشته باشند.

فرماندار شهرستان نیشابور افزود: اگر مکان‌های موجود پاسخگو نباشند، بیمارستان صحرایی در کنار سایر بیمارستان‌ها می‏‌تواند کمک کند، البته با تدابیر اتخاذ شده فعلا ضرورتی به بیمارستان صحرایی نداریم اگر هم جمعیت بیش از حد انتظار باشد، مجتمع‎های ورزشی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون تمامی حوزه مدیریتی، اعضای شورای تامین و شوراهای مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شهرستان در آماده‌باش کامل هستند، به تقدیر از تلاش‎های دستگاه قضایی و تعزیرات پرداخت و گفت: خوشبختانه احتکاری در خصوص لوازم بهداشتی در شهرستان نداشتیم، فقط یک مرکز تعدادی ماسک را برای مجموعه‏‌های خودشان در قالب تعاونی آورده بود که شناسایی شده و در حد دو هزار ماسک در سطح شهرستان مورد استفاده قرار گرفت.

قامتی همچنین گفت: مورد دیگری نیز داشتیم که فروشنده مصالح ساختمانی بود و از قبل تعدادی ماسک فیلتردار را برای استفاده در کارهای ساختمانی تهیه کرده بود اما فردی در تهران تلاش داشت با توجه به شرایط فعلی ماسک‎های وی را با چندین برابر قیمت خریداری کند که او این یک هزار ماسک را به بیمارستان هدیه کرد.

ورود بیماران دیگر شهرها به نیشابور برای درمان شایعه است

معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور در خصوص برخی شنیده‌ها مبنی بر انتقال تعدادی بیمار مبتلا به کرونا برای درمان به این شهرستان از دیگر شهرها اظهار کرد: هیچ بیمار مبتلا به کرونا وارد شهرستان نشده و موضوعات مطرح شده فقط شایعه است.

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
ویژه سرپوش