پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۴۳ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۷۰۰
امنیتی و دفاعی

وزیر اطلاعات: جمشید شارمهد در ایران دستگیر شد/ روزنامه جوان: سرکرده گروهک انجمن پادشاهی ایران در تاجیکستان دستگیر شده است

جزئیات دستگیری جمشید شارمهد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
حجت‌الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات در اخبار سیما در خصوص دستگیری جمشید شارمهد، اظهار داشت: در بین جریان‌های سلطنت طلب که اغلب آنها با بیانیه‌ها و شعارها خود را اثبات می‌کنند جریان سلطنت طلبی جمشید شارمهد تقریباً از محدود جریانات یا تنها جریانی بود که بسیار خشن و از همه خشن‌تر بود و به دنبال این بود که با عملیات تروریستی خود را اثبات کند.

به گزارش مهر، وزیر اطلاعات ایران گفت که دشمنان باور نمی‌کنند که شارمهد در ایران دستگیر شده و در اختیار سرویس اطلاعاتی ایران است، بلکه خیال می‌کنند که وی در خارج از کشور است.

وی افزود: آنها در حسینیه سیدالشهدای شیراز و در برنامه رهپویان وصال آن جنایت ددمنشانه را مرتکب شدند که به شهادت جمعی از هموطنان و زخمی شدن جمعی دیگر منجر شد.

وزیر اطلاعات گفت: وی به دنبال این بود که با انجام عملیات‌های گوناگون خود را اثبات کند و حدود ۲۷ اقدام تروریستی جمشید شارمهد و مجموعه آن داشتند که با همت و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان همه آنها خنثی شد. در واقع تروریست‌ترین جریان سلطنت طلب جریان انجمن پادشاهی ایران و شارمهد معروف به تندر است.

حجت الاسلام علوی افزود: دست انتقام الهی از آستین سربازان گمنام امام عصر به درآمد و یک جنایتکار را در اختیار دستگاه جمهوری اسلامی ایران قرارداد؛ علت اینکه منکر می‌شدند چون می‌دانستم که این آدم مورد حمایت جدی سرویس آمریکا و اسرائیل است و بعید می‌دانستند که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بتواند از پوشش حمایتی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی عبور کرده و این آدم را با یک برنامه پیچیده هدایت کرده و در داخل جمهوری اسلامی ایران در اختیار بگیرد.

وی افزود: هنوز هم برخی از آنها باور نمی‌کنند که ایشان در ایران دستگیر شده و در اختیار سرویس اطلاعاتی ایران است، بلکه خیال می‌کنند که ایشان در خارج از کشور است و این عکس‌ها در خارج از کشور است که ان‌شاالله در آینده نزدیک به همه چیز واقف خواهند شد.

وزیر اطلاعات گفت: وقتی ایشان را افرادی با تماس تلفنی تهدید کرده بودند که می‌آییم و می‌گیرم، گفته بود جای من طبقه ششم اف‌بی‌آی آمریکا است؛ یعنی سرویس اطلاعات داخلی آمریکا به این معنا که هرگز نمی‌توانید آدمی که جای خود را در طبقه ششم اف بی آی آمریکا می‌دانست را بگیرید که امروز در چنگ سربازان گمنام امام زمان در جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به جایگاه و وزن شارمهد در اپوزیسیون معاند جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: جریان‌هایی معاند نه یکی دوتا بلکه صدتای آنها چه وزنی دارند که وزن اینها در برابرشان مشخص باشد؛ همه آنها صفر هستند و همه آنها در برابر اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران عددی نیستند. این آدم هم در بین آن صفرها است و خودشان خیال می‌کنند که کسی هستند و دشمنان جمهوری اسلامی را هم به غلط انداخته‌اند.

جزئیات دستگیری جمشید شارمهد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت

وزیر اطلاعات گفت: این اولین عملیات بسیار پیچیده وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در ضربه به معاندین نیست و قبلاً هم از این اقدامات زیاد داشته است؛ دستگیری ریگی و بسیاری موارد دیگر که در اینجا قابل ذکر و قابل گفتن نیست. اما آنچه مهم است اینکه در مورد آقای شارمهد همین‌ها اشتباه کردند در تکیه بر امریکا و رژیم صهیونیستی و هم آنها اشتباه کردند؛ هم اینها اشتباه کردند که فکر کردند آمریکا و رژیم صهیونیستی پای اینها می‌ایستند، غافل از اینکه امریکا و رژیم صهیونیستی تا زمانی از اینها استفاده می‌کنند که برای آنها نفعی داشته باشند و زمانی که نفعی نداشته باشد مانند دستمال کاغذی آنها را داخل سطل زباله می‌اندازند.

حجت الاسلام علوی تصریح کرد: آن طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی هم اشتباه کردند که فکر کردند این‌ها عددی هستند و می‌توانند در برابر جمهوری اسلامی ایران منشأ اثری باشند و اقدامی کنند. غافل از اینکه به فرض یک مورد بتوانند یک اقدام تروریستی انجام بدهند ولی اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان در آنها احاطه و سیطره پیدا کرد و آنها را تحت اشراف اطلاعاتی قرار می‌دهد و به موقع ضربه را به آنها وارد می‌کند؛ اتفاقی که در مورد آقای جمشید شارمهد الحمدلله افتاد.

وی در خصوص اقدام از طریق اینترپل برای دستگیری وی، گفت: ما قبلاً با توجه به جنایتی که این آدم و مجموعه آن در شیراز مرتکب شدند از طریق اینترپل شکایت کردیم اما ایشان با اسم واقعی همه جا و به کشورهای مختلف رفت و آمد می‌کرد و هیچ جا هم مانع نمی‌شدند و این دقیقاً نشان دهنده پوچی شعار مبارزه با تروریزم آمریکایی‌ها و همپیمانان اروپایی آنهاست که می‌دانستند این آدم مرتکب یک جنایت تروریستی شده اما مطلقاً متعرض او نمی‌شدند. کما اینکه محمدرضا کلاهی عامل جنایت هفت تیر و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ نفر از یاران امام سال‌ها با یک هویت جعلی در هلند مهد حقوق بشر زندگی می‌کرد و مردم آن نمی‌دانستند که این آدم تروریست است اما حکومت آنجا و سرویس آنها می‌دانستند که این آدم تروریست است و چه اقدام تروریستی در ایران انجام داده است تا اینکه به صورت مرموزی از پا در آمد و کشته شد.

وی ادامه داد: این آدم‌ها هم می‌دانستند در شیراز مرتکب جنایت شده است اما با اینکه پلیس بین‌الملل هم می‌دانست کاری به آن نداشتند و این نشان دهنده پوچی شعارهای غربی‌ها در مبارزه با تروریسم است.

--------------

انجمن مرگ، مرگ انجمن

همچنین روزنامه جوان نوشت: جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر یا همان انجمن پادشاهی ایران که از خاک امریکا عملیات‌های تروریستی در خاک ایران را هدایت می‌کرد، اکنون در اختیار وزارت اطلاعات ایران است. اطلاعات رسیده حکایت می‌کند که او جمعه ۱۰ مرداد ۹۹ به دست سربازان گمنام امام زمان (عج) در تاجیکستان دستگیر شده است.

جزئیات دستگیری جمشید شارمهد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت

بر دستگیری سرکرده گروهک تندر در خارج از ایران، یادآور شیوه دستگیری نیما زم طی عملیات فریب و با شیوه‌های پیچیده اطلاعاتی بود. وزارت اطلاعات گفته که به زودی جزییاتی از این دستگیری را رسماً اعلام می‌کند. شارمهد مقیم امریکا بود و پس از فرود فولادوند، سرکرده قبلی و بنیانگذار تندر، لیدری این گروهک را بر عهده گرفت. او پیش از این هم از اعضای اصلی انجمن بود و مدیریت رادیو تندر را بر عهده داشت.

انجمن مرگ

مردم ایران با عبارت «انجمن پادشاهی ایران» در فروردین ۸۷ آشنا شدند. ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ ساعاتی از آغاز شب گذشته بود که خبر انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز منتشر شد. آن شب برای مردم شیراز و ایران تبدیل به شبی دردناک و خاطره‌ای غمبار شد. ۱۴ تن از جمله دو کودک که در حسینیه سیدالشهدا وابسته به انجمن رهپویان وصال حضور داشتند، در این انفجار شهید و بیش از ۲۰۰ نفر مجروح شدند. مقامات امنیتی کشور ابتدا هر گونه عملیات تروریستی و خرابکاری را در این حادثه رد کردند و وقوع انفجار را به نمایشگاه مرتبط با دفاع مقدس و مهمات جنگی حاضر در آن نسبت دادند. کمتر از یک ماه بعد و با اعلام خبر دستگیری عوامل بمبگذار، غلامحسین محسنی اژه‌ای، وزیر وقت اطلاعات اعلام کرد که «علت اینکه عمدی بودن حادثه زودتر به اطلاع مردم رسانده نشده، تلاش برای دستگیری عامل اصلی حادثه بوده است.» در واقع دادن اطلاعات نادرست، نوعی عملیات رسانه‌ای برای فریب بمبگذاران بود.

بی‌بی‌سی فارسی همان زمان نوشت که «پس از وقوع انفجار، بیانیه‌ای در سایت اینترنتی موسوم به انجمن پادشاهی ایران منتشر شد که در آن مسئولیت انفجار به “تکاوران” این انجمن نسبت داده شده بود. در این بیانیه آمده بود که حسینیه سیدالشهدا، محل رفت و آمد“افراد بسیجی فعال و خواهران زینب و سر فرماندهان آن‌ها بوده که ”در سال‌های اخیر در سرکوب قهرآمیز جوانان و زنان ما بخصوص مبارزان مدنی شرکت فعال داشته اند.» بی‌بی‌سی می‌افزاید: «سایت انجمن پادشاهی ایران به فرود فولادوند تعلق دارد که در سال‌های گذشته از محل سکونت خود در شمال لندن و از طریق یکی از شبکه‌های تلویزیونی فارسی زبان امریکا به تبلیغ علیه دین اسلام و نظام جمهوری اسلامی می‌پرداخت و مردم را به شورش علیه این نظام و بازگرداندن حکومت شاهنشاهی فرامی خواند.»

مرحوم هاشمی رفسنجانی در مورد این حادثه و اعلام تروریستی و عمدی بودن آن گفت: «گرچه مسئولان امنیتی در روز‌های اول منکر بودند که این تخریب است، به خاطر مصالحی که خود تشخیص داده بودند، و ظلم کردند به مردمی که آنجا مجروح شدند، ۲۰۰ نفر آسیب دیدند و کسانی که واقعاً شهید شده بودند آن‌ها را شهید نشناختند، ولی خب وزیر اطلاعات دیروز مسئله را حل کرد و گفت تخریب است و یک عقده از دل مردم شیراز که می‌دیدند نظریه اول درست نیست، باز کرد.» گفته می‌شود جمشید شارمهد، فردی که روز گذشته خبر دستگیری‌اش اعلام شد، طراح عملیات انفجار حسینیه شیراز بوده است. به گفته رسانه‌ها بمب هشت پوندی منفجر شده ساخت انگلیس و کنترل از راه دور و برای کشتن هزار نفر کافی بوده‌است، اما کارگذاشتن بمب در کنار ستون و نحوه ریزش ساختمان تلفات را محدود کرده‌است.

انفجار حسینیه سیدالشهدای شیراز گرچه غمبارترین، ولی تنها اقدام این گروهک تروریستی نبود. عوامل این گروهک تروریستی در حالی که مهیای بمب‌گذاری در نمایشگاه کتاب تهران می‌شدند، با یک اشتباه خود را لو می‌دهند. آنان هشت کیلوگرم مواد منفجره را از شیراز به تهران منتقل کرده و قصد بمب‌گذاری در مصلای تهران هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه کتاب را داشته‌اند که در حین فراوری و آماده‌سازی بمب، موارد منفجره مشتعل و یکی از آنان کشته و باقی عوامل دستگیر می‌شوند.

در سال ۱۳۸۸ انفجاری در بخش کفشداری حرم امام به وقوع پیوست. انجمن پادشاهی ایران در یک بیانیه افرادی تحت عنوان «تکاوران تندر» را مسئول این انفجار اعلام کرد. در این انفجار بیژن عباسی با نام مستعار «پیروز» -یکی از نیرو‌های انجمن پادشاهی- کشته شد. او قصد ورود به داخل حرم را داشته که شناسایی می‌شود و خود را مقابل کفشداری حرم منفجر می‌کند. برخی دیگر از عوامل این گروهک هم در اغتشاش عاشورای ۸۸ دستگیر شدند. بخشی هم در جریان عملیات ناکام انفجار سد سیوند دستگیر شدند. سایت هابیلیان در مورد این گروهک نوشته: انفجار مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴ دی ۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علی‌محمدی از دانشمندان صنعت هسته‌ای کشور نیز نقش داشت. گروهک تروریستی تندر طی برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط سرویس‌های اطلاعاتی غربی به‌دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسول‌گری روسیه در رشت نیز بود، اما با هوشیاری نیرو‌های امنیتی موفقیتی به دست نیاورد. از دیگر طرح‌های تروریستی ناموفق این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه (س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرح‌ها نیز عقیم ماند و اجرایی نگردید.

مرگ انجمن

چهار نفر به عنوان اعضا و لیدر‌های اصلی این گروهک شناخته می‌شوند؛ فتح‌الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند (سرکرده سابق انجمن)، الکساندر ولی‌زاده، ناظم اشمیت و جمشید شارمهد که سخنگوی انجمن پادشاهی و مدیر رادیو و سایت تندر بود و پس از فرود فولادوند، لیدری آن را برعهده گرفت.

سه نفر دیگر، خرداد سال ۹۰ در سفری به ترکیه و کردستان عراق، ناپدید شدند و از آن پس، اطلاعی از سرنوشت آنان در دست نیست. چه ادعای سازمان عفو بین‌الملل را بپذیریم که می‌گوید این سه نفر را نیرو‌های امنیتی ایران ربوده و دستگیر کرده‌اند و چه سخن دختر فولادوند را بپذیریم که از حضور پدرش در فلسطین اشغالی خبر داده، در هر حال، انجمن پادشاهی ایران را، انجمنی که می‌خواست برای ایران و برای جمهوری اسلامی مرگ را رقم بزند، دیگر باید مرده به حساب آورد. مرگ انجمن پادشاهی ایران با مفقود و دستگیر شدن اعضای اصلی آن رقم خورده است.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش