
یافته های جدید محققان نشان می دهد کووید ۱۹ باعث ایجاد علایم در چشم کودکان می شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، سازمان جهانی بهداشت علائمی همچون تب، سرفه خشک، از دست دادن حس بویایی و چشایی و بثورات پوستی را از رایج ترین علایم ابتلا به ویروس کرونا (corona) اعلام کرده است. با این حال، علائم ابتلا به کرونا بسیار بیشتر از این موارد است. یکی از تفکرات اشتباه درباره ویروس کرونا این است که کودکان در مقابل این ویروس مصونیت دارند و یا در صورت ابتلا به آن علایمی از خود نشان نمی دهند. با این حال، تحقیقات جدید دانشمندان ابعاد تازه ای از این مسئله را روشن می کند.
بر این اساس، تحقیقات بر روی ۲۱۶ کودک مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان کودکان شهر ووهان کشور چین نشان داد بیش از یک کودک از هر ۵ کودک (۲۳ درصد) آنها علایمی مانند ورم ملتحمه (چشم صورتی) و یا مالش چشم را نشان داده اند. ملتحمه یک غشای نازک و شفاف است که روی صلبیه چشم را پوشانده است. ملتحمه به دلایل عفونی و غیرعفونی امکان دارد دچار التهاب و ورم شود. این امر میتواند در هر دو چشم و یا تنها در یکی از چشمان رخ دهد.
در این تحقیق که بر روی کودکان با میانگین سنی ۷ سال انجام گرفت نشان داد ۴۳ درصد از کودکان بیمار هیچ کدام از علایم ابتلا را نشان نداده اند. همچنین در میان کودکانی که دارای علایم بوده اند یک سوم آن ها تب و یا سرفه (cough) خشک داشتند. این در حالی است که ۲۲ درصد تمامی کودکان انواع مختلف علایم مرتبط با چشم را از خود نشان داده اند.
یکی از موضوعات رایج در میان کودکان مبتلا به کرونا، مالش چشم بوده است. نزدیک به ۴۰ درصد کودکان بیمار، مالش چشم را از خود نشان داده اند. پژوهشگران می گویند مشاهده علایم مرتبط با چشم در کودکان مبتلا به کرونا میتواند بعنوان یکی از راهکار های شناسایی بیماری در اشخاص کم سن و سال در نظر گرفته شود.

- 19
- 1